Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
a jelekbõl ítélve nem engem vertek le, hanem téged, ha ennyire igényled a dolgokat

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Carlos
Broafka: ne rontsd a saját helyzeted.

Þór vígi þessi rúnar

Aradebil2
ezt már mondtam másnak is: ez egy hack n slash. ha így gondolod akkor ez nem a te játékod, ennyi

Broafka
és ha ettõl enyém lesz az év leghülyébb hozzászólása (most nem mellesleg, az hogy nekem nem tetszik a dolog, mert halál ostobává teszi az egész játékot) akkor köszönöm, elfogadom.
tudod mit, játsszál Serious Sam-mel, nah ahhoz kezd már lassan hasonlítani a játék, hogy azt a minimális stratégiát vagy egy kis logikát is vegyük ki a játékból ami még akadt benne

Különc
Hazaküldött az elsõ nyuszi hellen a kapu elõtt és most itt vered a nyálad, vagy mi bajod?

Szerk: legyen inkább nightmare

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Broafka
jah értem, mert ha rohadt nehézre van csinálva egy nehézségi fok, akkor nem inkább azt könnyítsük, hanem tegyük minden szintet nevetségessé, hogy mondjuk amilyen skillek egy kategóriába tartoznak (mondjuk pl a taktikus skillek, és a fél óránként egyszer használható az egész pályát leszeded skillek) így mondjuk mindegyik helyre tegyünk az egész pályát leszedõ skilleket, hagy legyen az egész játék egy esztelen nyomkodás (már ha nem lenne így is éppen az)

csokicsiga
Srácok, a Monknak, mik legyen az elsõdleges statjai?
Mire gyúrjak ?

\"Hess innen troll.\"

jazzy
Csak mondom, hogy ezt a hszedet jobb ha el se olvassák azok akik inferno act1 fölött járnak, mert valószínûleg megkapod a topic leghülyébb hozzászólása és hozzászólója címet az évre.
Aradebil2
mert szerinted az normális, hogy totál más funkciót betöltõ skilleket ( pl rúnákkal minden skillnek van legalább 2 tök homlokegyenest másmilyen fajtája) nem használhatok, mert csak?

jazzy
Hellen túlélem, nem jó viszonyítási alap, viszont DH-t MINDEN one hiteli act3-4ben, wizardot csak a mobok 30%-a, ha van 35k hpd meg 400 allresed 4500 armorral. Akkor 3 hit vagy force armor miatt.

De pl a mortart alapból lövõ casterek, chargeolós corrupted angelek, szintén chargeolós szárnyaskardosdémonok (nem emlékszem már a nevére).. Izual is spawnolja õket.

Bossok is mókásak, Rakanothot overgearelve tudják meleek ölni, wizardra tudok taktikát amivel ölhetõ, dhval, wdvel nem tudom hogy lehet megölni, mióta a shroudot vagy mit nerfelték dhnál..
Broafka
hát ez a skilles dolog, hogy bárhová tehetek bármit rohadt kiábrándító... tudom, most jönnek a kõ dobálások, de én lettem 5 évesnek nevezve, ha nem használom? hát ettõl lesz a játék olyan, hogy rinyálós kisgyerekeknek szóló, akik állandóan meghaltak... pff

j0nNyKa
2-3x-os sebzéseket kapok a hpmhoz képest fehér moboktól is 😊
nincs értelme a pajzsnak rangeden, ennyi. mindegyik rangednek van speckó offhandje, ami adja többek között a damage-et szarásig, azt kell sajnos használni

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Mármint #41133-re ment.

Itt a kulcsszó a MÉG. Amint megérkezik RMAH rögtön el fognak menni ezek a cuccok annyiért(vagy még többért).

aha, hát nem tudom, az az 1000-1500 plusz armor, plusz pajzson lehet all res (60-80is?) plusz sok vita.Szerintem hasznos tud lenni..a blockról nem beszélve.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

j0nNyKa
most nyomtuk végig act3 végét, meg act4-et, valor buffal mindennel, nagy büdös lófasz nem esett 😊

a top tárgyakat vagy bemákolják, vagy exploitolnak valamit (pl. act2 goblin farm)

greyfox
Akkor marad dh vagy wd, sajna nincs annyi idõm a játékra, hogy egy melee-t életben tartsak farmolással, pedig a monk is szimpatikus.

Dh-m lvl 40 wd lvl 20, lehet itt le is dõlt a dolog.

Steam: greyfox

Aradebil2
azok a szarok alacsonyabb fokozaton is majdnem egyhitelnek, szóval az azért annyira nem jó viszonyítási alap

tegnap már említettem, exploit :/

amúgy meg hidd el vannak olyanok,akik megveszik. jsp tele van iylen butákkal, akiknek több 10k fg-jük van és átváltják ingame goldra és bevásárolnak belõle

How much can you take,before you snap?

j0nNyKa
aha, nem rég linkeltem a 320k damaget, amit kaptam act4-ben - egy pajzs valszeg megmentett volna ^^

ja igen..act1-re gondolok 😄 act2 már más kérdés 😄 de gondolom, ott is talpon lehet maradni megfelelõ ressel, meg hp / dmg -vel.

nem feltétlen.Pajzzsal meg jó ressel nem.Cserébe kevesebb a dmg.

setuh
Igen, akarcsak a meleek ^^

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

greyfox
Gondolom a ranged karik cserébe infernon egy ütéstõl fekszenek. 😊

Broafka
én csak grafika meg audió...

Broafka
hát nem igazán nézegettem õket valóban, de a következõ patchben mi lesz? a halhatatlan módot is be lehet majd kapcsolni?

Én minden játékot úgy kezdek, hogy az intró utáni elsõ menübe kerüléskor minden Options-beállítást átnézek. Ezt tanácsolom másoknak is, sok bosszúságtól kimélheti meg magát az ember, és sok feature-ra rájöhet rögtön a játék megkezdése elõtt.

ja igen, láttam én is 100-200 milláért...ugye a legerõsebbeket.Aztán ha van egy mégerõsebb, akkor csökken az ára.De szeirntem ezeket a 100-200 milláskat a fax sem veszi meg.Arra azért kíváncsi lennék, hogy kinél pottyantak ki az ilyen cuccok?Logikusan ugye, ilyen 1200-1400as 2h-s weaponok szerintem inf a3 vége?5ös valorral meg nagy mfel 😄 szal nekem furi...mert skillbõl nem fogod infernot lenyomni, kell hozzá a cucc.Talán valami kurva nagy mf plusz 5-ös NV és act2?dehát az a tré, hogy már oda is kell a sok res, meg vita meg damage...érdekes.

Aradebil2
elective mode. kiváncsi leszek meddig fognak még elõkerülni olyanok akik nem tudnak róla. nélküle elég fos a játék,köv peccsben elvileg már lesz hozzá nagy villogó tooltip hogy "hé kapcsold be paraszt ha elmúltál 5 éves", sosem értem miért kellett ezt eldugni

setuh
Megis mirol masrol szolna...az ilyen 100 millios cuccok meg szerintem egy kort futnak es utana rajon a hulyegyerek,hogy annyit senki nem ad erte(foleg mert nem is hinnem,hogy van valakinek annyi penze)es leviszi az arat.

Ne csináld Broafka, hogy te még nem pipáltad be az Options-ban a skillek szabad variálhatóságát... 😊
Nem emlékszem a nevére, melóban vagyok. Nézd kicsit át a gameplay fület...

Broafka
a jobb egér klikk meg az 1-es gomb nálad szintén ugyanaz a kategória, hogy a francba van ez? Infernón már azt használsz amit akarsz, vagy ez valami ügyes kis csalás?

Carlos
Az egész AH el van baszva szerintem. Túl vannak árazva a cuccok. Legalábbis a barbár cuccok amiket néztem. Nem tudom pl hogy ki az az állat aki egy 1250-es fegyóért 100 milliót adna. inkább veszek egy 1190-eset 20-ért. (annyiért sem vennék, mert nincs annyim, de értitek).
Szóval az egész AH arról szól, hogy nagyot akarnak szakítani az emberek...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Én a DH-t mondanám.

Þór vígi þessi rúnar

Broafka
a spirit walk, meg a Hex az nem egy skill kategóriába tartozik? hogy tudod egyszerre használni a 2-t?

😄😄😄😄 én is nehezen viselem...aztán kiadni egy fegyóért 700-800k-t... 😄 aztán mehet elõrõl 😄 bár avval gyorsabban farmolsz.Másrészrõl vannak 10 millás fegyók is, persze csak azért annyi, mert a legerõsebb, qvára túlárazva.Jobban jár az ember, ha pár dpsel gyengébbet vesz jóval kevesebbért.Amulettekkel meg gyûrûkkel nem értem miért vannak úgy elszállva.

setuh
Hat csakis a range karik,melee-re rengeteget kell kolteni.

greyfox
magasabb szinteken witch doki vagy dh, vagy monk használhatóbb single playerben? Kipróbáltam mindhármat (40/30/20), mind nagyon tetszik, csak már inkább fókuszálnék az egyik karira!

Igen és arra nekem nem csinál semmit.
j0nNyKa
jobb klikket próbáltál már nyomni a recepten?

Köszi szépen, így már kezdem kapizsgálni.
Biztos az a gond, hogy nekem még nincs elég, mert tíz darabot ír.
Akkor gyûjtögetem tovább.
Azt még megtudnád mondani, hogy pontosan hogyan kell megtanítani neki hogy új tárgyat készítsen?
Nekem ez nem megy sehogy sem.
58as vagyok monkal, ah költségem kb 100k most tartok így 1M-nál.

Get a life!

Carlos
D2-ben szerintem jobb volt a gamble. Ott valahogy értelmes dolgok estek pár próba után (2-3). Itt csak szopok.
De az is lehet, hogy a kovács ha fejleszted "ügyesebbé" válik. Tehát level 10-en nagyobb eséllyel dob neked valót, mint mondjuk level 6on.

Þór vígi þessi rúnar

Igen😄 Meg butcher sem dob sok esetbe 60-ast. Mar ha hasznalhatosagrol nem is beszelek.. Ami ertek lenne mondjuk nm-en az a jo amulet meg ring.

Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired

Emlekszel a gamble-re dio2ben??? na ez pontosan ugyan az!
Mellesleg nekem altalaban 2-3 probalkozas utan mindig jo itemet csinalt a kovacs,szoval en nem panaszkodok.
Carlos
baromság.
Sosem fogtok kapni 60-as és übertápos tárgyakat nightmare-en.
Több lesz a loot, de ugyanazok a fos nightmare -ek fognak esni, mint szólóban, csak több. így nagyobb az esély, hogy az egyik szar nem is annyira kuka. Kábé ennyi.

Þór vígi þessi rúnar

Látom olvasás nem erõsséged.
Nightmare-rõl beszélünk. Ott ez a normális.
Carlos
Kovácsról jut eszembe.
Tegnap ugye indult a cuki kis DH jányom, gondoltam kovács úgyis level 6-on van, próbáljuk ki, mert még olcsó.
Namost. Gagyi sisakot akartam neki csinálni vagymit (5 por meg 500 gold). Hát mire jött olyan, ami dex-et adott, elköltöttem vagy 4K-t.
Ennyibõl már veszek egy low level szart az AH-ban bakker...

Szóval a véleményem a kovácsról: EGY RAKÁS SZAR!

Þór vígi þessi rúnar

Üdv olvastam már valahol,hogy ha coop nightamre-en nyomjuk a játékot akkor a loot is jobb (olyan mint szingli inferno)Ezt meg tudja valaki erõsíteni vagy baromság az egész?
Mellekesen nekem is van 1 Wdm a monk melle igaz meg csak 57...Mondjuk gearelni azt sem lesz egyszerubb/ olcsobb.,,

Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired