78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#48296 erre már egy rosszabb lelkű fórumozó azt mondhatná, hogy fail #2 :D -
BladeW #48295
Ki mit mondd mennyit érhet €-ban/goldban? -
#48294 Az Ias nerf-re gondolt szerintem Devilking. kb az 1000+ dps-es fegyverek fele lement 1000 dps alá tőle. :) -
1Darton1 #48293 Mivel az előző patchnotesban volt. -
BlazeH #48292 Ez persze nem került be most se a patch notesba :) -
Dr DeViLKiNG #48291 Lehet mert azóta volt egy patch, ami miatt kb minden fegyver vesztett vagy 100 dpst? -
BlazeH #48290 Ja biztos mákom volt :)
Bideltem 10 hasonoló fegyóra 50-100k körül. 9-en outbideltek, ezt megnyertem :) Lehet másoknak elkerülte a figyelmét. -
#48289 Rmah ah kijövetele után imádkoztam, hogy ne menjen fel az áruk, 1-2 napig még tartották, szerencsére sikerült eladnom egy receptet 5 milláért. Meg is vettem ezt a baltát 4 milláért, de én is néztem, hogy már pluszban jönnék ki, ha eladnám. 6-ért van a legolcsóbb hasonló mostanában bent. :)
Nekem van egy jó kis kardom, +910 LoH, csak kár, hogy 300 dps. :) -
Bigpigrib #48288 Mikor lesznek új pályák?:) -
Sunrider924 #48287 Nem kepzelodsz, a wizardomnak vettem 800 dmges 99% crit dmges 1h-t vmi 700k-ert 3 napja azota hasonlo sincs 2 milla alatt. -
ShaiHulud #48286 ha 80kert vetel 900+os dps 1ht akkor mazlid volt :) 1-2 hete is joval milla felett voltak azok mar. -
BlazeH #48285 Másnak is feltűnt hogy a high dps (1h, 900+) fegyverek ára felment?
1-2 hete 80k-ért vettem egy egy kezes kardot, jelenleg a hasonló fegyverek 1-1.5 millába fájnak.
Tényleg így van, vagy csak képzelődök? :) -
ShaiHulud #48284 hat nekem midnig alig van goldom, szal nem sokat koltottem ra. fegyo is csak egy 560 dpses dagger, valami 300 life om hittel meg inttel(valami 150k korul lehetett vagy annyi se:D) raktam bele +300 life on hites gemet (az mondjuk nem volt olcso felupgradelni. de a gear ilyen 50-200k koruli tetelek. de act2re szerintem keves lesz, kene tobb allres, ugy hogy ne bukjak a tobbibol :D ja meg tobb crit se artana a critical mass miatt. ja lehagztam a force armort azt is hasznalom. bar igazabol filoztam lehet a 40% allreses runaval jobb lenne, mivel viszonlag sok a hpm. -
Psychedelic #48283 Én jól elvagyok, barbárral a pajzsot meg az 1h-t, 2h-ra cseréltem, könyebben farmolom act1-2t mint elötte, zerk alatt meghal minden pack. Act3-hoz persze kevés vagyok, csak 1000 str 1000 vit van a karinak, 46k hp, meg 35k dmg act3-hoz már kevés. Kb olyan szintü itemek vannak rajtam, mint amit Kripp most magára pakolt, darabja 50k gold AH-ban. Nagyon rosszul kell csinálni valamit ahoz, hogy szenvedés legyen jelnleg act1-2, nem értem másnak mi okoz akkora gondot. Act3 csak halállal menne, meg szenvedés árán, oda nem is megyek, tank barbár meg pörög HC-ban. -
#48282 Hmm, csak gondolom jól be kell vásárolni hozzá. A barbáromat 1,1 millióból felöltöztettem, a felét már vissza is kerestem vele azóta. Bár a wizardom 1050 dps-es baltájára szükség volt azért, de az úgyis vándorol majd a karaktereim közt, amíg nem találok egy másodikat. :) -
Sunrider924 #48281 Annyit mondok hogy probalj ki vmi cc-t a hydra helyett. Amikor 60as lett az en wizardom volt nekem is egy jo napom, az elso, megoltem mindent ami elem kerult a blizzard+hydra komboval. Aztan jott a kovetkezo 3 nap ahol se a lassitas nem ert semmit se a hydra, mert egyszeruen olyan affix kombokat kaptam amivel semmi perc alatt kivul kerultem a hydra lotavolsagan. Peldaul egy horde+nightmarish affixes beka pakk fields of misery-n, vegtelensegig fearben tartottak es a hydrat baszhattam. Olyasmit(skillt) keress ami nem helyhez van kotve hanem a karakteredre centralizalodik mint az emlitett explosive blast mert az egyszeruen univerzalisabban hasznalhato. -
#48280 Ezzel nem értek egyet, az AI azért elég okos, fire chains, vagy molten körberohan téged, ha teleporter mögédportol, befalaz arcaneba, beleránt a tűzbe, stb stb.. -
#48279 Főleg így hogy tökmind1 milyen űberbrutál affix combo,
akkor is ugyan azt a szart vagy szarokat dobja. -
Bigpigrib #48278 van aki szeret egy fa vagy egy falszakasz körül rohangálni 30 < percen keresztül, de én ezt baromira unnám (tam:) -
#48277 Inferno-hoz hatalmas türelem kell, játékstílus merőben más mint elötte, de ezt nem kell ecsetelni elég az hogy tegnap Coopban - Barb és Wiz kifogtunk egy 4-es Bika packot, sheilded, firechained, molten, extra health.
