Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
én is csak verem a fejem a falba. tudtam elõre, hogy a barbár szopóroller lesz,(haverom fixen wizard) de mindig a "warriorhoz" húz a szívem. act1-et egy minimális összeg ráfordításával letudtam, most kéne annak jönnie, hogy szétfarmolom az agyam.
ezzel önmagában nem is lenne gond, de szétbasz az ideg, ha arra gondolok, hogy más classok act3-4et farmolják, és telefossák az ah-t a tápos itemekkel, én meg örülök, ha vmi kacat elmegy 20-30kért. így kéne megkeresnem a 10milliókat pl arra a life on hites fegyverre, amivel már talán egy kis esélyem is lenne? hát a lónak a faszát...
indítottam én is dh-t, de egyszerûen unom, ha nem barbár.
lehet az lesz a vége, hogy szarok bele, aztán megyek max paynezni.

Per Aspera Ad Inferi.

Talán használj authenticatort, és akkor megszabadulsz egy defektustól.

Tegnap öltem Rakanothot dhval, semmi nehézség nincs benne. :p

esgerus
Csak azt nem értem ,hogy hogy tudtok gearelõdni, mikor inferno act1-ben 50-55-ös szintû cuccokat dobálnak kb. :/
Act 2-ig még elcsöveztem, de szinte már csak ah-ból. :/

Laza
Az alap mód, azaz a megkötések azoknak vannak, akik annyira suták, hogy fogni kelljen a kezüket, mert különben elvesznek a skillek tengerében és normálon is életképtelen buildeket hoznának létre 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Carlos
Énis ezt teszem. Túl sokat stresszeltem már a barbár gear miatt... jojózott a szemem az AH-ban. Most egy kicsit DH-zok, jó segge és lába van neki és még lövöldözik is.
Bár ez az inferno-n az elsõ fehér zombi 1 hiteli kicsit megrémíszt. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Ne aggódj a jó tanács sz.tem az amit nekem is adtak és követem. kitartok a barbár mellett csak msot lefektettem aludni soakt csatázott és most húzom ajó ksi WD-t azzal amdj tolom neki a geart és mikor jó geares lesz jöhet a barbát 8)
Carlos
<#wow2>
Ezt pofázom már hetek óta... Nembaj, legyek én a paranoiás, de engem legalább nem pucolnak ki.

Þór vígi þessi rúnar

Barbar baratom, aki wow-ot tolja vanila ota csak annyit mondott, hogy ennyi ev utan ez eleg nagy ongol a blizzardtol. Kivancsian varjuk mi lesz abban a patch-ban, ami majd kiegyensulyozza a dolgokat.
mucsácsó
Nemtudom, hogy volt-e már itt, de kicsit a Session ID-lopás van itt kitaglalva/bizonygatva: Diablo 3 Session Spoofing Is Real - hát õõõ, ez kurvagáz kedves blizzard 😊 ciki, de kerüljétek a public játékokat (egyelõre)...
Carlos
Nálam is kábé ez a koncepció..
Amúgy fasság, hogy folyamatosan lesni kell az AH-t meg költeni rá a milliókat, hogy játszani lehessen vele.

Þór vígi þessi rúnar

Ami azt illeti en se toroltem ki a monkot, csak kispadra kerult, amig ki nem farmolom neki a geart DHval.
esgerus
Ne légy butuska, ezzel a móddal csak több lehetséges kombót lehet beállítani. Miért is lenne ez rossz? Eddig az volt a bajotok ,hogy nem lehet stat pontokat szétosztani, kevés a lehetõség... Ha minden ugyanaz lenne, mint Dio2-ben, akkor meg az lenne a baj... 😊

