Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aradebil2
ja és megtaláltam életem elsõ planjét😄 legendary+set még mindig sehol😄

Aradebil2
infernót nerfelték végül? mert különösebb probléma nélkül abszolváltam SK-t a sima saját paraszt buildemmel. és meg van az elsõ nagyobb rare itemem, +130 vita. 100dex + mf-es gatyó, kiraktam 300k-ért,kíváncsi leszek😄

Mai adag ahzás (persze nem ment minden el) :p

Kíváncsi lennék milyen gearem lehetne már, ha nem eladásra menne a sok gold.

nincs dh act2 folott?
perma SS nem megy mar?
j0nNyKa
eleg surun a kek pakkok 60k korul fognak rad sebezni, ugyhogy vagy afele viszed a hpd, vagy inkabb felturbozod a damaged / attack speeded, es kite-olsz / gyorsan olsz

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

valaki nem tudja hogy erdemes gearelni DHt inferno act2re?

most van 15kdmg 20khp 250+res

1/2/3 hitet kibirjak az eleg lenne boven
Fpocok
Vegyél fel, benne vagyok a táblázatban.

Parasite Eve 2, best game EVER!

setuh
A regit nem adod el?😄

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

SK-t megújjazták......igaz a Bossok semmit nem tudnak a pakkokhoz képest....

Terawatt
Aranyos. 😊 Én most vadászok ceremonial daggert.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Fpocok
Most újítottam... mindenképp olyat akartam, amin van strenght is... egy darabig el leszek vele, mellesleg +5000dps-t kaptam 😄
(Köszi ratbag)

Parasite Eve 2, best game EVER!

Azert nincs kill shot kep mert nem szikerult szepen, buff se volt, gagyi loot, de a lenyeg hogy lement.
Szééép!

<#idiota>
partiban még Okés lehet,de single playerben halál.....egyszerüen sakk-matt boss pakkok vannak amiket lehet 3-4 nekifutásra tudnál csak megölni egyedül.....

4 felkészült jó játékos viszont összetud dolgozni

btw: Kungen fog elõször meghalni a barom nagyon PRO gamer akar lenni és 20-30 yardra rohan a csapat elõtt meg chargol a tömegbe....

valami ilyesmire gondoltam,de lehetnének konkrétabbak😛😊

ty

Terawatt
Nagyobb szintûek ellen is véd, de annál gyengébben minnél nagyobb a szörny.

Count Adyn
Hát jah izgalmasabb cseppet én is butcher elõl 10 hp val szaladva mikrohullámon sikítottam de túléltem valahogy ma😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Jól nyomják,de nekem nemlesz HC karim az hótziher! kiugrik a szivem csak,hogy nézem😄

ui: sztem nem jutnak messzire.....nagyon necces helyzetek vannak és még SK nál sincsenek......

Baromságot kérdezek: minek ARMOR Infernón ha az armor elméletileg a 60-as mobok ellen véd?😛

oneal1
fegyvernek fegyver de elég gyenge😄😄

Dur tényleg az😊

!Forza Ferrari!

mucsácsó
Egyébként a Durabilytrõl jut eszembe: ugyebár ez minden elhalálozásnál csökken a cuccoknál, de ha már valamennyit is csökkent, már veszít a cucc a tulajdonságaiból/erejébõl, vagy csak ha teljesen 0-ra redukálódik a dolog?
TVelvet
Logolj be, azt nyomjuk, mivel én minden packot elitet megölök, és egy packot nem tudtam megölni egyszerûen mert annyira anti melee mint a qrvaélet, azért hagytam a faszba.. 😞
elitehun
az nagyon nagy 😄
Durability:Til you get hungry XD
Vagy vmi ilyesmi
mucsácsó
Az egy fegyver tudtommal, nem? 😄DD
Halljátok, komoly problémába ütköztem.
Sajnos úgy alakult hogy ráflittyent a suffixem az affixre + ennek következtében nagyon low dps-em lett és a run közbe olyan drop jött hogy bekiteoltam azonnal. Mondjuk a végén meg lett oldva a dolog: buffoltak a palák szóval bebuffantam elég gyorsan, de azért a herémet meg kellett mosnom egy lavórba hogy tuti legyen a dolog. Úgyhogy azóta inkább craftolok.

Bazdmeg, olvasom a topikot, valaki kérdez valamit és ilyen válaszok jönnek <#idiota>
Azért nem mindenki vágja ezt a szakzsargont sajnos.

Soloba konyebb meg benchmarknak is jo, ha le tudod verni akkor a te dps-ed/skilljeid/te magad mint jatekos rendben vagy.
oneal1
The horadric hamburger😄😄

találtam egyet, de mire jó?😄😄

!Forza Ferrari!

