78986
  • unknown nick
    "Nézd meg a Starcraft 2 topicot, senki sem játszik, csak nézi, ahogy mások játszanak. Azért "régen" nem így volt."

Én játszom az SC2-t mióta megjelent mindennap, csak a nagy ligákat nézem, de nem írogatok már a fórumba. Jobban szeretek gamelni. Az SC2 nagyon jól sikerült folyatás, ha a d2-t a d3 viszonyával hasonlítom össze. A single résznek húzták ugyan a szájukat sokan, de valljuk meg a súlypontja nem azon van. Az a játék szerintem méltó utódja lett az elődnek.
  • ShaiHulud
    hmm nem engedi linkelni urlkent: szoval bocs de copy pastelni kell

https://i.chzbgr.com/completestore/12/6/18/O2sR8Pvh_UuL1pnQoWSj_Q2.png

volt mar ?
  • Tyler Durden
    Nekem kicsit több armor volt ellenben kevesebb dps és kevesebb resistek. Nem okozott gondot act1, toljad neki bátran
  • j0nNyKa
    ah 100k
  • Traky70
    Találtam egy Exalted Fine Golden Talon receptet:http://eu.battle.net/d3/en/artisan/blacksmith/recipe/exalted-fine-golden-talon
    5 magic properties, de csak 210!!! dps egy ilvl. 62 cuccon. Vagy a craft csodákra képes és kidob egy 800 DPS-es fegyvert :) ? Érdemes vele foglalkozni, vagy AH 100K?
  • Avenger
    Barbáromat kicsit felszereltem infernora. Jelenleg buffokkal: 8800 armor, 10k dps, 49k hp, resek 6-700 közt. Act 1 re ez elég? Mondjuk 10 champ pakkból hánynál halok meg vele? :D
  • j0nNyKa
    act3-ban még annál is rosszabb fog, mert bugos
    mindamellett majd ha javítják, csodára akkor sem kell számítani..
  • Tyler Durden
    ACt1ben nekem rakat szar esik. Frankón az itemlevel már act2ben jóval faszább. De betesztelem, hátha..
  • Különc
    Mivel is játszol te?
  • skinnyman
    Jó, talán túlzás hogy legyőzhetetlen, de elég közel érzem ahhoz.
    Egy ismerős mondjuk most nyírta ki melee wizard-dal, szóval nem lehetetlen azért, de én reális esélyt nem látok rá a magam részéről...
  • j0nNyKa
    sehol, bugos a drop
    act1 vége perpill a nyerő
  • Tyler Durden
    Inferno act3ban hol érdemes farmolni?
  • Hegi90
    Amúgy elmondom, hogy az sc2 azért pörgött ki sokaknál, mert túl sokat kellett volna játszani rendszeresen ahhoz, hogy legalább szinten tartsd magad. Én megjelenés után játszottam végig egészen decemberig, azaz a vizsgaidőszakig. Miután vége volt a vizsgáimnak, hetekig csak kikaptam, és ez könnyen elveszi a játékos kedvét.

De ennek SEMMI KÖZE a diablokhoz, úgyhogy légyszives fejezd be.
  • clio1616v
    a játéknak és az életnek is nem a halál a célja hanem maga a játék és élet...

• gosumofo
    mert akkor nem volt más
    d2 is csak azért volt népszerű mert nem volt más ha nem volt neted még és nem tudták multiplayerben rendes játékokkal játszani
  • cleric
    Kábé két hónappal a megjelenés után megszűnt az élet az SC2 topikban. Előtte bajnokság volt, emlékszel? Utána mindenki replayt nézett, utána meg meccseket streamen. Úgy értettem, hogy ma ennyi egy játék, mint ahogy a D3 is kipörgött már sokaknál. A Prince of Persiával (1) többet játszottam, mint amennyi idő után páran feladták a D3-at.
  • gosumofo
    esport nézésnek azért köze nincs a játék milyenségéhez
    focit is úgy hallottam többen nézik mint ahányan játsszák
  • Hegi90
    ja a D2-t a D3-al nem lehet összehasonlítani, de a starcraftot a d3-al lehet.

