Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maak
Hat en pont erre gondolok, hogy elveszik a rare/legendary mibenlete, ha a satatok rajta egy alap feher targyeval vetekszenek.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Omlás
Nem <#mf2> sehogy se jövök ki jól belõle így, hogy 20%-on vegetálok örülök, hogy élek 😛

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Jó kis oldal, remélem hamar lesz Monk is, Köszönjük szépen 😊

mucsácsó
Fõleg hogy most beszéltük éjszaka, hogy jófejségbõl 100-ból 99 SZAR 😄 de ahogy látom, szépen kikerekedett ez a "szar legendary/drop" téma, helyes. Mert ez minden, csak nem jó, fõleg egy D2 után. Sajnos.
j0nNyKa
nájn, magyarázd kérlek!! <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
de ez level 60, és már tökig farmoltam infernot 😊
normálon még so-so érthetõ (bár a végére illene nem fehér fegyverrel menni, ez tény)
bossok se dobtak semmi jó fegyvert? normálon 1. dropra még szoktak egész jókat

Omlás
Ne trollkodjál még nem vagyok teljesen józan a hétvége után 😛 úgyis ráértetted nem ? <#mf2><#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Smuge
Egyébként én is egy fehér alap(1-hand) spikeal mentem a végig (normal, elsõ végigjátszás) mert nem találtam jobb kéket se.

ne zavarjon: lvl 51 barbárral szinte csak magic cuccokkal 1.100 a sebzésem 😊))

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

ez nájtmérbe még nem is annyira idegesítõ..inkább infernóba.Semmi kihívást nem érzek, és egyszerûen agyatlannak tartom.Hogy a mobokból nem esik olyan loot amivel esélyed lenne az elitek ellen (de az elitekbõl sem esik)..act2-be vagyunk, de tiszta gáz.Act1-ben ilyen max 600 dps-es (csak) kalapácsok estek a DHámnak..gigalol.Pedig nem egy elitet öltünk meg és plusz buff is volt az mf mellé...2 kezes használhatatlan íjjak max 500 dps-esek estek és max kékek..Szóval kicsit olyan érzésem van evvel minthogy, emeljük meg millós értékre a mobok hp-ját, de a fegyverek legyenek -5 szinttel kisebbek, árusoknál -15 szinttel és akkor az hú de nagyon jó lesz.Annyira jó, hogy overgear nélkül, nem fogod tudni megcsinálni elitekkel együtt 😄 meg amilyen kombókat ráraknak az elitekre vicc kat.

Még d1-ben, még a kovácstól is tudtál az adott szintnek megfelelõtt szerezni vagy a dungeonból..most csak 2 acttal késõbbi itemmel sem tudsz normálisan boldogulni 😄 a prefixek pedig 1xûen f0sok.ez nem kihívás ez egy f0s 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

akarsz venni egy fél kg kenyeret meg 20dk téliszalámit...,de mikor a boltba mész az eladó elédbasz 50dkg tepertõt,2 zacskó rizst,1 mustárt,1 mosogatószert meg egy üveg citromlét....szted?😄

j0nNyKa
8-10-bõl 3-4 használható? olyat hogy kell? <#idiota>

Mydgard
Ez meg vasarnap tortent... Most vennem kellett 2 kardot 550k-t elkoltottem, mivel nem tudnek haladni, gyakrolatilag nullaztam magamat. 😛

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Omlás
Amúgy szerencse kérdése az egész. Van hogy nekem sem esik semmi értelmes van hogy napi szinten 8-10 rare dropp amibõl 3-4 upgrade és használható is a többi vagy haveroknak vagy zúzda <#idiota>

Nem ertetted meg a lenyeget. Nem a hasznalhatosagrol ment az ertekezes hanem hogy a targyak ereje a ritkasagukkal egyenes aranyban novekszik. Az igaz, hogy a random stat generalas miatt a rare legtobbszor ritka szar de a gear besorolasban van egy aprosag amin atsiklanak sokan, a magic cucc max 3 stat soros, a rare mar lehet egeszen 7 sor is ( volt mar ilyen nalam) es legendary meg ennel is tobb. Persze ez is loszart se er mert kapsz 8 sor random szart a legendary cuccodra. De stat mennyiseg szempontjabol ertheto a kulonbseg, remelem.
Smuge
*Lvl 11, sorry 😊

j0nNyKa
item témához: engem igenis zavar, hogy még mindig vannak rajtam kék itemek, mert nem találtam jobbat :\

Maak
Wowrol nem tudok nyilatkozni,sosem jatszottam, de amit irsz meg rendben is lenne,ha ugy lenne.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Omlás
Még mindig Diablo és nem "MMO" random drop pown :] pont azzal ölték volna meg teljesen a játékot ha fix droppok lettek volna...

Smuge
Nálam még az is ritkábban (rare rare 😊 ). Lvl1-nél fogyott el a türelmem, wizardomnak muszáj volt vennem egy botot ah-ból, elég vicces volt, hogy még mindig baltával rohangáltam mert nem esett semmi wand csak az alap volt meg. Elõzõ végigjátszásnál persze kukáztam egy halom cuccot , nem gondoltam rá.

