Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
nyáhh, engem továbbra sem enged be

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Engem is beengedett!

Get a life!

mucsácsó
Itt fogjuk rá, hogy ez belefér, nem véletlen tartunk majd 40 ezer hsz-nál. 😉 De egyébként jogos is amit írtál, mert ha úgy tényleg keresnél valami rendes infókat, akkor nehéz kibogozni a sok "értéktelen" hozzászólás miatt. (de én kussolok, én is írtam ilyeneket)
Most ez itt fórum vagy chat? Én se tudtam belogolni sokáig, nekem is szórta a hibákat, de nem jöttem már ide minden 2 percben beirni hogy most 37-es, 73-as, xy hibám volt. Elég unalmas már, hogy minden órában jön 100 hozzászólás amibõl 70 arról szól, hogy nemtudok belogolni 37-es hiba, 20 másik meg arról, hogy nem esik semmi loot miezaszarmár, és talán ha van 10 hozzászólás aminek még értelme is van. Találd már meg a sok szemét között.

Vagy csak én érzem úgy, hogy a fórumnak nem errõl kéne szolnia?
rage
Na, 11 elõtt mûködik
Mondtam 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Beenged.

jarlaxxe
" A házigazda ugyan nem én vagyok "- akkor mi a fenének beszélsz a nevében?
A házigazda meg nem osztogathat parancsokat sajnos te nagyon el vagy tévedve.

A karakterbalansz, hogy áll jelenleg? Ma értem el doktorral a 60as szintet, amilynél 50es szint után csak mágussal és vadásszal találkoztam. Érdekes. Azt azonban nem tudtam eldönteni, hogy ki milyen erõs egymáshoz képest, mivel a felszerelés nagyon más mindenkinél. Ti tudtok valami konkrétumot?
jazzy
Senkit a földön rajtad kívül nem érdekel a státusz jelentõ link , így is túl sok minden van már a bannerban, a másik, hogy nem õ csinálja a bannert, a harmadik, hogy engedd meg kérlek, hogy õk döntsék el mi lesz és mi nem lesz a bannerban. Én sem kérek a bannerba egy bögyös feketét, irl wizard néven, pedig szeretném mindig látni amikor bejövök ide. Mi lenne ha mindent beraknának, amit valaki kér?

A házigazda ugyan nem én vagyok, de õ nem fog válaszolni az eddigiekbõl kiindulva.

Egyébként csak megsúgom, hogy a parancsokat nem te osztogatod a házigazdának, hanem maximum õ neked, olvasd el a fórum szabályzatát.
j0nNyKa
egyébként én most is simán belogoltam probléma nélkül, játékot is indítottam, és friendjeim is vannak fent

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Tinman
<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sáska
amig nem jutsz be, olvasgasd EZT

battleнет <#violent>

nem az bsszant hogy nem tudok játszani, hanem hogy kinéztem egy jó cuccost AH-ból ami csak bid és pont mostanában jár le és így tuti nem én nyerem pedig volna rá vagy 3 millám, hogy rohadna el!
Tyler Durden
Error creating game.. <#csodalk>

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Nem tudom mit vagytok annyira oda. Csak nyomtak egy release#2-t.

Nna, tegnap nekem is meglett vegre a lvl60, Azmodan elott kicsivel, ma pedig infernora is atjottem kis farmolas utan.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hell Diabloval nagyon sokat szivtam, 30szor biztos nekifutottam mas-mas skillekkel, de aztan megneztem par videot, bevasaroltam AH-ban 250k-bol, hogy azert ne a fele cuccom lvl30 koruli vacak legyen (ma lett meg az armed to the teeth achievement is 😄), es ugy mar masodikra le is ment. Nem gondoltam, hogy konkretan masfel kepernyorol kell loni mert akkor ugy bandukol utanad mint egy 80 eves mamuka, elfelejt teleportalni, charge-olni, meteorozni, es nekiall a pokolbeli let ertelmen toprengeni... Meg korabban meg a shadow clone is oneshot-olt legtobbszor, SS ide vagy oda, mig be nem tettem a rapid fire-t. A fegyveremet viszont nem csereltem, ugyhogy ez egy jo pont a blizzardnak, a dps nem minden...

Penzhianyban szenvedoknak kis vigasz, hogy a nephalem valor nagyon megdobja a penzugyi kilatasokat, tegnap lett meg az 1m arany, azota mar 1.4m tartok, pedig nem jatszottam tobbet aranyaiban, es mindez csak hellrol, inferno vagy AH nelkul.

Infernon jaroktol kerdezem, act1re jo lesz-e igy a kari? Tudom a sima bow nagyobb dmg, de nekem a gyorsabb tuzeles jobban fekszik az egykezesekkel, persze nem artana a crit-et feljebb tornaszni, kulonben nem sok haszna van... Ja, normal esetben twin chakram es shattering arrow-val tolom, spike trappal es caltrops-szal gyengitve a nepet, ezek a skillek meg a Dio gyilkolas utan maradtak benn.

