78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#46468 Ez hc kari? Meglepően nagy az armor/resist/vit, meglepően kicsi a dps. -
#46467 Wizarddal? -
#46466 hja, ez tetszetos joslat (illetve az ignores durability loss targyak lesznek meg durvak) -
#46465 *Dessan was slain by The Butcher*
Ijj, égő
PunkZoli: mutatkozz be kérlek -
PunkZoli #46464 Mert különccel övék a fórum, tuti kispajtások! -
#46463 Egy igen vagy egy nem is elég lett volna -
1Darton1 #46462 Én nem érzek nagy változást. Kicsit tovább tartanak az elitek, jóval kevesebbet halok és szarabb a loot.
Összességében fel fognak értékelődni a jobb tárgyak, és paradox módon ezzel párhuzamosan a gold is. Az én szempontomból pozitív változás, hogy stabilizálódik a gazdaság. Csak aztán nehogy mellélőjek ezzel a jóslattal. -
#46461 Nekem nincs javítási költségem, mert nem tudnak megölni, a játék így tökéletes ahogy van *keresztbe tett ujjak*
Kérem a névkiemelésem -
#46460 "Ez a patch egyértelműen hogy amennyi jó dolgot hozott, legalább annyi szart is. És elnézve a hozzászólásokat elég sok embernek nem tetszenek bizonyos dolgok, most miért ne írhatnánk, írhatnák le? "
Arra a Blizz topik való. Ott mehet whine. Ez olyan értelemetlen, mint az SCII topikokban a szájkaratés balance vita. Értelmetlen...L2P, alkalmazkodj. Nem csak blizz oldaláról kell a módosításokat acceptálni, hanem aradebil kedvenc szójárásával a metagame-t is figyelembe kell venni és hozzá idomulni. -
#46459 akkor most ki fogod birni, hogy ne reagalj. kibirod, mert okos vagy! mondom, kibirod! -
Ferrari23 #46458 A fórumozók patch nem tetszésére mégis ki kezdte az ugrást, meg beszólást?
Szóval állj a tükörbe puppykám, és mondjad az előző mondatod magadnak :D:D -
#46457 olyan cuki ahogy ugrasz mindenre :)
like a puppy :) -
#46456 egy ilyen gear mennyibe fáj?
btw vagy egy monkom, 12k dps 26k healt, 395allres, tudom lófos, de hol kellene farmolnom goldot vagy itemet? vázatörés nem ad csak 2k goldot, watch tower láda is csak kéket dob, szóval? -
Ferrari23 #46455 Te meg inkább ajánld be magad a blizznél "a világ legnyagobb blizz ***** címre"
Rohadtul unalamas, hogy bárkinek valami nem tetszik a gaméba abba te egyből belekötsz. Ez a patch egyértelműen hogy amennyi jó dolgot hozott, legalább annyi szart is. És elnézve a hozzászólásokat elég sok embernek nem tetszenek bizonyos dolgok, most miért ne írhatnánk, írhatnák le?
Nem kell elolvasni fuss át rajta, azt ennyi... -
Ferrari23 #46454
-
#46453 esetleg olvass patch notest -
#46452 A mostani patchben a droprate-et is variálták? 5ös Nepha buffal 1 sárgát dob butcher meg jailer. Nem nem 1x hanem kb 5-6 runban kaptam 1 sárgát 5ös buffal -
#46451 Act3-ban szenvedek vele, van olyan pakk ami ellen simán esélyem sincs. Valamint az a 3-4k dps amit buktam a monkkal az nekem sajna bazisok. Persze kicsit átskilleztem meg majd gearelődök és minden okés lesz, de ettől még megyek a szopórollerrel 2 kört.. -
#46450 Persze vágom, hogy ilyesmi áll mögötte, csak ilyenkor kezdődik a pvp meg HC miatt balanceoljuk a PVE SC gamerek játékát is, amitől kb már a wowban a batyum televolt (: Mondjuk nem kellett nagy jóstehetség, hogy levágja az ember itt sem lesz másként.. -
#46449 érdekes egy game, az biztos.. -
#46448 kap egy nev kiemelest az elso nem hisztizo hozzaszolo -
Ferrari23 #46447 3300 az armorom, 32k az élet és 1 ütés pá :D -
#46446 Indíts normális karit,ami nem hal/gyúrj cuccra....2300~ armorom van meg 450 all res 30K HP-val..Tökéletesen elvagyok.
