Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudtam én, hogy túl olcsón adom el.
Aki error37-et kapot annak kicsi a farka! <#banplz>#banplz>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Szerintem jóval nagyobb a prioritása ezeknek a szervereknek.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
valahol el lehet olvasni SG-n,hogy miért vannak itt letiltva a mindenhol máshol elfogadott ingyenes képfeltöltõk?
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
most elvileg fogsz látni rangedet is infernon, good luck hozzá!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Attól függõen, melyik fázisban dob le a szerver out of time miatt, az a hibaüzenet jön épp.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Ezaz blizz, meghogy nincsennek botok/modok.
<#taps>#taps> (beszarok a Jabbas videon)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
megnézik jól írja-e ki 😄DD
én elfoglalom magam, nem halok bele, hogy nincs, de ha valakit épp szétbasz az ideg - nos, megértem.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
kicsit diozok
:///
ez mi már? 😄DDDDDDDDD
Hétfõ reggel megint lehet játszani (mert akkor senki nem játszik) délután, este megint nem, mert elõreláthatólag error 37 lesz
kedden reggel egy kicsit megint lehet játszani, délután megint nem, mert javítják az elõzõ error 37-et, és ííííígy tovább...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P