78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#47373 CEhez adták -
#47372 Lepuktam -
#47371 Hazudsz, neked is van vagy 67 a nagy piros nyilas képen láttam :P -
#47370 Én egy olyan patchnek örülnék, amiben a Revenge magától pörög, mint Axe passzívja a dotában. -
#47369 Nem kell dexterity -
simon7108 #47368 barbárnak kell dexterity vagy elég a strenght meg a vitality? -
#47367 hát jelenleg a web4.hu-n megy a blogom, és ennek vannak korlátai, ja sajna feketeségbe torkollik, ha kilóg.
Ha majd lesz időm, meg lesz elég látogatottja a blogomnak, lehet később váltok valami jobban alakítható host-ra, egy phpnuke-os rendszerrel, és ott már nem lesznek ilyen gondok...de egynelőre elég. -
#47366 igen es mit csinalsz ha fuggolegesen kilog a kontent? tokfekete lesz a hatter? -
#47365 Jó, de nekem a 2 nagy pötty nem tetszik -
#47364 Ez a honlapdesign hogy tetszik nektek ?? ( Persze vízjel nélkül, elővigyázatosságból van rajta, nyúlták már le a "munkám" )
-
#47363 fogok jarni ne parazzal, csak most a hetvege volt necces -
#47362 Szerencsétlen... -
eLiXir #47361 TS -
#47360 broafka-savmacska-ferrari-elixir dij -
eLiXir #47359 Savmacska alregje vagyok -
eLiXir #47358 MENJMÁR INNEN EL TE MEG NA -
Savmacska #47357 Sajnos azt is meguntam ... -
#47356 Wowval együtt? Én. -
Savmacska #47355 Rettegek !! Nyugi másnak meg az szúr/t szemet hogy mindenkibe belekötsz szó nélkül, azonnal bármilyen kérdésben, mintha te sz@rtad volna a spanyol viaszt, a többi kis mitugrász haverjaiddal, közben meg mást sem csinálsz mint reggeltől este diablozol (többek szerint néha hokizol is váltott kézzel), nagyon nagy életcél tényleg, folytasd csak majd meg gazdagszol rmah-ból és dolgoznod sem kell életed végéig. Majd ha vége a nyári szünetnek mehetsz vissza az iskolapadba!! ...FIAM
On mivel én ma eladtam ezt a gagyi játékot, nagyot csalódtam benne, igy többet nem nagyon jövök ide vissza. Sok sikert a többieknek, egyszer talán 20-30peccs" múlva játszható lesz a gamma. 40ért meg ki ne adta volna oda.
Off -
#47354 lol ez mar megint 60as, beteg
kivancsi vagyok az elso 60as dh-jara, amikor majd a wizardjat is osszecsomagolja valami -
#47353 Wizardozik jelenleg azt hiszem, de unom a streamjét, nem igazán nézem, Monkja Diablo 3 crashbe halt bele -
sata75 #47352 bénázik tovább:) -
#47351 az a jo, hogy total nem erti, akkor sem, ha teljesen egyertelmuen elmondod neki :)
ezert kar is pazarolni ra a szot, inkabb vegyunk elo valami szaftos ontopic temat
kungennel mi a picsa van? kb. az 5. nagy HC karijanal elvesztettem a fonalat (kb. ott, hogy barbar - monk - barbar - monk - es talan most van barbarja ?!)
vagy miota krippek lecsaptak diablot, visszavonult? :) -
1Darton1 #47350 Ha szépen megkérlek befejezed saját magad égetését?
Mert már nekem kínos, amit magaddal művelsz. -
#47349 Te vagy, nagy szarban -
Savmacska #47348 Na a spicli :D Te vagy különcben most vagy ő benned ?! -
1Darton1 #47347 Veszel Te is a vendortól 10-et, és berakod ah-ba egyszerre.
Ez esetben Te leszel a mocsok csaló, nem a Blizzard. -
#47346 holnap kora delutanig eld ki magad a topicban, amennyire csak tudod -
Savmacska #47345 Nembaj, tőlem nagyobb bohóc már csak Te vagy, a kis cimboráiddal együtt :D Ti is megéritek a pénzetek. -
#47344 Igen, jót kacagunk rajtad, folytasd kérlek
Szerk: Hegike, húzzál már fel a játékba hogy megadhassam a pénzed -
Savmacska #47343 Jó mi, te kis majom :D -
nejad #47342 10 db ugyan olyan gyűrű tulajdonság név ár de még az idő is egyezik biztos nem a blizz rakta oda -
#47341 sebzes miatt 1 kezesekre? lol :)
nem, meg csak veletlenul sem eri meg -
Dondark #47340 megéri váltani a crit damage,crit chance és a sebzés miatt bow-ról 2db 1 kezes hand crossbowra? :) -
eLiXir #47339 TS -
eLiXir #47338 én vagyok a legjobb diablo 3 játékos! -
#47337 minecraft - tyrael album, durva -
Susarc #47336 kipróbáltam ezt a run like the wind-es Barbár buildet....26k DPS 51% crit chance 268% crit DMG-el...hát eléggé odaver főleg,hogy a Super Saian kb.állandó:P
egyetlen hibája,hogy szük térben pl. a barlangos mapek kb. kenhetem a hajamra:D -
Savmacska #47335 Majd 60on. -
#47334 szerintem amíg tudsz haladni kényelmesen addig fölösleges guideokat meg mások tanácsait olvasgatni:)