78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#48176 Kifejtenéd? Picit összefoglalva a videót -
#48175 Az se lesz jobb, hidd el... illetve nem azt mondom, hogy rossz lesz, de elég csúnya lenne, ha az a játék überelné (bár én nem játszottam vele, de eddig akik játszottak vele, azok tényleg szétistenítették, magam sem értem miért, tehát nem kizárt a dolog egyáltalán) - de lehet csak azért mondták ezt, mert nem játszottak a Diablo 3-mal ( - bocs, szar poén volt :DD) -
#48174 Jó a PoE, ajánlom én is.
Augusztus közepén Open Beta! -
tibe #48173 Ráadásul a gearre való aranyat se ő farmolta össze, hanem megvették neki a szponzorok.... szóval Athene csak egy lúzer kocka akit felkarolt a Razer stb.... -
#48172 elég sok sebből vérzik. logikátlan.
volt is egy videó erről -
#48171 OFF be
bocs az offert de :
"Ha megerőltették volna magukat biztos tudtak volna valami korszak alkotót produkálni, ami már nem a klasszikus ARPG, hanem valami új, de mégis maximálisan kielégíti az ARPG-s játékosokat."
van ilyen jatek csak nem a blizz csinalja , Path of Exile guglizz ra ;)
olyan feturek vannak benne pl: ki lehet kapcsolni hogy ne mutassa szurke/feher -eket a jatek meg veletlenul se vehesd fel stsb stb
es olyan skillfaja vana jateknak hogy D3 irigykedve elbujdoshat
apro reszlet :
OFF vege -
#48170 +1 -
#48169 Lehet én vagyok retard, ezesetben üssetek, de nekem tetszett a sztori. Mi vele a baj? -
#48168 Kíváncsi leszek a Tóslájt 2-re... -
#48167 Jó a játék, de ezt nem kellett annyi éven át fejleszteni. Ez olyan, mintha az első halasztás bejelentésekor kezdték volna el...
Sztorit megírták egy óra alatt, a questekre szántak 2 órát, aztán mehetett "rajzasztalra". Szerintem tovább tartott nekik az RMAH jogi részeinek lepapírozása, mint a játékhegesztés... -
#48166 Vannak kivételek, ennyi. -
#48165 úgy látom férleértettétek a hsz-em :D
Marfy kérdezte hogy mért jó üzlet nekik én emg váalszoltam hogy (Talán azért) Mert jár nekik is összeg a tranzakció után? -
#48164 Kamu, Counter-Strike 1.6 - soha az életben nem lehet überelni azt, amit a játék lefektetett, és a mai napig is isteni :P Pont minap LAN-oztunk vele, és lehet csúnyácska, de ugyanúgy átjön az élmény, egyszerűen örökzöld... :) -
#48163 Én úgy gondolom, hogy amekkorát alkottak a D1-2-vel, akkorát lehetett volna D3-al is. Ha megerőltették volna magukat biztos tudtak volna valami korszak alkotót produkálni, ami már nem a klasszikus ARPG, hanem valami új, de mégis maximálisan kielégíti az ARPG-s játékosokat.
Ne kérdezze senki, hogy na de mégis hogy gondolom, mert nem az én dolgom kitalálni, hanem azoké, akik ott ülnek millás fizetésekkel. -
#48162 Azert mert pl paypal tuti nem kapja meg a 15% -ot ;) csak toredeket ;) vagy mas modon tejelt a blizzardnak mert 15% -ot sehol a vilagon nem vonnak tranzakcioert egy banknal(ilyen talan csak magyarorszagon fordulhatna elo)
szoval naivitas lenne elhihnni, hogy nullszaldos a D3 RMAH nekik ;)
Paypal amugy penz utalasnal valoban von kezelesi koltseget, minnel kisebb az atutalt osszeg annal tobbet de kb 5-8 eurot meghalado osszegnel nem eri el a 4% -ot ... -
#48161 Kamu, Heroes 3. -
#48160 Csak nekem vannak elmosódva a betűk? de csak ebben a topikban. -
#48159 ARPG-t nem nagyon lehet hova fejleszteni, ilyen a stílus, kész.
Ha hozzányúlsz akkor már nem ARPG. Viszont meg lehet jól is csinálni
és tesztelten, szarvashibák nélkül kiadni.
Ez az ami nem sikerült D3-nak.
Az hogy belekeverték a pénzt lásd RMAH csak hab a tortán. -
#48158 Igen.
Erről jut eszembe, hogy a sok mai need for speed turha után gondoltam előveszem az örök klasszikus Need For Speed 1-et.
Hááááát... az emlékek megszépítették a dolgokat...
Aztán elővettem a GTA 4 után a Vice City-t ami szerintem az egyik legjobb GTA. Aztán 10 perc szenvedés után inkább nem romboltam tovább az emlékeimet.
A régi játékok szépek jók voltak AKKOR amikor megjelentek. Ma már csak szép emlékek maradtak.
Az idő elszállt felettük.
Ennyi. -
Skill #48157 add el az accod? amúgy ha valaki adna el accot engem érdekel. -
#48156 Miért kell mindig a d2-vel előrukkolni? Szép emlékek, nosztalgia, de mai szemmel nézve (grafikát persze nem nézve) egy nulla az egész. És erre a nullára hajaz a D3 is, ha valakinek meg ez nem tetszik, akkor rögtön jönnek a népek azzal, hogy a D2 is ilyen volt. Oké, ilyen volt, elfogadjuk, ahogy a D3 hatalmas bukását is. Egy hónapja nem indítottam már el ezt a foskazalt, lenyeltem, hogy lenyúltak, átvertek. -
#48155 mert gondolom d2ben vért izzadtatok...aha -
#48154 Talán hogy izgalmasabb legyen a játék és ne könyökölve az asztalon nézd mi történik a játékban? -
#48153 és miért kéne skill egy diablo gamehez? o.O -
#48152 Ez így van. -
#48151 ezek a videok mindig raebresztenek, hogy 0 skill kell ehhez a jatekhoz. ha van jo geared, eleg ratenyerelni a klaviaturara. :( -
#48150 Mert mit gondoltál mi az üzlet nekik ebben? -
#48149 Mert jár nekik is összeg a tranzakció után? -
YakHead #48148 Gyááááá anyám...hogy a fenébe bírtad ki, hogy ne azonosítsd be rögtön mikor kidobta az áldozat -
#48147 Remélem nem lesz. Ott teljesen másképp működnek az itemek, meg amúgy erre a pár évre már minek.
Illetve miből gondolod hogy jó üzlet nekik? -
#48146 DH-t indíottál HC-n? te se vagy semmi -
Zunit leszámítva semmi nem lett jó! :( -
#48144 yay, lehet keresni 100 milla goldot nati szettre HCn, anélkül halott vagyok
\o/ -
gosumofo #48143 annual pass mellé esetleg :D -
Skill #48142 tuti. rajtam már sok sok eurot keresett . nem lepődnék meg, ha a köv d3 kieget ingyen adnák majd. -
Savmacska #48141 Ott már megoldották, petekkel meg mountokkal, faction change stb abból már elég nagyot kaszáltak. -
#48140 nem javítják ki a Natalyát -
#48139 azon filozok - RMAH nagy biznisz blizzardnak, vajon WOW ban is lesz ?
-
#48138 -
Dr DeViLKiNG #48137 A vicces az, hogy mindig lesz egy új farm hely. Teljesen feleslegesen szedik ki ezeket(ennek ellenére az a2 2 goblin még mindig bennt van).