Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carmang
Véletlenszerûek.

feladtad a monkot? 😄

j0nNyKa
40-50k hpval is ugyanugy 1hitel minden act3 felett.
lehet stackelni hpt, hogy meg raadasul lassan is haladj, deeee... ertelme ?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Tayla DH-jának nagyon szép a sebzése, de a gyenge pontja az élete, ugyanis a 28k nagyon kevés. Egyedül nagyon sokszor halsz infernon 😊
Elég alapos vagyok, ezért meglepõdtem az acsiknál, amikor ezt láttam:

Ezek a dungeonok véletlenszerûen jelennek meg, vagy az adott pályán mindig ott vannak, csak máshol? Vagy nincsenek is pályához kötve?
Huhu vegre valaki, aki infernon bola shotot tolja. Amiota megkaptam nem ertem mit szarakodnak masok infernon mas/felemas hasznalhatatlan skillekkel. Buildrol dobsz egy linket? meg csak 27 vagyok szoval nem pont ma lesz aktualis de erdekel, passzivok, runak ilyesmi. Elore is koszi.
j0nNyKa
off
diszlexia?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Aradebil2
*sírásért. mások tök jól elboldogulnak több millió gold nélkül is kétkezessel (pl. hegi) ,úgyhogy tényleg a delete volt a megoldás<#wave>

úgy fel idegelt ez ,hogy 60 skilles barbárból csaka shiledes a jó ,hog y jó kis delete megoldotta. msot csak aza baj ,hogy a barbár jött be csak ebbe a gameba nem tudom mi legyen omg 8))) bocs a írásért sry srácok!
Pedig egyszerû...........
Diabló és haverjai idõnként összejönnek kicsit bulizni. Ilyenkor úgy bebaxnak mint az állat és a cuccaikat elhagyják.......nálad egyszerûen a tök részeg diablo bele rakta egy köcsögbe az über jó kardját, mikor meg kijózanodott nem emlékezett rá hol hagyta el.

Szerintem elég bonyolult volt. Nagybetû és szám is volt benne.
Az érdekes az hogy nem kaptam e-mail változtatásról értesítõt, és ahoz hogy én megtudjam változtatni biztonsági kérdésre válaszolnom kellett. A másik hogy õk ki tudtak dobatni a már folyó játékból. Jelenleg nincs Androidos telóm authenticátorhoz. Majd ha lesz talán újra kezdem.

Azért ez elég szánalom ,hogy van 600 skillje a Barbárnak és duallal meg 1 db 2 kezesse fegyóval mentem skillt nem váltottam tökre haltam rareknél és csak viccbõl vettem egy shieldet meg egy egykezest és halhatalan lett majdnema karkterem ifnernon kb. 8) annyi változott csak ,hogy 70 ezres crit helyett csak 50-es a critem. lég szánalom ,hogy poénból vettem egy shielet emg egy egykezest és evvela meglévõ stajaimmal és skilljeimmel siman megyek szóval semmi ész semmi skill csak a shield a lényeg 8)

Ez a szánalom csúcsa, hogy egy játék megoldása a shield és igy már skilleznem se kell egy helybe állva meghalnaka mobok 8))) egyedüla laser show-ból kell kiállnom a többit bírom 8)
rage
Ha egyszer lemegy az ember, utána gondolom, bármikor vissza lehet menni?
Illetve a tárgyakat nightmare-en is be lehet gyûjteni, vagy a szint is érdekes?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

NO OFFENSE,de 3 és fél másiodperc volt megtalálni....

Recipe: Act IV Izual
---
Mushroom: Act I - Cathedral or Adria's Cellar
Liquid Rainbow: Act II - Oasis - Mysterious Chest
Wirt's Cowbell: Act II - City - 100.000 gold
Gem: Act III - Fields of Slaughter - Ice Cavern - Drop from Boss

Tinman
Nekem a lassan 65 órányi gametime alatt boss-októl semmi nekem használható nem esett. Legendary eddig NULLA. Bezzeg a köcsögbõl, meg random moboktól a full gearem onnan va... olyan kardom esett még NM-en, hogy nótaszóval elvagyok, most is vele Hell-en. Vesszek meg ha értem -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos d3-ban is van külön pálya nem arra hogy lehet eljutni? kösz
Igen tartozik. OTP-s. Úgy néz ki jó van Paypal balance jelzés is.
Én meg progress közbenirõl 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

OFC Infernórol beszélek😛 napi 30-40 rare+ a kékek és nothing:S😞 nagyon nincs szerencsém.....

jaaa esett egy ZÖLD! nyilpuska egy dupla setbõl,de baszki van rajta 393 DPS! egy vicc..........

Gondolom ahhoz a kártyához tartozik egy számla, szóval jó az is. De ezt majd a PayPal honlap eldönti.

