Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Linket pls, ez engem is erdekelne, de csak akkor, ha hivatalos az info, mese nem erdekel. Koszi.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

be KELL vállalniuk, usa-ban olyan perek lennének hogy vége a cégnek

cataflam02
ez 1 nagy kamu.

One more story

Ezt honnan veszed?
Menj told a d2-t a helyett, hogy itt reszeled magad a d3-n.

(nagyon nem értek hozzá, de tán pont az ilyenekre szokták írni, hogy troll...)

Carlos
Igen, és a FIDESZ is betartotta a választási igéreteit...
Szerinted bevallanák, hogy elbasztuk és fixáltuk? Nem. És a Service Issue megnevezés ami majd jön az 1.0.2-es patchben szeritned mit jelent?

Þór vígi þessi rúnar

botyika
blizz is ugyanazt mondja amit én. aki olyan hülye hogy vírusos a gépe, az ne csodálkozzon ha feltörik, man-in-the-middle-támadásnak pedig nyomát se látták, és egyébként is lehetetlen kb.
Valamit biztosan... 😊

hmm ezt azért nem hiszem...

botyika
To that end, we've also seen discussions regarding the possibility of account compromises occurring in ways that didn’t involve these "traditional" methods -- for example, by "session spoofing" a player’s identity after he or she joins a public game. Regarding this specific example, we've looked into the issue and found no evidence to indicate compromises are occurring in this fashion, and we've determined the methods being suggested to do so are technically impossible.
yesname
Itt volt róla szó. Blizzard gyors volt:
https://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5152411602?page=2

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Tudsz valamit arrol amit az elobb pedzegettunk, pro es kontra, hogy a coop lootja is skalazodik a nehezseggel? Melobol fel tudok neha lepni forumra es rovideket irkalni, de egy komolyabb kutatomunka most nem fer bele, csak majd delutan. Jol informaltnak tunsz, ha van referenciad errol, megkoszonnem.
Carlos
Most ezt komolyan el is higyjük?
próbáld ki a jelszavadat CAPS LOCK-al. Ugyanis lámáéknál nem case sensitive a jelszavad.
Ezek után kicsit óvatos lennék az ilyen "nincs semmi gond a biztonsággal, vegyél authenticator-t" kapcsolatban.

Þór vígi þessi rúnar

Aradebil2
fix rare drop csak normalon van bossoknál sajnos ( amit azért kapsz mert questnek ölöd elsõre) de ez sajna hiányzik nm és hellen, infernón detto😊 de ott az NV már kompenzál

botyika
utánanéztem ennek a man-in-the-middle dolognak amitõl rettegtek, jól sejtettem hogy egy hülyeség.

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5149181449?page=1
radeer
ok, köszi..

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

és abból 13-at le is bontottál......😊)

botyika
szedd ki optionsban az fps limitereknél a pipát. nekem attól gyorsabb lett.
Igy van.
Carlos
Nefalem Valor.
Szerintem (!!!!!) nightmare-en is mûködik, csak nem látjuk. Sokat skillezünk, próbálgatjuk ilyenek. Aztán amikor lecsapjuk a Diablo-t jóformán 0%-al megyünk neki és nem is esik lószar sem.
Énis így voltam vele 60-ig, amikor megjött a Valor és aztán már estek szépen 5-össel. Butcher Inferno-n pl dobott vagy 10 magic-et és 3 rare-t.

Þór vígi þessi rúnar

radeer
Lenne egy kérdésem :
Jelenleg egy intel Q9300 négymagos ( 2,66Ghz) procival és egy MSI 460 GTX -el rendelkezem. 4 giga RAm csücsül a gépben még..
1680x1050-ben játszom és bizony nagy csatáknál néha van hogy érezhetõen belassul a játék.
Kérdezném, hogy igazából mi a gyenge a videókártya, vagy inkább a proci ?
Annyira lemaradtam ezekben a dolgokban az utóbbi idõben, hogy nem tudom ma melyik irányba kellene fejleszteni ( prociban és videókártyában )például ehhez a játékhoz. Köszi a segítséget...

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Nekem az a fura hogy normalon meg esett rare item a bossokbol,de nightmaretol kezde csak kek itemek esnek es max 2-3db. Ehhez kepest meg latok masoknak belinkelve a kepeken olyat hogy 5-6 kek meg 1-2-3 sarga a bossbol..valahogy nem ertem a dolgot....
Oks, akkor utananezek es meglinkelem mi az eredmeny, mert en pont az ellenkezojerol tudok.
hivatalos infó van róla,hogy coopban nem esik más loot.....

