78986
  • greyfox
    Mikor lesz egy barbinak akkora sebzése? :)))
  • Masakari
    Gondolom infernorol beszelsz ami azert fura mert en DH-val ugy vertem le hogy a resim nincs 100 folott(csak talan a fire,tobbi alatta).Pancel se nagy szam,es sose 1hitelt pedig csak 33k hp-m van. Es kozben anyammal skypeoltam -.-
    (amugy nem nagy szam mindig ugyanazt csinalja ugyanabban a sorrendben,szoval csak tudni kell mikor kell vaulttal/ss-el arrebb menni es sose fog megutni...)
  • jazzy
    Nem tapasztalat, csak olvastam sokat tegnap, jelenleg a Barbár az új DH.
  • Akronomus #46505
    Nincs.
  • Carlos
    No, tegnap este kicsit megint elment a kedvem a játéktól:
    DH: 82K dps-ről 65.
    Barb: 13.5K-ról 9.5K dps.

Köszi.
    Semmi sebzésem nem volt act 2-n a barbárral. Plussz megint valami eszement kombós elite jött össze. (előtte 2 champ csapatot gond nélkül lecsaptam, amik semmit sem dobtak) akik úgy becsomagoltak, mint a szart. Javítás 3 halál után kábé 15-20K.

Watchtower 5-6 próbából egyszer spawnolt abban sem volt láda, és csak 2 champ group volt, szóval szerintem ezt is nerfelték stikába.
    Act 1 vége butcher-rel: 3 rare összesen (Valorral, mf gear-rel), mindegyik szar.

Szóval itt valami nagyon el lett (megint) baszva, 60-re levéve a Foreground FPS-t szaggat mint a picsa. (előtte sose csinált ilyet). 100-ra visszatéve csak néha. 150-en meg hangos a gép. Ezt is elbaszták.

A Chat meg egy rakás szar lett... Köszönjük blizzard. Így lehet elbaszni még jobban valamit ami már amúgyis szar volt.
  • jazzy
    Szerintem az még mindig viable csak nincs pénzem lecserélni az egész gearemet, mivel jelenleg 36k damagem van és nem tudok rendesen haladni. De már kitaláltam este egy új buildet.
  • greyfox
    Jó lett a patch!

-az összes beállítás resetelődött
    -0fps-t mutat a számláló
    -ugyanazon a beállításon időnként beszaggat a játék, amin eddig fix60fps-t produkált, hihetetlen idegesítő
    -csiga sebességgel lő a dh (ez érdekel a legkevésbé)
    -a chat nem jegyzi kinek írtam utóljára, újra rá kell klikkelnem a nevére.

Felőlem a contentel csináljanak amit akarnak, de technikailag ne legyen már szarabb a játék egy javítástól :D
  • mukika
    ha pony land-re gondolsz akkor nem csökkent az ára, de az MF nerfnek köszönhetően egy fos lett az egész hely... ennyi erővel ki is vehették volna.
  • Kandurex
    az istenben van neked 53k damaget, mese habbal, lássuk már azt geart, mert nekem kétségeim vannak
  • ShaiHulud
    remelem sharpshooter passiv nelkul (100%ra stackelve) hasonlitottad ossze, mert felstackelt sharpshooter az nem eppen mervado. valahol a ketto kozt negyed-, otoduton van a valosag.
  • BlazeH
    Nekem is volt ilyen hogy 5-10 percenként fagyott az ati kártyám, de kiderült hogy azért mert túlmelegedett, mert egy kábel rálógott a ventijére. Érdemes megnézni mennyire túlzsúfolt a gépház :)
  • Mentol
    Hali,
    Van ebből a játékból magyar nyelvű verzió?
  • Sunrider924
    Ereztem en hogy az archon 2 perces cd nem fer mar bele :( Pedig amikor Jazzy emlitette hogy crit/cd csokkentos buildet akar probalni, hogy surubben elerheto legyen, akkor feltamadt a remeny.
  • coolpet
    Van egy palya act1-ben amit sehol nem talalok: Lyceum

