78986
  • gosumofo
    azzal van a gond hogy hamis adatokkal próbálsz pénzt kivenni a rendszerükön
    és meg te anyázol :D magyar fasz
  • Nelson85
    Az haggyán, de még 20 yardról is beütnek néha.
  • pisztácia
    Mind1, lehet én fogom akkor fel rosszul. De én el nem küldöm az tuti. Már úgyis mind1, mert írtak PM-ben páran, majd tőlük vezsek goldot, Blizz meg leszophat.
  • Ry0K3N
    Nem véletlen kérik, és nem véletlen van annyi biztonsági intézkedés. Megvan a maga haszna ezeknek is. Deal with it.
  • BaLeeX
    Mit tudnak csinálni a személyiddel amitől parázol? Nem értelek...
  • cookac2
    Nálam is szaggatott tegnap, de sikerült orvosolnom. Erre ma reggel újra szaggatott és szétesett a kép. Bekapcsoltam vsync-et jobb lett, de még mindig nem tökéletes.

Átváltottam fullscreenről windowed fullra és minden jó.
  • pisztácia
    Nem a scannaléssel van itt a gond... hanem azzal, hogy majd egy játék miatt én a személyimet elküldöm... erkölcsit ne küldjek már? egy büdös játék beállítás miatt? Itt ezzel van a gond...
  • Tatyla
    dh eddig volt 116k dps most 88
  • shaba23 #46540
    szerezz be +gold geartés hellen kezd el act1 elejéről és menj diabloig:) könnyű, gyors, sok pénz.
    Én a rohadt Hanging Tree-t próbálom összehozni, és közben jön a gold rendesen.
  • elitehun
    nekem tegnap esett rare. tudtommal csak az mf nem hat rájuk
  • Tatyla
    chestek is nerfelve lettek nem dob rare-t mostmar
  • Ry0K3N
    Attól még át lehet biddelni azt is máshova :)
    #46533 tudom mi a gond de várd meg míg visszaír egyszer aztán mehet az "R" es válaszolgatás. Engem is zavart az elején de véleményen szerint a mostani jobb mert ha válaszolni akaroka whispelőnek csak egy R ha meg partyba csak enterrel és nem kell /P-vel szarakodnom.
  • Aradebil2
    vkinek fagyott már le a game? nekem most először megjelenés óta, lehet az új peccs hozta magával?:S
  • Ry0K3N
    Nekem is 3 giga van és csak az első 1 percben szaggat utána jó. Valami mást csesztek el blizzék hogy sokaknál szaggat a játék most.
  • Dr DeViLKiNG
    Mert olyan nehéz bescannelni azt. Meg simán vissza lehet élni vele.
    2012-t írunk.
  • greyfox
    Nem az a problémám.
    Írok valakinek, utána nyomok egy entert, és a general chatbe, vagy a partyba írogat, míg eddig oda kezdett el írni, ahová utóljára írtam.
  • sata75
    jah, csak a gémerek többségének az R-re van bidelve a 4. skill:)
  • Ry0K3N
    Mert nincs szüksége hogy megjegyezze. Ha valaki whospelt neked csak nyomj egy R betűt és voila.
  • sata75
    LÁL:)
  • cookac2
    Most néztem vissza, h az elmúlt 25 óra játékidő alatt egyetlen olyan item sem esett amit tudnék használni vagy feltehetném ah-ra és nincs belőle fent 100k darab. Csak szarok estek vagy majdnem jó kategória.

Ma reggeli 5 chest run-ból zéró sárga. Nem lesz ez így jó.
  • pisztácia
    Mivel nekem nem megy az AH, mert UK -s az accom, amit csak úgy változtat a blizz, ha a szem elyit is küldöm (KURVA ANYÁD BLIZZ!) így, aki adna el stormshieldet az szoljon, paypallal fizetnék érte. Többit megbeszéljük PM-ben. Valamint egy fegyvert is vennék, egykezes kéne, 1000 dmg-s min legyen, és legyen rajta 150 strength 150 vitality meg valamennyi %dmg.
    Azt is valós pénzért venném.

De ha valakinek van eladó goldja, az is megdelel. PM
  • Sunrider924
    Oksa, kosz.
  • Susarc
    hol hagytad az 5 -ös NV buffot?:P:)

a képed így FAIL
  • Lantee
    Persze, látom én is, hogy Inferno Act I és II között van egy durva szakadék, de ettől a minimál bevásárlástól is hatalmasat "fejlődött" a karaktekem, és a játékélmény is javult. Ahogy most látom - Foci EB, kánikula - nagyjából jövő héten ilyenkor leszek Infernon. Akkor ismét jelzem, mi a helyzet. :)
  • Különc
    Itt ni
  • greyfox
    A grafikai beállításokat újra be kell állítani patch után.
    Ha ezt megteszed, sokkal jobb lesz, de a 10mp-kénti szaggatás nálam nem szűnt meg.
  • jan5650
    Nem akarlak elkeseríteni, de Hell az még gyerekjáték sztm minden kaszttal...A gondok eddig is Inferno Act II-nél jelentkeztek...

