Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Get a life!
Vagy csak én érzem úgy, hogy a fórumnak nem errõl kéne szolnia?
Mondtam 😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A házigazda meg nem osztogathat parancsokat sajnos te nagyon el vagy tévedve.
A házigazda ugyan nem én vagyok, de õ nem fog válaszolni az eddigiekbõl kiindulva.
Egyébként csak megsúgom, hogy a parancsokat nem te osztogatod a házigazdának, hanem maximum õ neked, olvasd el a fórum szabályzatát.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hell Diabloval nagyon sokat szivtam, 30szor biztos nekifutottam mas-mas skillekkel, de aztan megneztem par videot, bevasaroltam AH-ban 250k-bol, hogy azert ne a fele cuccom lvl30 koruli vacak legyen (ma lett meg az armed to the teeth achievement is 😄), es ugy mar masodikra le is ment. Nem gondoltam, hogy konkretan masfel kepernyorol kell loni mert akkor ugy bandukol utanad mint egy 80 eves mamuka, elfelejt teleportalni, charge-olni, meteorozni, es nekiall a pokolbeli let ertelmen toprengeni... Meg korabban meg a shadow clone is oneshot-olt legtobbszor, SS ide vagy oda, mig be nem tettem a rapid fire-t. A fegyveremet viszont nem csereltem, ugyhogy ez egy jo pont a blizzardnak, a dps nem minden...
Penzhianyban szenvedoknak kis vigasz, hogy a nephalem valor nagyon megdobja a penzugyi kilatasokat, tegnap lett meg az 1m arany, azota mar 1.4m tartok, pedig nem jatszottam tobbet aranyaiban, es mindez csak hellrol, inferno vagy AH nelkul.
Infernon jaroktol kerdezem, act1re jo lesz-e igy a kari? Tudom a sima bow nagyobb dmg, de nekem a gyorsabb tuzeles jobban fekszik az egykezesekkel, persze nem artana a crit-et feljebb tornaszni, kulonben nem sok haszna van... Ja, normal esetben twin chakram es shattering arrow-val tolom, spike trappal es caltrops-szal gyengitve a nepet, ezek a skillek meg a Dio gyilkolas utan maradtak benn.
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
És most már sztem be lehet fejezni azokat az ellenvéleményeket azokéval szemben, akik fel vannak háborodva a játék megjelenése után 2 héttel az ilyen problémák miatt.
Az én értékrendben és olvasatomban a JÁTÉK az az fogalom, amivel lehet enged játszani maradéktalanul. Ezzel nem lehet, tehát ez nem játék, max. a dobozára ez van ráírva.
Ja és AntiHero, most már illene beraknod a battlenetes státusz jelentõ linket, amit szépen kérve kértem tõled privátban, de te nem minõsíthetõ módon még csak válaszra sem méltattál.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
megyek csalókat ölni MW3-ba!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
k is alul a serverproblémákra is felhívják a figyelmet...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Þór vígi þessi rúnar
(74-es hiba)
Szerintem 11-re elindul.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
error 75!!! haladunk
Parasite Eve 2, best game EVER!
Drága játékosaink!
Hagy adjunk nektek egy páncélt amivel lvl 60-ig gondtalanul eljuthattok halál nélkül, és egy fegyvert amivel infernón is könnyen játszhattok.
Blizzard
3 hónappal késõbb:
error 37
Blizzard: megszoptátok seggfejek, muhahahahaaaa
Amugy rohejesek tenyleg....
Nagyjából 20 perce volt az utolsó checkpointom.
Reggel akartam játszani: Maintenance.
17:50 körül akartam d.u. játszani: Busy ---> Error 37.
RWER!+!%3!%+!%+!Tzrtzrtzrtzrtzrtzrtzrtz44!!!!!!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.