78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
alienenemy #48578 a statok nélkül ez nem mond sokat sajna -
#48577 Ki volt aki írt egy leírást a barbárokról, elég hosszan?
Haver mondta, és szívesen elolvasnám.
Az én barbárom ilyen most:
[IMG][/IMG] -
#48576 tegnap voltam egy auxx nevü gyerekkel public inferno act3-ban a gyerek ilyen buildelt tolta kábé folyamatos twisterben állt az elitk között nem sebződött a mobok le voltak fagyva végig nagyon durva volt...
-
#48575 Tru' story bro :) -
BladeW #48574 A gearről szól az egész, hogy vagy ennyire értetlen? -
#48573 Nem hirdettem sehol máshol csak régebben, de nem jelentkeztek, innen nem kell sztem senkinek, generalon meg streamelni kéne arra én lusta vagyok. -
Dr DeViLKiNG #48572 Értem, tehát akkor ezentúl az összes dh aki használja a smoke screent, a vaultot, a prepat, trapet, hungering arrowot, és megöli inf diablot, az csak engem másol. Világos.
-
gosumofo #48571 -
#48570 mondjuk lehet tényleg kicsit sok a 150 azt lentebb viszem...
viszont ha valaki segítene streamet beindítani azt megköszönném :)
(priviben) -
BladeW #48569 Itt nem arról van szó, hogy ki hogy tudja nyomkodni a gombokat. /facepalm
De mivel barbár op, meg Kripp egy núb, akkor lehet utána csinálni. Ja, bocs, LEMÁSOLNI. -
#48568 Kíváncsi vagyok hány Hc karakter pusztult meg most :) -
#48567 Stream mindenképpen kell, plusz SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem igazán versenyképes árakkal dolgozol. 100k max 120-ért találni craftert. -
#48566 lehet streamelnem kéne, de ahhoz nem értek -
#48565 te hirdetted még valahol? Traden meg Generalon hirdetem, de egy fika lélek annyi sem jelentkezett még :c -
#48564 gearen múlik, hogy ne hulljál, de az armor rezisztes cry ami tuti kelleni fog -
#48563 Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Egy lvl 60 barbárnál, infernón melyik skill combó jön be a legjobban sztetek? Csak mert elég gyakran hullok lila és kék elleneknél.
Kösz előre is. -
#48562 Ha valakinek kell ugyanezek a matok + ugyanúgy 150kért én 6 statos kesztyűt craftolok. -
#48561 a 3 statos az az én övem :D De ott is van hoyg Equipped -
Susarc #48560 facepalm -
#48559 És hol a maradék 3 stat? -
#48558 -
#48557 egy pillanat -
#48556 dobnál egy screenshotot, hogy mik pontosan a hozzávalók? -
#48555 Na gyerekek, akinek kell 6 statos öv én kovácsolok :) 150k arany/ item + materials.... battletagem alant található -
#48554 elixír díj mehet?
Különc mit gondolsz? -
Dr DeViLKiNG #48553 Ő különlegesen tudja nyomkodni ugyanazt a 6 gombot, mint a többi százezer barbár.
Fanbois are fanbois. -
#48552 Ezt faileltem -
natalyel #48551 Ok, köszönöm a tippeket. -
BladeW #48550 -
#48549 De legalább saját erőből faszláma, nem úgy mint az a bizonyos, akinek nem ejtem ki a nevét. -
#48548 fail vagy -
#48547 Miért is faszláma? -
#48546 US óccsó.Eu drága,többh elyen olvastam már..Olyan dolgokat adnak olcsón,h hiba otthagyni.500K-ból én is összevásároltam monkomnak 600+ all rest,1500 LoHot,20 crit chancet.Bár dexem elég alacsony lesz.Vitám nem tudom.Remélem 35K körl meglesz. -
BladeW #48545 Ja nem skill bárki meg tudja csinálni... És Kripp igazából egy faszláma -
#48544 Hogy a bánatban vett fél milláért olyan statokat? -
#48543 Hp-ból felesleges ennyi, kb 30k-val inferno végéig simán jó vagy, illetve megölhetnek, de az inkább az armorod, res-ed, life on hited hibája lesz.
Dps act1-ben kb elég kéne hogy legyen de act2-re próbálj legalább olyan 12k-t megcélozni belőle, különben belial-nál esélyed nem lesz, res elején talán act1 elején elmegy, de act2-re legyen 600 allres. Armort nem írtál, az legyen 6000 körül alapjáraton. És life on hit nélkül esélytelen akármit csinálsz, legalább 500-at szedj össze belőle fegyverből, fegyver gemből, amuletből, gyűrűből. -
Ry0K3N #48542 290allres ez a gondod, tornászd fel 800-ra
dps bőven elég kell hogy legyen -
natalyel #48541 jutottal=jutottam, bocs. -
natalyel #48540 Üdv. Most jutottal el infernora monkkal. Eddig minden simán ment, ám itt kicsit gondban vagyok. Nyilván sok gold elköltésével ki lehetne kísérletezni, mi a hiba - ha van - a gearben és mindig lehet jobbat és jobbat, de azért megkérdem, hátha kapok segítő választ...
Act1, fehér lényekkel még nincs gond, a probléma az affixes bossokkal kezdődik. Egyedül gyakorlatilag alig van esélyem, sokszor nem is sikerül lenyomni őket.
43k hp, 9100 dps, 290allres, fegyver 740dps körüli sárga - azt hiszem ennyi ami fontos. Ja, sajnos dam converted to life% nincs és life on hit nagyon minimális - ez lehet a gond?
-
#48539 ne zavarjon, hogy előtte még páran már megcsinálták ugyanezt más classokkal is.
A hangsúly magán a staton van, amit aprópénzből rakott össze.