Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aradebil2
miért is gáz? D2ben mindenki ezt csinálta, a 20. karitoknál ti se fogjátok újra 40 órák alatt feltolni õket, fõleg nem a HC-kat

Mr_no_NaMe
mondjuk az, hogy feltûnési viszketegsége van, az tényleg undorító, de vele együtt mindenki, aki mutogatja ahogy diablózik...a fasz kíváncsi rá.
Mr_no_NaMe
Sztem teljesen a magánügye.
RatBaG
tegnap összefutottam a farmerral, és kedves feleségével... szakadtam a röhögéstõl 😄

Per Aspera Ad Inferi.

setuh
Ezzel inkabb csondbe lehetne,nem hogy streameli...tenyleg gaz.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

valaki hc act2 nightmate coop?

How much can you take,before you snap?

PiszkosFred
Imadom ahogy szoptok inferno-n. No, nem azert mert en nem, egyelore meg be sem tettem a labam infernora. Viszont bebizonyosodott, hogy a kb egy hete elhangzott: "csalodott vagyok, tobbet vartam a blizztol hiszen 4 nap utan mar infernot farmoljak az emberek, nem ezt igertek" fele mondat ismet bebizonyitotta, hogy koze sincs a valosaghoz annak, amikor par elvetemult speedrunt csinal bossokhoz, es emiatt az ember mar hoborog es csalodott. Remelem azok is olvassak az elmult 100-150 kommentet, es a nehezsegeket, akik egy hete meg csalodottak voltak 😊

Hal'stennek megis csak kemeny az az inferno, ahogy igertek.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Huha, amikor arrol irt hogy act2bol atinveltek akkor en azt ertettem hogy wizzard. Volt screenshotod amin egyutt voltatok act2be es set recit mutogattal.Felolem ne olvasd, en meg nem irkalok, mert ugyse ertelmes eszmecsere van csak farok mutogatas, nekem az jon le abbol ahogy ti ketten nyilatkoztok,nem azt latom hogy mas jatekosnak akarnatok segiteni otlet vagy tapasztalattal, de nem baj, nem kotelezo, nem szamit. Szivesen soroznek veled, de szerintem ha a kontinens stimmel is az orszag tuti nem.
Kandurex
jah, és wizard

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
csapódni fogok szerintem 😊 a sebzésem most tûrhetõ olyan 22-23k buffal, plusz ugye erre rájönnek skill módosítók, a vit meg olyan 20k körül van, hellen úgy megyek mint kés a vajon, szó szerint run -olok mert semmi nem fog meg, de infernon 😞...szóval lehet még a komplett gear összeállítást is át kell gondolnom, teljesen új cuccokkal.

200k -ért vettem egy 751dps + 300 arcane damage + 40%! damage baltát

nr1ranger
Azt hiszem mélyen be van ásva a szöveg a játék fájljaiba így nem módosítható, illetve módosított fájlokkal bannol a b.net

There is no peace. There is only WAR!

j0nNyKa
csak 1-2 dolog, amit nem igazan jol irtal:
- nem egyutt farmolunk
- jazzy monk
- nem skippeltunk semmit
- (most jarok az iromanyod elso soranal, latod a problemat?)

nagyon-nagyon megharagszol, ha nem olvasom tovabb ezt? kivanok sok szerencsed a monkodhoz, ha meg tenyleg ennyire szakerteni akarod, hogy o, vagy en hogyan jatszunk, gyere, sorozz velunk egyet, es elmeseljuk szivesen

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

COD Black Ops
Magyarítás mikor lesz?

