78986
  • Különc

Heti helyzetjelentés: sikerült végre a nadrágomat is lecserélnem, így már 1 gyűrűt kivéve minden itemem legalább ilvl 62-es és 1 szetbe tartozik (kivéve a ilvl 63-as kikapcsolt fejes)

(Igen, nekem fontos a kinézet, néhány statnál fontosabb, én bajom) Szerk: nem, nem vagyok homo

Szerk: kedvem kaptam egy kicsit a játékhoz, így végigviszem újra, teljesen az elejétől skill és gearcsere nélkül (kivéve Ghom, ott shield nélkül megyek) szinte minden mobot leölve és lehetőleg halál nélkül

Let the game begin
  • G_ArchAngel #48617
    hat ez szomoru:/
  • Henty
    ilyen nálam is van és elég idegesítő...
  • Tatyla
    lag,amióta aktiv az 1.03 azóta rengeteg lag van meg visszafelé dob a játék megakad néha egy-egy pillára azelőtt semmi ilyen nem volt...
  • skinnyman
    Amíg nincs többszázmilliós geared, addig sosem leszel teljesen legyőzhetetlen, még olyan védekezéssel sem :)

Tegnap nekem volt egy olyan, hogy arcane enchanted + nightmarish (volt még pár biztos de a történet szempontjából ennyi a lényeg). Nagyjából el is bírtam velük, amikor sok szenvedés után az utolsó maradt már csak kb 1 tized élettel. Éppen kinyomott pár arcane-t a közelbe, de olyan sugára volt ami nem veszélyeztetett. Na a barom pont úgy rámüt, hogy nightmarish legyek, és a nightmarish gyakorlatilag pont olyan útvonalon ment, hogy folyamatosan benne sétáljak az arcane sugárban, egy pillanat alatt meghaltam.

Múltkor meg több perc szarakodás után Ghomnál amikor a majdnem fele élete lent volt már egyszer csak belaggolt (maga a szerver) és a következő képkockán halott voltam.

Hát ha hc karakterem lett volna és a fent említett két halál közül valamelyikkel halok meg, szerintem kihajítom a gépet az ablakon :D
  • cylonflatus
    Igen
  • G_ArchAngel #48612
    Sziasztok,

Azt szeretnem megkerdezni, hogy single player mode-ban is folyamatos internetkapcsolatra van szukseg, hogy jatszani tudjak? Van ahol csak 3G USB mobile stick-em lenne es azzal nem szeretnek adatforgalmat generalni.

Koszonom!
  • Különc
    Jól néz ki, szép számok, épp tegnap teszteltem Ghomot megint, és rá kellett jöjjek (amit a guideban nem jól írtam) hogy shielddel kevés a DPS-em rá, két egykezessel tudom jelenleg csak leölni Ghomot. Az oka leginkább az, hogy ha enragel Ghom, akkor nem idéz több addot, vagy sokkal ritkábban és nem lehet kibírni a gázt, olyan 500-700 ezer hp-nál mindig megfeküdtem. Két egykezesnél simán lement

Shielddel a DPS-em 12490 körül van, 2 egykezesessel pedig 15000 felett. Azon törpöltem, hogy a threatening shoutot kicserélem battle rage-re marauder rúnával, megnézni hogy úgy mi a helyzet.

Tegnap volt egy fasza grp, amit nem tudtam egy helyben tankolni, így nézett ki:

Molten, fire chains, arcane enchanted és vortex és a mob az Act 3 Keep Depths-ben lévő sündisznószerűségek amelyek a tüskéiket lövik, ráadásul 4en voltak.
    Csak úgy sikerült, hogy ketté választottam őket, de így is eltartott egy ideig, úgy tűnik képes még a játék meglepetésekre
  • Különc
    Tegnap este nekem is lag volt
  • Hali23
    Nem tudom minden más oké volt semmi lagot, ugrálást nem tapasztaltam...
  • BladeW
    Tegnap este óta nálam hatalmasakat laggol a bnet (van, h 1 percre megáll), ez is lag lehet.
  • Hali23
    Hopp a videot elszúrtam bocsi srácok, valaki törölje, itt a link inkább :D

http://indavideo.hu/video/Diablo_3_bug
  • Hali23
    Mai bugom... Egy elite packot nyírtam, de egyszer csak az egyik eltűnt, látható ahogy sebez + templat próbálja ütni... Én persze nem tudom sebezni... LOL

• j0nNyKa
    én nem haragszom baszod, linkeltem egy videót :D
    én magam nem értek a witch dokihoz, amit hallok, az alapján tényleg szarok a kutyák - mindamellett a videóban simán éltek a tűzben állva / a butcher aoe spelljeit kapva..
  • BladeW
    Mindenből legyen minél több, és ha valamelyik slotra nincs pénzed sárgára, akkor vegyél kéket!

Remélem ez segít
  • cookac2
    Már ne is haragudj, de a kutyák semmit nem érnek. Ez van sajna.

