78986
  • jazzy
    Kifejtenéd? Picit összefoglalva a videót
  • mucsácsó
    Az se lesz jobb, hidd el... illetve nem azt mondom, hogy rossz lesz, de elég csúnya lenne, ha az a játék überelné (bár én nem játszottam vele, de eddig akik játszottak vele, azok tényleg szétistenítették, magam sem értem miért, tehát nem kizárt a dolog egyáltalán) - de lehet csak azért mondták ezt, mert nem játszottak a Diablo 3-mal ( - bocs, szar poén volt :DD)
  • Egoraptor
    Jó a PoE, ajánlom én is.
    Augusztus közepén Open Beta!
  • tibe
    Ráadásul a gearre való aranyat se ő farmolta össze, hanem megvették neki a szponzorok.... szóval Athene csak egy lúzer kocka akit felkarolt a Razer stb....
  • McHaals
    elég sok sebből vérzik. logikátlan.
    volt is egy videó erről
  • AnarchoiD
    OFF be

bocs az offert de :

"Ha megerőltették volna magukat biztos tudtak volna valami korszak alkotót produkálni, ami már nem a klasszikus ARPG, hanem valami új, de mégis maximálisan kielégíti az ARPG-s játékosokat."

van ilyen jatek csak nem a blizz csinalja , Path of Exile guglizz ra ;)

olyan feturek vannak benne pl: ki lehet kapcsolni hogy ne mutassa szurke/feher -eket a jatek meg veletlenul se vehesd fel stsb stb

es olyan skillfaja vana jateknak hogy D3 irigykedve elbujdoshat
    apro reszlet :

OFF vege
  • McHaals
    +1
  • jazzy
    Lehet én vagyok retard, ezesetben üssetek, de nekem tetszett a sztori. Mi vele a baj?
  • Carlos
    Kíváncsi leszek a Tóslájt 2-re...
  • shaba23 #48167
    Jó a játék, de ezt nem kellett annyi éven át fejleszteni. Ez olyan, mintha az első halasztás bejelentésekor kezdték volna el...
    Sztorit megírták egy óra alatt, a questekre szántak 2 órát, aztán mehetett "rajzasztalra". Szerintem tovább tartott nekik az RMAH jogi részeinek lepapírozása, mint a játékhegesztés...
  • antgecc
    Vannak kivételek, ennyi.
  • elitehun
    úgy látom férleértettétek a hsz-em :D
    Marfy kérdezte hogy mért jó üzlet nekik én emg váalszoltam hogy (Talán azért) Mert jár nekik is összeg a tranzakció után?
  • mucsácsó
    Kamu, Counter-Strike 1.6 - soha az életben nem lehet überelni azt, amit a játék lefektetett, és a mai napig is isteni :P Pont minap LAN-oztunk vele, és lehet csúnyácska, de ugyanúgy átjön az élmény, egyszerűen örökzöld... :)
  • antgecc
    Én úgy gondolom, hogy amekkorát alkottak a D1-2-vel, akkorát lehetett volna D3-al is. Ha megerőltették volna magukat biztos tudtak volna valami korszak alkotót produkálni, ami már nem a klasszikus ARPG, hanem valami új, de mégis maximálisan kielégíti az ARPG-s játékosokat.

Ne kérdezze senki, hogy na de mégis hogy gondolom, mert nem az én dolgom kitalálni, hanem azoké, akik ott ülnek millás fizetésekkel.
  • AnarchoiD
    Azert mert pl paypal tuti nem kapja meg a 15% -ot ;) csak toredeket ;) vagy mas modon tejelt a blizzardnak mert 15% -ot sehol a vilagon nem vonnak tranzakcioert egy banknal(ilyen talan csak magyarorszagon fordulhatna elo)
    szoval naivitas lenne elhihnni, hogy nullszaldos a D3 RMAH nekik ;)
    Paypal amugy penz utalasnal valoban von kezelesi koltseget, minnel kisebb az atutalt osszeg annal tobbet de kb 5-8 eurot meghalado osszegnel nem eri el a 4% -ot ...
  • jazzy
    Kamu, Heroes 3.
  • elitehun
    Csak nekem vannak elmosódva a betűk? de csak ebben a topikban.
  • Egoraptor
    ARPG-t nem nagyon lehet hova fejleszteni, ilyen a stílus, kész.
    Ha hozzányúlsz akkor már nem ARPG. Viszont meg lehet jól is csinálni
    és tesztelten, szarvashibák nélkül kiadni.

