78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#47414 Hah anno az én ilyen DH-m ilyen build irányba haladt, ami meghótt. -
#47413 alacsony szinten jó a +damage, aztán meg +crit dam. A linkelést meg ne general chatre csináld. -
#47412 attól függ hogy mi vagy, illetve hogy mi kell neked -
simon7108 #47411 tanácsot kérnék.
milyen gemet ajánlatos fegyverbe tenni? 65 life/hit-es flawles square amethystet vagy +14 dmg-s ugyan ilyen szintű pirosat? -
#47410 Ez szép jó, csak az a gaer ami rajta van nem 1-2 misiből jött össze...
Attól függetlenül láthatóan van a dh-ban is halhatatlansági potenciál. -
mkfdd #47409 Nah nemjó
tank DH vs Diablo
tank dh vs azmodan
tank dh vs belial
tank dh vs ghom -
mkfdd #47407 Na most hogy dh-nál a glasscannon koncepció csak 50milla felett járható út, előkerültek az odúból a monkokat is megszégyenítő tank dh-k :D
Már csak az a kérdés hogy mikor nerfelik a shadow power gloomot, és a life on hitet.
-
simon7108 #47406 nemrég írtátok,hogy meg lehet nézni mit adtunk el az AH-ban ha shift+clickel az aranykupac képére kattintunk mielőtt elküldjük a ládánkba.
a kérdésem az lenne,hogy mégis hová írjam be?mert General chatre próbáltam,minden fasza is volt,meg tudtam,hogy mit adtam el,de nem nézték túl jó szemmel:D
be sem írtam,de már lehurrogtak,hogy minek spamalem tele a chatet használhatatlan low lvl itemekkel...(most írtam először oda...) -
gosumofo #47405 elective mode -
#47404 Hogy lehet a skilleket vagyis a képességeket egyéni kiosztásra tenni? Gondolok itt arra, ahogy a videóban is látszódik. Az '1'-es helyén van neki egy '2'-es Skill!
Ezt hogy lehet megcsinálni? -
gosumofo #47403 -
Skill #47402 van itt még egy olyan állat aki éjjel tolja hajnalig? ha igen pm -
Skill #47401 árcsökkenés lesz hét elejétől. akinek kell gold az megtalál. -
#47400 ugye ezen nem azok a nézhetetlen videók lesznek? -
#47399 eh......
ja, ideje nekikezdeni annak a hardcore-nak, ugy latom.
bar dh-val meg mindig kicsit extrem sportnak tunik -
#47398 Szerencsétlen -
#47397 Én sem néztem mindig, akkor hagytam ott, mikor félbe hagyta a monkot. Ezek szerint meghalt.
Ma du hallgattam őket gém közben, mert teamben próbáltak előre menni, úgy hogy semmit sem skipelnek. Nagyon durván benerfelték Belialt. Amikor a poison bombákat elkezdte ragelni, discel-t egy barbar társa a 4-es csapatból. Szépen ott állt, néha felvettek egy heal globe-t, miközben a méreg tenger közepén állt az afk kari. A végére vissza jön a gyerek és csodálkozva látja hogy él. -
#47396 macs.kódnyelv -
#47395 Ízlések és pofonok, ez egy ilyen "szakma" :D -
#47394 ne csinald mar itt a feszkot, te!! :DD
probaljuk itt kulturalt macs emberek modjara elkerulni a nyivakolast. -
#47393 check acidcat -
#47392 Eddig nem indul túl olajozottan a Youtube karriered -
#47391 Pedig úgy tűnik ^^ -
#47390 Kár magyarázkodni nem vagyunk vakok, se aranyhalak. -
#47389 Azért írtam így hogy : "munkám" - a kép felett, mert én csak kicsit alakítottam rajta, az alapja nem az én művem, de egy szóval sem állítottam azt, hogy én csináltam az egészet.
Kössz a trollkodást :D -
#47388 en ugy tudtam hogy az utolso monkja is behalt, ezek szerint nem ? -
#47387 tudod hogy van ez, ha már kész van, minek még 1x megcsinálni ugyanazt?:) -
#47386 "kungennel mi a picsa van? "
Érdekes amit csinált felhúzott egy monkot, aztán a patch előtt ott hagyta, mintha érezte volna, hogy wizard vagy barbarral kell menni. Gondolom új barbart nem akart indítani. -
#47385 de sosem loptok. :DD -
#47384 a megélhetési grafikusok, mint pl én, sokat merítenek ihletet, illetve kölcsönzői bérletük is van ám :D -
#47383 jazzy "kolcsonveve" dumaja jobb, mint az "ihletet meritettem" :DDD -
#47382 nos igen, régen sok ihletet merítettem. :D -
#47381 Ez nem is egy rossz ötlet :D -
#47380 kölcsönvéve -
#47379 eskuszom neked, volt ra egy bambim, hogy 24 oran belul elokerited, hogy honnan lett lopva az a dizajn :D
gyorsabb voltal, mint hittem -
#47378 amúgy nem rossz ez, csak a jobb oldalra pakold ki a démonkát, ne mindkét oldalon angyalka legyen -
#47377 Olvass a kép alatt:
"Diablo 3 webspell template, hope to get it coded 1 day, if anyone want to code it for free contact me."
Elkértem az alapot - Problem solved :D -
#47376 Egy pillanatig se hittem, hogy nem lopott -
#47375 CE-hez jar 67 dexterity? daaamn, enis akarok! :D -
#47374 Nem tudtam, honnan olyan ismerős ez a webdesign. :D