78986
  • megut3
    Köszi, lényegében ilyen infóra volt szükségem. :D
    Bár kissé pozitívabb irányúra :D.
  • BlazeH
    Amikor indult még egész jól el lehetett adni cuccokat, azóta zuhantak az árak, és nem igazán sikerül eladni semmit.
    Mást nem tudok mondani.
  • megut3
    Senkinek semmi tapasztalat a real money aukcióval kapcsolatban? :D
  • Sunrider924
    Akit meg erdekel annak akkor monk inferno guide 1.0.3
  • sata75
    régen volt, de ha jól emlékszem amerikai szerveren volt divat. mire euba is átszivárgott az ötlet addigra villámgyorsan kipeccselték:)
  • Kandurex
    nem játszottam, de emlékszem a fórumokon, h ment a duma róla
  • Egoraptor
    Akarom mondani magyarítottam mert nem megpaprikáztam meg
    tettem bele erőspistát stb.
  • Egoraptor
    "Csak kell még egy patch, patchelni a patchet ami nem patchelt valami
    jól..."

Ezt hivatalos fórumról magyarosítottam (félig).

• Carlos
    Nekem valamelyik nap kiesett egy igen jó egykezes. 800-as dps volt rajta, meg közepes statok. (nem 100 felettiek). Elment 2.5 M -ért.
    De a többi mind szar. Act 2 -n esett.
  • Tyler Durden
    Már Bashiok is írta, hogy elismerik vmi tré van a drop-al, dolgoznak a problémán. Jelenleg tényleg 1xűbb ha veszel 5ös lottót és x-elgeted a számokat..
  • Egoraptor
    Olyan jó hogy 1.3 óta mindenhol eshet Infernon lv 63 cucc,
    viszont ezeknek (szintén 1.3 óta) 99%-a szar.

Lásd 600 dps 1 kezesek, 800 dps 2 kezesek, 50-50 statos
    chest, töménytelen mennyiségű kék szarral hígítva.

Teljesen mind1 hogy A1-2-őn vagy 3-4-en farmolsz
    órákat/napokat. Lottó-online ftw!
  • megut3
    Jah, még annyi, privit tudtam írni, de hol találom a hozzám érkezetteket?:d Nem szoktam SG fórumozni =).
  • megut3
    Èn megbízom az emberekben. Egy esélyt bárkinek megadok, örülök neki ha ugyuan ezt a bizalmat màs is megszavazza nekem.Át még senkit nem vertem. Amúgy mennyire él a piac?
    Ha valakit kicsit is érdekel a dolog akk írjon és nyugodtan adhat tippet hogy szerinte hogy kéne.
  • ToCsEk
    van egy lvl17es wizardom, ha van kedved tolhatjuk együtt,írj pm-et.
  • tarti19
    Az a baj ezzel, hogy autenticátor kell a játék belépéséhez. pluszban mivel más ip-ről nyomnád majdnem mindig kérné a kódot a belépéshez s utána szerintem a eladáshoz is kellene sms kód.
    Ergo jobban jársz, ha valakiben megbízol s ő adogatja el a cuccokat neked...
    Azért ez kényesebb dolog, de szerintem akadnak jó szándékú, tisztességes arcok még a világban.
  • megut3
    csao!
    2 kérdéssel fordulok hozzátok. Az elsõ: A real money aukciózás mennyire tud jövedelmezõ lenni?
    Ha jövedelmezõ lehet, akkor van e valaki akinek van egy fölös accja amivel hajnalban (2-5 óra között tolhatnám (a begyüjtött zseton felét le adóznàm neked érte)amég össze nem jön nekem kb 50 dolcsi és vennék magamak másik D3-at?Azaz 50 50 dolcsiért)
    paypalom van...
    Ha valaki tudna segíteni írjon ide vagy [email protected]
  • denevérember
    Hali! Még mindig nincs köztetek low lvl karakter? (lv 12-15) mert sajna nincs senki,akivel mehetnék... Még Act1 be botorkálok,de egyedül nem olyan feelinges... :)
  • Aradebil2
    na magatalálósan (kicsi segítséggel) wizard is végigtolva infernoig, ismételten 40 óra alatt:)
  • Carlos
    Egy Virtuális járvány / fertőzés terjedése a való világban és a WoW-ban:
    Nemtom tényleg volt-e ilyen annó, nem wowoztam, de a cikk érdekes.
  • saiyanjin
    Thnx, erre rá sem jöttem, kerestem az id.tekercseket.Üdv!
  • GyaxyBoy
    Ne legyél árúsnál és nyomj egy jobb klikket a tárgyra. Nem kell semmi már itt a háromban!
  • saiyanjin
    Sziasztok !

