78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#46428 Hát csesszék meg. Most fordult elő velem 3x, hogy elite packot leöltem és semmit sem dobott csak goldot. Ami még talán elviselhető lenne, de a Nephalem Valor sem frissült és bukta. -
#46427 Agreed, 30-35 millás gearem cserélhetem újra :) -
#46426 patch véleményem pár szóban:
kurva anyád blizzard... -
#46425 Én hasonló cuccban birom még egy darabig. Az az enrage timer... kap egy olyan cuccot, hogy ha közel mész hozzá, folyamatosan veszi le a hpdat. Ellene nem tudsz mit csinálni. Elvileg csak pár perc múlva múlik el, amikor full hpra töltődik az élete. -
#46424 Ez a halál átok meg érti valaki hogy működik?
Kifogtam valami jó kis fallen champ groupot ami alapból is elég erős volt, és illusionist volt így 5ször annyi volt belőle, de legalább jailelt folyamatosan, és arra nyomta még rá a molten-t és arcane-t orrba-szájba, így lényegében folyamatosan be tudott zárni, szórta alám a moltent, mellém az arcane-t és olyan kurva sok volt belőle hogy megmozdulni alig bírtam tőlük. Néhány halálból kín keservesen el is jutottam addig hogy már csak talán 3 maradt (persze az illusionis miatt az is inkább 15 volt) annak is minimális élete, erre hirtelen elkezdték nyomatni az a rohadt halál átkot, ami úgy öl meg néhány másodperc alatt, hogy 6000es armorom és 600as allresem van. Futkoráztam körbe fél percekig nyomogatva a piákat meg töltő cuccokat hogy mikor múlik már el és egyszerűen soha nem akart elmúlni csak amikor meghaltam, és amikor több halál után percek múlva visszamentem, akkor is azonnal baszták rám a halál átkot, arra nem volt időm hogy a waypointon rákattintsak a falura olyan gyorsan megölt.
Egyetlen javítás után amikor észrevettem hogy ez a kis móka kb 40 ezer aranyamat vitte el úgy hogy közben egy fillér hasznot nem hozott, nemes egyszerűséggel kiléptem.
És ez egy szaros fallen champ group volt act2 legelején, miközben act1-ben becsukott szemmel nyomom le butchert fél perc alatt anélkül hogy az életem észrevehetően lemenne. Meg elvielg a patch is gyengítette a szörnyeket.
A szörnyek amúgy még túl is lettek volna élhetőek talán, de emiatt a halál átok miatt esélyt nem adtak.
Szóval mikor múlik el ez a kurva átok és mit lehet ellene csinálni azon kívül hogy meghalni és kilépni a játékból? -
#46423 Feltolták a D2-ős sok K defes fullos enigma, meg CTA, Andihelm, spiderweb kombó javítási k0ltségére, a kvótát, betyár... amit árulok AH-ban hátha fedezi ay új gearig. -
#46422 Én a softcore-t mérföldekkel jobban büntetném, itt már soha nem veszik el ladder reset-kor az item, mert olyan nincs. Valamit valamiért. -
#46421 Most öltem le Kulle-t act II-be, 5-ös valorral... egy sárgát, és 5 kéket dobott. De kb Hell act I-re is kevesek... -
#46420 Nálam egy halál 3600goldba került :D -
Ferrari23 #46419 + amit összesedek szir szart, mindent eladva ad pár K-t logikus :D:D -
#46418 Ah úgy értem már, nekem még nem volt lehetőségem halál után javítani és melee sem vagyok. Bár ha olyan oldalról nézem a javítás olyankor nekem pár 10x milla :( -
Ferrari23 #46417 Te mit tolsz? Diablo 3-at és 1.3 patch-t?