nálam,mikor először megjelenik a sárga bácsi 20K a javítás,nem vészes,egy run alatt 3x megkeresem. -
Ferrari23 #46445 Na aszem akkor erről ennyit :D Most javítottam 40 k ért erre belefutottam egy pack odarántanak 1et üt halál, nem tudok mit csinálni ellene, mert mire lemegy élete addig 1x odaránt magához és KO :D Javítás megint 30k :D
Kb 5 perc alatt 70k repair :D
Blizz ezt is csak azért találta ki, hogy takarodjon a jó nép AH ba, meg RMAH-ba... -
#46444 Sebaj, majd azok, akik a köcsögrunnal meg buggal meg exploitokkal milliókat kerestek, majd jól tönkre mennek a repair miatt és jól helyre áll a gazdaság. -
Ferrari23 #46443 Még játszok 2-3 órát és a 800k-m 0 lesz :D -
Ferrari23 #46442 Na eladtam 10k árut, javítás 40k :D:D:D:D -
#46441 ha arra gondolsz, hogy nem spawnolt, akkor igen, meglett az achi. -
#46440 voltmár? enter nyomj mert imgurúú
értelmetlen affixek helyett tolhatták volna ezeket mint d2ben :( -
#46439 gondoltam a DMg-ből azért írtam,h DH-val meg halok,mert hiába van több dmg-e,nagyon gyengék a skllek.Skilleket át kell nézni,hátha van vmi jó kombó.Act2-ben siralmas a helyzet.Összeszedtem 5 valort DH-val,7-et öltem,de elég szar volt.Haltam,mint hülye.WD-vel még nem néztem. -
Ferrari23 #46438 Lyceum pályát javították már? -
Ferrari23 #46437 DH vagyok :D -
#46436 WD vagyok 23K dmg-el,az összes pakk egy vicc act1-ben.Bemegyek,medvék,loot.DH-val meg halok. -
tlovgem #46435 nézed meg hogy nem kapcsolódott e ki a vertical sync .. én is néztem hogy mivan, ugrál/akad a kép .. a pöccs kikapcsolta vmiért. -
Ferrari23 #46434 Ezt azzal magyarázom, hogy a damagem 51K volt, most 40K ugyanazzal a cuccal -
#46433 nekem esett előbb egy 63-as Archon armor Leoric's manor előtti champ packból,de ótvaros volt.Akadnak jó cuccok azért.
Felmentem VÉGRE 1 milla felé.Vettem is egy kesztyűt 100k-ért.1 run alatt 73K visszajött.
Találtam pajzsot 24% block,64 all res, kevés str(35),1000armor.
-
Ferrari23 #46432 + elitek eddig act 1 be infernón nem okoztak gondot, most ja :D:D:D -
Ferrari23 #46431 + eddig full beállítással ment a game, most úgy szaggat.... Szóval jó lett ez a pöcs.. -
Ferrari23 #46430 Nekem alapból 202% a MF-em 2 valor után minden elite dob két rare, de hiába 60-61-es szintűek, raklap szarok mint eddig... -
#46429 Vki mondja már meg,hogy mi köze az IAS nerfnek a Valor változtatásnak,meg skillváltozásoknak az FPS mérőhöz,a zombi medvékhez,meg egyéb cuccokhoz,amit a patch elbaszott?Hogy sikerült ezt véghez vinniük?