értem. Kár volt mégiscsak végigolvasnalak.
  • Hegi90
    dehogynem lehet.
  • Hegi90
    D2-ben pedig addig refreshelted a game-eket, amíg nem láttad, hogy O TalA N read, nem? Vagy előtte még félórákat ültél a gép előtt bámulva az O pgem N pul gameket...
    Az AH ugyanaz, csak gyorsabb.
  • cleric
    Nem lehet összehasonlítani. Teljesen más korszak volt, óriásit változott a világ. Ma már más az igény, azonnal kell minden content, én már végignyomtam, te még nem, noob vagy, szar volt, szerintem is, ezért adtam ki pénzt, még jó hogy lewarezoltam... Most nem kell gondolkozni, mert ha bonyolultra csinálják a játékot, Pénzes IQLight Pistike nem tud vele játszani, így nem költ pénzt a RMAH-ban. Ha gondolkodni kéne, nem kell, mert a fórumokon kitalálják helyetted, már játszani sem kell, mert nézheted a streamet...
    Nézd meg a Starcraft 2 topicot, senki sem játszik, csak nézi, ahogy mások játszanak. Azért "régen" nem így volt.
  • Dr DeViLKiNG
    D2-ben is ugynúgy bementél trade chatre/gamebe, és ott volt mind.

Így mellékesen, jó lenne, ha a legendarykat úgy lőnék be, hogy a perfektek azok egy szinten lennének a legjobb rarekkel. Talán értelme is lenne a dolognak.
  • AntiHero
    Diablo 2 idejében még máshogy játszottam egy játékkal. Akkor azért szenvedtem, mert nagy szám volt megtalálni a set/legendary itemeket.

Most meg mi van? Bemész AH-ba és ott van minden.. Így oda veszett az élmény..
  • Hegi90
    ninjaszerk.: 80-as szinten már baalt ölted, nem diablot.
  • Hegi90
    Amúgy kíváncsi lennék, hogy azok az emberek akik úgy gondolják, hogy nincs végjáték, azok mit csináltak D2-ben? Csak mert ott ~80-as szinten kinyírtad diablot, és tfh. fejlődtél 90-ig ami kb 35-40 óra tömény hell baalt jelent. De 80-as szint után nekik mi jelentette a játékot?
  • AntiHero
    Az a baj ezzel a játékkal, hogy nincs "végjáték" (ezt elmondta több streamelő is Krippy/Athene stb..)

Ha az ember leölte Inferno Diablot, már nincs miért menni.
    Jó lehet farmolgatni jobb cuccot, meg lehet hardcore-ba is menni sőt lehet több karaktert is "felhúzni" 60-ra.

De semmi értelme, mert nincs content/cél a játékban. Mivel lesz jobb nekem ha elérem másik karival is a 60-as szintet és meg lesz neki a legjobb gearje? Semmivel :)

Túl rövid a játék és túl hamar ellehet érni a 60-as szintet.

Egyedül majd a pvp fogja kicsit feldobni a játékot vagy majd a kiegészítő. Addig részemről már unalomba fulladt a játék.

300+ órám van kb benne eddig, de itt már előjött az, hogy nincs kedvem játszani mert nincs miért.
  • elitehun
    faszán megfogalmaztad
  • Henty
    +1
  • cleric
    Én azt mondom, a casual játékosnak (napi 1-2-3 óra, mint te is, vagy én) eleve hellig tervezték a játékot. Kezdettől fogva meg lett mondva, hogy az infernó nem való mindenkinek. Azt azoknak az őrült fanoknak csinálták, akik éjjel-nappal tolják, mint az 1-2-t. Akik leszarják, ha szívnak vele, mert imádják az univerzumát. Akiknek ez a pozitív visszacsatolás. Érted?
    Olyan ez, mintha veszel egy autót, amivel megtanulsz jól menni városban, autóúton, autópályán. De a Hungaroringre (infernó) nem mégy vele, mert belemész a falba vagy letolnak a picsába. A ringre majd a totál fanatikusok mennek.
    Benne van így is több 100 óra sokaknak, azt megy a picsogás állandóan, hogy milyen nehéz az infernó. Meg hogy a Blizzard leszarja a balanszot. Nyilván nem lehet mindenkinek a kedvére tenni, de évekig supportolták a Starcaftokat meg a wowot is, valamennyire azért érdekli őket.
  • Carlos
    :)
  • fakanal
    Hat igen, volt szerencsem latni, h mennyire szerencses is vagy:D
  • clio1616v
    több amulett, kesztyű és egy legendary bow

