78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
HolyZoly #46308 Csak gold, a recept a followerek melletti árusnál kapható, a megfelelő nehézségi fokon, act4 utolsó küldetésénél. -
Zsooo #46307 mondjuk ehhez még hozzájön persze, ha van egyéb crit dmg növelő cuccod, is, de kb mindegy, mert az a 20% akkor is több lesz, hacsak nincs 200% crit dmg növelésed más forrásból -
#46306 töröld ki a peccs fájlokat (pontos helyet most nem tudok mondani)az segíteni fog -
#46305 Tud valaki innen neogaf-ra postolni? Kéne egy kis segítség, de a jutalom sem marad el. :) -
csemete #46304 Segitséget szeretnék kérni vkitöl aki találkozott már ezzel a problémával ...peccs után ujra akarta instalálni magát a játék ..10x proba után ujra instaláltam...felpecseltem megint mindent...elakarom inditani a gamet de megint az instalálás jön ...annyira nem vagyok ideges csak kicsit bosszant...minden ami blizzard engedélyezve van a tüzfalon...a helpet és az ötleteket elöre is köszönöm...... -
Zsooo #46303 ezen mondjuk én se értem mit kell fennakadni, az a 100+ dex a fegyó alapdmg-nek 100%-át adja a sebzéshez. ha pl már volt 1300 dex-ed ezelőtt is, az kevesebb mind 10% növekedés, szemben a crit 20%-val... -
hawkie22 #46302 Mi kell hozzá, hogy NM-re meg Hell-re felfejlesszük a Staff of Herding-et? Csak gold vagy valami más egyéb is? -
Sunrider924 #46301 Erdekes hogy mit hivsz jonak es mit rosznak. Tehat az neked rosz ha a magasabb ilvl cuccon gyakorlatilag 2x annyi hasznos stat nem tudja hozni a 20% crt dmg bonust. Egyaltalan erted te miert nerfletek az IASt? Kitalalod melyik lesz a kovetkezo nerf target? -
#46300 Megy a rák!
GW 2 hamarabb kijön!
-
#46299 Aki a D3-ig wowozott úgyis visszamegy, aki meg eddig se tolta ezután se fogja. :) -
#46298 -
titani #46297 Nem értitek ,hogy mire megy itt a Játék !...
..hogy szeptemberre megunjuk a dio3-at és visszamenjünk Pandáznííí ! -
#46296 Lottó online!
Nothing new, move along. -
#46295 Egy jó lvl55-ös item és egy szar lvl 62-es?
Mi ebben az új? -
Sunrider924 #46294 Hat amig az eredmeny ilyen, addig megnyugodhatunk mert a Blizzard tudja mit csinal( oh wait)
-
hawkie22 #46293 Aham. Köszi. -
zsozsoo #46292 Látom első Hc diablo kill is nagy loot volt. 3 db fostos magic... -
#46291 Eddig a Magic Weapon hamis dps értéket írt ki
az összegzésben amit valójában nem kaptál meg,
gyakorlatilag már patch előtt is 15k sebzésed
volt csak 23 volt kiírva. Mindez csak akkor
igaz rád ha nem voltál tele attack speed-es
cuccokkal. Mert akkor azok miatt esett a DPS-ed. -
#46290 egyreszt koszonom szepen, nem erdekel a wow, masreszt.. meglatjuk. -
hawkie22 #46289 Ennyire le lett nerfelve a dmg? Eddig volt Wizarddal 23K sebzésem, most hirtelen ugyanabban a cuccban van 15K. Mi a p.csa?
Ja, ma kiesett a Staff of Herding Plan, megcsináltattam a kováccsal, innen hogyan tovább, ha meg akarom nyitni a titkos pályát? -
gosumofo #46288 :DDDDDDDDDDDDDDd
wow changelogot és kiegészítők featurejeit ajánlom tanulmányozásra
mindig minden egy nerf lesz, főleg itt mert itt nem csak előfizetőket kell megtartani, hanem új embereket kell behozni akiknek méginkább EZ game kell
majd X év múlva ez lesz az arany kora a játéknak, majd eljutunk oda amikor kiegészítők közt már totál beleszarás lesz, rá se néznek csak a RMAH pénzt számolják
a blizzard az egyik legszarabb fejlesztő cég a világon, csak sok rajongójuk van. -
#46287 az tuti, hogy a HC most fogja elni fenykorat
(feltetelezem, hogy ennel tovabb nem akarnak mar nerfelni.....) -
#46286 Jaja, most kell nekiesni, amig ki nem találják, hogy télleg könnyű és nehezítsünk egy kicsit. :) -
#46285 Ja, eddig nem láttam értelmét HC-nak
1 hit killek miatt. Esetleg most. -
#46284 minimum 4x-es sebzes csokkentes, de meg merem kockaztatni, hogy nagyobb
ezer mondom, hogy tul lett nerfelve
rajtam kb. atlagos gear van, semmi kiemelkedo (a kek 71 dex 7% ias gyuruim pl), de mar igy is tul egyszeru az egesz, nem latom benne a "hudenehez lesz" infernot..
na de ahogy elo is kerult a tema, gyakorlok meg egy darabig, es nekiugrok a HC-nak, arra ez vegulis tokeletes -
Droughert #46283 Még nem próbáltam milyen ajáték patch óta, de valószínűnek tartom, hogy melee részről elég lett volna a drop rate változtatás, hogy haladni lehessen, ranged karik one hit problémájára kellett volna kitalálniuk valamit a bliz. fejeseknek. -
Sunrider924 #46282 Nekem 83k-rol 74kra, turheto. -
#46281 Az fasza akkor :/, azthittem ennyire nem nerfelnek.. :( -
gosumofo #46280 -
#46279 patch elott? kb. minden 200. utest / lovest eltem tul, makbol
alapvetoen mondhatjuk, hogy minden 1-hitelt
szamszerusitve: a lenti statokkal atlag 50-60k-t sebzett belem egy akarmilyen mob, most olyan 10-15k, barbar orditassal meg 7-12k kb.
eddig a plague, desecrator tuz, molten tuz, arcane sugar, barmi ilyesmi hozzamert, instant haltam, most 1-2 mp-et ki lehet birni (bar nyilvan faj, de nem basz meg instant, ez mar elorelepes) -
#46278 mentem ma egyedul is, ugyanugy nem 1 hiteltek, nub! -
#46277 Kungen Monk halott valószínű megint, üldözte vagy
20 mob és közben crashelt a játék. -
#46276 120k -> 97k
kesztyum 13% ->6%, 1-1 gyurum 15% -> 7%
ennyi ias volt rajtam, ez -27k dam, tul lehet elni
ami rosszabb, hogy a nether tentacles hasznalhatatlan lett, a lightingos runa meg, ami helyettesiteni tudna, valamiert nem hajlando a crit damage-et figyelembe venni... -
#46275 Számold bele a threatening shoutomat és a warcryt is impunityvel, ne csaljál -
#46274 lol, és előtte? -
#46273 Mennyi lett okosítás után a dps-ed? 110K körül voltál ha jól emlékszem. -
#46272 32k hp, 3k armor, 300 allres, a mobok kb. 1%-a 1-hitel patch ota, de azok is bug miatt (2x sebez a charge, es hasonlok)
+2-300 allres, es hawaii -
#46271 DHk nem gyúrnak all resistre, mi? Gondolom egy ütésből amúgy is meghalnak... -
#46270 szoba kerult, hogy nekiesunk :) -
BladeW #46269 Akkor most kérnénk ugyanezt HC-ban