Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aradebil2
bocsánat, 2monk-2barb😊 és inferno ofc

Tobbek kozott arrol amikor a champion mob a racsozott resz tuloldalan van es te minden tovabbi nelkul szarra loheted a racson keresztul mert sok esetben az AI nem eleg okos hogy korbemenjen es kinyissa a kaput. Vagy arrol hogy te a kepernyo szelerol mar loheted a mobot, hagyjuk mar ne farasz...
Aradebil2
csak meele (3barb,1monk) hardcore act2

BuriP
Nagyon hülye easter egg-be futottam bele Desolate Sandsba. Ahol megnyithatsz egy kis platón egy portált.: most nem boss vagy mobok jelentek meg hanem egy portál "The Fowl Lair"-be (beszédes név), egy egy terembõl álló dungeonba ahol nem voltak mobok csak tyúkok futkostak és egy leölhetõ disznó volt aki loot-ot dobott!

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

ez beteg

😄DDDDDDDD te milyen exploitról beszélsz?! komolyan... ARC vagy.

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

ToCsEk
ki a csaj? 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Jo majd teged is tajekoztatlak. ELmondod neked mi faj? Gondolom neked attol lesz szarabb a droppod ha majd en is act3-4et farmolom, nem? Fogalmam sincs mennyire vagyok hozzaerto,szeretek theorycraftot olvasni, smoke screen nelkul tolom, es nem csak en, ha neked ennyire faj a nerf akkor azt gondolom, hogy neked mar nem olyan konnyu exploitolni act4en, na?
well akkor lehet szar elite pakkokat dob nekem......

Fpocok
Valamit szarul csinálsz: Ennél nekem gyengébb monkom van és most már jól haladok act2ben.

Parasite Eve 2, best game EVER!

apropó attól mert kezdesz egy DH-t még nem jelenti azt, hogy tudsz majd vele érvényesülni inferno act3-4-ben

Mi van ma , Medal Day ?
Hell szinten kb 3 óra alatt 11 rare medál esett :@
/ mondjuk mind sz..r :_P /
Fyrex
verekedés indul

Avanti Crociati!

sajnos egy ideje már szemetelsz itt a hülyeségeiddel, meg a "hozzáértéseddel" mikor egy hete még fingod se volt mit hogy kéne, szóval ne gyere már itt az ilyen szar szöveggel hogy a dh easymode, meg a mindenféle szart skillt használókkal, megnézem azt az easymode-ot mikor attól is meghalsz ha légy melléd fingik...

Ez furcsa, egyik dh haverom se hasznalja azt a nerfelt skillt es toljak act1-2 infernot, pont hangot is adtak annak, hogy nem ertik mire ez a nagy felhajtas, eddig is elvoltak nelkule. EN is ugy szintezek hogy kerulom azt a skillt.
hehe oks.D

Fpocok
😄DDDDDDDDDDDDDDD

Parasite Eve 2, best game EVER!

egyik válladra egy wizardot másikra meg egy dht. XD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Õõõ mit rontok el?

ACT2

73% dmg reduce armorból/még -4% melee dmg taken/ mindenre 700 ress,-20% magic dmg taken,

ééééééés kb 1 mocskadványos szunyogcsapat betalál és meghalok:S

melee-vel mit csináljak ACt2ben? mit vegyek még magamra???

unknown nick
Már nerfelték a DH-t (smoke) :o

Igazán szerintem a barb, ami nagyon buffra szorulna inferno-n (a késõbbi act-ok miatt). Vagy az inferno-t kellene kicsit balanszolni, de nem könnyíteni rajta, ahogy akarják.

j0nNyKa
oh, en leszarom ha nerfelik, mit tudnak tole elvenni? igyis-ugyis 1 hit, tehat max a sebzesbol tudnak elvenni, az meg oszinten kit erdekel? max lassabban halad (ami altal mondjuk tobbet hal) 😊
ha meg (sajnos) jon az inferno nerf, es esetleg nem 1-hit lesz a DH, akkor meg a monkkal kirohogsz kb. minden mobot, szoval ott vagyunk, ahol a part szakad

de! majd visszaterunk level 60-on a temara, ugy tobb ertelme lesz

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ha kovetnem a hc frontot akkor valoszinuleg tudnek valaszolni. Jol van, megertem hogy valamiert teged zavar a nyilvanvalo teny, majd megprobalom kulonvalasztani az eddig monkal leolt 4500 elittol azt amit majd infernon olok a dh-val. Majd tajekoztatlak. Ne aggodj nem en miattam nerfelik majd a dh-t, nem irkalok hivatalos forumra, emiatt ne legyenek almatlan ejszakaid.
j0nNyKa
-monk, szal erted 😊