Most kettotoknek irok, Jonnyka es Jazzy, mert ki ketten 2 ranged egyutt farmoltok infernon. Az hogy skippelni probaljatok act2-t es act 3ba mentek, nekem elarulja hogy ti valojaban meg mindig nem vagjatok a lenyeget, minden egyes act egy kurva gearcheck, vag megleped es jatszol vagy nem es kinlodsz. Teljesen mindegy melyik actrol mesz at a kovetkezobe ugyanugy van egy gearcheck, innetol kezdve a vaganykodas hogy ti act3ba vagytok nem jelent semmit, nekem pont ugyanaz a gearcheck van act1 rol act2 re masnak meg act x-1rol actxre. Az csak raadas hogy diminishing van a mobok sizntjenek novekedesevel a jatekos 60as szintjehez kepest. Engem nem zavar, hogy ti mit farmoltok, se nem irigylem toletek, de alapveto teny felet csusztok el es josztok az el van baszva inferno temaval mert act3ba nem tudjatok meglepni a gearchecket.
Igen, mindenki akinek gondja van inferno akarmilyen reszevele, annak nincs meg a szukseges dmg reduction, resi, dmg, hp. Es marhasag ajanlangatni hogy felskalazott nehezsegu coopba menjen valaki infernon amikor solohoz sincs meg a gear.
Gearcheck, ennyi.
RatBaG
hát nekem se a polearm a kedvencem, de ennyiért nem hagyhattam ott. úgyis tesztelgetek mindenféle fegyvert, hogy melyik hogy fekszik...

Per Aspera Ad Inferi.

TVelvet
sok res, vit, def, és party
aztán ott ha elegendõ lóvéd lesz, akkor lehet fejleszteni a dps-t és úgy solozni act1-et.

vagy csapódhatsz hozzám is 😄
Nortai
Ilyennel 1 a gond, lassú mint a bûn, ha csak nincs mellette attack speed növelõ itemeid. :/

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

gerey
egész délelõtt roll-olom, de nem adja be a development hell-t 😊 , de még nem adtam fel... xD

j0nNyKa
igen, az egy nagyon jo kerdes, hogy mit kezdj hell es inferno kozott, ha latvanyosan nem birod infernot

az egyik lehetoseg (amire kaphato leszek hamarosan), hogy party-zol, ugy hatha birod inferno act1-et

a masik, hogy farmolod hell act3-at act4-et a valor buffoddal felszerelve, es AHzol serenyen

Carmang
Kinyírtam Jay Wilsont, kíváncsi vagyok miket lehet még benne elérni 😊

RatBaG
ezt tegnap vettem... 17k-ért <#idiota>

Még 4 szint, és kézbe is vehetem.

Per Aspera Ad Inferi.

Kandurex
jó cuccok hol potyoghatnak hellen? elég hamar levágnak az elitek inferno act I. -ben, szóval jobb cuccokat kellene keresnem, viszont az AH -ban a normális cuccok 500k felett kezdõdnek 😞

Az 1% ~6 millió játékosnál még így ~60.000 fõ, ami szerintem nem kevés. Ezen a fórumon diskurálhat durva saccolással kb. 50 játékos, - ha csak azokat számítjuk, akik rendszeresen írnak ide - szóval mit is mutatna rosszul a fórum? Itt és a többi fórumon is nyilvánvalóan azok osztják az észt, akik már Inferno fokozaton járnak, és csak a "hozzászólásözön" miatt tûnik úgy, mintha mennyire sokan járnának már ott, pedig nem.

Nekem ez az 1% teljesen reálisnak tûnik.

Terawatt
Minden accountról van infójuk és elég hacsak a profil oldalon lévõ " meddig jutottál eddig legtovább" rész adatait szedik össze, és egy ekkora játéknál alapból úgy vannak ezek megcsinálva, hogy könnyen gyorsan ki lehessen szedni az adatokat egy statisztikához.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

elitehun
az is lehet, de ki tudja a blizzardnál 😄
j0nNyKa
mondjuk akkor lehet, hogy vettek egy idopillanatot, es megneztek, hogy ki melyik fokozaton jatszik eppen
ugy meg azert mar realisabb az 1%, mert sokan, akik mar infernon jarnak, alt karival toltak eppen akkor

elitehun
A cikkben az áll hogy "who are actually playing Inferno". Tehát gondolom ja, az aki inditott játékot infernon.
Gondolom nincs mindenkinek lehetõsége, hogy egész nap ezzel a játékkal játsszon, tehát nem is fog ott tartani, mint azok, akik kicsit több szabadidõvel rendelkeznek és ráérnek grindelni.

j0nNyKa
fura lenne... szerintem a jaras az az, aki mar inditott jatekot infernon

j0nNyKa
hat azert a tegnap linkelt 120k damage az akkoris eleg elmebeteg, ha epp nincs stackelve a crit buff

Különc
De kevés, de nem a DPS-sel van a baj igazából, hanem hogy összecsuknak, ami valószínüleg 12-14k dps-sel is elõfordulna, csak percenként 2x és nem 3x

