78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#48216 Végül is ja, semmi... -
#48215 Az elso vegigjatszasnal en igen , utana mar csak a kikapcsolhatatlan follower dumakra ;) -
#48214 mi értelme lenne annak, ha minden tárgy fasza lenne? -
clio1616v #48213 ti komolyan figyeltek a sztorira? :D -
#48212 jah a legorjitobb a ajtekban az itemgenerator , raszanhattak volna extra 1-2 orat hogy ne generaljon orjito nagy marhasagokat, szulhettek volna szabalyt az algoritmusnak hogy pl wizard only targyon legyen int es ne csak dex es str stb stb stb -
#48211 LEAH: I TOTALLY TRUST YOU COMPLETELY, LETS GO FIND UNCLE DECKARD
LEAH: LOOK THERE HE IS, FELL DOWN 100 FEET OR SO BUT HES FINE
Ha szembejön egy ember, aki azt mondja, hogy segít, akkor miért ne hinne neki Leah, főleg, ha elkeseredetten keresi Caint?
Cain meg a horadrim utolsó tagja, szerintem a könyv bújáson kívül tudhat ezt-azt.(hogy miért nem mutatja ezt meg, az tényleg fura.)
A Black soulstone-ba tényleg nem tudom, hogy kerültek be a lelkek. Talán erre találta ki Zoltán? Elvégre is ő tudott a kezdetektől fogva arról, hogy Adria Diablonak dolgozik.
Act 1 tényleg fura, Belial van azmodan keze lehet az ottani történésekben, bár Adria sem kizárt.
Izualt miért ne támaszthatná fel diablo, hogy legyakjon minket?
Persze rengeteg nyitott kérdés van, a válaszokat meg nem adja a blizzard, szóval kell egy kis fantázia. Mint pl a mass effect 3 végéhez. -
Dr DeViLKiNG #48210 Hát ja, kell egy 80-as iq legalább, hogy átlásd poe skillfáját. -
#48209 repül! -
#48208 Working as intended -
#48207 ;) -
Susarc #48206 180 dps 300 armor 95 str.....így néz ki egy átlagos 62-63-as item amik esnek..... F U Blizzard -
#48205 mit keres a játékban Izual?
Miért mondja el az összes taktikáját Azmodan?
Cain-re rázuhan egy varázsüstökös, majd zuhan 100 métert a kráterben, és utána szétpicsáz néhány csontit, wat?
-
#48204 Na már hiányzott a mai sírás/rívás :D -
#48203 bárki aki ";)" szmájlit ír az okoskodásai végére, kap tőlem egy virtuális szarosgatyát az arcába. -
#48202 Tényleg undorító, hogy ebben merül ki a játék... valahol titkon reménykedem, hogy a PVP-patch talán helyrerázza majd az egészet, bááár... lehet megint minden a kiegre van tartogatva, hogy ismét lehúzzanak a picsába.. :) -
Lantee #48201
Ezt írtam tegnap, csak kicsit bővebben kifejtve. -
#48200 Én pont ezt untam meg.
Elkezdtem farmolni act 2-t. 500K-val kezdtem. fé óra után (halál nélkül) esett pár rare, sok kék szemét, semmi értelmes persze.
Javítás 12K.
Befolyt összeg az eladott szarokból 6-8K. ergó azzal hogy játszottam fél órát buktam 6K-t kábé.
Nem sok, de erre mondom én:
FAK DAT SHIT!
Büntetnek mert játszom? Akkor kapjátok be a faszom, játszom mással.
Az utóbbi egy hétben kemény 3-4 órát "játszottam" diablo-val. Ebből a 3-4 órából 2-3 óra volt AH turkálás és a maradék act 2 farm.
LoL. Gyász.
p.s.: TÉK! -
#48199 valahogy már én is ezt unom ,farmolás,és semmi használható de még olyan se amivel bepróbálkozhatnék az ah-ban...
altozás? kezd unalmassá válni az is...
én még bírom cérnával egy darabig de már sokan inkább tovább álltak,fél év múlva mi lesz és egy év múlva? -
#48198 Én ezt kritikának szánnám, a sztori egy átgondolatlan fasság néha:
LEAH: I TOTALLY TRUST YOU COMPLETELY, LETS GO FIND UNCLE DECKARD
LEAH: LOOK THERE HE IS, FELL DOWN 100 FEET OR SO BUT HES FINE
persze, totál reális, még ebben a játékban is :D
ezekhez meg nem nagyon kell kommentár:
WITCH DOCTOR: BUT, AGAIN, HOW DID U GET ALL THE SOULS IN HERE IF YOU JUST NOW GOT THE BLACK SOULSTONE?
ADRIA: CHRIST METZEN
DECKARD CAIN: RANDOM WITCH DOCTOR, GO KILL THE SKELETON KING, HE RESURRECTED JUST BECAUSE THIS ENTIRE ACT IS A DIABLO 1997 REFERENCE
WITCH DOCTOR: OMG THE BUTCHER, ANOTHER POINTLESS RESURRECTION OF A 1997 DIABLO CHARACTER WITH NO EXPLANATION
DIABLO: LOOK TYRAEL, UR OWN LIEUTENANT
TYRAEL: WAIT, HOW DID IZUAL COME BACK?
