Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az nagyon kevés én Normalt 800-al fejeztem be! menj AH-ba ASAP fegyóért!
akkor valamit nagyon rosszul csinálsz, de komolyan, olyan statokkal fogj egy 1h+shieldet, próbáld ki a healre épülõ tankbuildet és pullold be az egész térképet, garantálom hogy nem fogsz meghalni (hacsak nem vagy annyira béna), revenge spam/ha szarba vagy furious charge és fullon vagy, kb ennyirõl szól... komolyan szórakoztok itt ilyen kiteolós barb buildekkel, vicc... de mégha googlebe rákeresel akkor is hasonló dolgokat fogsz találni
csak példaképp ma 3 elite packot húztam egybe a többi mobbal együtt, egy cd alatt meghalt mind (kb 15sec) -> loot -> örül
csak példaképp ma 3 elite packot húztam egybe a többi mobbal együtt, egy cd alatt meghalt mind (kb 15sec) -> loot -> örül
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Jól számolja a program a skilleket?
Monk wave of light /a harang/ no rune 75 spirit, berakom az Empowered rúnát ami a leírás szerint csökkenti a spirit költséget továbbra is 75-öt ír rá.
Már nightmare-n is gond volt a 3 vampiric minion, /3.kard kuldi/ meg a lila "lézeres"
Akt 1 végén mekkora damage-nek illene lenni nightmare-n? most 370 és Magdi anyus most kavarja a dolgokat..
Monk wave of light /a harang/ no rune 75 spirit, berakom az Empowered rúnát ami a leírás szerint csökkenti a spirit költséget továbbra is 75-öt ír rá.
Már nightmare-n is gond volt a 3 vampiric minion, /3.kard kuldi/ meg a lila "lézeres"
Akt 1 végén mekkora damage-nek illene lenni nightmare-n? most 370 és Magdi anyus most kavarja a dolgokat..
Valami tipp Wizardhoz hogyan lehetne goldot fialtatni?
Inferno act 1
Nem tudok tovább haladni, nincs elég lém jobb cuccokra
20k hp 25k dps 0 resi
Inferno act 1
Nem tudok tovább haladni, nincs elég lém jobb cuccokra
20k hp 25k dps 0 resi
Fölösleges idegeskedni, a blizz is tudja, hogy elbaszták, én is új karaktert húzok, a 60-as elvan, farmolok vele act1ben, act2-3ban nem tudok ölni eliteket csak bossokat..
ne viccelj már! charge stun1 sec ground stomp 4 sec shiled wall 7 sec....ez 12 sec......alsóhangon....valamit nem jól csinálsz!
de ha ennyire nem megy próbálj ranged karit...hátha az neked jobban fekszik
de ha ennyire nem megy próbálj ranged karit...hátha az neked jobban fekszik
igen újra elolvasva nem egy minõségi hsz, de sajnos hagytam, hogy ez a fos felidegesítsen, nem kellett volna. 😊
Sziasztok
Sajnos csak a jövõ hónapban tudom megvenni a játékot, úgyhogy megkérdezem,hátha... Esetleg van valakinek fölösleges guest pass-a amit oda tudna adni hogy legalább addig el legyek míg meg nem vásárolom? Természetesen miután megvettem visszaküldöm neki az én guest pass-om. (feltéve ha ez megoldható)
Elõre is köszi!
Sajnos csak a jövõ hónapban tudom megvenni a játékot, úgyhogy megkérdezem,hátha... Esetleg van valakinek fölösleges guest pass-a amit oda tudna adni hogy legalább addig el legyek míg meg nem vásárolom? Természetesen miután megvettem visszaküldöm neki az én guest pass-om. (feltéve ha ez megoldható)
Elõre is köszi!
Nah jó már hagyom aszem, bersekkel ingonre painnel 5-ös frenzyvel úgy hogy fele stunban volt éltem 3 secet, rámdobott egy fagyasztás meg a hülye ,,lézerzéjét" úgy, hogy egyszerre 3 -om ment rajtam keresztûl és csucsu, és ezt 5-ször egymás után...
