78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#46508 Mikor lesz egy barbinak akkora sebzése? :)))
-
Masakari #46507 Gondolom infernorol beszelsz ami azert fura mert en DH-val ugy vertem le hogy a resim nincs 100 folott(csak talan a fire,tobbi alatta).Pancel se nagy szam,es sose 1hitelt pedig csak 33k hp-m van. Es kozben anyammal skypeoltam -.-
(amugy nem nagy szam mindig ugyanazt csinalja ugyanabban a sorrendben,szoval csak tudni kell mikor kell vaulttal/ss-el arrebb menni es sose fog megutni...) -
#46506 Nem tapasztalat, csak olvastam sokat tegnap, jelenleg a Barbár az új DH. -
#46505 Nincs. -
#46504 No, tegnap este kicsit megint elment a kedvem a játéktól:
DH: 82K dps-ről 65.
Barb: 13.5K-ról 9.5K dps.
Köszi.
Semmi sebzésem nem volt act 2-n a barbárral. Plussz megint valami eszement kombós elite jött össze. (előtte 2 champ csapatot gond nélkül lecsaptam, amik semmit sem dobtak) akik úgy becsomagoltak, mint a szart. Javítás 3 halál után kábé 15-20K.
Watchtower 5-6 próbából egyszer spawnolt abban sem volt láda, és csak 2 champ group volt, szóval szerintem ezt is nerfelték stikába.
Act 1 vége butcher-rel: 3 rare összesen (Valorral, mf gear-rel), mindegyik szar.
Szóval itt valami nagyon el lett (megint) baszva, 60-re levéve a Foreground FPS-t szaggat mint a picsa. (előtte sose csinált ilyet). 100-ra visszatéve csak néha. 150-en meg hangos a gép. Ezt is elbaszták.
A Chat meg egy rakás szar lett... Köszönjük blizzard. Így lehet elbaszni még jobban valamit ami már amúgyis szar volt. -
#46503 Szerintem az még mindig viable csak nincs pénzem lecserélni az egész gearemet, mivel jelenleg 36k damagem van és nem tudok rendesen haladni. De már kitaláltam este egy új buildet. -
#46502 Jó lett a patch!
-az összes beállítás resetelődött
-0fps-t mutat a számláló
-ugyanazon a beállításon időnként beszaggat a játék, amin eddig fix60fps-t produkált, hihetetlen idegesítő
-csiga sebességgel lő a dh (ez érdekel a legkevésbé)
-a chat nem jegyzi kinek írtam utóljára, újra rá kell klikkelnem a nevére.
Felőlem a contentel csináljanak amit akarnak, de technikailag ne legyen már szarabb a játék egy javítástól :D
-
#46501 ha pony land-re gondolsz akkor nem csökkent az ára, de az MF nerfnek köszönhetően egy fos lett az egész hely... ennyi erővel ki is vehették volna. -
#46500 az istenben van neked 53k damaget, mese habbal, lássuk már azt geart, mert nekem kétségeim vannak -
ShaiHulud #46499 remelem sharpshooter passiv nelkul (100%ra stackelve) hasonlitottad ossze, mert felstackelt sharpshooter az nem eppen mervado. valahol a ketto kozt negyed-, otoduton van a valosag. -
BlazeH #46498 Nekem is volt ilyen hogy 5-10 percenként fagyott az ati kártyám, de kiderült hogy azért mert túlmelegedett, mert egy kábel rálógott a ventijére. Érdemes megnézni mennyire túlzsúfolt a gépház :) -
Mentol #46497 Hali,
Van ebből a játékból magyar nyelvű verzió? -
Sunrider924 #46496 Ereztem en hogy az archon 2 perces cd nem fer mar bele :( Pedig amikor Jazzy emlitette hogy crit/cd csokkentos buildet akar probalni, hogy surubben elerheto legyen, akkor feltamadt a remeny. -
#46495 Van egy palya act1-ben amit sehol nem talalok: Lyceum
Ezzel mi van? 50 runbol egyszer sem talaltam meg. Se normalon, se nighton. Hellen vagy infernon lesz? -
#46494 Az micsoda? -
#46493 Ami biztos, hogy a inferno most nagyon kedvez a meleenek, mert aki kicsit is jobb gearben van, az majdnem halhatatlanná válik.
