Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Menj told a d2-t a helyett, hogy itt reszeled magad a d3-n.
(nagyon nem értek hozzá, de tán pont az ilyenekre szokták írni, hogy troll...)
Szerinted bevallanák, hogy elbasztuk és fixáltuk? Nem. És a Service Issue megnevezés ami majd jön az 1.0.2-es patchben szeritned mit jelent?
Þór vígi þessi rúnar
https://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5152411602?page=2
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
próbáld ki a jelszavadat CAPS LOCK-al. Ugyanis lámáéknál nem case sensitive a jelszavad.
Ezek után kicsit óvatos lennék az ilyen "nincs semmi gond a biztonsággal, vegyél authenticator-t" kapcsolatban.
Þór vígi þessi rúnar
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5149181449?page=1
Szerintem (!!!!!) nightmare-en is mûködik, csak nem látjuk. Sokat skillezünk, próbálgatjuk ilyenek. Aztán amikor lecsapjuk a Diablo-t jóformán 0%-al megyünk neki és nem is esik lószar sem.
Énis így voltam vele 60-ig, amikor megjött a Valor és aztán már estek szépen 5-össel. Butcher Inferno-n pl dobott vagy 10 magic-et és 3 rare-t.
Þór vígi þessi rúnar
Jelenleg egy intel Q9300 négymagos ( 2,66Ghz) procival és egy MSI 460 GTX -el rendelkezem. 4 giga RAm csücsül a gépben még..
1680x1050-ben játszom és bizony nagy csatáknál néha van hogy érezhetõen belassul a játék.
Kérdezném, hogy igazából mi a gyenge a videókártya, vagy inkább a proci ?
Annyira lemaradtam ezekben a dolgokban az utóbbi idõben, hogy nem tudom ma melyik irányba kellene fejleszteni ( prociban és videókártyában )például ehhez a játékhoz. Köszi a segítséget...
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
😞
Nem baj ez az animacio gond kevesbe zavar,mint a gemek meg az itemek koruli baromsag,remelem hamarosan javitanak rajta valamit vagy nem lesz hajam hosszu tavon....😊
Aradebil thx a linket😊
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Illetve ami engem meg rohadtul zavar a jatekban hogy pl a monk szarmind1 mi van nala,az oklevel ut,a fegyver meg a derekan/hatan log mikozben harcol!! illetva haverom mondta hogy Witch Doctornal meg ha ij van nala akkor is kopocsovel lo(kop),komolyan mintha a blizzard valami amator ceg lenne es ezt nem birjak leanimalni??? szanalom legallja,es akkor a sokak altal irt dolog h a 99%-a az itemeknek hasznathatatlan szar...nagyon sok dolgot kell itt javitani vagy nagyon hamar kuka lesz a jatek.
Belial az más tészta.. sztem a játék legnehezebb bossa.
Diabloról nem tudok nyilatkozni.. de nem lehet olyan nehéz.. igazából csak a shadow clonos phaset kell túlélni.. utána easy.
a dpsem 25k és 38 milla hpja volt azmonak 😄 szal fincsi..
ja siegbreaker is elég könnyû csak valakinek futtatni kell... el sem tudom képzelni melee karival hogy lehet ezeket solozni.. milyen gearbe stb
One more story
Én sem értem mire jók...
Þór vígi þessi rúnar
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ezért nem értem,hogy miért dobták kukába azt a rendszert, amit gyakorlatilag tökéletesre lehetett volna csiszolni 5 év alatt.
armorok azt mondom ok, a tier rendszer elfogadható lesz egy-két patch után és hoz újítást a régihez képest.
plusz,ami még nagyon zavaró,hogy a normál itemekkel nem tudsz semmit csinálni. még alkatrésznek se jó. akkor meg minek van a játékban? drop kitöltõ?
How much can you take,before you snap?
Szerintem jól mondod, annyi, hogy több loot, többõl lehet válogatni.
Parasite Eve 2, best game EVER!
max annyi lehet, hogy ugye a 4. játékosnak is esik valami, és nagyobb a választék ?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Þór vígi þessi rúnar
- drop rate/érték arány
- statok egyhangúsága, nicsenek egyedi jellemzõk, ami fõleg a legend és set itemeknél hiányzik
- stat generálásnál semmilyen szempont nincs figyelembe véve (pl. hogy olyan statokat adjon, melyek egymást kiegészítik és nem lesz 2-3 felesleges belõle, mert rárak olyanokat, mint +str, +int, +dex. Nevetséges.)
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
inkább megyek kék fegyverrel meg full rare cuccba... infernon a bossokal nincs baj.. igazabol ts-el elég könnyen fekszenek.. persze ha mindenki tudja merre mikor.. és nem tolos 😄 persze ha eltalál valami cucc akkor ott is instant die... de legalább azoknak a hpja lefele is elindul... nem úgy mint a vampiric vagy fast regen moboknak...
One more story
vegetálj nekem valami 1000+ dps-es rare bowot, és jól jössz ki belõle
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/