Ez az ami nem sikerült D3-nak.
    Az hogy belekeverték a pénzt lásd RMAH csak hab a tortán.
  • Carlos
    Igen.

Erről jut eszembe, hogy a sok mai need for speed turha után gondoltam előveszem az örök klasszikus Need For Speed 1-et.
    Hááááát... az emlékek megszépítették a dolgokat...

Aztán elővettem a GTA 4 után a Vice City-t ami szerintem az egyik legjobb GTA. Aztán 10 perc szenvedés után inkább nem romboltam tovább az emlékeimet.

A régi játékok szépek jók voltak AKKOR amikor megjelentek. Ma már csak szép emlékek maradtak.
    Az idő elszállt felettük.
    Ennyi.
  • Skill
    add el az accod? amúgy ha valaki adna el accot engem érdekel.
  • antgecc
    Miért kell mindig a d2-vel előrukkolni? Szép emlékek, nosztalgia, de mai szemmel nézve (grafikát persze nem nézve) egy nulla az egész. És erre a nullára hajaz a D3 is, ha valakinek meg ez nem tetszik, akkor rögtön jönnek a népek azzal, hogy a D2 is ilyen volt. Oké, ilyen volt, elfogadjuk, ahogy a D3 hatalmas bukását is. Egy hónapja nem indítottam már el ezt a foskazalt, lenyeltem, hogy lenyúltak, átvertek.
  • Aradebil2
    mert gondolom d2ben vért izzadtatok...aha
  • antgecc
    Talán hogy izgalmasabb legyen a játék és ne könyökölve az asztalon nézd mi történik a játékban?
  • Aradebil2
    és miért kéne skill egy diablo gamehez? o.O
  • Carlos
    Ez így van.
  • Sáska
    ezek a videok mindig raebresztenek, hogy 0 skill kell ehhez a jatekhoz. ha van jo geared, eleg ratenyerelni a klaviaturara. :(
  • antgecc
    Mert mit gondoltál mi az üzlet nekik ebben?
  • elitehun
    Mert jár nekik is összeg a tranzakció után?
  • YakHead
    Gyááááá anyám...hogy a fenébe bírtad ki, hogy ne azonosítsd be rögtön mikor kidobta az áldozat
  • Marfy
    Remélem nem lesz. Ott teljesen másképp működnek az itemek, meg amúgy erre a pár évre már minek.
    Illetve miből gondolod hogy jó üzlet nekik?
  • Hegi90
    DH-t indíottál HC-n? te se vagy semmi
  • MEdievil

Zunit leszámítva semmi nem lett jó! :(
  • j0nNyKa
    yay, lehet keresni 100 milla goldot nati szettre HCn, anélkül halott vagyok
    \o/
  • gosumofo
    annual pass mellé esetleg :D
  • Skill
    tuti. rajtam már sok sok eurot keresett . nem lepődnék meg, ha a köv d3 kieget ingyen adnák majd.
  • Savmacska
    Ott már megoldották, petekkel meg mountokkal, faction change stb abból már elég nagyot kaszáltak.
  • Hegi90
    nem javítják ki a Natalyát
  • AnarchoiD
    azon filozok - RMAH nagy biznisz blizzardnak, vajon WOW ban is lesz ?
  • Akronomus #48138
  • Dr DeViLKiNG
    A vicces az, hogy mindig lesz egy új farm hely. Teljesen feleslegesen szedik ki ezeket(ennek ellenére az a2 2 goblin még mindig bennt van).