Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
hmm...nálatok van olyan, h eladtam a cuccot, send -elném a tatyóba...de csak áll és vár...már egy fél órája 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

31 -es hunterral 24 -óra alatt kivégezve a nomral. Remek és tartalmas kis történet volt. Hamarosan indítom a nightmaret de azt már társakkal együtt.

Na meg persze majd szépen jön a többi hõs is. Újrajátszhatóság garantálva.

A blizzard remek kis játékot hozott össze. Felér az elõdjével,
clio1616v
feltoltam 200% fölé a Magic Find-et így mindenhol potyognak 😄

+ ha eliteket ölök, akkor növekszik

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

oneal1
késõbb megkapod a cuccot

!Forza Ferrari!

Én kaptam egy timeout-ot vásárláskor is. Az 500K-t viszont nagylelkûen leemelte 😊
berlinboy6329
Van még itt olyan,aki a régi cuccaiban jár?

Pl. 23as gatyám van,26os armorom,33-as shoulderem,mert egyszerûen szarok a statok,pedig szénnéfarmolom magam a butchernél,Hall of agony,cursed hold,de ami esett töménytelen mennyiségû sárga és 5X annyi kék, Mindszarvolt!

Nemhogy nem találtam eladásra alkalmas cuccot-bár lehet volt egy kettõ,amit azóta se vettek meg,pedig egész faszák és olcsók(100000 alatt van mind bõven)-de még olyat sem találtam,ami megérné azt,hogy valamit magamról lecseréljek másra,mert mind szar...Armoron van 62 vita 85 inttel,meg 2 sockettal,full int..gatya szintén vmi ilyesmi,65 int 2 socket,kis vita...amuletemnek van 151vitája,bracerst nem csreélem le,mert legendary...és ad 12% IAS-t. 2.55-nél járok el akarom érni a 3-at.BBV-val 2.88.

És igen,nem a pénz jött vissza,az itemet adta.742dmg 1.67 attack speed.volt pénzem,nem volt olcsóbban jobb,ami volt pont akkor adták el,150ért(ez 270 volt).

ha valaki esetleg talál cuccot,ami IAS-t ad és nem fegyver,akkor nézze meg,hogy tnyleg adja-e,mert Wuiks streamjén láttam,hogy vett Boj angerlst és nem adott +IAS-t,mert azt mondta,h INCREASES ATTACK SPEED és az nem jó.Az kell nektek ami azt mondja,h ATTACK SPEED INCREASED.Fegyókon megy,armoron nem.Legalábbis cipõn,ami alapból nem ad IAS-t nem ment csak a D-s végû változat.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

beszart az AH? venni tudok, de nem küldi a ládába, eladni nem, 31 mittomén milyen error, fos.
berlinboy6329
Meglehet.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

antgecc
Ha a monk is rak damage reductiont meg a barbár is, az stackelõdik?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Skynet85
infot kérnék, lvl 57-es babrbinak mi az elfogadható def+atc mert nekem jelenleg def: 5101 atck: 3200

Aradebil2
vihar?(hozzánk most ért ide)

berlinboy6329
Naggyon fassza..Van vkinek T-homeos nete?

Fél órája toltam partiban,írtam valamit aztán észrevettem,hogy jó 10mp-cel késõbb jelent csak meg..mondom mi a ?...

Latency:571:WTF?Laptop check,nem tölt rajta senki.Én nem töltök,akkor meg mivan?

Speedtest lefuttat,ping 212 letöltés 2mb/s (15mb/s amúgy),feltöltés 0.48mb/s(0.9 amúgy)..Így aztán jó játszani..Meg is döglöttem,aztán modnom na így nem lehet játszani és kiléptem.és még mindig szar,érezni,hogy milyen lassú:C

Szívjon monkal, aki akar.(passzív nélkül "csak" 17k dps)

Pretorian
Félreérthetõen fogalmaztam. Én úgy értettem, hogy nem érzem úgy hogy ezt az egyensúlyt meg kéne változtatni, legalábbis inferno-n biztosan nem. Infernonak ugye pont az a lényege, hogy a player vért izzadjon mire a végére ér. Ha kell az a skill a továbbjutáshoz, hát kell. Meg kell találnod hogy melyik skill az melyik rúnával. Én ezt értettem mókolás alatt.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Aradebil2
pont errõl beszélnek,hogy ne legyen olyan skill ami nélkül nincs értelme a gamenek. most WD-nél pl a splinters, valamint a spiritwalk+soul harvest elengedhetetlen skillek

leeset az elsõ legenderis cuccom nightmaren bár ratyi
tarti19
Igazából ezzel az a a baj, hogy bossokra is pakkokra is más-más skillek kellenek s akár 1-et is cserélsz buktad a stackeket.