Tehát félreértések elkerülése végett: nem baj hogy nehéz a game, nem baj hogy sokat halok, engem az zavar, hogy ilyen durván instagibbelnek ilyen gearben Act 2-ben, Act 1-ben meg szinte meg sem tudnak ütni, engem ez zavar

Másik meg, hogy a bossok sokkal könnyebbek

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
Lehet infernón járás alatt azt értik, aki már ölt bosst? Nem csak azt, ak már megölte hell diablot de Captain Rumford menti meg a zombiktól?
jazzy
Már bebizonyítottad többször is, nem fogok veled vitázni. Majd ha átjutsz act3ba beszélhetünk.
j0nNyKa
hat ja, meg en nem tudom, hogy ez a random magyar forum mennyire mutatja jol a dolgokat, de azert az ittenieknek tenyleg nagy resze infernon jar mar... fura az az 1%

Különc
De, én például panaszkodtam, hogy Act 1-et hülyére verem, Act 2-ben meg összebasznak, ami nem baj, lévén a mobok is counterelik a barbáromat, de na...

Az hülyeség, ha két karaktert viszek párhuzamosan (egy barbár és egy DH). Ha majd elakad a barbi, lehet gyûjtögetni DH-val... ?
tarti19
Elmebeteg dps-û dh, csak azért van mert 100% critre-ra hagyja stackelni a sharpsooter passiv skillt. Elsõ lövés után összesen ad 3%-ot, mert nincs olyan, hogy ne reseteljen all time, mikor harcolsz...
Szóvala beteg dps-t felejtsük is el

j0nNyKa
persze hogy amiatt panaszkodnak, mert odaig jutnak
igenis nagyobb pofont kapsz inf. act1-rol inf. act2-re aterve, illetve inf. act2-rol inf. act3-ra aterve, mint hell act4-rol inf. act1-re aterve
kinek is van gond a kavejaval? 😊

Különc
Én ezt nem tudom elhinni, inferno elõtti nehézségek softcoreon a vicc kategóriába sorolhatók

TVelvet
act3ba még a fejlesztõk/teszterek sem nagyon jutottak. Direkt csinálták ezt így, hogy a játékosok jöjjenek rá a dolgokra.

A probléma ott van, hogy egyik class nagyrészben meg tudja oldani azt hogy végigfusson, a másik viszont nem, mert melee.

Itt vannak az elmebeteg dmges DH-k. Ezek végig tudnak menni nagy részben, persze ezek is skippelnek eleget, higgyétek el.
Lol Jazzy te ittal ma reggel kavet? Pont hogy a legtobben act 1 miatt panaszkodnak ahogy atjonnek hellrol. Aki mar tud act1-et farmolni az farmol nem panaszkodik, ember nyisd ki a szemed...
j0nNyKa
olyat viszont epp tegnap olvastam, hogy a blizzard szerint a jatekosok 1%-a SEM jar meg infernon
"No, no, no… far, far less than 1%. 😊"
forras

Bocs hogy kulon raktam a kepet.
jazzy
Itt senki sem beszél act1rõl, act1 inferno for dummies, act3 körül próbálkoztál már elite packot ölni?
Frankie87
Ok, köszi mindenkinek a segítséget
Ám addig hol farmoljak? Hell szinten persze, mert kéne jobb cucc:S

Nem eros, act 1 legalabbis nem az. Nekem beleferne hogy igy maradjon. Ti akik most erosnek erzitek act1-et, meg fogtok lepodni amikor a classotoknak megfelelo build/gearbe leveritek Butcherig mindent ami szembejon. Vannak alkalmi szopodasok, amikor durva affix kombo szuk helyen, en is rakenyszerultem 2-3 alkalommal hogy skippeljek de 90%ba nem skippeltem semmit, lassan elerem a 4k megolt elitet.
elitehun
ja, de nem nagyon tudja kinyirni a mobokat, csak fut <#idiota>
Aradebil2
ilyet tuti nem mondtak, hülyeség is lenne, itt a topicban is infernón rohangál minden második ember

j0nNyKa
linket kerek errol (csak mert azokrol a patchekrol sem mondanak semmit, amit mar kiadtak)