Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Ti mit használtok pl barbárnál kifutásra? Az egérrel klikkeltek, vagy billentyûvel (pl 'A'-t nyomva tartva arra fut amerre a kurzor van) jól használható?

Mert Én egérrel próbálok, de sokszor nem megy, fõleg ha nagy a csata 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

+++++

amennyiben nem életképes a topic és csõdbe megy, én leszek a hibás fuck 😞

unknown nick
Én továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy HC hozza ki a D3 valódi potenciálját. Ott AH-zni se könnyû szvsz, mert néha szimplán nincs cucc.

unknown nick
"Nincs normális loot csak az AH-bol tudsz vásárolni ha haladni szeretnél."

Tudatosan lett így belõve a loot, hogy pörögjön az AH. Te adod a gyengébbnek erõsebb adja neked. Amikor telítõdik és iszonyat sok goldba kerül minden kinyitják az RM-et.

Carlos
Task Manager / Performance
<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

mondjon valaki vmi progit ami a a rendszer teljesitményét mutatja lécci
Carlos
Ha jó ötlete van és megvalósítható akkor miért ne csináljuk meg? A kérdés az, hogy életképes lesz-e az ötlet... Ez meg majd kiderül majd 1-2 hét múlva.

Þór vígi þessi rúnar

Aradebil2
és így lesz a nép ellenségébõl a nép hõse😄

Carlos
done 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carloska, kérnék egy topic ötlet thanks to eLiXir feliratot valahova 😄

Sáska
thx - igy mar megy.

Egoraptor
LoL!<#eplus2>

gerey
Nah meglett a 60, igaz act2-3-4 ért már nem kaptam achikat, és eddig egyetlen unique/legendary, set nem esett, a pónifarm pálcát kivéve még plan sem (igaz az elsõre normnálon). De még nem csüggedek. 😄

Fpocok
Elõtte be kell logolnod. Most próbáld.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sáska
nekem valamiert nem jon be az a topic. feher kepernyonel megall. IE es FF alatt is. 😞

Carlos
Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
beheggesztettem a piac linket kiemelve szép diablos színnel, hajrá

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Laza
Nincs baj a magánvéleménnyel ... de hogy 'végigvitted' az azért erõs 😊
Sokan még mindig nem értik ezt a játékot ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

cifcuk
<#eljen>

Carlos
Meglátjuk a többieknek bejön-e a dolog.

Þór vígi þessi rúnar

setuh
Nekem tetszik az otlet,lehet h hamarabb elkelnek igy mint AH-ban...ott mostanaba nem nagyon van szerencsem.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

cifcuk
Razziáztak a Blizzard szöuli irodáiban

A koreai hatóság rajtaütött (hogy hány emberes raid volt, azt nem tudjuk) a Blizzard dél-koreai irodáin, miután számos bejelentés érkezett az ország Gazdasági Versenyhivatalába a cég frissen megjelent Diablo III. játékával kapcsolatban. Mind a mai napig problémák vannak a Diablo III. európai beléptetõ szervereivel, a játékosok pedig nem restellnek hangot adni csalódottságuknak a hivatalos fórumokban. Petícióban tiltakoznak, csoportos pert akarnak indítani, netkapcsolat nélküli módért kiáltanak, de sokan leginkább a pénzüket követelik vissza. A Blizzard cserébe bezárja az elburjánzott, a hiba mielõbbi orvoslását követelõ topikokat, felemás tájékoztatást ad, ami csak jobban felpaprikázza a játékosokat.
A Blizzard dél-koraei irodája nem hajlandó visszafizetni a csalódott vásárlók pénzét. A helyi versenyhivatal ezért vizsgálódik, hogy kellõképp felkészültek-e a játékosok rohamára, továbbá sértenek-e bármilyen elektronikus kereskedelemmel kapcsolatos helyi törvényt. Amennyiben ez beigazolódik, pénzvisszafizetésre kötelezhetik a céget, amire a jelen Apple vs. Samsung torzsalkodás árnyékában megvan az esély.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Carlos
No kíváncsi vagyok beindul-e ez a piac topik.
Szerintem be kéne tenni itt is a banner alá. Mi a véleményetek. (Én megcsináltam a linket ide, szóval a kereszthivatkozás már megvan) 😊

p.s.: Award lista bevezetve, Ban lista bevezetve

Þór vígi þessi rúnar

Lammer
AZ inferno tactikas videon konkretan besirtam!

ez zsenialis! 😄DDDDDDDDDDADSASDASD

Hugom aki nem konyit a jatekohoz de itt loiterkedik nalunk... megmutattam neki is, szakadtunk 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Carlos
Nem, ottvan az.