AntiHero
Inferno skaleton king valaki jön?

A vicc az, hogy nem öltem meg mégis tovább mentem 😄 Sõt van olyan bug is, hogy ha questet váltok akár Inferno Act 4 Diablóra is tudok már menni 😄 (esélytelen persze)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Más is szívta be, hogy nem kapcsolt idõben, hogy USA szerveren van?

j0nNyKa
tenyleg, jogos
akkor csak a damage-e, meg az attack speedje beteg

Egy videóban láttam, valami addon vagy bot volt ami lecserélte a cuccait kb 0.5 sec alatt.
meg amúgy is monkal van 4 secem rá, meg sok boss nem üt folyamatosan van idõ rá pl Belial-nál
Aradebil2
persze, ha elég gyors vagy

TVelvet
hát, amikor elkezdõdik az animáció a halálról.
Es a boss kozben megall es megvarja?
FONTOS!
Az tényleg mûködik, hogy normál gear-ben ölöd a bosst és mielõtt meghalna, inventoriból gyorsan felpakolsz magadra MF geart és a loot jobb legy mikor meghal a boss?!?!
Hegi90
ez amúgy már volt téma a topikban: DH passzív skillbõl adott idõn belül feltornázza a CHC-ját 100%-ra, majd az elsõ ütés után visszaáll az "alapra".

Remélem érthetõen fogalmaztam, nincs kedvem mégegyszer megkeresni 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Mr_no_NaMe
valaki vegye már fel ahogy ez a kungen emberke meghalasztja a hc kariját xD (kárörvendõhülyebuzivagyok tudom xD)
j0nNyKa
attol felek, hogy a szettek ugyanugy, mint a legendary-k bele vannak korlatozva egy bizonyos intervallumba
mig a magic, es rare cuccok valoban kiugroan durvak lehetnek, mint ahogy a te cuccod is 400at sebzett vegul
tehat szerintem ha legyartod pl. azt a lentebb linkelt szettes daibot, nem fog kiugro erteket mutatni (egyebkent AH-ban ez eleg gyorsan ellenorizheto)

Errol beszelek, azt hogy a rendszer mekkorat csuklik azt lehetetlen megjosolni, kivancsi vagyok hogy van benne valamifele korlatozas azert megis. Lvl 33ra 50 statos cucc amin meg socket is van az annyira OP hogy hihetetlen.
@ Jonnyka- nem set, sima rare recept. Gondolom a dolog mechanikaja nincs hozzarendelve ehez a tenyezohoz hogy set, mert akkor meg csavarnek rajta egyet, hogy a setbe tartozo craftoknal nagyobbat dob a szamokon. Szerintem.
j0nNyKa
lol tenyleg 100% crit chance az mennyire beteg mar?
erdekes, hogy a tobbi statja lofasz - dexem pl. tobb van
pure damage, attack speed, meg crit chance - minden targya ezeket adja

Terawatt
Azzal se lenne sokkal gyengébb. 😊

Aradebil2
critical hit chance 1005 wtf, miért nincs rajta vmi 90%-os cap? -.-

Terawatt
Már elvileg nerfelték a dropját a mobnak.Itt a csávó statja.

Aradebil2
haha, kungenék elsõ champpackot skippelték is😄D úgy meg halnak még ma ha nem állnak le😄

jonNyka; Még egyszer megkérdezem; megpróbálnád értelmezni azt, amit írtam? Tudod, megérteni a szöveg mondanivalóját, nemcsak hasra csapni és odabökni valamit, ami a te kis fejecskédbe megszületett koholmány. Menni fog? Ha meghaladja az értelmi szintedet, akkor jelezd, és nem fogalmazok legközelebb ennyire bonyolultan. 😊

j0nNyKa
az szettes fist?

Fabio Capello
Most pottyant, a monkomnak...

Kosz, kiverted a hozzaszolasom 😛 Azt irtam le, csak sajnos nehanyan nem akarjak megerteni, hogy a recepten szereplo ertek/szamadat az "nyers" amikor legyartod nem azt fogja adni hanem joval tobbet. A peldamban azt mondtam eppen hogy a receptben 124 dps-t ir a monk fist melett de lecraftolva kaptam 400 dps-es fistet. Igy mar gondolom erthetobb.
j0nNyKa
na igen erre gondolok en is, hogy a szettek "korlatozottak", es iszonyatosan lemaradnak a kekektol, amik (ha a lenti kep nem fake) joparszor nagyobb damage-et tudnak adni... vicc.
ahogy nezem, a szett bonuszok sem olyan hudenagyon jok, hogy hasra kelljen toluk esni