78986
  • gosumofo
    hát sg-n blizzardot anyázni a saját hibád után, nagybetűkkel, idegesen a billentyűzetet verve, na ez aztán tapasztalt, megfontolt felnőtt viselkedés :D mindenki ilyen okos legyen ha felnő! hajrá magyarország hajrá magyarok
  • Különc
    Nem, csak a topik színvonalát mutatja be részletgazdagon
  • Dr DeViLKiNG
    Lehet annak a 18 évesnek több esze van, mint neked. :D
  • Ry0K3N
    Már megint nincs jobb dolgod és trollkodsz vagy be vagy baszva?
  • eLiXir
    SZia, köszönöm a válaszod! Kedves vagy! Nem szoktam járni kakasviadalra, legutóbb is SP koncerten voltam! Beszarni meg nem szoktam józanon! CSá!
  • Egoraptor
    Kutya se fog játszani ha így haladnak!

Megyek inkább ölök pár AI 0%-os szörnyet
    Path of Exile-ban akkor.

Look, more hidden footprints!
  • Susarc
    RandomIZRandom.....

amúgy atomszar a drop én szinte minden este hallgatom vagy nézem Christaras munkásságát a twitchen ő olyan 50 esével szedi a rareket act3 ból és konstans nem esik neki semmi se...sőt 51-52-es cuccok esnek...szánalom

ami meg iLVL 63 az kb igy néz ki:

130 dps fegyó
    van rajta mondjuk 250 dex meg 250 erő meg 400 armor.....

no comment
  • Különc
    Elmondták neked szép szóval, elmondtuk nem szép szóval hogy miért kérik, tovább nem tudok lealacsonyodni, ám ahogy nézem te is szeretsz személyeskedni, főjél a saját levedben tovább
  • Carlos
    "felváltva recskázik, és diablozik."
    EPIC.
  • celgene32
    En ma meg tegnap nyomtam par act1 elite run-t.

Durvan 350 rare-bol 1 volt amit feltudtam rakni Ah-ba 40k-ert.

Nevetseges, patch elott esetek a 100k-s dolog negyed ennyi rare-rel.
    Volt ami 1 millaert ment el.
  • pisztácia
    "Ez nem elv kérdése, hanem józan ész, amivel nem rendelkezel"
    Mondja nekem ezt egy 18 éves kis gyökér, aki anyuka apuka pénzéből él, és most a nyári szünetben felváltva recskázik, és diablozik.
    Azért gondolkozz már miket írsz. Nem beszélve saját véleményt írtam, nem kell a személyeskedés...
  • Carlos
    Próbálják egyben tartani a foshalmazt még mielőtt a nyakukba ömlene...
    De már szivárog!
  • Carlos
    Virtuális kártyát használok. Eddig sose volt gondom.
    Továbbá hozzátettem, hogy ez akkor volt, amikor a paypal még újdonság volt és kábé 5 helyen lehetett vele fizetni, nem minden sarki fűszeresnél.
  • Nelson85
    A blizz még nem írt valamit arról miért lett ilyen szar a drop? tegnap vagy 100 rarből össz 2-t lehetett csak betenni ah-ba azok is csak épphogy értek valamit. mi a fene van?
  • who am I 7
    köszi..ja visszavettem a megahercekből, mert sok volt neki a 72 fok úgy tűnik :D vennem kell 1 klímát vagy ilyesmi.. :D na nem mintha szűkségem lenne, az eleve húzott karit még húzni, de akkor is :)

ON: a repair költség azért kicsit most felcsesz...van ami akkor is kopik ha hozzám sem érnek, plusz elitektől kapok 3 ütést, már sárgán is van az a keci , még jó hogy az ilyen überhiper nagy armorokat még 1 szunyograj is összehajtogatja, óriási.Ha már ennyire repairra mennek, legalább minden szörny másképp roncsolja már azt a vackot.Piros rep 32k-ba kerül...2 act3-as xopatós elite fight alatt simán összejön 2x 32k -.-
    Nade megvan az első rmah eladás kökemény 4 júró :D
  • Különc
    Igen, de előtte a Blizzard emberei környezettanulmányt készítenek rólad, megkérdezik a szomszédaid hogy szoktad-e verni a feleséged, hogy hova jársz kakasviadalra és hány barna csík van az alsónadrágod hátsó részén, szóval ha vannak elveid, ne vedd meg a gamet
  • Egoraptor
    Paypal-nak elküldeni a másolatokat biztonságosabb
    mint kiadni a kártyaszámod + auth kódod minden
    vásárláskor! Legalábbis én így gondolom.

