78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Henty #46388 gondolom az rmah goldkereskedelem előszele :/ -
#46387 szerintem (is) hülyeség a növelt javitási költség. most épp én is le vagyok égve, mert rengeteg gemet craftoltam. -
Susarc #46386 és mi a véleményetek a javitásról? 30 perc alatt kinulláztam a pénzem:P OK nem volt sok 200k ,de úgy elfogyott mintha nem is lett volna:P:) -
Dr DeViLKiNG #46385 Mortaros champion maga elé lövi a szarjait meleebe is.. OK. -
#46384 semmiben, de azok irreálisan magasak voltak. -
#46383 jewelcraft miben lett olcsóbb? a low gemeket kivéve :) -
Henty #46382 ez nekem is feltűnt, mármint hogy minden elit/champ pakk reflectdmg-t tol :D -
#46381 Nekem is baromi sok reflectes volt. Mondjuk én tank vagyok, nincs dpsem, szóval nem volt gond :D
Amúgy mennyit reflectel? Gondolom nem 1:1 -
Susarc #46380 én is toltam fél órát nekem 3/3:) abba is hagytam -
Susarc #46379 azóta megölt még 4-et és az is mind reflectes volt!:D:D:D
mondta is,hogy szétbassza a monitort:D egy 107 kg-os csávó /nem a zsir miatt 107 kg:D/ -
Dr DeViLKiNG #46378 Most kezdtem el játszani, eddig 2/2... -
#46377 ezt az elbaszott pecset te jó ég. monkom annyit se sebez mint egy öregasszony, attól függetlenül két éves lányommal az ölemben aki találomra sütögette a skilleket a bill-en én meg csak egérrel simán öltük a kék pakkokat.
a jewelcraft meg pont addig olcsó ami eddig is esett. a javítás meg többe kerül mint ami loot esik.
tks blizz. :-) -
#46376 :))) Viccc .... -
#46375 Talált már stormshieldet? :D
"Where is my f*ckin ss...f*ck blizzard..thats joke, joke..oh, i found a legend 250€" :DD
Vajon poénkodik vagy gyíkarc? :D -
Susarc #46374 Christaras a 6. csempa pakkot öli...Dh val ugye...találjátok mi milyen speckója volt az összes pakknak??
igen 20ft-os kérdés:)
a válasz:
IGEN A REFLECT DMG!:D -
precise #46373 thx, így már értem. -
#46372 Be kell állítani valami elective modet valahol az optionsban. -
do2 #46371 nekem csak akkor szokott ilyen akadozást csinálni amikor a c meghajtón 300 mega alá megy a tárhely. A játék indításánál még 1 giga szabad, de sokat fogyaszt a cből. -
#46370 Lvl60-tól! -
who am I 7 #46369 köszi a helpet skacok.
Hát ja, amúgy a mostani patch óta igen...bár az igazság az, hogy az legutolsó b v c? 1.2-es patch után csinált olyanokat, h kilépett desktopra majd vissza...(lol).Most meg megfagy, 10-15mp-re és újra megy...lehet a drivert kellene legyalulni, aztán egy újat feltenni?12.3 van fent :D:D:D:D tudom nem a legújabb, de béta d3 pl. csont nélkül futott, sose volt gáz vele, minden highon.
Bár ahogy elnézem, bekerült új smooth shadow option, azt választottam ki, valahogy szebben fut a játék vele.Olyan mintha vsynces lenne, de mégse :D -
do2 #46368 Na igen de ez nem állapot hogy akárhol be akarok jelentkezni mindig letilt és minden esetbe meg kell adni a 6 számhegyet.
Nehgoy egyszer úgy letítlson a sok újraélesztés miatt, hogy már nem engedi visszallítani -
precise #46367 Nem értem. Levágtam két elite packot. Amenyiben az elite pack olyan, hogy 3 kék ellenfél, esetleg egy sárga meg a cimborái. Nem látok semmit az action bár felett. Az action bar az, ahol vannak a skillek, feletük meg egy csíkban látható az xp és hogy mennyi kell a köv. szintig? -
#46366 A patch óta szórakozik nálad? Még nem indítottam a játékot, de nálam patch előtt abszolúte semmi probléma nem volt (5770). -
#46365 mondjuk add meg a cd kulcsod első hat számjegyét? -
Ry0K3N #46364 -
1Darton1 #46363 Na most, hogy hazavágták a softcore-t lehet menni hc-ba geart farmolni, hogy legyen mit betenni, amikor kijön az rmah.
Csak ne utálnám annyira ezt a hardcore koncepciót. -
#46362 Elective Mode -
do2 #46361 Erre tudna valaki választ adni ?
Egy másik helyen feltelepítettem a diablo3-t nem a dvdről, hanem a battlenet accountomon belűről.
Feltelepítem, és amikor beakarok lépni a játékban, azonnal letítlja, és azt az üzenetet kapom hogy valaki illegálisan hozzáférhetett az accomhoz.
És hogy cak akkor tudom újra használni ha megadom a cd kulcsom első 6 számjegyét. Ez nár kétszer történt velem amikor máshol akartam használni.
Mi a fenét lehet ilyenkor tenni hogy máshol is tudjak játszani ?
-
eLiXir #46360 YES -
precise #46359 Köszi szépen, sokat segítettél, meg is nézem gyorsan. -
#46358 6990-en nincs semmi gond, bár az akadás eddig is előfordult partyban, pedig a vas nem kevés neki. Igaz, hogy resetelt majdnem minden beállítást a játék szóval érdemes ott is körbenézned. -
Dondark #46357 Nephalem valor.. Az action bar fölött jelzi és benne a szám kicsivel hogy hol tartasz:) Bossok előtt érdemes 5öt összeszedni jobban dobálják a cuccokat -
Henty #46356 options menuben van valahol egy pipa amit be kell kapcsolni, nevét fejből nem tudom és akkor tudod variálni az összes skill-t valami "E" betűvel kezdődik és a játékmechanica utolsó tétele :D -
eLiXir #46355 Sziasztok! Láttam egyeseknél, hogy például tudják használni egyszerre a Deadly Reach-t és a Fists of Thunder skillt is. Ez hogyan lehetséges? Csak én vagyok ilyen idióta? :-( -
Henty #46354 Ati van nekem is 7770 és semmi gond nincs, árnyékok off a többi high -
precise #46353 Wow, és ezt megtudom valahol nézni, mármint, hogy épp mennyi buffom van? Vagy "csak" a magic find százalékból látszik? -
Dondark #46352 Bocsi MF-t olvastam :D -
Dondark #46351 minden megölt elite pack utána kapsz egy buffot. 1 buff 15% magic findot és gold findot ad (5 a max) -
precise #46350 Mi az a NV Buff? Bocsi, én nem nagyon vagyok képben az ilyen mmo-s, meg diablós kifejezésekben. -
#46349 Igen, most már én is visszaállok barbárra, csak kifarmolom neki a gear-t. DH-val :P