j0nNyKa
ha valami zavar, akkor az az, hogy napi 2-3x eloadod, hogy a DH mennyire konnyu kaszt - kivancsi voltam, hogy hany inferno eliten vagy mar tul "konnyeden" a DH-ddal 😊

erdekelne egyebkent, hogy ebben a pillanatban hanyas szintu a legmagasabb HC "konnyu" DH, es pl. hanyas szintu a legmagasabb HC "nagyon nehez" monk
vagy le vagyok maradva, es vigan szaladgalnak a 60as HC karik?

szal talaltam egy topicot, ahol meglepoen sok jaj-de-nehez monk 60as HC monk van

Lazits, eddig 1-2 oracskat tudtam csak tolni vele, de ma ugy fest raerek egesz nap, ha akarod kozbe tudositok is 😊 Amugy arulj el egy dolgot nekem, teged miert zavar az hogy velem ellentetben te jo lora tettel?
király, köszönöm
edios
ugyanúgy nõ, mintha bármi mást adnál. nem számít, hogy nem ütsz vele.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

ha wizard a karakterem, és adok neki egy kardot, akkor a sebzésem hogy alakul? arra gondolok, hogy a karddal ütni nem tudok, akkor hogy használjam?
j0nNyKa
jahogy... ok.
melyik az a kaszt, amelyik level 28on (normalon, lol) nem easymode?

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Benne van már a 60-as szint után... Gold find miatt jó, egyébként sok értelme nincs... 5-ös valoron nem félnaponta kapsz fos raret, hanem 10 percenként 😄😄 De a gold find elég jó...

Jabar
ah tényleg, vak vagyok, köszi! 😊

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Act3 a nyilt csatamezo elott, lvl 28, full +xp gearben.
Maak
"20-as szintû vagyok."<#wave>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Aradebil2
akkor már miért nem zombie handler SA helyett? valamint haunt helyett egy gyorsabb AOE kéne, dire bat vagy locust szvsz

j0nNyKa
na es hol jarsz az easymode dhval?

ha melee dmg reduction van az itemen, ugyanilyen megnevezéssel keresd a statjaidnál

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Jabar
Szereztem egy övet ami csökkenti a bekapott sebzést (melee) de a physical resistnél nem változik a %.
Az független tõle? Mutatja valahol máshol vagy csak a tárgyon?

"Jabar sa bu eeda murishani!"

sziasztok
Egy kis segítséget kérnék. Witch doktorral játszok,de egy kicsit gyengének érzem. 20-as szintû vagyok. Lehet hogy én cseszek el valamit. Esetleg valaki aki ért hozzá adna pár hasznos tanácsot (milyen skill + passzív képesség és followert érdemes használni)az nem lenne rossz.
Elõre is köszönöm a válaszokat.

A nephalem valor buff már benne van a játékban, vagy csak fejlesztik?

Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB

Carmang
Nightmare Diablo lezúzva. Lehetett volna nehezebb is... A kettesben kifejezetten tetszett a "hegesztés" skillje, sok menekülést okozott.
Itt meg néha bezár a ketrecbe, felvesz a földrõl, rám üvölt, és letesz(!!!) a földre. Hát lol.
Pedig õ lenne a fõfõfõfõfõfõfõfõfõ fõellenség.

Go well, go Hell!
(csütörtöktõl)

Bar faj a szivem a beleolt ido miatt is, de igen, alapvetoen feladtam, easy mode(dh) vs szopo/AH mode(monk).
Whoa, micsoda magassarkú csizma! Act2 sivatagban hogy szolgál?
Aradebil2
nekem már csak 4 hiányzik belõlük, de még nem néztem utána hogy hol spawnolhatnak😊

clio1616v
A DH-val easy mód 😄
Csak MF-es cuccokat raktam magamra és így is simán darál mindent...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

ha valaki ráunna a d3ra én vennék accot. ugyan itt eladó d3 gold.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Hogy lehet hellfokozatos bonuszpályához botom?? Sima megt nightmares van már. Izualtol mindig kell új könyv???

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

Nekem 13k hpm van. Tényleg lehetne akár 50k is, de teljesen felesleges. Pont erre találták ki a templart(enyimnek 100k hpja van, pont elég néhány seces tankolásra).

Carmang
Én meg a párbeszédes acsikat próbálom begyûjteni, de van olyan beszélgetés ami nem jelenik meg az npc-nél...