gyakorlatilag 10 percen átt csak körbe körbe rohangáltunk egy fa körül, még a venom hydra kinyorta öket.
fel kell ismerni hogy más.
-
ShaiHulud #48276 en meg forditva, most tolom wizzel es tok jo hogy egyhelyben allva letankolok szitne barmit act1ben. living lightning, meteorshower, venom hydra, exlosive blast 3as robbantas, diamond skin dupla absorb. arcane dynamo, prodigy, critical mass. ~45k hp ~950 life on hit. 300 allres inttel egyutt. 12k dam.
kegyetlen jo synergias build szerintem, living lightning tolaj ezerrel vissza a hpt, meg az arcanepowert (prodigy), arcane dynamot is 2 sec alatt 5osre tolja igy +75% dammal tolom a blastokat meg meteorokat. egy baja van hogy single targetre nem tul jo a damage, de amig tomeg van addig halhatattlan vagyok kb es minden el dol egyszerre kb a kurva sok aoetol:D
nagyon tetszik a wizard hogy tobb eletkepes build van vele infernon. persze act2 re gearelodni kell meg, foleg allres kene. dehat meg csak most lett 60as. -
#48275 Wizard is lehet tank csak úgy kell cuccolni.
:P -
#48274 Én most barbárral tolom inf act 1-et. Viccesen könnyű lett. Mondjuk emiatt kicsit unalmas is. Csak állok, és ütök, néha megnyomom a revenge-t. :D Wizarddal azért kellett szaladgálni rendesen. Barbárral még nem sikerült meghalnom sem. -
#48273 ha nem halsz meg, már alig sérülnek a tárgyak (1.0.3a óta) -
Sunrider924 #48272 Majd egyszer talan az enyem is elfogy es akkor igen. -
who am I 7 #48271 Ja..ez is egy üzletpolitika...meg ahelyett, hogy normális AI-t fejlesztenének, inkább csak a millió hp, az idióta affixok és a hp resetet qrják be...ami, hát user szempontból elég demotiváló és egy idő után unalmas, kedve sincs az embernek harcolni velük...én pl. simán csak kikerülöm ezeket a pakkokat azt csá...2 elite ütéstől a durablity lemegy 10et kb, ennek a repairja meg kb 5*öse lett..majd kidob az elit pakk egy köcsög 50-es magic itemet nagy mf nél meg valornál inf act4-ben..óriási.Valakinek meg 1300as cuccok esnek mf nélkül...grat. -
#48270 ./ragequit
-
Sunrider924 #48269 Jajdeszeeeeeep, tessek:
As has been pointed out so many times before, there is no such thing as a bad player in D3, there is only patient and impatient.
-
#48268 igen, csak ezt nem jelentik ki ilyen nyíltan.. -
Sunrider924 #48267 Vagy remelik hogy eszedbe jut, hogy van egy hely, ahol minden gondod megoldodik es ezt a helyet ugy hivjak hogy AH. -
#48266 sajnos emlékeim szerint ezt kerek perec ki is jelentették többször - ha valahol már "szenvedés a játék", tehát nem úgy haladsz, ahogy kéne, akkor oda szimplán gyenge vagy, menj visszább... -
Sunrider924 #48265 Lapozd fel a hivatalos forumot, meg fogsz lepodni hany topicban es hozzaszolasban kerul elo az enrage timer mint fo problema. Most pledaul egy masikat olvasok amiben arrol vitaznak hogy a jatek mennyire kenyszerit az AH hasznalatara es mar az elso oldal 2/3nal elokerult a tema. A nagyon okos hozzaertok azt allitjak, hogy a mob enrage timer egy finom jelzes(haha) a blizzardtol, hogy nincs eleg geared meg oda, ahol erolkodsz. -
#48264 Micsoda játékélmény ...