Lehet lesz eladó accom hamarosan mert az tuti hogy az amúgy is horror kulcs mellé én nem fogok egy fillért se arra költeni hogy egy ne keljek feküdjek 10 másodpercenként 😊
Lehet lesz eladó accom hamarosan mert az tuti hogy az amúgy is horror kulcs mellé én nem fogok egy fillért se arra költeni hogy egy ne keljek feküdjek 10 másodpercenként 😊
...es meg AFA-s szamlat se ad. 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Biztos zsidó a kovács a diablo 3-ban nem elég, hogy a mi pénzünkbõl építi fel az egész mûhelyét még pénzt is kér a craftolásért.
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
én barom meg felnyomtam exaltedre ,mert találtam egy alap receptet,de mikor megláttam a gyártási díjat lepadlóztam....ééééééééééés ugye az egész egy hatalmas RANDOM még úgy bónusz "élmény" faktornak😄😄
Ha kiszednek azt az elbaszott lecraftolasi dijat, aminek az egvilagon semmi ertelme, akkor lehetne craftolni, de igy....
Craft= FAIL....azt keményen elbaszták
as?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Hát akkor a cuccom fos, nyomom ahogy írod és az elit pack úgy darál be némi normál mobal körítve, hogy öröm nézni, persze wrath of bersel nem, de az meg szökõévente használható... ez a 10 percig futkosok dolog meg nem az én világom... ok tudom ne rinyáljak, ha nem teszik hagyjam abba, de azért vicc hogy butcher hellen dobott 2 kék cuccott...
Itt vagyok, en szopok, ize, craftolok kemenyen. Pici kiterot/hosszu lesz de megkapod a valaszt. A jatekban leve legmagasabb artisan szint az Exalted, es a legyarthato cuccok is ezzel a nevvel kezdodnek. Mas kerdes hogy 3 tier van belulok ebben a sorrendben, exalted xxx(61szint), exalted fine xxx(62), es exalted grand xxx(63). Amit kerdezel az nem ugy van hogy minnel tobbszor huzod meg a kart annal valoszinubb a jo craft, hanem ugy hogy kurvara random istenatka az egesz, teljesen veletlenszeru hogy mikor dob hasznalhatot, legalabb 5-6szor neki kell fussal hogy kapj egy hasznalhato cuccot. A dologba ott a bokkeno hogy az exalted xxx craftok 50-90k/drb ennyi goldot kihajitol az ablakon(csak tudnam minek), az exalted fine xxx mar egy uj szintre emeli az egeszet. Tegnap vettem meg a recit Exaktied fine conquest sword, ez elvileg 62es szinrol valo craft, kapaszkodj meg itt az eredmeny, nezd a lecraftolasi dijat.
Fuck
Ezek utan dontsd el te hogy akkor mi lesz a 63as szintrol jovo craftoknal es hogy egyaltlan erdemes elbaszni6-7millat hogy 1 hasznalhato cuccost kapjal, esetleg.
Fuck
Ezek utan dontsd el te hogy akkor mi lesz a 63as szintrol jovo craftoknal es hogy egyaltlan erdemes elbaszni6-7millat hogy 1 hasznalhato cuccost kapjal, esetleg.
CD csökkentõs charge és PROFIT!
Charge--> stun! vered a frenzyt
Ground stomp--> stun vered a frenzyt /eddigre már feltackelt +20% speed max rage +25% dmg/
Fury of the berserker bekapcs +45% speed +10% crit +25% movement speed +20% dodge és még +100% dmg és mindent szétkapsz
idõközben párszor megütnek,de a revenge-el AOE ba csapsz egy brutált és akkorát healelõdsz mint a ház és ha gáz lenne újra chargeolsz és stunolsz....nemnagyon van olyan pakk ami ezt túléli egy jó fegyverrel....
Ground stomp--> stun vered a frenzyt /eddigre már feltackelt +20% speed max rage +25% dmg/
Fury of the berserker bekapcs +45% speed +10% crit +25% movement speed +20% dodge és még +100% dmg és mindent szétkapsz
idõközben párszor megütnek,de a revenge-el AOE ba csapsz egy brutált és akkorát healelõdsz mint a ház és ha gáz lenne újra chargeolsz és stunolsz....nemnagyon van olyan pakk ami ezt túléli egy jó fegyverrel....
Variáld a skilleket.
Épp tegnap írtam, hogy micsoda fincsi boss pakkba futottam bele. A szokásos "berongyolok középre és mindenkit széjjelwhirlwindezek" taktika nagyon nem jött be ellenük. Ehelyett kicseréltem a Whirlwind-et Seismic Slamra, és úgy csináltam, hogy Furious Rage-dzsel berongyoltam, majd Ground Stomp-pal elkábítottam õket (ezek jól feltöltöttek Fury-val), aztán kifutottam a pakkból, elnyomtam távolról 3-4 Seismic Slam-et, majd ha elfogyott a Fury, akkor GOTO 1-es pont.
És itt tökéletesen bebizonyosodik, mekkora ász, hogy minden skill-t megkapunk. Ha eleve az eredeti build-ra gyúrok, akkor Nightmare Act II-n dobhattam volna ki a karit, mert ezt a pakkot széjjel nem szedem azzal az biztos.
Épp tegnap írtam, hogy micsoda fincsi boss pakkba futottam bele. A szokásos "berongyolok középre és mindenkit széjjelwhirlwindezek" taktika nagyon nem jött be ellenük. Ehelyett kicseréltem a Whirlwind-et Seismic Slamra, és úgy csináltam, hogy Furious Rage-dzsel berongyoltam, majd Ground Stomp-pal elkábítottam õket (ezek jól feltöltöttek Fury-val), aztán kifutottam a pakkból, elnyomtam távolról 3-4 Seismic Slam-et, majd ha elfogyott a Fury, akkor GOTO 1-es pont.
És itt tökéletesen bebizonyosodik, mekkora ász, hogy minden skill-t megkapunk. Ha eleve az eredeti build-ra gyúrok, akkor Nightmare Act II-n dobhattam volna ki a karit, mert ezt a pakkot széjjel nem szedem azzal az biztos.
Én nyomtam/nyomom ranged barbárral, kinti területen, király. De dungeonba meghalsz, tökmind1 mit csinálsz. (inferno)
Egyetlen használható build 2h, ressi, és indokolatlanul sok dmgup. 😊 crit change, crit dmg up, str, vit, ezek.
Engem összecsuknak tank gearbe van 800 allresem, 8k armorom, 10k dpsem, meg 42k hpm.
Elite packok szétcsuknak... Soloba egyetlen esélyed van, cd-k, stunok alatt kell agyonverned barbárral. Az a baj az idõ ellened van.
Egyetlen használható build 2h, ressi, és indokolatlanul sok dmgup. 😊 crit change, crit dmg up, str, vit, ezek.
Engem összecsuknak tank gearbe van 800 allresem, 8k armorom, 10k dpsem, meg 42k hpm.
Elite packok szétcsuknak... Soloba egyetlen esélyed van, cd-k, stunok alatt kell agyonverned barbárral. Az a baj az idõ ellened van.
thx nah ugyan még csak 10 perce tolom ezzel az új bulidel, tapasztalt, ugyan úgy halok az elitektõl mint eddig a normal mobokat meg lassabban ölöm mint eddig... :S
OPTIONS-->ELECTIVE MODE pipa
ezután jobbklikk az action bar-on és oda teszed a skilleket ahova akarod
ezután jobbklikk az action bar-on és oda teszed a skilleket ahova akarod
Srácok valaki Craf-tol keményen?
