78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
gosumofo #46628 tech cuccok még olcsóbbak is
magyar horror +40% mindenre eurós árhoz képest :D -
BlazeH #46627 Hazarepülsz repülőjegy fapadoson oda-vissza 20k. Pulcsi max 10k és meg van oldva. Ha nem akarsz hazajönni, akkor kiküldeted postán valakivel. Nyugat-európában csak a lakhatás iszonyat drága, a többi vagy ugyanannyi, vagy nélkülözhető, vagy megoldható évente egyszeri itthoni bevásárlással. -
gosumofo #46626 megy a faszom hideg helyre
ebből a szempontból is egy selejt hely ez a fosmedence, van 2 hónap ami jó meleg
és az is esős szar általában -
gosumofo #46625 aki fejhallgatót 700k-ért -
Rehom #46624 oh my god ! -
#46623 Gondolom a norvégok... -
#46622 Aki lemaradt róla az még pótolhatja (ha anyagilag megengedheti magának):
Diablo 3 Collector's Edition - 29.990 Ft:
Ajándékok:
- L-es Diablo 3 póló
- Diablo 3 képeslap szett
- Diablo 3 poszter -
Rehom #46621 ki vesz pulcsit 160K ért? -
Ry0K3N #46620 Hát addig nincs baj míg nem wargaminges gyorsaság. -
#46619 Ha valamit nerfelni kell az meglepően gyorsan jön cserébe -
Dr DeViLKiNG #46618 Ja, majd meg is valósítják "wowos gyorsasággal" (következő kieg). -
maross #46617 Pontosan, igy meg orulsz is egy nehez pakknak, mert a vegen megsimogatjak a buksid. -
maross #46616 Jo otlet szerintem amit a vegen bedobott a srac, affixeket rangsorolni, es egyesekert nagyobb esellyel/jobb cuccokat dobni. Csak persze minden karakternek mas nehez + letezik multiplayer is, nehez lenne megvalositani. -
Ry0K3N #46615 -How about those more difficult affixes result in a higher chance to get a rare from those mobs?
-Interesting suggestion. I'll definitely pass it along.
ez mondjuk tényleg jó lenne, ha az ember szop valamivel legen meg a jutalma mert így csak skippeli -
#46614 CE ownereknek: kis butykolessel fel lehet tuningolni a skullt, es a soulstone-t, hogy mindig vilagitsanak, es ugy overall jobban nezzenek ki
kepek es videok itt -
#46613 es most pedig nemi hasznos info, kivancsi vagyok, erre hanyan fognak ugrani:
nehany kek valasz a szar elite / champion affixokkal kapcsolatban -
#46612 csak ugy megjegyeznem, hogy kb. 2 napja kikapcsoltam... bizonyos scripteket a topicban
tessek szepen megnezni, hogy most milyen allapotban is van, milyen temak mennek, mennyi a hiszti / flame, es mennyi a hasznos info
nyugodtan meg lehet keresni az utolso olyan hozzaszolast, ami hasznos volt, es a jatekrol szolt, ugyis annyira unatkoznak paran (nem lesz egyszeru, es rovid melo) -
gosumofo #46611 pedig ott a legjobb minőségű a hús amit kaphatsz a városban :D -
#46610 Van igazság abban amit mondasz, ezzel egyetértek.
Az, hogy milyen embereket látsz magad körül az pedig az életszinvonaladon múlik.
Aki akar és tud, az jól tud boldogulni magyarországon is.
Az más kérdés, hogy aki melegedni járt az egyetemre, meg jólbebaszni esetleg aludni és van egy szar diplomája amit már egy asztalos (respect a JÓ (!!!) szakmunkásoknak) is kiröhög az ne csodálkozzon, hogy a mekibe veszik csak fel. Oda meg nem megy, mert neki "kommunikáció" vagy "dizájner" diplomája van. -
who am I 7 #46609 ha sokat farmolsz a blahán, lehet összejön -
who am I 7 #46608 Az, h tiszteled a másikat vmilyen szinten, az nem korfüggő.Tőlem 66-ot is beírhatsz. -
gosumofo #46607 mert troll vagyok és másokat nem akarok megbántani, csak azokat akiket nem akarok szeretni :)
ez a nép európa vesztes selejtje, mindig is mindenki más csicskái voltunk, és önmagától képtelen lenne fentmaradni az ország. ez egy fertő amiből ki kell törni, pár évtized és a fehérség kisebbség lesz, ezt ki akarja kivárni?