Act 2 nél tartok, de sajnos még mindig nem tudom hogyan kell identyfizni a tárgyakat.A rare-k így jönnek, és nincs tekercs, a merchantnál sem tudom.Ezt hogyan kell ???
  • GyaxyBoy
    Segítsetek légyszíves!
    Nem halladok Infernon a DHmmal!
    Milyen cuccokat érdemes beszerezni? Mi a fő 3-5 tulajdonság egy Armror (lábbelitől a sapkáig) félének, amivel bírjon?
    És a támadó részlegre is mire kell odafigyelni?
    PM be légyszíves!
    Köszönöm!
  • who am I 7
    atén genyó, inkább hc dh-val villogjon :D:D:D:D:D
  • who am I 7
    mennyire gáz, ma esti inf act4-en potyogtak az elitekből az 52-es 110dps-es cuccok..tiszta szégyen komolyan :D minek adnak cuccot 1általán :D mf 5ös nv 170-es mf..nem túl sok de azért mégismár...és tegnap se voltak jobb runok...
  • simon7108
    én azt hittem,hogy csak a kéket:S
    akkor nem volt felesleges 10% körül tartanom.most már vettem is gyorsan egy ruhát amin van.
  • Akronomus #47588
    Minden item droprate-et megövel az MF /magic-rare-legendary/
  • Klemice
    :|
  • simon7108
    az MF csak a kék tárgyakra vonatkozik,hogy milyen gyakorisággal essenek?a sárga ill legendary cuccokra nincs hatással?valamint a statra,hogy milyen az adott kék cuccnak?
  • nejad
    jah esik barbárral mentek nyilak potyogtak most démonnal megyek kardok potyognak
  • unknown nick
    125x ha nekimész esni kell valaminek. Ma 4 db allres cucc esett, nem a karimnak való. Viszont AH-nélkül nem tudnám csak olyan körülményesen árulni, mint dio 2-ben. Amikor dio2-vel nyomattam, lehetetlen volt kifarmolni a cuccot 1 laddder szezon alatt, tradelni kellett.
  • j0nNyKa
    kis segítség
  • nejad
    mert ha a játékban esne annak örülne az ember de ha tudom hogy 125ször végig megyek egy pályarészen és ott tudom hogyy esik két milla amiből meg tudom venni a cuccot amivel leütök mindenkit abban szerintem semmi élvezet nincs
  • unknown nick
    Mai napig nem értem miért hordoz negatív jelentést az AH?
  • Facek
    grand>fine>sima ; 6,5,4 random magic prop
  • nejad
    ez nem ért meg 15 k föleg hogy 4szint ah nélkül lehetetlen
  • gosumofo
    sc2 2 éves és 13-ról 10-re ment le ennyi idő alatt :D
  • nejad
    szerintem várd meg még 10k alá megy az ára
  • Prody
    Megéri azért megvenni a játékot, hogy később keressek vele egy kis pízt? Tudjátok dolgozni elmenni luxus...
  • nejad
    ha feltöltöttem egy képet azt miért nem rakja be?valaki segitene