Nightmaren és hellen felesleges farmolni, azzal ráérsz 60-on valor buffal mert kéken kívül nem nagyon fognak mást dobnia bossok. Inkább haladj úgy még szokott is dobni néha valami hasznosat. 😊
Mondjuk nekem 4 karim van nightmare felett szóval kicsit könnyebb a dolgom mert odaadom a másik karinak a talált itemet, a másik meg hogy ismerõsökkel is öltöztettük egymást ha esett olyan.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

"esik bõven elég" 3 napja ölöm bucsert napi 4x-5x.....és ezidáig egyetlen használható lootom nem volt....irigyellek akkor😛

? a kettõ nem nem zárja ki egymást én egyszerre használom mindegyiket

Barbival csak megfelelõ build kell és nem gond. Elõször nagymelénnyel nekiáltam act1-ben whirwindeleni hogy majd a passzív lifesteal kisegít aztán a 2. halál után kicsit igazítottam rajta és onnan nem probléma a nagy tömeg sem. De természetesen ha lesz kicsit jobb gear (ami esik bõven elég) sétagalopp lesz nightmare is bármilyen buildel.

Megnézem majd komolyabban, eddig Caltrops-szal mentem.
Ja az Authenticator tökéletesen mûködik jó kis védszer. 😊
A Battlenet Balance-ot is be lehet állítani ha igen hol? Vagy automatikus alapból az van és lehet Paypalra váltani?
Tegnap esett flawless star topaz.

Brbit nem tudom, de DH-val magatalálósan nem egyszerû, ezt tudom.
Smoke Screen?

Nighmaren elõször akkor feküdtem DH-val mikor egy invu-s bikát kikaptam és rámchargeolt kettõ mert a fegyóm hulladék volt még <#bdead>
Úgy tudtam kinyírni hogy egy domb körül kergetõztem velük 😄

Tinman
NM-et NULLA res-el toltam végig, soloban mindig és barbárral.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mese habbal, vagy rendszeresen bemákoltál egy imba fegyót (errõl tudnál, mert gondolom, nézegeted a fegyvereket amik esnek). Resistes cuccok ott még alig vannak, megnézlek mit csinálsz, amikor fire bombákkal szórnak a championok, vagy amikor berántanak maguk közé a tömegbe, esetleg amikor lefagyasztanak egy kellemetlen helyen...
És jó a bankkártya is Masterkardos dombornyomott? Eddig ezzel vásároltam neten és Lord of the Rings online-nál is ezzel fizettem mindig.
Aradebil2
jeweler design-t talált már valaki?

TVelvet
ez feature...
zzeN
Érdekes bugba ütköztem.

Megöltem a Siegebreaker-t, bemegyek Arreat Crater-be, jön a videó erre amikor vége van meghaltam. Kinyírt egy csoport... há b+😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Igen, a PayPalhoz kell kapcsolni egy folyószámlát is.

Akkor elég ha regisztrálok a Paypalra? Meg kell adnom a bankkártyaszámot is hogy arra utalja majd át a Paypal a pénzt nem?
Reggel van még x)

melyik kasztal?
mikor DH-val meg barbal átmentem nightmarre párszor összecsuktak az elején, azért nem az a darafeszt megy mint normalon egészen addig míg túlgearelt nem leszel. Ismerõs mikor nightmaren partyztunk és nem figyelt összecsukták azért a DH-ját ha nem figyelt 😊 De ha van egy normálisabb fegyód nincs aki az utadba álljon.

#40859 nekem sem, fog lvl 50-ig van neki félretéve rare cucc x)

Milyen bonyolultságú volt a jelszavad?
Broafka
mindent meg fogsz találni az adott szinten, lapokat NM-en, könyveket hellen, aztán valami szuperkönyveket meg infernón

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Egyikre sem, csak PayPalra.

Én még nem de egy gombát és egy papírdarabot igen ami kellhet hozzá no meg a lábat. 😊

A Gemes úriember további fejlesztéséhez a kért papírdarabokat hol lehet megtalálni vagy megvenni?
Broafka
Megtaláltátok már a szivárvány pályát? ^^
ahol macik és virágok, meg unikornisok ellen kell harcolni? 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Carlos
ok, olvasni se tudok. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Ja és mikorra tolták le megint a RMAH-t?
Carlos
Itt most inferno a kérdés.

Þór vígi þessi rúnar

/facepalm

NM

<#rolleyes>

Tinman
NM-et tegnap este fejeztem be.
Olyan gear-el, amit dobott/crafteltem. Easy rider volt... kb. olyan nehézséggel, mint a Demon's Souls tutorialja.

Hell-on most ezzel a gear-el lassan SK körül járok, de bizony néha csúnyán halok. Normal enemy nem gond, de van pár elite, akik halálra szopatnak. Fõleg akkor vagyok bajba, ha nem ütnek, ha csak lövöldöznek rám, nincs hp és fury regenem se nagyon.