Pretorian
"If any single skill or rune feels absolutely required to progress, it means that skill is working against our goal of encouraging build diversity -- and those “required” skills need to be corrected."

Na ennek sok értelme van, fõleg mivel inferno kapcsán került elõ.
Nem pont ez lenne a lényeg? Hogy mókoljunk a skillekkel és a rúnákkal, ha húzós szituba keveredünk? Megértem ha normalon vagy nightmare-en még nincs erre szükség, de infernon... <#wilting>

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Lammer
nah... eddig nekem a legkellemetlenebb ellenfelpakk:

mortar, chained, arane, enchant... ja es ezek sand waspek voltak... ossze-vissza ropokodnek... de szerencse, hogy nem mellevel nyomom... mert akkor le is uninstalltam volna 😄 wizarddal eleg szepen lehet counterelni... bar a kedvenc pengemet at kellett raknom a seekeres magic missilera... tepnem a hajamat barbival 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Mar a dio2 is errõl szólt, minden patchel kijavítanak 1 dolgot, és elbasznak 10-et. Itt is ez lesz.
Carmang
De ez egészen elképesztõ, hogy nem vették észre a tesztek alatt, hogy ezzel a rendszerrel a kovácsot nem éri meg használni. Vagy eladsz mindent, és lesz pénzed, csak éppen nem lesz alapanyag craft-olni. Vagy felbontasz mindent, viszont nem lesz pénzed craft-olni.
És akkor még csak ez után jön, hogy milyen stat-okkal kapod meg a cuccot.

Carmang
Tegnap este licitáltam egy cuccra, akkor volt rajta még kb 20 óra. Elõbb nézem a listámon, hogy hátra van még 22 óra...

To correct these issues, we’re looking to adjust the Blacksmith costs for training (gold and pages) and crafting from levels 1-59, and reduce the cost of combining gems so that it only requires two gems instead of three (up to Flawless Square)

Azért haladás hogy észrevették, gemeknél is röhely, kivenni nem érdemes az itembõl mert annak az árából veszek 3 gemet AH-n.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

TVelvet
Értem már miért nincs mér RMAH.... Akkora fos az AH hogy öröm nézni. Így tûnnek el a pénzeim.. 😞

Na, hát akkor ennyit a monkról. Szenvedjen a halál fasza, meg költsön 3szor annyit, mint a többi class a "future patch"ig.

A Blizzard fail viszont a "we are planning to straight-out buff legendaries" - nál kezdõdik, és a "These buffs will not be retroactive" - nál teljesedik ki 😊
A legnagyobb bajom ezzel a cikkel az, hogy elmondták, amit eddig is tudtunk, valami lesz egy valamikori patch-ben...
"The majority of Hardcore deaths (35%) occur in Act I Normal" noobs 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

edios
"The most common level 60 build in the game is only used by 0.7% of level 60 characters of that class (not including Passive diversity)"

akkor azt hiszem, hogy ez blizzard win.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Aradebil2
na a kanyonon nem bírok átmenni😄D ez tetszik😄

Fellõtték a mára ígért cikket:
Game Design Update
Ha esetleg van még valakinek guest pass kódja, megköszönném ha adna egyet nekem.

Jó szórakozást!

Aradebil2
inferno bucsi feküdt, a farmolós buildemmel esélytelen lett volna leverni 3p alatt, így maradtam a visionquestes maci buildnél (amit én utálok sima mobokhzo, csak bossokra jó) így viszont buktam a valorokat😞 de kb ötödjére sikerült megfektetni a dögöt. eddig elég könnyû infernó, Ah-ból is bõven +ban vagyok (többet adok mint veszek) és így is eléggé séta volt😊 na lássuk act2t😊

Magh
Továbbra is megköszönnék egy guest passt, ha akad valakinél! Jó lenne már kipróbálni.

