Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet stackelni hpt, hogy meg raadasul lassan is haladj, deeee... ertelme ?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ezek a dungeonok véletlenszerûen jelennek meg, vagy az adott pályán mindig ott vannak, csak máshol? Vagy nincsenek is pályához kötve?
Diabló és haverjai idõnként összejönnek kicsit bulizni. Ilyenkor úgy bebaxnak mint az állat és a cuccaikat elhagyják.......nálad egyszerûen a tök részeg diablo bele rakta egy köcsögbe az über jó kardját, mikor meg kijózanodott nem emlékezett rá hol hagyta el.
Az érdekes az hogy nem kaptam e-mail változtatásról értesítõt, és ahoz hogy én megtudjam változtatni biztonsági kérdésre válaszolnom kellett. A másik hogy õk ki tudtak dobatni a már folyó játékból. Jelenleg nincs Androidos telóm authenticátorhoz. Majd ha lesz talán újra kezdem.
Ez a szánalom csúcsa, hogy egy játék megoldása a shield és igy már skilleznem se kell egy helybe állva meghalnaka mobok 8))) egyedüla laser show-ból kell kiállnom a többit bírom 8)
Illetve a tárgyakat nightmare-en is be lehet gyûjteni, vagy a szint is érdekes?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Recipe: Act IV Izual
---
Mushroom: Act I - Cathedral or Adria's Cellar
Liquid Rainbow: Act II - Oasis - Mysterious Chest
Wirt's Cowbell: Act II - City - 100.000 gold
Gem: Act III - Fields of Slaughter - Ice Cavern - Drop from Boss
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
jaaa esett egy ZÖLD! nyilpuska egy dupla setbõl,de baszki van rajta 393 DPS! egy vicc..........
Mondjuk nekem 4 karim van nightmare felett szóval kicsit könnyebb a dolgom mert odaadom a másik karinak a talált itemet, a másik meg hogy ismerõsökkel is öltöztettük egymást ha esett olyan.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Úgy tudtam kinyírni hogy egy domb körül kergetõztem velük 😄
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Megöltem a Siegebreaker-t, bemegyek Arreat Crater-be, jön a videó erre amikor vége van meghaltam. Kinyírt egy csoport... há b+😄
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
melyik kasztal?
mikor DH-val meg barbal átmentem nightmarre párszor összecsuktak az elején, azért nem az a darafeszt megy mint normalon egészen addig míg túlgearelt nem leszel. Ismerõs mikor nightmaren partyztunk és nem figyelt összecsukták azért a DH-ját ha nem figyelt 😊 De ha van egy normálisabb fegyód nincs aki az utadba álljon.
#40859 nekem sem, fog lvl 50-ig van neki félretéve rare cucc x)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
A Gemes úriember további fejlesztéséhez a kért papírdarabokat hol lehet megtalálni vagy megvenni?
ahol macik és virágok, meg unikornisok ellen kell harcolni? 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
NM
<#rolleyes>#rolleyes>
Olyan gear-el, amit dobott/crafteltem. Easy rider volt... kb. olyan nehézséggel, mint a Demon's Souls tutorialja.
Hell-on most ezzel a gear-el lassan SK körül járok, de bizony néha csúnyán halok. Normal enemy nem gond, de van pár elite, akik halálra szopatnak. Fõleg akkor vagyok bajba, ha nem ütnek, ha csak lövöldöznek rám, nincs hp és fury regenem se nagyon.