Különc
Nem rossz statok, de all res még mindig kellene. Nekem most lett 11 ezer armorom enchantressel és shouttal, 41500 hp, 14500 dps és a legkisebb resistem 874 + 4% melee dmg reduction. Ezzel Act 2 már megcsinálható, nem roflstomp, de kellemesen lehet haladni. Act 3-hoz viszont még nem elég.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Te most mit pattogsz itt?nem mind1, hogy milyen skilleket használ egyszerre egy karakter bakker?Semmi logikus érv nincs arra, ha már egy skillt megtanult egy karakter egy másikkal csak azért ne használja együtt mer 'csak.Vagy mer' úgy nehezebb.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Carlos
Figy. Folytatnám én a barbárral, meg azért farmolgatok vele, de amikor összegyûlik egy kis pénz és veszek valamit, amitõl azt gondolom, hogy jó leszek és lecsapnak mint a szart, akkor picit elmegy a kedvem a barbártól.
A farmolást meg már piszkosul unom.

Szánalmasnak tartom, hogy egy meelee karaktert 1 hitelnek inferno act 2-n.
(7.5K armor, 43K hp, 14K dps, 500 allres)

Þór vígi þessi rúnar

Különc
Szomorú vagyok, hogy nem barbárral folytatod, most kivel fogok diskurálni... úgy tûnik egyre kevesebben tartanak ki

U.I.: viszont megértem, jó érzés, mikor a barátaidnak hullanak a boss achievementek, amíg te goldot farmolsz act 1-en 8)

Carlos
Akkor hogy lesz belõle erõs kari?

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
nagyon király (és erõs) kaszt a DH, ha téged nem zavar, hogy minden 1hitel (fehérek is)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Carlos
Erre énis kiváncsi lennék.
Most indítottam egyet mégcsak normal act 3 végén vagyok, eddig egyszer sem halt (egyszer sem, barbárom normálon párszor eldõlt).
Párszor volt amikor potizni kellett, de még nagyon tapasztalatlan vagyok ebben a kite-olás témában.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Akkor menj át a másik fórumra.
kkthxbye.

Þór vígi þessi rúnar

Broafka
ahha, fura, másik fórumban pont ugyanazt mondták mint én, és elég sokan, ezek szerint õk is hülyék? ostobák? szánalmasak? stb? tényleg mindenki örül a székében, hogy egyre több könnyítéseket kapunk, jézusom...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Hol le húzzák a dh-t hol istenitik hol meg 10mp alatt ölik a bosst vele infernon, msot mi az igaz ?!

Get a life!

j0nNyKa
elõször és utoljára figyelmeztetlek (kérlek meg), hogy fejezd be, ha folytatod, magaddal fogsz beszélgetni.

Különc
Már ne haragudj, de te nagyon buta ember vagy és csak azért nem mondom másként, mert azért már elakadásjelzõ jár

Sok szerencsét az életben, mert a játékhoz sok közöd nem lesz soha

Broafka
a jelekbõl ítélve nem engem vertek le, hanem téged, ha ennyire igényled a dolgokat

Carlos
Broafka: ne rontsd a saját helyzeted.

Þór vígi þessi rúnar

Aradebil2
ezt már mondtam másnak is: ez egy hack n slash. ha így gondolod akkor ez nem a te játékod, ennyi

Broafka
és ha ettõl enyém lesz az év leghülyébb hozzászólása (most nem mellesleg, az hogy nekem nem tetszik a dolog, mert halál ostobává teszi az egész játékot) akkor köszönöm, elfogadom.
tudod mit, játsszál Serious Sam-mel, nah ahhoz kezd már lassan hasonlítani a játék, hogy azt a minimális stratégiát vagy egy kis logikát is vegyük ki a játékból ami még akadt benne

Különc
Hazaküldött az elsõ nyuszi hellen a kapu elõtt és most itt vered a nyálad, vagy mi bajod?

Szerk: legyen inkább nightmare

Broafka
jah értem, mert ha rohadt nehézre van csinálva egy nehézségi fok, akkor nem inkább azt könnyítsük, hanem tegyük minden szintet nevetségessé, hogy mondjuk amilyen skillek egy kategóriába tartoznak (mondjuk pl a taktikus skillek, és a fél óránként egyszer használható az egész pályát leszeded skillek) így mondjuk mindegyik helyre tegyünk az egész pályát leszedõ skilleket, hagy legyen az egész játék egy esztelen nyomkodás (már ha nem lenne így is éppen az)

csokicsiga
Srácok, a Monknak, mik legyen az elsõdleges statjai?
Mire gyúrjak ?