Az egyik töltõképernyõn azt írja, hogy ha sokszor egymás után Craft-olod le ugyan azt a cuccot, akkor jobbak az esélyek, hogy jobb stat-okat kapjon?
Ez mit akar jelenteni? Meg mihez képest jobb stat-okat?
Az egyik töltõképernyõn azt írja, hogy ha sokszor egymás után Craft-olod le ugyan azt a cuccot, akkor jobbak az esélyek, hogy jobb stat-okat kapjon?
Ez mit akar jelenteni? Meg mihez képest jobb stat-okat?
na a video itt : http://www.youtube.com/watch?v=ta4r69WjdX8&feature=youtu.be
barbároknak nagyon durva build nem kell hozzá def. ranged barbár XD
elõzõ postom meg kuka
elõzõ postom meg kuka
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
szerencse kérdése....nekem még egy darab rendes fegyver sem esett 60 óra alatt.....itt meg látok olyan csodákat a srácoknál,hogy eldobom az agyam😊 jó lehet õk is AH-ták...,de én nemnagyon akartam AH-ni...úgyvoltam vele "magam teremtsem elõ" a cuccokat legalább az elsõ vágigjátszásra😛
Majd most 60-on kicsit kereskedem is ha lesz végre szerencsém a lootokkal😛
Majd most 60-on kicsit kereskedem is ha lesz végre szerencsém a lootokkal😛
Köszi a videt! Egyébként az bosszant, hogy pl nightmaren is diablo dobott 3 kék szart meg fehéret 😊 hellen is fosok potyognak 1 db legendary esett az is inkább pimp mint hasznos.
Tegnap nekem is esett végre egy Legendary cucc.
Egészen Hell ACT2 oázisáig kellett rá várni ott. Egy elite kígyószerû csoport dobta. 😊
LINK
Nem jön valaki segíteni Belialt legyakni? 😄
Egészen Hell ACT2 oázisáig kellett rá várni ott. Egy elite kígyószerû csoport dobta. 😊
LINK
Nem jön valaki segíteni Belialt legyakni? 😄
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A charge-ra viszont a CD csökkentést használd! sokkal durvább mivel nagy pakkoknál szinte nonstop lehet használni...és a health gömböket is feltudod vele gyorsban kapni/azért is hülyeség a healelõs charge/
Jah és az egyik armor passziv helyett mehet a berserk az +25% dmg,mert végig max raged lesz!
Jah és az egyik armor passziv helyett mehet a berserk az +25% dmg,mert végig max raged lesz!
5 milla, wizardnak van direkt inteset meg increased attack speedeset kerestem, könnyebb vele kiteolni.
Ismerõseim körében senki nem tolja, és se akrtam csak így hozta a sors. 😄
Szóval ha van kedve vkinek végig szaladni velem act 4-en szóljon bátran 😊
Szóval ha van kedve vkinek végig szaladni velem act 4-en szóljon bátran 😊
a helyedben én megkérném egyik mágus ismerõsöm, hogy farmolja veled a act 4 q1et.
ott elég gyorsan megvan a 60. ez 2 dolog miatt szerencsés. unalmas pár óra de megvan 60 szóval nem kell geart venni a köv szinteken + elég jól hoz.
sajnos csak részben build miatt halsz, lassan el kell kezdened all és physical rest gyüjtened meg -x% dmg from melee. felszerelés vásárlásnál nem mindig a pénztárca a nyerõ néha csak mákolni kell. 20-30kért már elég jókat lehet venni.
ott elég gyorsan megvan a 60. ez 2 dolog miatt szerencsés. unalmas pár óra de megvan 60 szóval nem kell geart venni a köv szinteken + elég jól hoz.
sajnos csak részben build miatt halsz, lassan el kell kezdened all és physical rest gyüjtened meg -x% dmg from melee. felszerelés vásárlásnál nem mindig a pénztárca a nyerõ néha csak mákolni kell. 20-30kért már elég jókat lehet venni.