Ezzel mi van? 50 runbol egyszer sem talaltam meg. Se normalon, se nighton. Hellen vagy infernon lesz?
  • pisztácia
    Az micsoda?
  • tarti19
    Ami biztos, hogy a inferno most nagyon kedvez a meleenek, mert aki kicsit is jobb gearben van, az majdnem halhatatlanná válik.
  • TVelvet
    .... b + én meg kifizettem érte 1m -t.
  • Kandurex
    miért kell erőltetni ennyire ezt az imgurut vagy mit...
  • tarti19
    Közben 100K-ra csökkent a " mókás staffnak" az ára infernon.
  • pisztácia
    Én is teljesen elvagyok amúgy. Hasonló az én barbárom is, csak nekem 55k hp-m van, és 1k all res. Többi majdnem ugyan az. Szerintem most jól be vannak állítva az elite-ek stb... csak 2 óra után egy értelmes eladható dropp se volt.
  • gosumofo
    LOST
  • Rehom
    valaki talált már ilyet? és ha igen tudja mire jó?
    miez
  • AntiHero
    Jó most ez viccesen hangzik, meg nagy képüen.

De nem menőzni akartam csak tényt közölni.

• eLiXir
    szeretlek
  • gosumofo
    kurvajó vagy
  • Ry0K3N
    Érdekes összefüggés.
  • AntiHero
    Hát eddig nem tudtam megölni. Most elsőre sikerült és közben chateltem meg zenét váltottam itunesba :D
  • Ry0K3N
    Hol van olyan az 1.03-as patch noteban hogy a bossok is le lettek nerfelve?
  • AntiHero
    Ennyit 1.03-ról.
    - elsőre sikerült!
    - 1x se haltam meg!
    - chateltünk diabló ölés közben! (ezek veszekedtek közben :D)
    - Szart se sebez Diablo
    - Clonok elől futok-futok, eltünnek egy idő után... (Kár velük leállni harcolni!)

Unalmas. könnyű... nagyon gázul könnyű lett az inferno diablo...

• Rehom
    na ezt jó tudni, engem is zavart a csatornás részbe,hogy belassult...
  • gosumofo
    a patch sokat javított a csatornás fps parákon
  • UltraZord
    tárgyakból csinálnál egy kollázst?
  • Zsooo
    boss drop-ot nerfelték, viszont többször egymás után kaptam 3 sárgát act1ben, champ/rare pakkoktól, 5ös NV + minimális MF gearből, 101 MF összesen.
    bossok konzekvensen 2 rare-t dobtak így nekem.

8 cumót tettem be AH-ba, remélem legalább 1-2 elmegy, egyik se godly, de azért nagyságrendekkel jobbak, mint amiket korábban kapartam ki act1-ből. ez pl olyan igazi diablós

act2 nekem most szopóroller, kicsi a dmg a nether nerf után + lagos a netem itthon, és az a pillanatnyi kihagyás túl sokszor végzetes. de talán act1-ben így majd jobban tudok gyűjteni a jobb gear-re. összeségében nálam pozitív a mérleg, látom a fényt az alagút végén
  • Savmacska
    Teljesen egyet értek, nálam is többet érne +100dex ami ugye állandó, mint egy +20% crit dmg, amit csak akkor kapsz meg ha crit-et ütsz/lősz ugyebár. Az én szemszögemből is hülyeség.
  • 1Darton1
    Ezzel
    7200 armor, 400 allres, 53k dmg
  • Különc
    Christaras bal karján merész az Age of Mythologys Zeusz tetkó

• jazzy
    Hogy halsz kevesebbet? Én ugyanúgy 3 ütés vagyok csak a damagem ment le állatira, milyen builddel mész?
  • 1Darton1
    Aha. Ha valahogy bele tudnék tuszkolni egy teleportot is a buildbe, akkor én lennék a hegylakó.
  • Különc
    Nem, soft
  • skinnyman
    " ha közel mész hozzá"

Ha a melee-vel eddig nem lenne elég szopás, tessék, itt a szarnak a pofon :S Ekkora szívást...