Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Na meg persze majd szépen jön a többi hõs is. Újrajátszhatóság garantálva.
A blizzard remek kis játékot hozott össze. Felér az elõdjével,
+ ha eliteket ölök, akkor növekszik
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Pl. 23as gatyám van,26os armorom,33-as shoulderem,mert egyszerûen szarok a statok,pedig szénnéfarmolom magam a butchernél,Hall of agony,cursed hold,de ami esett töménytelen mennyiségû sárga és 5X annyi kék, Mindszarvolt!
Nemhogy nem találtam eladásra alkalmas cuccot-bár lehet volt egy kettõ,amit azóta se vettek meg,pedig egész faszák és olcsók(100000 alatt van mind bõven)-de még olyat sem találtam,ami megérné azt,hogy valamit magamról lecseréljek másra,mert mind szar...Armoron van 62 vita 85 inttel,meg 2 sockettal,full int..gatya szintén vmi ilyesmi,65 int 2 socket,kis vita...amuletemnek van 151vitája,bracerst nem csreélem le,mert legendary...és ad 12% IAS-t. 2.55-nél járok el akarom érni a 3-at.BBV-val 2.88.
És igen,nem a pénz jött vissza,az itemet adta.742dmg 1.67 attack speed.volt pénzem,nem volt olcsóbban jobb,ami volt pont akkor adták el,150ért(ez 270 volt).
ha valaki esetleg talál cuccot,ami IAS-t ad és nem fegyver,akkor nézze meg,hogy tnyleg adja-e,mert Wuiks streamjén láttam,hogy vett Boj angerlst és nem adott +IAS-t,mert azt mondta,h INCREASES ATTACK SPEED és az nem jó.Az kell nektek ami azt mondja,h ATTACK SPEED INCREASED.Fegyókon megy,armoron nem.Legalábbis cipõn,ami alapból nem ad IAS-t nem ment csak a D-s végû változat.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Fél órája toltam partiban,írtam valamit aztán észrevettem,hogy jó 10mp-cel késõbb jelent csak meg..mondom mi a ?...
Latency:571:WTF?Laptop check,nem tölt rajta senki.Én nem töltök,akkor meg mivan?
Speedtest lefuttat,ping 212 letöltés 2mb/s (15mb/s amúgy),feltöltés 0.48mb/s(0.9 amúgy)..Így aztán jó játszani..Meg is döglöttem,aztán modnom na így nem lehet játszani és kiléptem.és még mindig szar,érezni,hogy milyen lassú:C

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Na ennek sok értelme van, fõleg mivel inferno kapcsán került elõ.
Nem pont ez lenne a lényeg? Hogy mókoljunk a skillekkel és a rúnákkal, ha húzós szituba keveredünk? Megértem ha normalon vagy nightmare-en még nincs erre szükség, de infernon... <#wilting>#wilting>
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
mortar, chained, arane, enchant... ja es ezek sand waspek voltak... ossze-vissza ropokodnek... de szerencse, hogy nem mellevel nyomom... mert akkor le is uninstalltam volna 😄 wizarddal eleg szepen lehet counterelni... bar a kedvenc pengemet at kellett raknom a seekeres magic missilera... tepnem a hajamat barbival 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
És akkor még csak ez után jön, hogy milyen stat-okkal kapod meg a cuccot.
Azért haladás hogy észrevették, gemeknél is röhely, kivenni nem érdemes az itembõl mert annak az árából veszek 3 gemet AH-n.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A legnagyobb bajom ezzel a cikkel az, hogy elmondták, amit eddig is tudtunk, valami lesz egy valamikori patch-ben...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
akkor azt hiszem, hogy ez blizzard win.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Game Design Update
(elsõre sikerült)
Þór vígi þessi rúnar
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Battletagom: andorr1984#1988
hálás lennék
elõre is köszi
Köszi.
Igen, wizardom is van 52-es most. De a monk van infernon. Ez az egész játék egy pöcsmutogatás, akármit írok le lehet annak venni, ha megmutatom a kardot amit vettem, a cuccot ami esett, azt hogy hol járok.. vagy aki helles cuccát mutatja az nem pöcsmutogat, mert az rosszabb mint a tiéd? Csak az pöcsmutogat, aki elõrébb jár?
Act 2+ overtuneolt, de Act 3 fõleg 4-rõl meg nem is tudok és nem is merek nyilatkozni. Akik ott járnak it csak Bosst farmolnak, vagy ládát. De azok is csak végigfutottak 500x wipeoltak ha valamit kötelezõ volt megölni ami elite pack. Ugyanúgy ahogy mi is átjutottunk act3-ba, csak bosst öltünk, mert mást nem bírunk ha van rajta akármi értelmes affix.