Þór vígi þessi rúnar

oneal1
törölték?:S

!Forza Ferrari!

clio1616v
én is kezdtem egyet és 6os szinten kaptam rare droppot egy kardot 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Carlos
Köszi eLiXir! <#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Már hátratett kézzel pihentem, gondoltam a Haunt dotja befejezi a munkát, végül én olvadtam el hamarabb <#nevetes1>

Pappa#2573

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Carlos
Csináltam egy Diablo 3 Piac topikot.
Meglátjuk mennyire lesz életképes...

Ha gondolod eLiXir hirdesd meg ott is. Csak beindul.
Este énis kirakok pár dolgot.

Þór vígi þessi rúnar

<#eljen>
Carlos
Ez jó ötlet!

Þór vígi þessi rúnar

neharagudj, hogy hirdetek, tele van a 10 slotom az AHban, és logikusan nem ezeket rakom be, mikor volt 2-3 1400+ dps fegyverem is.

gondoltam amúgy arra, hogy lehetne egy külön topicot is nyitni, kizárólag diablo 3-as itemek cseréjére/árulására.

30k-100k között mondasz egy árat és elfogadom

Bravo. Par napja volt a fejembe de elfelejtettem, anno Runes of magicbe az volt, hogy a sajat shopjanak a linkjet mindenki az alairasaba rakta, es lehetett bongeszni. Nem rossz.
AntiHero
Daibo-lo mennyi?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

nem szólóba úgy tûnik..öltel meg infernon akár 1 mobot is?vagy csak a többiek? 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

hell act1 re mennyi dps kéne? barbár vagyok, 2k dpssel, elég az oda? egyelõre mentem kb 1 questet
AntiHero
Kezdtem új karaktert (DH) és ez is "kapot" egy Legendary fegyót Act2-be 😊

Igaz semmit nem érek vele, de Act2-be mindig kapok új karakterekkel.

persze 0% MF-el 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Raadasul coop iranyaba terel. Nephalem buffal 4esben 4x tobb esely van vmi durvabb droppra, felskalazott nehezseg=kicsivel nagyobb esely a jobb lootra, csapatban a kulonbozo classok nagyon szepen osze tudnak dolgozni es a soloban nehez champion pakk jo setuppal lemegy coopban.
Aradebil2
magatalálósan d2 is vérhugyozós volt
"Minimális agymunkával és rengeteg farmolással játszható a játék." biztos hogy te jó játékkal játszol? ez egy hack n slash könyörgök, nem egy baldurs gate

Na ja, ezért lenne jó az a nephalem erõsítõ, vagy mi a fene.

Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB

Az, hogy végigszenvedted infernot lowgearben (persze hogy 543654725x haltál) nem jelenti azt, hogy végigvitted. Majd ha olyan geared lesz, amivel nem halsz 543654725x, akkor lehet azt mondani, hogy azzal a karakterrel már nem nagyon lehet tovább fejlõdni.

Igen, nem esik semmi értelmes.. szar a loot, valószínûleg amik az ahban vannak, azokat is a blizz rakja be. 😄

Ha te 2hét alatt fullos karaktert akarsz, akkor keress valami más játékot..

antgecc
Loot-ból esnek, na de hogy? 50es szinten kapod a 40-es cuccokat, pakolod ah-ba és várod, hogy egy 60-as majd betegye neked az 50-es cuccokat. Az elsõ pár úttörõ pedig vért hugyozott, hogy feltöltse magasabb szintû cuccokkal az AH-t.

Igazán belerakhattak volna quest reward cuccokat.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

meglett az elsõ legendary.. egy 41 es gatya 58 strength 57 vita, 16 light resi, 12% extra gold, sztetek ér ez vmennyit? bár ahogy elnézem a hasonló legendary gatyákat AH ban, buyouttal 40k gold max 😄
antgecc
Nem értem miért kell tuskózni azzal, akinek nem jött be a játék. Szíve-joga, nem? Egyébként nagyrészt egyetértek vele. Minimális agymunkával és rengeteg farmolással játszható a játék.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.