78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
sata75 #47208 GZ -
#47207 A Valor ideje egyébként is lejár egy idő után, ha nem találsz elit-pakkot.
Szóval vedd úgy, hogy amíg egyik Act-ból a másikba utazol, lejár a Valor ideje :) -
#47205 Jah...nehogy véletlenül az előző Act-ba könnyen összeszedett 5-ös buffal menj neki az első pack-nak a kövi Act-ban...Blizz feature.. -
#47204 lol... act váltásnál leesik MF buff? Bazmeg... -
#47203 Ha physicalos monk lennék, hordanám, míg le nem rohad rólam... de sajna arcaneos vagyok :S
-
#47202 Inferno loot
-
#47201 Ha van mellette 1-2 értelmes stat is, viszik mint a cukrot :D -
#47200 Durability loss ignore-os itemek most jól mennek? Nem? :D -
#47199 Júzer simán fordulhatna a "Kermi"-hez. Ha ők küldenének egy levelet a Blizznak, hogy "ezt most mégis hogyan?" más lenne, mint a folyamatos karatézás a Suppot-tal. Amerikában az ilyen dolgokat "kicsit" komolyabban veszik az ellenőrök, mint nálunk. -
Sunrider924 #47198 Szerintem csak fejveszetten kapkodnak. -
#47197 Én most közel 120 Euró pluszban vagyok, ami meg is jött rendesen a PayPal-emre, hálistennek...de amúgy én is írosgattam mostanság Ticket-eket, maganmak és haveroknak egyaránt. És amit tapasztaltam:
- Rohadt lassan válaszolnak, az eddigiekhez képest
- Tökre nem oldják meg a gondot, max félig, utána még levelezni kell velük megint
- Meg se értik a problémát, mikor az előre kiválasztott ok-ot beállítod....
- Mikor végre megtették amit szerettél volna, tuti lesz vmi gond az accoddal...
Haveromnak átraktuk az e-mail címét, mert a sima B.net-es nem ment, Support meg is tette a dolgát, egyetlen gond, hogy azóta, se RealID-val se Battletag-el, nem lehet ismerősnek felvenni.....most emiatt levelezünk már vagy 4 napja, de még semmi....GG Blizz
De ilyenkor mint szerencsétlen XY Kent-nél van, mikor már valódi pénz van benne, igazán utánnanézhetnének...elég szerencsétlen lett a Blizz Support. -
#47196 'We’re planning on doing a lot of skill tuning in patch 1.0.4. We’re also planning on explaining/previewing those changes in a developer blog in the near future.' -
#47195 Óóóó... nem is gondoltam, hogy a Res-t is beleszámolja.
Így már világos, köszi. -
#47194 igen igen, ez a kep lenyege!
oh wait... -
#47193 Talán Clark Kent akar lenni? XD -
Sunrider924 #47192 Roszabb mint a konzervrohogos romkom-ok az RTL klubrol. -
#47191 szokasos blue postok osszeszedve, elegge TL;DR, iasrol, skillekrol, javitasi koltsegekrol, es hasonlokrol szol -
#47190 Na, végre volt időm játszani a patch óta. Vicces, hogy előtte a barbárral az Act2 elején lévő kanyonon is alig lehetett átmenni, most meg úgy mentem el Magdáig, mint kés a vajban ... az elit pakkok sem okoztak nagy fejfájást... bár volt olyan, amit ki kellett kerülnöm, mert lehetetlen lett volna megölni (pl sárga szúnyog 6 minionnal, akik fagyasztanak, moltenesek és gyorsak, mindez egy barlangban, kb megmozdulni nincs időm).