Hegi amugy most itt a tobbeseggel ertek egyet,hogy az itemek nagyon szarul vannak beallitva,tok egyhangu mind stbstbstb sztem kb mar mindent leirtak korabban rola a tobbiek szoval felesleges koptatnom a kezem. Dio2 ezerszer jobb volt ilyen teren...
😞
Nem jol mondja, a felskalazott bossok droppja is fel van skalazva, menjel solo akarmit nezd a looton a statot pelda kedveert inferno Butcher soloba dopbja a 60-80 dexes akarmit, 3as coopba ez a szam mar 125-50 dex-re ugrik. Mar regen kitargyaltuk hogy ez az egyetlen ertelme a nehezitett coopnak, a jobb loot, mielott valaki belemkot, 157 dexes csizmam van, coopba esett. Coop 3as hell az majdnem ugyanaz a loot mint inferno solo, ki lehet probalni.
Valamilyen szinten mar a kezdetektol fogva nem az 😄D
Nem baj ez az animacio gond kevesbe zavar,mint a gemek meg az itemek koruli baromsag,remelem hamarosan javitanak rajta valamit vagy nem lesz hajam hosszu tavon....😊

Aradebil thx a linket😊
Maak
nem, a "tipusaval", de kar ezen lovagolni, majd megoldjak,vagy nem...de ahogy olvasom nem csak nekem van ezzel problemam 😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
Wd-nel, meg sztem wizardnal is a fegyo csak stat miatt van nala, botos monkot meg nem lattam de fist weaponnel jol nez ki.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Hegi90
Tehat a nevevel van problemad?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Aradebil2
Omlás
Ez nem a te játékod lesz ... <#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Fpocok
A monkos dolog engem is zavar. Ezért kell fist weapon 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Na ha te erted ezt a tier rendszert akkor legyszi magyarazd mar el,mert eddig akarkit kerdeztem nem tudta mi az es en se vagom,es rohadtul erdekelne mar a valasz!!!!

Illetve ami engem meg rohadtul zavar a jatekban hogy pl a monk szarmind1 mi van nala,az oklevel ut,a fegyver meg a derekan/hatan log mikozben harcol!! illetva haverom mondta hogy Witch Doctornal meg ha ij van nala akkor is kopocsovel lo(kop),komolyan mintha a blizzard valami amator ceg lenne es ezt nem birjak leanimalni??? szanalom legallja,es akkor a sokak altal irt dolog h a 99%-a az itemeknek hasznathatatlan szar...nagyon sok dolgot kell itt javitani vagy nagyon hamar kuka lesz a jatek.
Aradebil2
mondjuk én örülök hogy van fehér meg szükre mert így is olyan rohadt kevés a loot a játékban hogy valami elképszetõ. egyszerûen hiányzik az,hogy d2ben leírtottál 30 mobot akkor tele volt a föld minden kacattal. most meg leírtasz egy képernyõt, és ha goldon kívül más nem esik akkor kiürül az egész placc, mintha mi sem történt volna -.-

cataflam02
Jól érted... Azmodannak nincs enrage mi vagy 30 percig öltük.. 2 barbár 1 monk és én wizardal.. konkrétan csak én dpseltem mert a meleek 1 sec alatt halnak.. õk az addokat idézõ köveket kezelték meg resseltek ha meghaltam 😄
Belial az más tészta.. sztem a játék legnehezebb bossa.
Diabloról nem tudok nyilatkozni.. de nem lehet olyan nehéz.. igazából csak a shadow clonos phaset kell túlélni.. utána easy.
a dpsem 25k és 38 milla hpja volt azmonak 😄 szal fincsi..
ja siegbreaker is elég könnyû csak valakinek futtatni kell... el sem tudom képzelni melee karival hogy lehet ezeket solozni.. milyen gearbe stb

One more story

Carlos
no igen, a fehérek kábé arra jók, hogy jé. dobott valamit, ááá, fehér... és mész is tovább.
Én sem értem mire jók...