Ha meg valaki tutira megy akkor több bankszámlát
    használ, egyiken amiről vásárol mindig csak annyi pénzt
    tart amennyi épp kell! (Most biztos nem mondtam újat
    de 'cah'!)
  • Carlos
    Szia! A warezhoz nem!
  • gosumofo
    ráadásul a személyi számot ki lehet takarni, csak a név/cím kombót ellenőrzik ilyenkor
  • eLiXir
    Sziasztok! Ehhez a játékhoz kell internett?
  • 1Darton1
    Ne mond már, hogy az soknak számít. Ez ilyen 20 milliós lófasz gear, 75k-ról buktam le ide, és még az se számított nagy dolognak.
    Haveromnak most nerf után 72k dmg-e van wizarddal, na az sok.
  • Carlos
    Érdekes eddig egyszer sem volta a paypal-ra szorulva.
    Megoldom bankkártyával. Ennyi.
  • Lantee
    Nekem ment volna, csak nem volt kivel.
  • sata75
    ráküldik a TEK-et!
  • Egoraptor
    Nekem sem ment szóval... kocka-ragály
    Look, more hidden footprints!
  • greyfox
    A hivatalos okányokat biztonsági okokból kérik, hogy megelőzzék a visszaéllést, bezárják a kiskapukat. Nem az egyéni érdekeket nézik, hanem a közösségét, nincs ezzel semmi gond.

Azt meg tényleg nem értem, hogy mitől félsz.
    Milyen úton módon él vissza a másolt személyiddel/lakcímkártyáddal a blizzard?
  • Különc
    Ez nem elv kérdése, hanem józan ész, amivel nem rendelkezel, ám nekem sem ment tegnap este, ezért vagyok nyűgös
  • pisztácia
    Nem kell vele tényleg foglalkozni, a végén beláttam, hogy valszeg velem van a probléma, mert vannak elveim, de úgí látom gosufo vagy kinek este nem ment a dolog, és itt próbálja levezetni...
    De azért megnyugatattál, hogy nem csak nekem vannak elveim...
  • BaLeeX
    Egy netes bank amin valódi pénzforgalmat bonyolítasz miért ne azonosíthatna téged? Istenem de el vagytok tévedve itt páran.

Manapság már szinte mindenhez paypal kell. Ha ez neked megért annyit hogy nem küldöd el a papírjaid fényképét az más. Csak nem értem.

Ugyanígy beazonosíthat akár szúrópróba szerint bármelyik netes fogadással foglalkozó cég. Nem küldöd el a papírjaidat nem fizetik ki a pénzed ez ilyen egyszerű.
  • gosumofo
    de igen le kell, erre van az internet
  • jazzy
    Visszapöcsözni se jobb :) Okos enged, vagy mi..
  • Carlos
    Azt nemtom, én EU-ra regeltem annó...
    De akkor sem kell lefaszozni senkit!
  • gosumofo
    mindig is be lehetett, talán akkor nem amikor US.battle.neten lehetett csak regisztrálni, de akkor még nem kellett az eu-s wow accountokat hozzácsatolni, itt pár hónappal később vezették be.
  • jazzy
    Nvm, túl bonyolult.
  • Ry0K3N
    És tényleg.
    http://www.imdb.com/name/nm0085227/
  • Carlos

Régen nem lehetett beállítani Magyarországot te pöcs.
  • kozi001
    Cool! Cydaea-nak Morrigan a hangja a Dragon Age-ből. :)
  • Carlos
    Nekem a paypal irt jópár éve (amikor még új volt a paypal), hogy banoltak, mert nem csináltam meg valami beállítást az első tranzakció után (valamit jóvá kellett volna hagyni, hogy tényleg én vásároltam). Erre irtam nekik, hogy unbanoljanak.
    Küldjem el a személyimet, az útlevelemet meg ilyenek. Hát mondom anyátokat. Azóta se paypal-ozok.
  • Ry0K3N
    Ugyanmár most mit parázol? Küld el nekik nyugodtan nem fogják rádküldeni az FBI-t.
  • pisztácia
    Jólvan, ettől se lett nagyobb a pélód...