78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#48136 nem értem bazmeg, hogy mi a céljuk ezzel... -
#48135 -
#48134 ritkább lett a spawnja, de még bent van -
who am I 7 #48133 ezek a kistáskák kivették watch towert? -.- 15 restartból 1xse volt ott brr :D -
tibe #48132 Ez a gyerek egy állat :P Mondjuk jó dolga van, fizetésért játszik :P -
gosumofo #48131 -
#48130 csak az életük lesz több -
#48129 Egyébként bármit is állít a Blizz, na meg az a tény, hogy a játékosok számával nehezednek az ellenfelek. Imho magas szinten kötelező a tím. Legalábbis HC-ban nekem nagy biztonságot ad a többi kari passzív vagy nem passzív skillje. -
#48128 Teljesen normális. Én only tímben (0% alap mf)+ valorral runolok itt-ott valahol egy boss-ig, olyankor garantáltan potyog a sárga tucatszám. A legtöbb crap, napi 1-2 talán AH-ban eladható. -
#48127 de dobhat, csak nem kötelezően -
Sheol #48126 Na de a nightmare fokozat az nem újnak számít?
Úgy veszi, hogy normalon már kinyírtad őket és akkor nem is dobnak soha rare-t többé? -
#48125 cripplinget próbáltam,jó,csak jó lenne hozzá a pre-nerfed attack speed,mert így rohadt lassú. -
#48124 ja, mert ha elsőre nyirod ki őket akkor dobnak min 1 rare-t -
#48123 Én egy ehhez hasonló build-el csak nightmare vége felé haltam meg először -
Sheol #48122 Az normális, hogy sem Leoric, sem utána a főpók sem dobott egy darab rare cuccot sem?
HC kari és nightmare szint.
Normalon ezek mindig dobtak legalább 1 db jó cuccot. -
#48121 "semmim,amivel magam körül gyalázhatnék"
Crippling wave
ally helyett sztem bármi, am sincs semmi értelme, lashing tail kick-nek sincs szerintem, és használj még egy spirit generatort. -
#48120 Szarok a skillek.Egyszerűen nem tudok mit csinálni,ha sokan vesznek körbe.
Legelőször act1-ben haltam meg mikor mentem Leorichoz,bementem vhova,ahol szarásig volt kecskeemberrel,körbevettek és nincs semmim,amivel magam körül gyalázhatnék.Aztán ugyanez act3-ban.Azzal a nemtommármi a neve rúgással,magamra szívtam a teljes act3-at,aztán nem tudtam mivel kinyírni őket időben.
Blinding flash,éltető izé,water ally,dodge mantra,fists of thunder 1. rúna meg lashing tail kick a tornádós rúnával van most.
Akkor ally helyett volt a szívó cucc,a lashing tail meg a körberúgás volt,de elkenték a számat.Volt v 120 dmg-m. -
Sunrider924 #48119 Igen a blizzardos wizardal :) -
#48118 Hogy mivel? :) Bizzzzztos, hogy wizzzzzard? -
Sunrider924 #48117 O a fene, wizard, 1 z-vel. Bocs. -
#48116 nem tom, monkkal először hellen vagy talán nightmare-n haltam -
Sunrider924 #48115 Nalam a wizzardal ma a fire chains+molten az stabilan minden pakkon ott volt neha varialta a maradek kettot hogy invulnerable minon/shielding + fast/teleport/nightmarish. Az elso 15 pakk utan mar nem szamoltam tovabb. Es ez ugyebar veletlen, es a blizzard szerint ez az intended, hogy erezd a fejlodest ha majd az Ahs gearbe visszajosz szopni ugyanezekre a pakkokra. -
#48114 nem hinném, hogy halnod kéne monkkal, hell elején járok sajátommal, eddig összesen 2x haltam, akkor is lag miatt -
#48113 Bent van igen -
#48112 Előbb savmacskáé volt az első,de az istennek se hagyta bent.Pistifilter lehet benn van. -
#48111 DH-val mostanság állandóan teleportos, fast meg shieldes elitekkel futok össze. Komolyan mondom, már kiráz a hideg ha meglátok egyet :)
Ma egy rare és a kompániája ronggyá tört, konkrétan csak a sapim volt rajtam, de így is vagy 20x haltam, mire el tudtam menekülni. Tört állapotban a békafing is kifektetett :) -
#48110 itt minden oké -
#48109 biztos vagy benne? -
#48108 Szar a topik, a legelső hsz eltűnik. -
markastor #48107 Mire feltornászom a Nephalem Valort 5-ösre, kidob a játék. :( -
Savmacska #48106 Én letettem a monkot, 700+ all res 40k hp, 7k armor kb 11k dps, rengeteget haltam vele még inf act1-ben is. Rerolloltam barbárra kb 100k-t költöttem rá, 40k hp 9k armor 450+allres, lassan befejezem act1-et úgy hogy még nem haltam vele ! Kés a vajon.... -
#48105 Ha normalon sokszor halsz szvsz neked mindegy mivel mész -
#48104 Jó lesz ez a monk?Normal act 3-ban járok,de ezzel a karakterrel haltam eddig a legtöbbet ezen a "nehézségen". -
#48103 nekem 2 hete nem megy az AH-mert fontba voltam, és átraktuk Hungaryra a residencet, és azóta még az RMAH-t sem látom. -
Skill #48102 te még nem is jártál szarul. nekem font van az accon és átrakták magyarra. ami azt jelenti, hogy semmit nem tudok kezdeni a 150+ fontommal. sírok.
amúgy ja , új tiketet kell mindig írni. akkor pár óra alatt megnézik. -
#48101 Én már többször is belefutottam.. Gáz -
#48100 HC-ban azért sem kell sietni, mert az act3-as karik 90%-a meghal :) Létezik, de nincs akkora verseny az idővel és az hypergazdag grinderekkel. Azok betompulnak, nem figyelnek és ha nem skippelik a mobokat (mint kripp), akkor act3 v. act4 egy küszöb, a rushba pedig bele döglenek szó szerint. -
#48099 engedi az.
-
#48098 D3-ban pedig ráérek, mivel soha nem lesz reset! Mikor megunom go SCII. -
Traky70 #48097 Én most futottam bele a Shade of Nar Gulle bug-ba. Egy bizonyos szinten megáll a monszta HP-je és nem megy lejjebb :) http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5889189718