DIABLO: CHRIS METZEN MADE IT HAPPENNNNNNNNNN
IZUAL: I AM BACK FOR ABSOLUTELY NO REASONNNNNNN
WITCH DOCTOR: HE MUST BE BELIAL IN DISGUISE
LEAH: NO, NO WAY, LET'S GO ON A POINTLESS QUEST TO DO A BUNCH OF CRAP DESPITE THE FACT THAT WE ALREADY KNOW WHAT'S GOING ON. -
#48197 Igazából szerintem ez megint az (RM)AH-ra vezethető vissza, de ezt senki nem fogja felvállalni/bevallani. Átlagjátékos a Blizz szerint: nem potyog az a kurva cucc -> RM(AH) -> kussol, örül - majd egy idő után megint ez, miután a 20. champion szopat infernon. -
#48196 Igy szenvedek 2orat es ugyanannyi vagy kevesebb goldom van a vegen mert szar sem esik csak vendor-rare.. igy nemfogom megunni ? :) Szerinted ? :) -
#48195 Így meg abba unsz bele hogy soha nem kapsz semmit.
Valahol a kettő között kellene szerintem. -
tibe #48194 Igen igazad van. -
#48193 Az egész játék egy nagy hidden footprint! -
#48192 Ez mondjuk tényleg emeletes faszság a blizzard részéről. Igazából rohadtul mindegy lenne, ha akár hagynák is ezeket, már úgyis szanaszét lett exploitolva meg gold milliók (milliárdok, sorry) lettek összekaparva ilyen cigány módszerekkel... a végére semmi se marad majd... :D Ahelyett, hogy inkább inkább a rendes looton igazítanának már végre, ilyenekkel szarakodnak... -
tibe #48191 Képzeld el ha állandóan nagyon jó cuccok potyognának, nagyon gyorsan beleunnál a játékba. Na ezt nem akarja a Blizz. Minél tovább fent tudja tartani az érdeklődésed annál jobb! -
#48190 Azért, hogy másszon be a RMAH-ba és fizessen. -
#48189 Look! More hidden footprints.
Look! More hidden footprints.
Look! More hidden footprints. -
#48188 LOOK MORE HIDDEN FOOTPRINTS! -
#48187 Ez nem kritika egyik sem, hanem idióta kifigurázás. A kritika érveket hoz fel. :) -
#48186 akkor lehet velem van a baj, de megjelenés előtt én még toltam d2t egy rövid ideig, valamint d3 bejelentésekor szintén még egy nyáriszünetet legrindeltem... -
#48185 Én se csípem, de sztem meggondolatlanság ilyet mondani egy gamer celebről. Lövésünk se lehet a valódi életéről. -
Susarc #48184 mi a francos franc francáért kell ezeket kiszedni? ,de most komolyan?
MIÉRT ZAVAR EZ BÁRKIT IS A BLIZZARDNÁL?
tegnap linkeltétek azt a vicces videót ahol a Zelda-val mutatták be,hogy levágta a srác a füvet /valami komponens/ egy házikó előtt majd bement a házba és mire kijött respwanolt a fű....erre jött az,hogy kiszedte a blizzard a füvet,hogy ne lehessen leszedni....igy mutatta be a gyerek viccesen mekkora köcsögök.
ha én a 24 ből 25 órán át akarok ölni egy Boss-t akkor az miért zavarja őket?? miért lassítják szándékosan a játékosokat,hogy még véletlen se legyen több esélyük a jobb lootokra??
azt is tegnap írta valaki,hogy infernóig 1-60-ig játék ez a játék:P ,de 60 után egy elbaszott munka ahol van egy geci főnököd és ahol tud keresztbe tesz!
nem értem! nem értem! -
tibe #48183 Én nem cserélnék vele, akkor is csak egy balfasz hülyegyerek, csak rá kell nézni. A virtuális világban él, fogalma sincs az életről. -
#48182 pl:
itt egy kis sztori-kritika :D
a videót nem nagyon találom, de valami ilyesmi is megfelel :D
-
#48181 Jó, ezt a skillfát ne hozzuk fel, mert ez úgy ahogy van OKÁDÉK. Abszolúte átláthatatlan a dolog, azt se tudod mire nyomj, csak az az érzésed hogy tűnjön már el ez a szar, és játszhass tovább. Az elgondolás nemrossz persze, mert ezzel tényleg rengetegféle karaktert lehet összerakni. A játék egyébként szerintem tényleg rohadt jó (betát próbáltam), és vannak dolgok, amikben bőven veri a Diablo 3-at (grafikára szerintem mindenféleképp), viszont vannak amik nem igazán klappolnak benne, dehát mégiscsak egy F2P indie játék ha azt nézzük. :) -
#48180 Nekem a szánalom. -
#48179 OFF
Akárhányszor ránézek erre az Athene gyerekre a kisebbség
jut róla az eszembe. -
#48178 Szeretnék én akkora lúzer kocka lenni, hogy felkarol a Razer és cuppoghatok otthon játékokat játszva és videókat készítve közben annyit keresve mint más 12 órázva.. -
#48177 Linkelnéd kérlek a videót? Még nem láttam.