és addig is itt minden rosszabb lesz, minden kevesebb, kisebb, ócskább és drágább mint akár pár 100 kilométerre balra. meg jobbra is, mert egy szutykos románia köröket ver ránk hónapról hónapra ..
ez soha nem lesz jobb. máshol legalább nem a szarban állok és nem a szart szagolom ha kilépek az utcára, embereket látok, nem roncs megtört munkásokat, hanem jövőt és reményt. itt ez nem létezik. -
#46606 Mindig van kivétel. Neki akkor bejött...
Ám én is sok mindent hallottam, de más kérdés, hogy az ember memnnyire naív. -
#46605 Akkor tisztelettel mondom neked, hogy buta vagy mint a tök mint a haverod -
#46604 aha... persze... sokat melóztál/éltél külföldön látom.
pl norvégiában 1.2 misit keresel nettó. (legalábbis ha azt csinálnád amit én).
Viszont. Egy 40 m2-es albi 400K (ebben bennevan a rezsi). Egy pulcsi (kommersz boltban vett, picit márkásabb) 160K.
A kaja szintén horror. A tömegközlekedés durvább árban van, mint itt (de jobb a szolgáltatás szinvonala).
Az, hogy kimész mosogatni angliába, mert az jópoén vagy sört csapolni meg nem életcél. -
#46603 Tisztelet? Ha én beírom a regemhez, hogy most vagyok 38 éves, akkor tisztelsz? -
Bigpigrib #46602 A politikát, lehetőleg hanyagolni kéne, amúgy üssétek egymást:) -
Dr DeViLKiNG #46601 Lássuk csak. Ismerős 2 éve érettségi után ment ki angliába. Most olyan 2 millió forintnyi megtakarított pénze van. Ezt itthon is nyilván meg lehet csinálni. :D -
who am I 7 #46600 bár nem látszik, de lehet ja, nem zárhatjuk ki.Tiszteletre viszont egy 2 hetes kutyagumihoz tudnám hasonlítani :D:D:D -
Bigpigrib #46599 Bezárni lehetőleg nem kéne, mert vannak hasznos információk.
nameg pár furcsa beírás amin jól lehet szórakozni. -
#46598 És ezért minden magyar hülye. Értem. A lényeg, hogy te helikopter vagy.
Miért jársz te magyar fórumra?
-
ShaiHulud #46597 tegnap este esett neki 1 legendary 2h axe (ami ugye jo fos "skorn") meg egy wd set chest ami eleg imba lett,~146 int, vita, sok allres stb +2 socket (na ettol imba) siman jobb volt mint barmelyik ami az ahban volt sok millioert. sarga kozul is volt egy ketto jo. ofc a 90% egy fos volt. -
gosumofo #46596 nem könnyű
csak a semmiért is 3x annyit fizetnek mint itt diplomáért, és a cigin kívül annyival nem drágább semmi :) -
#46595 Senki nem idegeskedett, és senki nem szólt be senkinek. Csak a saját véleményem mertem leírni egy fórumra, valamint hogy vennék egy-két dolgot. De végül én vagyok a hülye mert meg mertem tenni.
Igen, te is akkor menjél ki külföldre, mert azt hiszed ott minden könnyű... tipikus gyerek felfogas, de menj csak, nem tart vissza senki. -
gosumofo #46594 a legjobb megoldás lenne bezárni a topicot
akinek bejön az farmoljon ingame
akinek meg nem az takarodjon guild warst vagy akármit várni ami majd megváltja a világot -
Ry0K3N #46593 És akkor még lejjebb kell süllyeszteni. Érdekes egy felfogás. -
gosumofo #46592 szerencsére ezen még fogok tudni változtatni -
#46591 Lenne tippem nekem is...de az rasszizmus lenne.
p.s.: Tetszik az aláírásod... Nekem is pont ugyanez lenne! -
#46590 Inkább meg sem kérdezem milyen származású illetve "fajta" vagy. -
#46589 Te is magyar vagy!