Butchert meg filctollal is megölöm.
  • Egoraptor
    Diablo 3 vs. Kavics
  • Betonfal83
    Kösz! :)
  • Aradebil2
    + aoe ellen nem proccol az illusionist, tehát ilyen esetkben még jobb is a tp+critical mass
  • Aradebil2
    waller ellen muszáj, mással egyszerűen nem tudsz kimenekülni egy wall+bármilyen aoe spellből. illu meg nem kell mint írták, mert critical mass miatt kb sosem lesz cooldownon. de igazából lényegtelen, mert egy bugra épül a build, így felesleges hosszú távon beszélni róla:)
  • Sunrider924
    Beirod google/youtube hogy inf actx wizard es megnezed.
  • Betonfal83
    Na végre meg van a 60as Wizard!!
    A kérdésem milyen statok kellenek infernora?(allres,int,vita)Milyen fegyvert vegyek kard,wand stb.. Min sebzés mennyi legyen,kéket érdemes venni,ha csóró vk?
    Előre is köszi a segítséget!
  • j0nNyKa
    1.0.3 gazdaságról videó:
  • j0nNyKa
    faszának tűnő poison / summoner WD build:
  • Skill
    hamarosan 60as a barbárom . aki gondolja vegyen fel : skillcopper#2399
  • Ferrari23
    Fú ilyen hibába futottatok már bele? Vannak olyan elitek, akiken immunis gömb van, cska a sárga írásoson nincs, ha azt kinyírjuk a többi is meghal. Na most 4 ilyen nagy bika üldözött, és kettő immunis gömbös lemaradt. Kinyírtam a sárga írásost, megdöglött mellett 1 gömbös is. Na megyek nyugisan erre a másik 2 gömbös nem halt meg életben van üldöz, de nem tudom kinyírni őket ugye mert soha nem jön le róluk a gömb :D:D
  • who am I 7
    reflect meg alap, bar mostanaban, ha singlebe tolom inkabb mortar/jailer v. waller kecik jonnek.
  • who am I 7
    ja hát teleport meg shield sux egyutt, megnagyobb sux az invu minions mer shieldesnel azert lejon par mpre a shielding, de azokrol nem.Ha van tank a csapatba ugy meglehet probalni, de amugy en skippelem, nem kellenek a folosleges repair koltsegek.a2 elejen lehet elitekre vadaszni, aztan lehet menni archivesba.
  • SLICK
    ehhez elő kéne fizetnem, hogy játékot tudjak hozzááadni :|
    Így nem tudok streamelni...
  • Sunrider924
    Engem tegnap act2 pont igy szopatot meg, Molten+teleport+shielding+reflect damage, gg.
  • Sunrider924
    Alapvetoen nem acsorogsz soha semmibe, ebben egyetertunk. A nova egy cd, a diamond skin a masik. Az amit a linkelt csoka eltorzit az ebbol szarmazik es igy van is ertelme, mert teljese osszhangba vannak a skillek a paszivokal. Az eredeti tulaj ezekkel a statokkal tolja. Es ennek megintcsak van ertelme. Ebbe a buildbe teleportot rakni illusionist nelkul, na annak en nem nagyon latok ertelmet.
  • who am I 7
    a freeze on hit a lenyeg..az ilyen spelleknel xarul adja be.Egyik wd-s sraccal toltuk act4et ilyen op builddel, bugos, mindent le tudott fagyasztani :D es meg sem mozdultak :D funny, kiveve a shieldes meg invu mininokat
  • Aradebil2
    mondjuk nem egészséges moltenben, descben, arcaneban sokáig ácsorogni, az ellen nem véd a frost nova
  • Sunrider924
    De ha teleport buildje van minek a frost nova+ explosive blast?
  • jazzy
    Critical mass csökkenti a teleport cdt. APja meg critical hits restore x arcane power cuccból van.
  • Sunrider924
    Szemre nem ertem a dolgot mert nincs signature spellje, se passzivja ami adna neki AP-t, brutalis gearje kell legyen amibol jon Ap. A buildje jo de pont a twister es a teleport log ki belole, frost novat rotalja a diamond skinnel ok, akkor minek a 3ik, a teleport? Ha mar teleport ahoz kirakjak az illusionist passivot ami neki nem fert bele, anelkul a teleport eleg verszegeny. Skinekbol itelve legalabb 6 sloton i61+os gearje van, lehet hogy akkor mar akarmi belefer.
  • Aradebil2
    egy a gond,hogy a build arra épül h az energy twister 100%-ban proccolja a critical masst, valamint a life on hit 100%-át szedi vissza másodpercenként (!!), ne nagyon inveszteljetek ilyen buildbe mert javítani fogják záros határidőn belül
  • pisztácia
    Hálás köszönet!
  • j0nNyKa
  • Susarc
    jaja, gondolom kurvasok crit hit/dmg meg frostos fegyó a kilcs....lassit/fagyaszt folyamatosan critel és proccolnak az okosságok a frost miatt