a 62 63-as rare itemek általában eladhatóak

ilyenből adtam el kettőt eddig RMAH-ban
  • Dr DeViLKiNG
    Eu support megint a csúcson van úgy érzem.
    Írtam ticketet, hogy változtassák meg az országot az accomon. Jött is a válasz, hogy küldjek el minden hülyeséget. Ez meg is történt, csak közben átléptem a 20 euros limitet battle balanceon (ország változtatásnál 20 euro felett elveszik a többi pénzt). Updateltem is ticketem, hogy ha esetleg addigra nem kerülne le a pénz onnan, mire jön a gm, akkor ne változtassák egyelőre. Gm válasz jött is, hogy majd szóljak mikor változtathatják.
    Miután a pénz lekerült balanceról írtam is újabb ticketet, amire 6 nap után sem jött semmi, úgyhogy azt lezártam, és írtam egy újat.
    Most meg kapom a választ gmtől, hogy küldjem el nekik a személyi meg ilyenek scanjeit megint (és ezzel le is zárta a ticketet).
    Legalább végigolvasnák azt a kurva ticketet, és nem csak az első sorát...
  • gosumofo
    a wow bebizonyította hogy az emberek szeretnek farmolni, pár hét v hónap act1 simán belefér a többségnek
    a többiek meg bevásárolnak
    aki meg abbahagyja azon nem vesztenek pénzt
  • j0nNyKa
    nem lesz ebből vita, totál helyén van, amit írsz
  • Lantee
    Volt egy nagyon jó cikk a játékok/játékosok kapcsolatáról. Abban leírták, hogy a játék ALAPVETŐ dolga, a folyamatos pozitív visszacsatolás a játékos felé. Az életben folyamatosan ülünk a szopórolleren, és azért ülünk le játszani, hogy kielégítsük a "dícséretek" iránti vágyunkat. Szintlépés, arany, erősebb fegyver, erősebb páncél, több élet, lehívható tüzérség, stb. Jól adagolva ezek teszik igazán érdekessé, értékessé A játéko(ka)t.
    Diablo 3 tökéletesen csinálja Inferno-ig, mert folyamatosan jönnek az achievment-ek, újabb, jobb cuccok, szintlépések, gyűlik az arany, stb.

A hiba - SZÁMOMRA (tudom, én vagyok a csicska lúzer) - ott van, hogy ha a játék nemhogy "dícsér", hanem már egyenesen büntet, és 1-2-3 óra játék után úgy állok fel a géptől, hogy rohadjon meg, aki ezt kitalálta, az már számomra nem fun. Folyamatosan fogy az aranyam (köszönhetően az irreális javítási költségnek), a dropok olyan szarok, hogy használni én nem tudom, ha valamit szeretnék fejleszteni a karakteremen, akkor vagy irdatlan mennyiségű goldért (ami ugyebár nincs, mert javítás), vagy KP-ért vegyem meg...hogy miért is? Ja, azért hogy egy kicsit kevesebbet halljak, kevesebb aranyat költsek, és talán valahogy átszenvedjem magam Inf Diabloig.

Ez már nem játék, ez már egy tipikus real life system, amit köszönöm, de majd inkább eBay-en kiélem ezirányú igényemet, és még csak ínhüvely-gyulladást sem kapok. :D

Ha tényleg random generált pályák lennének, kicsit változatosabb környezet, több-hosszabb küldetések, vagy bármi egyéb motiváció, akkor még bőven beletolnék párszáz órát, de így, számomra, 100 óra után ez a játék kifújt. A mai világban inkább előveszek egy MMO-t, mert bár arra is költeni kell (havidíj), de ott tényleg érzem a folyamatos "haladást", és azt a bizonyos pozitív visszacsatolást.

Nem offolok többet, nem is akarok vitát gerjeszetni, mindössze tisztába akartam tenni a képet. Nem a játékot fikázom, mindössze az fáj, hogy nem ezt vártam. Továbblépek, nincs harag, jöhet a kiegészítő, akkor megint beletolok X órát.

Uff
  • j0nNyKa
    a végét, 9-es quest elejétől butcherig
  • BetonK
    Pénzszerzés céljából mit érdemes inf act 1-en farmolni?
  • Carlos
    Nekem még nem.
    Act 2-t farmolom és ott azért esett olyan, amit 2.5 -ért adtam el.
  • Tyler Durden
    A cuccok szarok maradnak később is. Mármint a randomnak elég szép szórása van. Amúgy folyamatosan AHból kell öltözködnöd vagy mákolnod kell nem keveset..
    Act2 run Khulle bácsi 1 raret dobott az is 52es szintű, no comment..