\"Hess innen troll.\"

jazzy
Csak mondom, hogy ezt a hszedet jobb ha el se olvassák azok akik inferno act1 fölött járnak, mert valószínûleg megkapod a topic leghülyébb hozzászólása és hozzászólója címet az évre.
Aradebil2
mert szerinted az normális, hogy totál más funkciót betöltõ skilleket ( pl rúnákkal minden skillnek van legalább 2 tök homlokegyenest másmilyen fajtája) nem használhatok, mert csak?

jazzy
Hellen túlélem, nem jó viszonyítási alap, viszont DH-t MINDEN one hiteli act3-4ben, wizardot csak a mobok 30%-a, ha van 35k hpd meg 400 allresed 4500 armorral. Akkor 3 hit vagy force armor miatt.

De pl a mortart alapból lövõ casterek, chargeolós corrupted angelek, szintén chargeolós szárnyaskardosdémonok (nem emlékszem már a nevére).. Izual is spawnolja õket.

Bossok is mókásak, Rakanothot overgearelve tudják meleek ölni, wizardra tudok taktikát amivel ölhetõ, dhval, wdvel nem tudom hogy lehet megölni, mióta a shroudot vagy mit nerfelték dhnál..
Broafka
hát ez a skilles dolog, hogy bárhová tehetek bármit rohadt kiábrándító... tudom, most jönnek a kõ dobálások, de én lettem 5 évesnek nevezve, ha nem használom? hát ettõl lesz a játék olyan, hogy rinyálós kisgyerekeknek szóló, akik állandóan meghaltak... pff

j0nNyKa
2-3x-os sebzéseket kapok a hpmhoz képest fehér moboktól is 😊
nincs értelme a pajzsnak rangeden, ennyi. mindegyik rangednek van speckó offhandje, ami adja többek között a damage-et szarásig, azt kell sajnos használni

Mármint #41133-re ment.

Itt a kulcsszó a MÉG. Amint megérkezik RMAH rögtön el fognak menni ezek a cuccok annyiért(vagy még többért).

aha, hát nem tudom, az az 1000-1500 plusz armor, plusz pajzson lehet all res (60-80is?) plusz sok vita.Szerintem hasznos tud lenni..a blockról nem beszélve.

j0nNyKa
most nyomtuk végig act3 végét, meg act4-et, valor buffal mindennel, nagy büdös lófasz nem esett 😊

a top tárgyakat vagy bemákolják, vagy exploitolnak valamit (pl. act2 goblin farm)

greyfox
Akkor marad dh vagy wd, sajna nincs annyi idõm a játékra, hogy egy melee-t életben tartsak farmolással, pedig a monk is szimpatikus.

Dh-m lvl 40 wd lvl 20, lehet itt le is dõlt a dolog.

Steam: greyfox

Aradebil2
azok a szarok alacsonyabb fokozaton is majdnem egyhitelnek, szóval az azért annyira nem jó viszonyítási alap

tegnap már említettem, exploit :/

amúgy meg hidd el vannak olyanok,akik megveszik. jsp tele van iylen butákkal, akiknek több 10k fg-jük van és átváltják ingame goldra és bevásárolnak belõle

How much can you take,before you snap?

j0nNyKa
aha, nem rég linkeltem a 320k damaget, amit kaptam act4-ben - egy pajzs valszeg megmentett volna ^^

ja igen..act1-re gondolok 😄 act2 már más kérdés 😄 de gondolom, ott is talpon lehet maradni megfelelõ ressel, meg hp / dmg -vel.

nem feltétlen.Pajzzsal meg jó ressel nem.Cserébe kevesebb a dmg.

setuh
Igen, akarcsak a meleek ^^

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

greyfox
Gondolom a ranged karik cserébe infernon egy ütéstõl fekszenek. 😊

Steam: greyfox

Broafka
én csak grafika meg audió...