No offense természetesen ezzel a játékmechanikát jellemzem nem téged ;] -
Sunrider924 #48263 Olvastam egy topicot hivatalos forumon, ahol egy srac inf act3ba sziv a championok enrage timerje miatt. Nem lapoztam vegig az osszes oldalt, de az elso 2-3 oldalon csak osztjak szegenyt, hogy bena es rengetegen beszelnek melle es/vagy hulyeseget. Szoval hangosan gondolkozom, hogy ezek szerint irto sokan nem tudnak a 2 perces revive timer resetrol vagy a champion mob enrage timer resetrol. A dolog termeszetesen csak a 10 kicsi indian manoverrel mukodik, azaz aprankent lefaragni a letszambol, es az emelt repair koltseg kicsit kedvet szegheti az egyszeri halandonak de igy minden, az egmegadta vilagon minden affix kombo legyurheto.
A dolog lenyege: szembejon rare boss 4 addal, megolok beloluk amennyit tudok mielott a revive timerem felmegy 7 secig. Ha ennel tovabb tart a revive garantaltan resetel a megmaradt mobok hp-ja mire felkelek. Ergo resetelem a revive timert 7 secnel ugy hogy NEM kelek fel 2 percig. A kovetkezo corpserun mar 3 secnel elerheto lesz. Aztan meg van 2 dobas amig megint elerem a 7sec revivet. Remelem ertheto.
Boss enrage egyszerubb, ott van egy vizualis indikator a koponya, ha 5 percnel tovabb tart a fight akkor mar meg is kapjuk ezt a bleed dot-ot es villamgyorsanm meghalunk. Ilyenkor megint NEM kelunk fel, megvarjuk azt a kb 2 percet amig a boss feje folul eltunik a koponya, es mehet a harc elolrol, van ujabb 5 percunk lerendezni a megmaradt ellenseges mobokat es vagy a bosst. Ez csakis azert mukodik, mert amikor az enrage timert reseteljuk akkor nem resetelodik vissza maximalisra a champion group letszam. Ameddig a blizzard ezt igy hagyja, addig a modszer mukodik.
Akinek az a kihivas, hogy az eleje kerulo mobokat megolje nem pedig leave game es tolt ujat, annak talan ez segit(felteve hogy kozertheto voltam ) -
1Darton1 #48262 A srác konkrétan annyira szerencsétlen, hogy egy belga párt alapítója, és egy non-profit alapítvánnyal éhező gyerekek százezreit segíti.
Az tény, hogy idegesítő, mert az átlag Józsi szeret az ilyen embereken szörnyülködni, ezért is viselkedik így. Én meg inkább nem nézem, mert tudom, hogy nem nekem szól a bohóckodása. -
gosumofo #48261 http://www.twitch.tv/nl_kripp/b/322926602
a legvégén átnézi, de holnapra vesz majd még olcsóbban is csak a faszkalapok elkezdtek mindent felvásárolni előle amíg streamelt és látták mire keres.. -
f1rsts3ns3 #48260 Eladó D3 account (normal változat, dobozzal + 2 guest pass)
55 barbár(ahs gearrel,minden kb legjobb ezen a szinten)
40 körüli dh
20 körüli wizzard
ha jól emlékszem kb 150k gold.
ár 10.000,- HUF
/off
továbbá eladó egy SWTOR:ACCOUNT is, 60as Assassin a Atho Cityn(gagyi gearben) +
48 körüli sentinel(jó gearben) a tomb of freedon nadd-on.
Ár: 8000,- HUF
elérhetőség: 06706049437
thx. -
#48259 Akkor már inkább játszható kasztként legyen Cain, és az a fegyvere, hogy a felolvasott történeteivel halálra untatja a mobokat. :) És HC-ban folyamatosan csökken az xp-je, mert szenilis. :D -
#48258 Link jöhet a gear-ről. -
#48257 Mert ők nem játszanak... :)