Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cataflam02
hát kajak beszarok mostmár...

One more story

sz4bolcs
epic legendary error <#eljen>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

26??!!
Tudtam én, hogy túl olcsón adom el.

Tinman
Én most boldog vagyok, mert soha nem kaptam még ilyen hibaüzenetet:

Aki error37-et kapot annak kicsi a farka! <#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TVelvet
Õszinte leszek, most értem haza. Tele a faszom már, hogy nem lehet ilyenkor játszani.
clio1616v
a változatosság gyönyörködtet már Error 37 😄DDDD

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Carlos
Folyópart anyaszomorító!

Þór vígi þessi rúnar

Hogyne...
clio1616v
reportold kb 2 perc múlva már bannolva is van

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Akik error miatt sírnak, reroll amcsi szerverre..gond nélkül megy. Eddig csak patch idejében volt kimaradás.

Szerintem jóval nagyobb a prioritása ezeknek a szervereknek.
sz4bolcs
És amúgyis mi az, hogy nem tudok partyt csinálni?? Már sérteget is a Blizzard? 😄 majd mindjárt.....

unknown nick
Megjelenés óta van egy farmer(több), aki folyamatosan reklámozza magát. Reportolom minden nap legalább egyszer, de nem törõdnek vele.

Aradebil2
OFF:
valahol el lehet olvasni SG-n,hogy miért vannak itt letiltva a mindenhol máshol elfogadott ingyenes képfeltöltõk?

nálam olcsóbb a gold =)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

skinnyman
fék 😊

Regards,

j0nNyKa
épp akartalak ma kérni, hogy csinálj már egy ranged karit, mert annyira foggal körömmel véded a tényt, hogy a rangedeknek könnyû a dolguk
most elvileg fogsz látni rangedet is infernon, good luck hozzá!

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

rage
Tegnap a hivatalos fórumon az egyik Blizzardos arc beírta, hogy nem túl meglepõ módon a 37-es hiba azt jelenti, túlterheltek a szerverek.

Attól függõen, melyik fázisban dob le a szerver out of time miatt, az a hibaüzenet jön épp.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Lamellus

-tRs-Raymond

Ezaz blizz, meghogy nincsennek botok/modok.
Carlos
béka... leszokhatnátok már errõl a fos imageshack-rõl..

Þór vígi þessi rúnar

pesze, error thirty-seven, error thirty-seven, wtf's error thirty-seven
<#taps> (beszarok a Jabbas videon)
Istenem de szánalom ez már.....

A mi 3as coop partynkat is szetbaszta, mindegy, megyek amcsi szerora, huzok egy rabngedet amig ezt a szart talan megcsinaljak.
gondolom, a nagydarab zsírsrác hatására átírták a sorrendet 😄DD

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

sz4bolcs
Azzal nekem sincs gondom, ha néha-néha beleüt a villám a szerverbe, és nem tudnak mit tenni vele, de ez már több hete így megy, és olyan érzésem van, mint ha nem is dolgoznának a megoldáson. :/

Fabio Capello
Game terminated... fasza, épp mentem volna diablohoz...

clio1616v
hibaüzenet teszt... ez még a béta része 😄DDD

megnézik jól írja-e ki 😄DD

j0nNyKa
igen, én próbálom õket foggal körömmel védeni, de mostmár szimplán.. érthetõ a frusztráció 😊
én elfoglalom magam, nem halok bele, hogy nincs, de ha valakit épp szétbasz az ideg - nos, megértem.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Mr_no_NaMe
Error 1.. lol...leszophat a blizz ott ahol van.
sz4bolcs
Ezek titokban a hibaüzeneteket fejlesztik? 😄😄😄

<#idiota><#eljen>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Mr_no_NaMe
Mi a tök van, ebbe a fosganéba már megint nem lehet belépni?
unknown nick
Én bent vagyok, de nem merek játszani, mert bead egy boss pack-et, kiakad a szerver éppen ... nem akarok meghalni azért.

clio1616v
level 0 😄DD unknown 😄DDD

MEdievil
Volt rá öt perced 😊 teljesült legközelebb ne "kicsit" próbálj :X

F

xD diozik

kár, pedig már úgy örültem neki, mintha jackpot-ot kaptam volna...

Aradebil2
legalább nem állítottál valótlant😄

2,5 hét után még mindig itt tartunk.

PiszkosFred
Azert akarhogy is nezzuk, az elmult 3 nap teljesitmenye az kriminalis, es lassan a buddha nyugalommal rendelkezo usernel is eleri a "eddig, ne tovabb" allapotot a szituacio.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

sz4bolcs
F. Szabolcs üzenete (16:42):
kicsit diozok

:///

Broafka
volt 😛

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

most kaptam error 1-t a hero list-nél 😄
clio1616v
Error 1 😄DDDDDDDDD

clio1616v
There was an error creating your own party 😄DDDDDDDD

ez mi már? 😄DDDDDDDDD

error 1 volt már valakinek? 😊 (mert nekem beadta)

Broafka
holnap hétvége, túl sok ember, akkor azért nem lesz szerver, a vasárnapról meg már ne is beszéljünk.
Hétfõ reggel megint lehet játszani (mert akkor senki nem játszik) délután, este megint nem, mert elõreláthatólag error 37 lesz
kedden reggel egy kicsit megint lehet játszani, délután megint nem, mert javítják az elõzõ error 37-et, és ííííígy tovább...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Most meg a szokásos 37-es. Akkor az elõbb csak terelés volt...
Vagy Diablo 3 MINUTES 8)
ja, az a baj, hogy attól nem változik semmi...fölöslegesnek tûnhet ja.De most nekem se megy megint...a error 37 pályán túl jutottam, de a karakterválasztónál az error 1-es boss kinyírt 😞 😄 na áthúzok plázázni.rohadbliz xD

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P