Nekem eddig volt a repair nagyon sok halál után teljesen tönkrevágva a cuccot 7-9K, most pár halál után (tehát nem elmenve teljes tropáig) is 28-30K -
#46416 1 halállal meg hettek a fielden 13k
konklúzió: Dex vit ignore dura loss gear oszt kabbe Blizz -
#46415 A 10% durability loss drága? Vagy mi? -
Dr DeViLKiNG #46414 Kiszedik a gold dropot mindenhonnan (köcsög, hulla, akármi), aztán megemelik a repairt háromszorosra. Kibaszottul logikus. -
#46413 Akkor vagy kis szintű vagy, vagy über szar geared van, vagy sose nézted mennyibe kerül. Nekem 35k volt ma. -
#46412 Nekem nem növekedett a javítási ktg. -
#46411 Coop teszt -
#46410 Az amúgy milyen már, hogy a javítási költség magasabb, mint amennyit kapnál a cuccokért ha eladnád a boltosnak? Kurva anyjuknak kellett ez. -
#46409 mert megemelték a javitás árát? Amúgy meg minél magasabb szintű egy cucc annál drágább a javitása. -
#46408 Hmmm mitől olyan drága nektek a javítás? -
#46407 Lehet én vagyok túl jó kedvemben, de nem zavar a javítási költség növekedés sem. Act 1-ben nem halok annyit, szinte egyszer sem, szóval ott jön a pénz rendesen. Act 2-ben meg drága a javítás(halok azért eleget), de ha megcsappan a pénzem akkor majd megyek gyűjteni, bár erre nem is lesz szükség, mert most is esett egy 400k-s recept, ami fedezi bőven az eddigi javításaimat. 30-35k egy fullos javítás amúgy. :) -
#46406 megütöttek vagy kétszer máris 4000 a repair cost anyád -
eLiXir #46405 pedig nem tudtam az effektív módról :( -
Susarc #46404 most nem mondod,hogy ezidáig nem elecive mód-al játszottad??? -
eLiXir #46403 Köszi mindenkinek (3 ember) aki segített megtalálni az Elective Mode-ot!!
Egész nehéz ez a játék, már 11es szinten vagyok, és még effective modeal is nagyon nehéz a játék idáig, sokszor ölnek meg!! -
Susarc #46402 jó kérdés,de ha igy marad hamar megfogom unni a cumiceciliát:S -
Dr DeViLKiNG #46401 Csak azt nem értem, ha nem akarják, hogy meghalj, arra már ott van az a retkes hc mód. Pont arra lett kitalálva. Mi a faszért kell az sc casualokat így szopatni?! -
Dr DeViLKiNG #46400 Belogoltam monkal, és a2 palaceba vezető úton megvártam amíg rámjön a képernyőnyi kígyó, meg a miniboss, és simán fél percig tankoltam igen szar gearben.
Ideje újra gearelni azt hiszem. -
Susarc #46399 a javitási költség feltornászása akkora geciség,hogy szavakat nem találok rá! -
#46398 sebzést leveszik, repair drágább, kevés pénz szánalom lett az egész miért kell variálni a dolgokon főleg a rossz irányba -
#46397 Újabb érdekesség: a mortaros az első sorozatát a hydráda lövi. :)
Act 2 eddig egész jól megy, egy láthatatlan kígyó champ pakkot hagytam ki eddig csak. A force armor rúnáját is átraktam crit % növelésre, mert egyszerűen kicsit ütnek a mobok. -
#46396 Az, hogy 30%-ot esett a dmg-em azt hagyad... vettem egy jobb íjat végre összejött rá a lóvé, elbasztam 3M-át mer' óccsó volt... gyakirlatilag nem változott semmi csak rövidebb lettem az említett összeggel... (így is 43k a dmg-em) éss többször halok, mert bátrabb lettem... javításra hitelt veszek fel, de legalább a bomba act2-ben nem 1hitel (csak ha 4 jön) Dió3, én így szeretlek! -
#46395 Jó peccs, visszarolloltam a monkra, mert wizarddal dps csökkenés ellenére is ugyanúgy 3 ütés vagyok, mint eddig, cserébe kettőt lövök fél óránként és -20k damage, át kéne vásárolnom az egész gearem critesre és arcane orbbal menni, meh.. -
#46394 Még jó hogy van barbárom is, csak kéne gear neki. :D -
#46393 Csak engem nem enged be már tíz perce?
error:3007 -
Susarc #46392 :D -
Dr DeViLKiNG #46391 Kibaszott jó peccs ez. Egyáltalán nem bugos. Cydaea ölhetetlen rangeddel, mert a kis geci pókok az előtt ütnek, hogy spawnolnának. :D
Kurva anyád blizzard? -
Ry0K3N #46390 mi a véleményed a corpserunról? :D
a blizz véleményét már tudjuk xD -
#46389 Én nem nagyon vettem észre, hogy könnyebb lenne act2től...
Amúgy kicsit túlzásba vitték a repairt... ennek a fele, harmada elég lett volna.