-
#46492 .... b + én meg kifizettem érte 1m -t. -
#46491 miért kell erőltetni ennyire ezt az imgurut vagy mit... -
#46490 Közben 100K-ra csökkent a " mókás staffnak" az ára infernon. -
#46489 Én is teljesen elvagyok amúgy. Hasonló az én barbárom is, csak nekem 55k hp-m van, és 1k all res. Többi majdnem ugyan az. Szerintem most jól be vannak állítva az elite-ek stb... csak 2 óra után egy értelmes eladható dropp se volt. -
gosumofo #46488 LOST -
Rehom #46487 valaki talált már ilyet? és ha igen tudja mire jó?
miez -
#46486 Jó most ez viccesen hangzik, meg nagy képüen.
De nem menőzni akartam csak tényt közölni.
-
eLiXir #46485 szeretlek -
gosumofo #46484 kurvajó vagy -
Ry0K3N #46483 Érdekes összefüggés. -
#46482 Hát eddig nem tudtam megölni. Most elsőre sikerült és közben chateltem meg zenét váltottam itunesba :D -
Ry0K3N #46481 Hol van olyan az 1.03-as patch noteban hogy a bossok is le lettek nerfelve? -
#46480 Ennyit 1.03-ról.
- elsőre sikerült!
- 1x se haltam meg!
- chateltünk diabló ölés közben! (ezek veszekedtek közben :D)
- Szart se sebez Diablo
- Clonok elől futok-futok, eltünnek egy idő után... (Kár velük leállni harcolni!)
Unalmas. könnyű... nagyon gázul könnyű lett az inferno diablo...
-
Rehom #46479 na ezt jó tudni, engem is zavart a csatornás részbe,hogy belassult... -
gosumofo #46478 a patch sokat javított a csatornás fps parákon -
#46477 tárgyakból csinálnál egy kollázst? -
Zsooo #46476 boss drop-ot nerfelték, viszont többször egymás után kaptam 3 sárgát act1ben, champ/rare pakkoktól, 5ös NV + minimális MF gearből, 101 MF összesen.
bossok konzekvensen 2 rare-t dobtak így nekem.
8 cumót tettem be AH-ba, remélem legalább 1-2 elmegy, egyik se godly, de azért nagyságrendekkel jobbak, mint amiket korábban kapartam ki act1-ből. ez pl olyan igazi diablós
act2 nekem most szopóroller, kicsi a dmg a nether nerf után + lagos a netem itthon, és az a pillanatnyi kihagyás túl sokszor végzetes. de talán act1-ben így majd jobban tudok gyűjteni a jobb gear-re. összeségében nálam pozitív a mérleg, látom a fényt az alagút végén -
Savmacska #46475 Teljesen egyet értek, nálam is többet érne +100dex ami ugye állandó, mint egy +20% crit dmg, amit csak akkor kapsz meg ha crit-et ütsz/lősz ugyebár. Az én szemszögemből is hülyeség. -
1Darton1 #46474 Ezzel
7200 armor, 400 allres, 53k dmg -
#46473 Christaras bal karján merész az Age of Mythologys Zeusz tetkó
-
#46472 Hogy halsz kevesebbet? Én ugyanúgy 3 ütés vagyok csak a damagem ment le állatira, milyen builddel mész? -
1Darton1 #46471 Aha. Ha valahogy bele tudnék tuszkolni egy teleportot is a buildbe, akkor én lennék a hegylakó. -
#46470 Nem, soft -
#46469 " ha közel mész hozzá"
Ha a melee-vel eddig nem lenne elég szopás, tessék, itt a szarnak a pofon :S Ekkora szívást...