Carlos
Nem akarom megint felhozni a témát, de:
"We have a patch coming within the next week (patch 1.0.2) that has been in development since the game’s launch and is mainly aimed at addressing service issues"
Innen.

"service issues..." tetszik érteni... service issues... <#vigyor5>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Várni kell, tegnap volt egy kis szarakodás az AH-val.
Szerintem kezdik élesíteni a RM-s részt.

Þór vígi þessi rúnar

Mydgard
Udv!

Tortent velem olyan, hogy vettem egy itemet 190k-ert, a lecso eltunt es az itemet se kaptam meg. Ilyenkor mi van, massal is fordult elo hasonlo?

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

PiszkosFred
Diabloban a legendary cuccok mindig az adott fegyver tipusnak a csucsai voltak. Normalon szerezheto bicskanak is volt legendaryja, amelyet kesobb najton mar kukaztal, ahogy najton szerezheto bicskaknak is volt legendaryja, amelyet hellen kukaztal, es hellen is volt legendary, na ezeket nem kukaztad, max ha ethrealban esett egy ujabb, de ekkor is inkabb eladtad.

Legyenek csak lowlvl legendaryk, amelyeket a szintezok tudnak hasznalni, akar sajat "alt", akar AH-ban eladod valaki mas "altjanak". A legendary item itt nem az, mint a wowban, az aktualis content legerosebb fegyvere/staffja/bowja stb, hanem egy legendas targy, amelynek van tortenete, vagy amely targy vegigkiserte a jatek elmult 15 evet.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Carlos
Hmm... nem ugyanolyan, azt mintha egy script tiltaná... Lehet, hogy beélesítették a ban scriptet a topikban.

Þór vígi þessi rúnar

Maak
come ent

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Carlos
nálam sem...
lehet, hogy törölte a kommentelõ.

Þór vígi þessi rúnar

Maak
38476-77-es hsz csak nalam nem latszik?

Maak
"Szerintem a játék szavatosságát növeli, hogy a legtöbb cucc az egy fos, van értéke az igazán jó cuccoknak."

De ha mar egyszer fos, akkor ne legyen rare...legendary meg plane ne...akkor legyen kek azt csao...errol beszelek...Dobjon ritkan rare/legendaryt, de akkor az usson...kulonben elvesziti az ertelmet/lenyeget es nem rare csak egy szines szardarab

j0nNyKa
heti karbantartást mikor tolják? holnap hajnalban?

meg azon,hogy kb. minden classnak ugyanazok a statok kellenek azt hali....

nemtudom,nemtudom....nekem inkább elbaltázott munkának tünik...mivel nincs havidíj mi indokolná ezt a fajta hozzáállást?

Maak
Linearisan is adhat random statokat, csak legalabb hasznalhato legyen..es a hasznalhaton van a lenyeg.

Mégis most mi is a probléma? Hogy nem rohangál mindenki atom jó cuccokban 2 hét után? Szerintem a játék szavatosságát növeli, hogy a legtöbb cucc az egy fos, van értéke az igazán jó cuccoknak. Meg hogy mi a szar az nem egyértelmû...pl barbárnak is jó lehet a sok int stb. A legendaryk tényleg szarok de ezen változtatnak ha jól tudom.
Szerintem a d3 sokkal jobb tárgyak szempontjából is mint a d2. Sokkal változatosabb. A sok szart meg lehet bontani, aztán gyártani valamit belõle, néha egész jók is össze jönnek. Tiszta szerencse, hogy a játékot hónapokra, évekre tervezték nem 2 hétre.

antgecc
Sztem a Blizzard ezzel az itemstat randomizációval biztosította nekünk a játék szavatosságát.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Amit irsz az linearis gear progress, olyan van pl a wow-ban. Itt nagyon nem ezt akarjak, mert a linearis gear progressnel lehet szamolni es tervezni, de ha random akkor probald meg ugyanazt. Igy akarjak elnyujtani a farmot, mert kb 100 nekifutas kell egy gearslotra amig talan meglesz egy kozel tokeletes darab.
oneal1
Nalam kozben helyrerazodott az AH.

Meglett az eladott cucc ara es a masik is amit megvettem

!Forza Ferrari!

úgy ám 😊

PiszkosFred
Semmi olyan extra nem lesz az RMAH-ban, amit ne talalnal meg a hagyomanyos AH-ban, vagy ne tudnal sajat magad is kifarmolni. Nem ertem, miert lenne ez gaz. Persze te ugy nezed a szituaciot, hogy te vagy az esetleges vasarlo, akinek se penze se kedve penzert venni dolgokat az RMAH-bol. De belegondoltal abba, hogy ha neked is esik valami ritka legendary egyszer, es azt majd te akarod eladni RMAH-ban, akkor mit fogsz csinalni? Tovabbra is duzzogsz a rendszer miatt, vagy kihasznalod, es keresel egy kis penzt?

Persze, a kinai farmer botok araival nem tudsz majd mit kezdeni, de errol szol a kereskedelem, ha penzt akar ezzel valaki keresni, kepben kell lennie a dolgokkal kapcsolatban.

