78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#46268 forever alone -
#46267 Ennyi kockát egy rakáson :D -
#46266 +1
bannoljuk ki a kisfaszút! -
#46265 szerintem még abban a percben beirta valaki amikor kinyirták :D -
who am I 7 #46264 biztos örül, h itt legalább szóba állnak szerencsétlennel :( :D -
#46263 http://gamepod.hu/hir/diablo_iii_megvan_az_elso_hc_diablo_kill.html
Volt már? Beteg :)
-
#46262 biztos hogy nem, oltas helyett inkabb tanitsd meg olvasni :D -
sata75 #46261 asszem már mindent értek, csak még azt nem, hogy, hogyan lettetek egymás apjai? -
#46260 Ne etessétek már ezt a troll különcöt! vagy különc troll? Mindegy... -
#46259 Nagyon kitartó vagy, hagyom is hogy tiéd legyen az utolsó szó, legalább valamire vidd az életben
Szervusz fiam -
who am I 7 #46258 ne fárassz fiam légy oly szives.Inkább menjél ki hangyát szedni ebbe a szép időben. -
who am I 7 #46257 figyu, már az is valami...az egymással való versengés inkább biztosítja egy játék szavatosságát, mintsem az idióta nehézség szintek erősítése, könnyítése csíttel.Persze, ha létezne MI, akkor lehet nagyobb kihívás lenne, egy eddig csak hullára scriptelt aimbotos játék is, de nincs MI úgyhogy, marad a userek egymással való versengése. -
#46256 Jonny, írd le neki újra please -
who am I 7 #46255 elég makacs vagy fiam, nem igazán akarod megérteni, h eddig se volt nehéz és úgy tűnik most sem.Ezért még ő nem hülye. -
#46254 Igazad lesz. -
#46253 Van egy olyan érzésem hogy PvP nem fog másról
szólni csak gearcheck, gearcheck, gearcheck...
Pörögjön az az AH!
De ne legyen igazam. -
#46252 Meg lesz az is fiam nyugi, majd este folytatjuk srácok, most kicsit meguntam, addig ne kapjatok strokeot ebben a melegben, vigyázzatok -
#46251 ideje lesz kimenni a friss levegőre úgy érzem apu, most hogy megöltétek infernon diablot izs -
who am I 7 #46250 lesznek még itt nagy változtatások, ha beindul a pvp... -
#46249 Jonnyka válaszolt a kérdésedre, újfent mondom, olvass vissza fiam -
who am I 7 #46248 ne térj ki a válasz elől fiam, a bossok könnyebbek mint az elit pakkok (ez kommunikálva is volt), ha nem tudod a választ, akkor nem kell a rizsa. -
Ry0K3N #46247 Zéró. Csak a NV buff stackek. -
#46246 én azt csináltam, hogy nekem be van rakva a steambe a játék... amikor először kiírta, hogy rakjam újra, eldinítottam steamben, EZZEL EGYBŐL BEDOBOTT A JÁTÉKBA, LOGIN KÉPERNYŐRE. Na nekem azután mondta, hogy patch van... kilépett, és elindult a telepítő.
Esetleg googlizd ki, tuti van megoldás. -
#46245 fuckyea -
csemete #46244 sajna ujra és ujra belefutok az installálási gombra....semmi sem változik... -
#46243 Ami azért jó, mert gyorsabban fogsz tudni farmolni lvl 51es itemeket inferno act4-ben, szerintem fun -
#46242 Crit chance mennyire kell a dhknak? Csak mert mintha lenne valami cuccuk, amitől 100% nekik... vagy nem?
Már a harmadik magas szintű tegez esik ki nekem, faszom a dhkba. :D -
#46241 Teljesen meg fogják hülyíteni így a játékosokat.
-
p0c0kLoL #46240 sziasztok!
szükségünk lenne egy erős tankra infernora :) Ha valakinek van kedve játszani vegyen fel: POCOK#2379
Köszi -
#46239 jajaja néztem azt a videót, totál igaz sajnos -
Sunrider924 #46238 Volt Kripp-nek egy olyan videoja amiben azt targyalta hogy a droppok miatt elobb utobb ugyis nerfeli sajat magat a jatek, tehat ha a mestersegesen krealt nehezsege az egyetlen, ami miatt nem megunos, akkor ez csak ido kerdese. -
#46237 lehet most meg erősítik majd kicsit :D
nem tudom, mondjuk abban van ráció, hogy most már csak azért játszottam, hogy jobb cuccok, plusz legyen esélyem...de ha így meg túl könnyű lett, átlehet esni a ló túloldalára végül is -
#46236 Ne legyen. -
#46235 nem, attól félek, hogy emiatt megunós lesz a játék (de NE legyen igazam) -
#46234 Nekem is volt ilyen. Elindítottam újra ikonnal és utána jó volt. patchelt. -
csemete #46233 Hali..olyan problémában szeretnék segitséget kérni , a mostani peccs miatt vagy nem, megint ujraakarja telepiteni a D3 a gépem..A tüzfalon engedélyezve van minden ami diablo....Mi lehet a probléma ..Elöre is köszönöm ..... -
#46232 Ti is éreztek teljesítmény javulást? Vagy csak bemesélem magamnak? Látom, vannak új opciók videó beállításoknál. -
#46231 a középső :) -
celgene32 #46230 Item level, bal also sarok. -
#46229 Olvass vissza, nincs időm ezzel foglalkozni fiam