Nekem barbárom van, Inferno-ig semmit nem vettem AH-ból, csak eladtam...Aztán mivel Inf ActI-ben hasaltam az első eliteken kapásból bevágtam 4-5 millát cuccokra, amivel nagy nehezen végignyomtam ACTII-ig, ahol ismét hasaltam... Egészen a mostani Patch-ig :D

Szóval még bőven előtted áll az AH-zás :D

• maross
    Ez nekem is feltunt tegnap, de notebookrol voltam. 3gb van benne, ugy tunik azt mar keveske neki. Vagy csak tobbet kellene varni egy-egy portal utan, toltse be amit akar.
  • Kandurex
    infernon is használható, act 1. ben, onnantól kezdve viszont reménytelen az archon, vagy nem ha van legalább 50-60k alap sebzésed,
  • Sunrider924
    Igaz meg csak lvl 45 nm act3 de ugyanugy fest a buildem mint amit Darton hasznal csak kidobtam a blizzardot az archonert. Nagyon tetszik hogy az archon 40% armor noveles stackel a energy armor 65% armorjaval, plusz 450% aoe robbanas az aktivalasnal jol jon a tomeges zergelo moboknal. A 300% arcane sebzes miatt semmilyen goblin nem tud meglogni elolem, foleg arra tartogatom. A cd kitolasa miatt van hogy legalabb fel palyat archon formaban toltom. Mondjuk sejtettem, hogy ez infernon megvaltozik, csak azt gondoltam a ket cd miatt( force armor, diamond skin) a 2 perc nem olyan sok.
  • Lantee
    Egy kis casual MONK PLAYER tapasztalat:
    LVL60 - HELL ACT III.
    Eddig nem vettem semmit AH-ba, gondoltam nem ölöm meg a játék hangulatát. Aránylag elfogadható gearben haladtam. Persze, sokat haltam, de azért szépen lassan haladtam előre. Act II végén Belial-t sehogy sem tudtam legyűrni, úgyhogy benéztem AH-ba, és kicsit körülnéztem. Beállítottam a keresésnél, hogy milyen tárgyat, LVL60-tól, max 14000 goldért...és mindegyik itemre jött vagy 5-6 oldalnyi találat.
    Vettem egy brutál fist weapont (3000 gold), egy all res csizmát (3500 gold), egy all res mellvértet (4000 gold), és egy all res amulettet (3000 gold).

Visszatértem a játékba, és úgy haladok azóta, mint kés a vajban. Halál nulla, még a HP-m is csak akkor csökken egy kicsit, ha 100 mob körülvesz. Szóval beöltöztem 13.500 aranyból, és este nyomtam le - félig oda sem nézve - Ghom-ot. Szerintem Inferno levelig ezzel simán elleszek! :)

Más: Én azt vettem észre, hogy este valami irgalmatlan jó dropok voltak. Minden elite pack dobott 2-3-4(!) rare itemet, ömlött az arany mindenkiből, és még a magic itemek között is volt néhány egész pofás darab.

Szóval meglátásom szerint felesleges irdatlan milliókat - ne adj isten igazi pénzt - kiadni egy-egy jobb cuccért. Persze, én csak a casual réteget képviselem, de akkor is. :)
  • Laza
    Bár nincs sok időm most játszani, tegnap ezért bementem egy órára, és basszus tényleg kiba..ottul szaggatott a játék. Azthittem csak a szokásos indítás utáni első fél perc akadása, de nem. Barbárral konkrétan néha képregényeffektus volt, kva nagyokat akadt pont az akció kellős közepén, pedig előtte tökéletesen folyamatos volt.
  • Sheltem
    Én nem értem az egészet.
    Van 2 játék amivel játszok. Battlefield 3 és Diablo3. Kiadnak egy-egy jó alapokon lévő mesésnek igérkező játékot, ami ugyan tele van hibákkal és hiányosságokkal amiknek nagyrészét megfelelő patcheléssel/beállításokkal javítani lehetne , erre minden patchhel egyre szarabbá teszik az adott játékokat. Ez igaz mindkét játékra. Azt gondolná az ember, hogy megcsinálni egy ilyen játékot 5ször nehezebb mint "finomhangolni". De nem... Mi értelme volt az Iast ilyen mértékben nerfelni? Nem vagyok egy nerfellenes figura, de több mint 50% al élből ? A barbárnak eddig is szar volt életképes gearrel a dpse(ahhozképest amilyennek kellene lennie) erre most alapból kb -30% dpsel indul. És akkor még a többi elbaszott dologról nem is beszéltem, nem említve, hogy authenticator nélkül még mindig vakmerőség public gamebe menni. Eladás gyanús a cucc részemről, meglátom...
  • Egoraptor
    Look! More hidden footprints.
  • Tyler Durden
    Nem kell neki, szimplán nem verik agyon. Kb az van amit tegnap írt Különc pár affix tudja szopatni a többi esélytelen ellene..
  • greyfox
    Sosem volt az, akkor miért írják, hogy a barbi az új dh :)
  • Carlos
    Annyit csináltam, hogy vettem egy 700-as kardot 750 life on hit-tel (nagyobbra nincs pénzem). Ezzel 9.5-ről felment 11.5-re.
    De nagyon lassú a Frenzy is...
  • jazzy
    Mikor lesz egy DH halhatatlan infernon? :)
  • greyfox
    "szoval csak tudni kell mikor kell vaulttal/ss-el arrebb menni es sose fog megutni..."

Ó, tényleg, köszi a tippet, én tőrrel próbáltam agyonszurkálni 1centiről.
  • Carlos
    DH-val 33K hp?
    You doin' it wrong...