78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#48741 Nightmare act1 ben vagyok,és partyt keresek! Valaki jár mostanság erre felé? Ha igen akkor pm ben írjon és csapathatjuk is! :)
Üdv! -
Henty #48740 igazam lesz hidd el :)
a tranzakciók adójából már lehetett ezt látni. Az itemek kereskedelme nagyon le fog lassulni, mivel nem tapadnak sem acchoz sem karihoz. ezért kell egy fix összeg hogy azért mégis legyen belőle valami ez az 1 euro. ami majd igazán hozza nekik a pénzt az abból jön majd amit már említettem. okosan csak egy kis darabot kérnek belőle (15%) mivel akkor már nem több 10-20 euro fog átmenni rajtuk/tranzakció hanem max 1-2-3 euro ami ugye barátibb egy mezei embernek is, és hajlandó akár ennyit kifizetni. sok ilyen kis csippentésből hosszú távon oriásit fog ezzel a blizz kaszálni. -
Hali23 #48739 Remélem igazad lesz, mert jelenleg egy ***** **** se ér. :D -
Henty #48738 arról nem is beszélve hogy a 3. craftot (valami kotyvalékokat, buff löttyök stb) még blizz nem tette bele a játékba mert valami nem volt teljesen kész (ez egy későbbi peccsben kerül bele) azok kereskedelme is fent fogja az AH-t tartani. Nem hülyék ezek, gondolod ennyi energiát fektettek volna egy 1 hónapig működőképes dologba :) minimum 10 évre lett ez tervezve és még csak 1 hónap telt el :) -
Henty #48737 nem pukkant ki, csak normalizálódott, meg a nép nagy része készül a gold adásvételre. igazából a teljes piac több mint fele még nincs beindítva RMAHban így ne várj sokat. a gold/gem/reci/page kereskedelmét elindítják, akkor újra felpörög. (gondolom blizz akkor indítja el amikor a már nagyon leáll az RMAH forgalma és az árak beállnak egy alap szintre. ha azok elindulnak onnan igazából hosszú távon el lehet lenni vele mert pl a /page/tome of scret/craft alapanyog stb egy kifogyó termék (felhasználod craftolásra és kivonul a rendszerből, kvázi kell farmolni venni egy újabb adagot az már a te döntésed hogy ezt RM vagy goldból.) -
f1rsts3ns3 #48736 Eladó diablo 3 Account, Dobozzal, DVD-vel, 2x Guest Passal és Poszterrel együtt. Az accounton van: - 56os Barbár, (hell act 2) (szintjéhez megfelelően kb a legjobb cuccok vannak rajta, megy a mobok közt mint a forró kés a vajon. Full sárga és 2 legendary a gearje, ahban kb 700-800.000 goldot ér) - 31es Demon Hunter (ő is full AHs gearben van) -19es Wizard Továbbá van az accon 80,000 gold Átvehető mindennap nap: 17. ker-ben Örs és környékén Ferenciek Tere és környékén. 10000,- FT -
Hali23 #48735 Erről van szó, nem is értem igazán ezt az egész RMAH-t a blizz részéről... 2-3 hétig menő volt, azt ennyi, kipukkant, mint egy lufi. Max akad 1-2 idióta lúzer, aki ott költ, aki olyat kifog, az szerencsés... -
Dr DeViLKiNG #48734 Aztán rájön, hogy gold ahban hiába keres top cuccokat. -
#48733 nekem is 3 euróért sikerült (1.70 lett belőle mire a paypalra ért) - igazából szerintem rájött a nagyja az embereknek, hogy hülyeség költeni rá, mivel 2-3 euróért 10 millió goldokat lehet venni, amiből azért lehet a sima AH-ból is kurvajó cuccokat szerezni, nem kell 250 ajrót pengetni.. :) sajnos... :\ -
Hali23 #48732 Jaja nem sikerült eladni 1,25-ért se még semmit se :_D -
Eftörsokk #48731 na, meg gazdagodtatok már pénzes ah-ból ? :D -
#48730 -
#48729 scoundrel hysteriája hogyan működik?mert általában mindig rajtam kéne lennie a buffnak, de én nem látom magamon a dps növekedést crit után :S -
#48728 Én azt tervezem 750-850 közötti resistek, 65k hp 11k armor és a block az ami kérdéses. Aemnnyiben marad a régi shield akkor 28%+8% HoC-al, ha stormshield, akkor értelemszerűen kisebb a jó block-osak még mindig aranyáron mennek.. Stringet és Lanternt nem tervezek használni. -
#48727 Nekem 21 %-os van és habár meg vagyok elégedve vele, azért szeretnék majd egy jobbat, egyébként szerintem a Helm of Command - Justice Lantern - String of Ears triumvirátus overrated
Nekem bőven elég lesz 32% block, annak érdemes minél magasabb blockra törekedni, aki nem akar 600 all res fölé menni -
#48726 Én úgy 5 napja adok el arra érdemesebb itemeket AH-án, mert nem régóta játszom (csak most 42es szintű az karakterem). De én azt veszem észre hogy a felét újra meg kell licitáltatnom, mert visszadobja az idő lejárat után. Pedig minimum legendaris cuccokat teszek fel, abból is a jobbakat igyekszem.
Lehet hogy ennyire nem kellenek már a dolgok, mert megteltek vele? Vagy ennyire rossz időpontba teszem fel. :)
Azt is észrevettem, hogy a legtöbbet azt inkább időlejárta előtti percekben veszik meg, pedig van hogy olcsóbb lenne ha megvennék a byoutal. -
#48725 Maestro barbival érdemes eröltetni a storm shieldet ha csak vmi vacakabbat tudnék venni ~20% körülit? Vagy maradjon a régi shield /rare 28% block/ és inkább helm of command str/vit/@res. /ofc ez utóbbi jóval olcsóbb../ -
#48724 Valami hiba van az AH-val? Pár nap óta ár alatt sem veszik cuccot. Más tapasztalta ezt? -
#48723 *target -
#48722 Melyik a legjobb single-targed sebző skillje a DHnak? -
#48721 az a tag komoly elmebajjal rendelkezik, én a tegnapi live-stream-es kommentem után kaptam egy megható levelet.
De hát nem bántom, mivel szülei sem tudhatták, hogy beteg lesz az agya neki, így nem csapták falnak születése után :( -
#48720 Rájöttem közben: Anno beállítottam, de raktam fel új frapset.
Sry, majd antihero leszedi... Légyszíves ne küldjetek több ilyen kellemes üzenetet, mint amit elixit küldött most:
"A KÖCSÖG KURVA ANYÁDÉRT RAKSZ FEL BMPBEN KÉPET TE SZERENCSÉTLEN FASZ" -
barbi122 #48719 megy az fel stackenként...csekkold a karilapod -
NikeCortez #48718 miert van az hogy:
ha a frenzy fel-stackel 5re akkor miert nem kap a barbar + dmg-t?
75% att speedet dob, ami nem kevese dmg lenne...ez bug?! vagy en neztem el valamit? -
#48717 Vagy a controlsban add meg melyik gombbal akarsz screenshotot csinálni, és nem kell olyan bonyolult programokra pazarolnod drága idődet a Krav Magából, mint a Fraps -
#48716 a fraps rontotta el bizonyára -
#48715 lol... de hogy a faxba... már egyszer átraktam jpgbe ezt a szar frapsot... -
#48714 bmp: -
#48713 Komolyan BMP? -
#48712 És igen. A DHm neve "Farmer". -
anadrex #48710 Nekem volt olyan, hogy egy mob dobott 2-t is belőle :D
-
#48709 passz, nem én csináltam a képet -
mkfdd #48708 Nekem exalted sovereign mail-ből esett ki összesen 5 :D Mind act1-ben. -
Skill #48707 képet elszúrtam : http://prntscr.com/bdni2 -
Skill #48706
ha valaki farmolna itt a battletagem : skillcopper#2399
gold még mindig van eladó! -
#48705 Szerintem bizonyos plan-ek esélyesebbek. De lehet hogy csak azért mondom mert az egyiket nekem 3-szor ledobták már, azon kívül pedig összesen 1 esett. -
BlazeH #48704 Ja és mindez 120 óra alatt. -
BlazeH #48703 Egész eddig hittem a Blizzard féle random tárgydobásokban.
Ma azonban fél órán belül kiesett ugyanaz a plan, ráadásul ez a plan az egyetlen plan ami eddig esett pár héttel ezelőtt.
Most komolyan, matematikailag nem hiszem hogy nagyobb az esélye a lottó 5ösnek minthogy ez megtörténhessen. Hogy ugyanaz a plan essen csak nekem és abból is kettő fél órán belül. Vááá... -
#48702 Én nem vagyok meggyőződve, hogy az MF hagyományosan befolyásolja a unikot, de lehet. Van aki még nem talált én pedig húzom kifelé sorra azokat, de szar stattal. Volt egy nagyon jó satyakom, de az elveszett HC-n.
~10-et biztos találtam eddig 0 MF-el except ofc valor. 3. HC karimnál tartok ez eddig úgy néz ki nagyon jól össze rakott, ha nem jön be egy külső szerver hiba vagy elbambulok, betompulok jól fogja bírni. Az elsőt elcsesztem mert vagánykodtam a magas dps miatt (DH glass cannon). A másodikat abba hagytam eladtam a tárgyait és töröltem. Nem a műfajom. A harmadik bejön, és legfontosabb szerintem a következő kari, amit buffolni fognak valamiképp. -
#48701 mennyi MF-el?