Þór vígi þessi rúnar

PiszkosFred
Mondjuk a normal itemeket es azok valtozatait (fine, superior, mittomenmi) nem ertem en sem, hogy mire jo. Legalabb "magikussa lehetne oket tenni", mint a d2-ben, es akkor lenne ertelme esetleg ezeket is figyelni, es gyujteni. Mert igy meg csak fel sem veszem.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

nekem 2 vel...de d3d nélkül elfolyna a szemem😄

j0nNyKa
1-el alatta (Stronger)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

egyébként az alap itemek is annyira leegyszerûsödtek,mint egy faék. weaponoknál 2 tulajdonság van, dmg és attack speed. nincs olyan a kategóriákon belül,hogy az egyik gyorsabb vagy lassabb lenne,mint a másik. vagy a polearmoknak nagyobb range-ük lenne, így távolabbi mobokat is ütve és így nem csak azért lenne értelme használni, mert az kapta legjobb affixeket. d2-ben volt req (legalább nem viseltél kétkezes axe-et wizarddal), volt speed különbség, range. nekem nagyon hiányoznak ezek az apró részletek,ezek még egy kis plusz variálhatóságot adtak a játékhoz.
ezért nem értem,hogy miért dobták kukába azt a rendszert, amit gyakorlatilag tökéletesre lehetett volna csiszolni 5 év alatt.

armorok azt mondom ok, a tier rendszer elfogadható lesz egy-két patch után és hoz újítást a régihez képest.

plusz,ami még nagyon zavaró,hogy a normál itemekkel nem tudsz semmit csinálni. még alkatrésznek se jó. akkor meg minek van a játékban? drop kitöltõ?

How much can you take,before you snap?

dark3d maxos?

Fpocok
Szerintem nem esik jobb minõségû loot többen. Nem esik úgy, mint mondjuk a borderlandsnél.
Szerintem jól mondod, annyi, hogy több loot, többõl lehet válogatni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

j0nNyKa
nem tuti, hogy jobb drop lenne 4 játékossal, fõleg, ha a 4. játékos lefele húzza az átlag MF-et
max annyi lehet, hogy ugye a 4. játékosnak is esik valami, és nagyobb a választék ?

Carlos
Én szólóban elsõre letoltam egyszál barbárral. És még csak azt sem mondhatom, hogy spec buildel, mert 5-ös valorral mentem hozzá normál játékkal. (voltak championok amiken elõtte borultam jópárszor).

Þór vígi þessi rúnar

Inferno Butcher 3as coopba 8,5millio hp, dh(34k dmg) monk(18k dmg) barbar(full tank/stun/buffer)mar ketszer oltuk, mindketszer enrage timer hataran. Azon varialtunk hogy 4esbe kellene toljuk a jobb gear dropp-ert de akkor meg durvabb dmg kell, es ez csak act 1, ahogy ertem a hozzaszolasodbol akkor kesobb sokkal sokkal tobb dmg kell, de le van szarva, coopba/TS-en legalabb van ertelme.
yesname
Nem a véletlenszerûség behozatala baj (ez nagyon jó lenne), hanem a kivitelezése:
- drop rate/érték arány
- statok egyhangúsága, nicsenek egyedi jellemzõk, ami fõleg a legend és set itemeknél hiányzik
- stat generálásnál semmilyen szempont nincs figyelembe véve (pl. hogy olyan statokat adjon, melyek egymást kiegészítik és nem lesz 2-3 felesleges belõle, mert rárak olyanokat, mint +str, +int, +dex. Nevetséges.)

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

cataflam02
Inferno Azmodan halott... viszont elég vicces hogy értelmes cucc nem esik napi 6-7 óra farm alatt.. arról ne is beszeljünk hogy act 3-tól a sima fehér mobok 100k-t vernek.. a champion packok meg kb felejtõsek.. fõleg 4-en coop-ba... act 4 meg kb lehetetlen a sima tûz a pályán 75k-t sebez... nincs bajom azzal hogy nehéz... de könyörgöm hogy vigye az ember végig ha minden kari one shot ? van itt még mit csiszolni a játékon.. fõleg az itemeket kell feljavitani.. mert kb a seteknek értelmük sincs...
inkább megyek kék fegyverrel meg full rare cuccba... infernon a bossokal nincs baj.. igazabol ts-el elég könnyen fekszenek.. persze ha mindenki tudja merre mikor.. és nem tolos 😄 persze ha eltalál valami cucc akkor ott is instant die... de legalább azoknak a hpja lefele is elindul... nem úgy mint a vampiric vagy fast regen moboknak...

One more story

j0nNyKa
jobbulást
vegetálj nekem valami 1000+ dps-es rare bowot, és jól jössz ki belõle

Smuge
Az ugy mar érdekes eset 😊 Összességében nem találtam jobbat, ahhoz képest hogy fehér volt olyan statot adott amit meg egy kék se tudott pótolni.

Carlos
Ezzel egyetértek.
Minek vannak benne, ha egy mezei kék sokkal jobb statot ad? Csakhogy legyen története?
Pl a legjobb kétkezes kard 600-700 dmg-jû. Egy mezei kék vagy egy sárga 1200-1500... Akkor ki akar legendary-val mászkálni? Csakmert van története?

Þór vígi þessi rúnar