Aki pedig nem akar penzt kolteni AH-s cuccokra, az jatszik tovabb, es sajat maga termeli ki a geart.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

teljesen jól leírtad én döbbenten állok a probléma elõtt,hogy miazanyámkínja volt ezzel a hanyag itemizációval a cél...

Maak
Lehet nem volt tokeletesen ertheto amit akartam mondani, de a te hsz-el kiegeszitve mar korrekt.

ugyan, ne tartogasd, ha nincs szükséged rá, szívesen elfogadom! 😊

Carlos
Énis találtam már nightmare-en 37.1-es legendary-t. Elvan a stash-ban, mert szép, de kábé másra nem jó.
Ezt meg Inferno faluból kijövet leltem, eddig ez volt a legjobb loot-om a játék folyamán:

Þór vígi þessi rúnar

yesname
Igen, kisebb szintre is lehet set. Csak jól kell megtervezni: legyen megfelelõ a következõ 5-6 szintre, ha pedig meg van minden része akár tiz szintre is. Ennyi. Rengeteg jó megvalósítás létezik más játékban erre.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Ha jól emlékszem Diablo 2 ben is voltak kis szintre set meg unique cuccok, szóval nem értem mi a gond.

yesname
Jobb lenne, ha lenne logika a random rendszerben. Amit kevesebb valószínûséggel droppol (legendary, set), az legyen jobb. Hiba esik ritkán valami, ha szarabb, mint ami pl. 1000x gyakrabban potyog. Semmi értelme.
A statok leosztása egy kalap szar, egyáltalán nem gondolkodtak azon, hogy a statoka osztályokba sorolják és aszerint rakja rá az itemekre véletlenszerûen.
Ennek köszönhetõen alapból az itemek nagyobb része kuka, mindegy hogy sárga vagy kék, legendary vagy set.
Továbbá hol vannak az egyedi tulajdonságok a ritka tárgyakról, amiket szintén lehetett volna randomizálni (szigorúan az osztálynak megfelelõen, nem ahogy most van seteknél és legendaryknál).
A legutolsó hack & slashben is jobb itemizáció van, mint a D3-ban sajnos.
Ne higyje azt senki, hogy ezt így akarták. Ez egyszerûen designeri lustaság eredménye, mivel nem kell átgondolni és megtervezni az egész itemizációt. Mennyivel egyszerûbb és gyorsabb egy agyatlan RNG-vel dobálgatni rá a statokat, mint hogy az RNG használata mellett figyelni rá, melyik típusnak milyen erõsnek kell lennie, milyen statok passzolnak egy-egy osztályhoz stb.
Ez így egy nulla. Sajnos (vagy hála istennek?) a diablo fórumok hemzsegnek az ilyen topikoktól szerte a neten. Az emberek 99%-as látja a problémát.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Maak
Ez mind szep es jo, de mitol rare egy cucc ha szart se er, mitol legendary ha szart se er...minek set cucc lvl 20-on? Lvl 20-as karakterre nem fogsz kirakni setet szvsz, foleg hogy a jelen rendszer szerint attol nem jobb egy targy, hogy szine alapjan baromi jonak kellene lennie, mivel elvileg ritkan felleheto a vilagon...monjuk ra lehet mondani, hogy ritka...ritkaszar

Sokkal izgalmasabb, mint 20-szor ugyanazt a mapot leírtani. Fõleg úgy hogy minde egy ütés.

Hegi90
És amúgy kéket ki használna lv 10 után? Vagy sárgát egy hónap játék után bármelyik karakterén? D2-ben igen így volt, ahogy mondod, de ott se volt semmi értelme ezeknek a tárgyaknak, akár ki is vehették volna õket a játékból. Még egy alap 'fehér' tárgynak is jobban örült az ember, mert azokba legalább lehetett rúnákat pakolni. Pár hónappal a ladder reset után meg már minden kis palának meg volt az eni+zaka+hoto kombója, baromi értelmes volt, tényleg.

Tényleg nem jobb ez így, hogy pl egy kék fegyó adhat +damot +elementált és azzal le van tudva, aztán ezerbõl egyszer több sebzés jön ki, mint egy sárgánál vagy legendarynál (jó, tényleg vannak extrém esetek, de nagytöbbség talán ilyen). Míg a sárga ugyanez, de dobhat mellé még más statokat is, és mindegyik cucc más, ritka lesz két kimaxolt karakter full ugyanabban a cuccban. Mert szerintem így jobb.

Legendarykról meg már el lett mondva, hogy jön az erõsítés.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Ez engem is felb@szott már.
Én AH nélkül játszok és mindig várom, hogy essen valami frankó rare cucc, esik is de mindig szinthez képest tíz szinttel kisebb.
A kereskedõk is low lvl cuccokat árulnak (-10szint), kovácsolni lehet pár dolgot, viszont így van kihívás, lvl 27 -en ACT 3 végén átlag lvl15 -ös cuccban.
Ránk kényszerítik az AH -t, kizárják az "offline" játék lehetõségét.

Az új fiókom: DevLupius