A dropok szintjén nem láttam változást ... sőt. Több lvl 5x-es cucc esett mint Act1-ben valaha. Magda is átöltözéssel 250mf-el dobott 2 sárgát, azok is lvl 5x-esek voltak. Na mindegy, majd esik még jobb is talán egyszer, lényeg h lehet haladni :) -
#47189 tag eladott 100 dodoer egy itemet, majd se itemje, se penze nem lett belole..
bocs, nagy kep
-
#47188 Kipróbáltam ezt a gold kupacra shift click dolgot, frankó, végre tudom mit adtam el gold ahban. -
Ry0K3N #47187 A legfontosabb hogy egyedi legyen a jelszavad mindenhez. Sose használj 2 ugyanolyat. Főleg olyat ne amit fórumokhoz és/vagy minimális védettséget biztosító oldalakhoz használsz. A külön e mailt hozzá meg már leírták. -
#47186 Azért van 1-2 normális ember. Pl. hegi, aradebil, jazzy stb. Több is csak nem jut eszembe. Pár ember topikrombol csak. -
#47185 A lényeg olyan mail-t regelj, amit nem nagyon használsz. Akkor ismerős fertőzött gépén sem találja meg egy trojan a címed, mikor mondjuk örömködve meséled a sztorit és a diablo szó szerepel a leveledben. -
Ry0K3N #47184 Csak úgy adta elő hogy igazodjon a topic és az itt hozzászólók színvonalához. :) -
#47183 Én is ugyanerre a játékstílusra törexem, de a gear az még odébb van.. (: -
#47182 Megértem,sose voltam az a mindenhova kattintgatós szóval remélem engem ki fognak kerülni:) Köszönöm a válaszodat! Oda fogok figyelni ezekre a dolgokra!
-
Sunrider924 #47181 Az ember a leggyengebb lancszem minden biztonsagi rendszerben. Mindig a kivancsisagodra/naivitasodra/nem tudasodra alapoznak. MINDIG te engeded be a hackert a gepedre mert nem figyelsz mire kattintol es mar ott is van a gepeden a virus/keylogger. Utolag nem konnyu megtalalni de nem lehetetlen. Ha ugyelsz ra hogy legyen aktualizalt virusirtod/tuzfalad, nem klikkelsz minden/akarmilyen linkre akkor jo eselyel nem tornek fel. Ok nem celzottan pecaznak, hanem tele van az internet a csalijaikkal es elobb utabb van kapas, olyankor megnezik hogy mit fogtak. Amikor a wow accomat feltortek megneztem volna a pofajat az illetonek ugyanis meg 10k goldom se volt osszesen a 10 karin XD. -
#47180 Lehet hülye kérdés,de akkor mi miatt törhetnek fel egy accot? (tudom hogy a felszerelés miatt) de hogyan válogatják meg az embert akit fel akarnak? -
#47179 Nyugodtan bemehetsz public gamebe, nem lesz bajod. Azért egy authenticatort nem árt, ha felraksz, de ha nincs akkor sem törnek fel public game miatt. -
#47178 Írtam éjszaka hogy én most kezdem a játékot de akkor senki sem jár ebben a cipőben mint én... :) ?! Jobb lenne valakivel mint magányosan. ja és... még mindig nem csatlakozhatok be akárkihez,mert lehet másnapra üres lesz az accom? Mikre figyeljek? Előre is köszönöm a választ minden kommentelőtől! :)
Üdv, D. -
Sunrider924 #47177 Az is benne van a nagyon hosszu cikkben. -
#47176 Na igen, ez egy gonoszan impossible kombó amit írt.. Bár őszintén szólva ezt más témának látom, mint amiről beszélgetünk. Itt affix kombók összerakásáról van szó, nem a nehézségükről és az amiatti plusz lootról. -
#47175 Kellemetlen, de azzal a builddel amit most játszok sima liba ha nem fast a mob alapból, mert arcane orbbal megyek ami átlő mindenen és csak 1 mob reflectel, abba bele se halok :D
De persze értelek, nagyon szar kombó, csak erősen kasztfüggő és skill kombó függő, hogy neked mi a rossz. Persze ha megcsinálják akkor gyakorlatilag mindegy, mert ugyanúgy fogok haladni mint eddig, csak épp valamiért több lootot fogok kapni. Tehát csinálják csak :) -
Sunrider924 #47174 Na meg is van:
C-C-C-COMBO BREAKER!
Let’s face it, I know we want the game to remain a challenge, but some affix combinations are just ugly. Nothing sucks more than to be a Wizard and see a Jailer / Fire Chains / Vortex / Fast affix combination. There’s literally no escape.
What’s the solution? Group affixes into select categories for inferno. The 3 categories can be as follows.
Offense: Plagued, Desecrator, Mortar, Arcane, Fire Chains, Horde
Defense: Shielding, Knockback, Nightmarish, Electrified, Vampiric, Extra Health, Health Link, Invulnerable Minions
Mobility: Fast, Teleport, Jailer, Vortex, Waller (I’ve included the ones that affect the PC’s mobility as well)
.
The 4th ability can be chosen at random, and this will make certain affix combos that would be seemingly impossible quite possible. Less banging your head against your desk and more killing.
Idea sparked by Ian -
Sunrider924 #47173 Ha meg tudnam hol olvastam megadnam a linket, akkor latnad hogy az affix kategoriakat hogy allitottak ossze, pl fast teleporter ezek movement kategoria, vampiric,shield, reflect ez defenziv es igytovabb. A nehez az amikor egy nagyot uto meele mob kap 3 defenziv es 1 movement affixet, ez kb overkill mindennek. Tessek peldaul: shielding, reflect dmg, invulnerable minion knockback.
UI- azt hiszem az amcsi forumrol volt, amit Jonnyka linkelt tegnap 1.0.3 kapcsan, annak a legaljan, talan. -
#47172 Tudod ez szép és jó, hogy nehézség szerint belőjük a lootot, elméletben. De kicsit gondoljunk már bele. Neked mi a nehéz? A reflect damage. nekem nem, megtanultam kezelni. A meleenek mi a nehéz? A földre cuccokat rakó mobok. Nekem azok nehezek? Picit sem. Nekem nehéz a fast, vortex. Meleenek? Akkor melyikre dobjanak plusz lootot? -
Sunrider924 #47171 Pedig a blizzard szerint de. Pontosan igy kepzelik, szerintuk az a jatekelmeny hogy a legyozhetetlen eliten szopsz fel napig, aztan ragequit majd visszajosz act4es gearben es orulsz hogy vegre lenyomod ugyanazt az elitet es kapsz is erte jo szar lootot rewardnak. Ez a blizzard fele jatekelmeny, feeling of progress ahogy ok nevezik. Habar most az amcsiknal feldobtak, hogy mi lenne ha a random affix kiosztas helyett felosztanak oket tipus es nehezseg szerint es picit hozzaigazitanak a lootot az affix kombo nehezsegi szntjehez. Csakhogy az munkat jelent az rng meg olcso es kenyelmes. -
#47170 Mér olyannak esik stormshield aki beárazni se tudja baszki, igen irigykedek, a legjobb legendarym egy 500as staff.
De csak hogy ne csak irigy fasz legyek, ha mindenképp goldért akarod 18-19 milla. -
#47169 Kicsit tápoltam magam és lenyomtam act2-t.
A legtöbb elit csapattal előbb-utóbb elbántam, de némelyikkel azért volt sok probléma, és több olyan volt amit ott kellett hagynom. Azokhoz képest a boss csaták mind kifejezetten üdítőek voltak, komolyan mondom, ami azért erősen arról árulkodik, hogy a balansszal vannak itt még problémák. Bossok elsőre mentek , Belial is, közben pedig volt pl egy olyan champ pakk act legelején a városból kisétálva ami sok halál után is teljesen esélytelen volt, szerintem soha az életben nem tudtam volna megölni őket.
Egyszerűen beletörődtem, hogy bizonyos elit pakkokat ott kell hagyni mert semmi esélyem, és csak anyagilag teszem tönkre magam velük az eszetlen javítási költségek miatt, és így alapvetően nem volt probléma a haladással. De ez így szerintem akkor sincs rendben. -
Dondark #47168 Máshogy is lehet irigykedni de gondolom neked is 3 van belőle;)
Goldra gondoltam :)