78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
eLiXir #47167 minden nyominak stormshield esik -
#47166 RMAH-ban szerintem 100-150euróért vinnék,bár az str nem vmi magas. -
#47165 Jééézus Mááária lol ezért lehet már én is fizetnék -
Dondark #47164 Segitséget kérnék ennek a storm shiled beárazásához :)
http://noob.hu/2012/06/23/storm_shield.jpg -
Savmacska #47163 -
#47162 Szép estét ! :) Ma sikerült hozzájutnom végre a játékhoz... Érdeklődnék hogy ki az aki most kezd,vagy tervez új karaktert?! Mert akkor mehetnénk együtt! + Nem ártana egy kis "tutorial" Mert Diablo2 óta nem nagyon játszottam,a guest passos játék kivételével... :) Előre is köszi a kommenteket!
Üdv, D. -
Psychedelic #47161 Én ezt használom. (remélem jó a link) Threat shoutal, tudod lassitani a mobokat, faszán lehet kiteolni öket és shiftel rangeböl ütni öket, amire meg odaérne köréd a tömeg már kicsit megint odébb futottál. A legtöbb ember az ilyen dolgokat felejti el, és csak beáll infernon 100 möb közé, és nem éri miért hal meg. Persze ha overgearelte az adott actot, akkor kb mind1. -
Savmacska #47160 Esetleg egy buildet tudnál adni 60-ra infernora ? Gazdaságosabb gearhez :) Megköszönném -
Psychedelic #47159 Minek defensive spell? Tank vagy, statokból eléred, hogy ne 1 hiteljenek, revengel, meg healeled magad. Semmi más defensive spell nem kell hellre. Ha nagy a gáz ottvan leap kiugrasz a szarból, armorod is felnyomja. 60-on meg charge a healeléssel, más nem kell. Infernon meg le lehet már cserélni earthquake-et, ott már annyira nem durva. -
Savmacska #47158 Teszteltem, rare plague,waller,enchanter 5mpig élt. -
Savmacska #47157 De sajna addig semmi deffensive spellem nincs :\ -
simon7108 #47156 milyen szinten érdemes tartani a GF-et,hogy jó lehessen keresni,de ne menjen a karakter rovására?
58% elég?mert volt ez több is,de nehéz dönteni egy olyan cucc között amin van 7% GF és néhány DEX meg VIT meg egy olyan között amin van sok DEX meg sok VIT + még DEX gem:D -
Psychedelic #47155 Wrath of berserker jobb, felnyomja dmg-ed, igy earthquake utána mégtöbbet sebez. Act3-ban farmoltam, 4-5 mp alatt eltüntek a champion packok ezzel a 2-vel. De több hp mindenképp kell.
Csak earhtqueake nem öli meg elég gyorsan a packokat, lejár ignore pain és megölnek. -
Savmacska #47154 mortal, fire chain, jailer-nél ugyanugy szopok :) Igaz csatornába vagyok nem sok helyem van mozogni... kikészülök mire ez 60as lesz. -
Savmacska #47153 Most, épp azon gondolkozok hogy nagy tömegbe beugrok, earthquake - ignore pain+ignorance is bliss, el türhető lenne az attack -
#47152 Én 30% MF-el ejtettem 1,2k dps 2h 200int és kb 120vit-el. Haverom 240%MF-el farmol és 940-es 2h dps volt a max nála. -
#47151 "A patch óta ez a játék játszhatatlan (a javítás költségei miatt)."
Gondolkodtál már rajta, hogy úgy játszol, amikor nem halsz meg vagy kevesebbet? -
Psychedelic #47150 Kevés a HP-d, vegyél HP geart. 40-50k hp-val nagyon laza hell. Most huztam fel én is HC-ban 60-ra barbárom, 50 után már 50k fölött volt a hp-ja, igy nem is okozott neki gondot egyik elite pack se.
És használj wrath of the berserkert + earthquaket championokra. Pár mp alatt szétkapod őket. -
Savmacska #47149 -
Savmacska #47148 Annyira elakadtam a barbárommal (54) hogy 1 elit pack simán kinyír. -
#47147 Most komolyan minden Champion meg Elit Afixxe: reflected/mortar/jailer ?
fck you Blizzard... -
#47146 Socketbe zöldet szoktak ha az a kérdés
Szerk: crit dmg -
Savmacska #47145 Dh-nak fegyver-be crit, vagy dmg ? -
#47144 Biztos lesz majd Act 5 is, oda pl tényleg jó lesz, de engem igazából az a játékstílus vonz, hogy állok egy helyben míg én (vagy mások) leölik rólam a mobokat ala TANK
Kite és az 1 kis hiba és 1 hitelnek az nem gyerebe -
Savmacska #47143 -
#47142 huzgald csak azt az egeret a statok kozt, mondok kulcsszavakat, hogy miket figyelj meg nagyon alaposan:
- Strength
- Armor
- Intelligence
- All resist
- Protection -
#47141 butákat vágnak erdőben? -
#47140 -
eLiXir #47139 olyan buta vagy bazmeg, ha erdőben jársz gyakran fütyülgess nehogy kivágjanak -
#47138 Vegyél fel ingame, jó lenne látni a geared -
#47137 meg olvasni se tudsz, de késő van már -
eLiXir #47135 najó picit durva voltam most -
#47134 Jonny rávezet téged a megoldásra hamarosan. Utána ellenőrizzétek le a megoldókulcsot spoilerben.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Intelligence = allres. minél több armorod van, annál kevesebb reductiont ad. Ugyanez intnél. Kevesebb allresed volt, ezért az allres növekedés több % protectiont adott, mint az armor növekedés strből. Problem solved. -
eLiXir #47133 faszom beléd, a strength armort is ad -
#47132 Ok, akkor vit str meg vmi tetszetősebb dps, dánke.
1k allres hova készülsz act5? :P -
#47131 nem olyan rossz az.
minimum 1.5-ös fegyó kell alá, hogy jó legyen, az igaz. -
#47130 ?
Semmi extra nincs a Strenght-ben (már szétbontottam azt a vállvédőt amúgy).
De érted... a +Str-t adó cuccra írta ki, hogy gyengébb...
Miközben a karakterlapon egyértelműen több Strenght-et (majdnem duplája), és Armor-t írt ki, ha azt viseltem. -
Savmacska #47129 Nos szeretném azok segítségét kérni akik wow-ozak, rafosok ( nem, nem ráfosok! ) voltak és a diablo miatt (rmah) visszatették a hovatartozásukat EU-ba. Érdekelne hogy mit kell nekik írni, és melyik supportra. Köszönöm.
A másik pedig hogy ez a winauth, mennyire megbízható ?! -
#47128 Ha tank barb vagy akkor kerüld az IASt a Crit damaget és a Crit chancet
Szerk: legalábbis egy bizonyos szintig prio a defensive statok
Szerk: végre nemsoká 1k all res shouttal
Bizony mondom néktek a Life on Hit egy overrated stat -
markastor #47127 Mi lenne az az olcsó?