Tyler Durden
50 próbálkozás de bentvagyok..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Rita79
Hát nagy ritkán megint játszani akartam, erre megint nem elérhetõ a szerver.
És most már sztem be lehet fejezni azokat az ellenvéleményeket azokéval szemben, akik fel vannak háborodva a játék megjelenése után 2 héttel az ilyen problémák miatt.
Az én értékrendben és olvasatomban a JÁTÉK az az fogalom, amivel lehet enged játszani maradéktalanul. Ezzel nem lehet, tehát ez nem játék, max. a dobozára ez van ráírva.

Ja és AntiHero, most már illene beraknod a battlenetes státusz jelentõ linket, amit szépen kérve kértem tõled privátban, de te nem minõsíthetõ módon még csak válaszra sem méltattál.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

oneal1
😄😄😄😄

!Forza Ferrari!

Bent vagyok!

Új játékelem - lag single playerben 😄 Mekkora már

Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB

j0nNyKa
hú ez... ez nagyon beteg <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

MEdievil

F

elitehun
<#idiota>
EU szerverkarbantatóknak nem kell bónuszban gondolkodni a nyáron 😄

Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB

Terawatt
Ebbõl már nem igazán lesz játék. ^^

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

unknown nick
Ezt tuti Jabba miatt tették ki. 😊)

MarkBlade
68 a kedvencem 😊
Frank99
37
megyek csalókat ölni MW3-ba!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

BuriP
Komolyan mondom a héten megteszem az errorszámokat az 5ös lottón.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Én már a 61-en túl vagyok 😊

MarkBlade
lesz ez még 69 is <#taps>
Frank99
amúgy a Zindexen diablo3 cikk a fõoldalon...

k is alul a serverproblémákra is felhívják a figyelmet...

Carlos
Amúgy tegyük hozzá, hogy a patch-ek az amcsi szerverre hamarabb felmennek. Ergó amikor mi szopunk, akkor õk már szoptak eleget.

Þór vígi þessi rúnar

Frank99
melyik nap?

rage
Már alakul egyébként, képes már csatlakozni a szerverre, ezt javították, csak még nem képes idõben kiszolgálni a kérést
(74-es hiba)
Szerintem 11-re elindul.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Broafka
hoppá-hoppáá!
error 75!!! haladunk

Fpocok
Na... 11 óta bent voltam, most engem is kidobott.. kapja be. De most már nem próbálkozom vele...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Aradebil2
na buktam a valorokat😞

Broafka
hmm, valami ilyesmi:
Drága játékosaink!
Hagy adjunk nektek egy páncélt amivel lvl 60-ig gondtalanul eljuthattok halál nélkül, és egy fegyvert amivel infernón is könnyen játszhattok.
Blizzard

3 hónappal késõbb:
error 37

Blizzard: megszoptátok seggfejek, muhahahahaaaa

Jelzem, az amerikai szerverek természetesen most is kifogástalanul mûködnek.
mucsácsó
Nyugodtan, jobban jársz jelenleg... Ha nem akarsz idegzsábát kapni, és akarsz életet magadnak, akkor ráérsz megvenni hónapok múlva...és legalább pénzed is maradt 😛
Hedgehunter
Detto.. Reggel lett volna 20 percem maintenance, most egy kicsit kiuritenem a fejem egy kis hentelessel de nem enged be...<#whatever>

Amugy rohejesek tenyleg....
cifcuk
nekem most 74 volt....

Na én pedig most törlöm a hots elõrendelést. 😞
mucsácsó
Ezek az emeletes balfaszságok után egy ingyen kiegészítõ alap lenne mindenki számára a blizzard részérõl kiengesztelésképpen... 😄 LEGALÁBB... 😛 Jujdejó, hogy online-nak kell lennie mindenkinek mindig, mert így senki nem játszhat 😊)) rohadtblizzard...
Tinman
Friss: 46.-ra (+-30 -.-) bejutottam... 52 percet játszottam, error 7valamivel kibaxott a menübe, vissza már nem enged: error 37.

Nagyjából 20 perce volt az utolsó checkpointom.

Reggel akartam játszani: Maintenance.

17:50 körül akartam d.u. játszani: Busy ---> Error 37.

RWER!+!%3!%+!%+!Tzrtzrtzrtzrtzrtzrtzrtz44!!!!!!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ja megvolt énn belemerültem egy treasure pig üldözésébe majdnem lecsapom és jön a szerver hiba.. fasza, igy igazán élvezetes a játék

Frank99
sztem majd amikor már sokan abbahagyják...