<#eljen>
Carlos
Bucher inferno-n leszólózva, 5-ös valor-ral, 3 rare kábé 10 magic és némi arany.
(elsõre sikerült)

Þór vígi þessi rúnar

Kétszer röhögtem fel, egyszer az eventen bár már láttam, másodszor a Korgoth nevû barbáron 😄
Lammer
nekem mar elavult gepem van: e5200 alapon, 4 giga jobb tuning ram, toxic 4850-es radeon, 2 vinyo raid0... es igy tok jol megy 1360*768-ban, minden high... csak akkor lassul be egy csoppet, amikor olyan elite pakkba futok bele, ahol mirroringol meg horde... meg 3 millioan vannak a kepernyon 😊 de akkor sem veszes... meg boven jo 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

SpeedXHUN
Ennek mi a lényege? Adriánál mikor kap új levelt,kilép,de a haverjai maradnak a hidden campnél?

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

hogy kell ezt elfogadni ? nem látlak egyelõre
AntiHero
Felveszlek 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Valaki segít megölni Diablot Nightmare-n ?
Battletagom: andorr1984#1988

hálás lennék
elõre is köszi
Fpocok
Jól néz ki, de nagyon lefogja a gépet.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Dark 3d mod-ot próbálta már valaki? Mik a tapasztalatok? Ha nem tetszik, uninstall-álható?
Köszi.
elitehun
szerintem senki nem azért veszi hogy dicsekedjen vele, de ha már találta vlaami igazán jót igazán olcsón akkor mért ne mutatná meg? vagy ha ne adj isten loot-ból esett 😄
jazzy
Én nem veszek semmi képet farokmutogatásnak, a diablonak a gearelõdés a lényege. Ha vettél / találtál valamit arra büszke lehetsz.
elitehun
ezek nagyon jók<#idiota>
Na vegre, az ilyen hsz-eket tisztelem. Ami engem illet a kepeimet azert mutogatom mert nagyon orulok/bosszankodok az adott dolog felett, es jo masokkal megosztani, hihetetlenul nincs semmi mas mogotte, ez nekem legalabbis nem kompetitiv jatek, foleg hogy meg a loot is szemelyre van szabva. Csereberelni haverokkal jo, gearelodni jo, haladni(meg ha lassan is) szinten jo. AMikor nem haladok az idegesit, de keresgelek forumokon, akarhol. Ha arra van igeny nem mutatok semmit tobbet/ nem teszek be se kepet se linket, azt gondoltam hogy az informacio megosztasa nem art. Reszemrol ennyi.
jazzy
Mert nincs ötlet meg tapasztalat, act1et overgeareld, act2tõl meg szopsz, nem tudsz elite packot ölni csak akkor ha a legretardáltabb 4 affixet kapják és alapból is gyenge a monster. Ez most a monk. Hacsak nincs annyi pénzed, hogy overgeareld act2-t is. Ami nagyon-nagyon sok pénz.

Igen, wizardom is van 52-es most. De a monk van infernon. Ez az egész játék egy pöcsmutogatás, akármit írok le lehet annak venni, ha megmutatom a kardot amit vettem, a cuccot ami esett, azt hogy hol járok.. vagy aki helles cuccát mutatja az nem pöcsmutogat, mert az rosszabb mint a tiéd? Csak az pöcsmutogat, aki elõrébb jár?

Act 2+ overtuneolt, de Act 3 fõleg 4-rõl meg nem is tudok és nem is merek nyilatkozni. Akik ott járnak it csak Bosst farmolnak, vagy ládát. De azok is csak végigfutottak 500x wipeoltak ha valamit kötelezõ volt megölni ami elite pack. Ugyanúgy ahogy mi is átjutottunk act3-ba, csak bosst öltünk, mert mást nem bírunk ha van rajta akármi értelmes affix.
setuh
Hat biztos nincs 20 karija,es ha van akkor meg az gaz h mekkora kocka.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder