78986
  • Psychedelic #48781
    Nyugtass meg, hogy csak trollkodsz itt nekünk.
  • Davidus
    ennyit számít a US AH
  • HerrKiss
    Köszi! Így már világos. Amikor a demon hunter-rel mentem, akkor egy templar-om volt, most Monkkal küzdök, Scoundrel-em van. Viszont még csak Follower item-eket találtam, a másik kettőhöz semmit.
    Pedig már játszom vagy 50 órája, 2x végigvittem normálon, és most a köv. szinten az act II-ben vagyok... Followerből meg van egy csomó...
  • j0nNyKa
    lehet, hogy amelyikhez azt írja, hogy "scoundrel item", azt a "scoundrelre" tudod, amihez azt írja, hogy "templar item", azt a "templarra", az "enchantress itemeket" meg rád bízom
  • Különc
    Scoundrel item megy az íjászra, a másik amid van az pedig Templar, valószínű Templar itemet akarsz tenni a Scoundrel-re. Act 2-ben lesz egy harmadik, az Enchantress, mindháromnak különböző item van amit használhat
  • HerrKiss
    ... és mi az a Follower? Követő-nek fordítja a Google, azt hittem, azok a harcosok, akiket elhívok (most épp' egy íjász mászkál velem, én monk vagyok), de rá nem tudom felaggatni.
  • j0nNyKa
    így hc hell act3-ban kicsit nehezen élem meg, hogy kb. 20 másodperce lagom van - szerintem már nem él a karim :|
  • Henty
    nekem olyan volt, hogy nem tudtam túlbidelni egy itemet 40x-re sem, mert azonnal írta hogy máris nagyobb az aktuális bid (25m-ig elmentem aztán hagytam had vigye, gondolom vmi AHbot volt)
  • j0nNyKa
    17
  • Zsooo
    most lőtték le az AH-t, valami gebasz van, az előbb pl ilyeneket láttam

más. IAS nerf előtt mi volt a max gyűrűn és kesztyűn? nekem 15% volt mindegyik, amiből ugye 7% lett, de az AH tele van 9%-al, ezek azóta jöttek be, vagy csak korábban nem volt goldom jobbra és azért nem rémlik?

• Cyberdevil
    Jah, közben észrevettem a general chates anyázásokból h behalt, azért reménykedem hogy viszont látok majd vmit a cuccok közül.
  • j0nNyKa
    hja, akkor bugos, szokásos sajnos..
  • Tisszi
    Nekem is benyelt egy itemet a szombat reggeli-ma esti akciók közül.

ui. már le is kapcsolták az ah-t
  • Cyberdevil
    Kerestem a stash-ben, inventory-ban, minden másik aukciós ház fülön, de se híre, se hamva...
  • j0nNyKa
    nyilván a completed fülön keresed őket
  • Cyberdevil
    Hali! A sima aukciós házzal kapcsolatban lenne az a kérdésem hogy, péntek reggel beraktam 10 cuccot, ma amikor beléptem, se cucc, se pénz, de még a log-ban sincs róla semmi. Péntek és vasárnap között nem léptem be. Ilyenkor visszakapom majd a cuccost vagy b*szhatom, esetleg csinált ilyet másnál is?
  • j0nNyKa
    azért van rájuk írva, hogy "follower item", mert follower itemek -> a followerekre tudod aggatni őket.
  • HerrKiss
    Sziasztok!
    Lehet hogy láma kérdés, de találtam egy csomó tükör-szerű valamit, és ilyen dobókocka-szerűségeket is, azokkal mit lehet kezdeni? Őrizgetem őket, de még nem jöttem rá, mire jók.
    Ha már leírta valaki, akkor bocsi, de nem volt hangulatom visszaolvasni 48.763 hozzászólást.
    Köszi, Herr
  • Henty
    + 2 accot használok 1 klienssel. (2 játék van megvéve)
  • setuh
    Nem banolnak,csak lockoljak az meg par perc kilockolni csak megis ne kelljen bajlodni vele.
  • Henty
    tökmindegy az ip cím, diablo indulásánál inviteles voltam 3 hete pedig thome-os ahova költöztem semmi nem történt, pedig a szoláltató által kreált ip taromyány teljesen más. bár sztem tökmindegy honnan logolsz be. ha meg authenticator akkor méginkább, gondolom látják hogy más ip stb de mindig hibátlan bejelentkezés és nem jön ticket így nem foglalkoznak a dologgal.
  • Archenemy
    nekem fenn van a munkahelyen, meg otthon is, bár igaz munkahelyről csak 1x logoltam be, de nem bannoltak

mondjuk fura is volna, miért ne lehetne fenn több helyen egyszerre?
  • Tyler Durden
    Pont ezaz, hogy én is inkább az str/vit kombós kardokat részesítem előnyben, de ha ehhez ragaszkodom, akkor nagyon csúnyán zsebbe kellene nyúlnom 1000dps környékén. Jelenleg act1/2-t farmolom és elfogadható a dps, persze minél több annál jobb (: Thx
  • Különc
    Ha van rá pénzed akkor megéri minél nagyobb DPS-ű fegyvert venni, de én inkább a statokra megyek rajta, jelenleg egy 841 DPS kardom van 95 strength-tel, 108 intelligence-szel és 290 vitalityvel
  • cateran
    Ha ugyanaz az ip cim, ki le nem szarja hany gepen van? Nekem fent van a desktopon es a laptopon is es nem bannoltak (meg:P)
    Mondjuk egyre kevesbe erzek kesztetest, hogy belogoljak (inkabb TQ vagy akar D2 ha mar H&S stilus) Unom mar a lagspikenak tuno karaktervisszaugrasokat, ami "nyilvanvaloan" csakis az en gepem hibaja lehet....
  • Tyler Durden
    Sajna kardnál elég durva pénzbeli ugrások vannak. 1000dps-es kardok /ami értelmes/ ilyen alsóhangon 10 milla..
  • Fpocok
    Pár száz dps nagyon sokat nyom a latba... szóval nyugodtan vegyél egy nagyobbat...
    Én ma vettem egy 1200dpses íjat egész jó árért... pedig mégcsak 45 vagyok :D
  • Tyler Durden
    Még 1 kérdés: fegyvercserén is gondolkozom a gyorsabb farmolás érdekében. Szerinted megéri egyáltalán befektetni ~1000dps körüli fegyverbe /jelenlegi ~800as 100+ str 100+ vit/ vagy szignifikánsan úgyse változtatna az ölés sebességén és hagyjam a fenébe? /LoH, IAS ofc nem érdekel/
  • Lammer
    nah lanyok... en level 60 inferno act2-on ugy gondoltam, hogy akkor pihentetem egy kicsit a wizi lanyomat :)

Most inditottam egy barbi barbart :) eddig odab*sz :D le lehet torni a lelkesedesemet, de ez most igy jobban bejon :) Pedig minden "rpg"-ben wizard pa'rti vagyok :)
  • nikopeti
    Sziasztok. Egy ismerősöm ki szeretné próbálni a gépén a játékot,csinált uj accountot de nem jelent meg neki a starter lehetőség. A vendégkódjaimat már elajándékoztam igy sajnos nemtudok neki adni,ha valaki esetleg tud segiteni maradt felesleges kódja azt megköszönnénk! Sziasztok
  • setuh
    Ugy tudtam,hogy ilyenkor lockoljak...
  • jazzy
    Én is eladtam ratyi itemet drágán, hálisten nem 1 ember van a földön akinek pénze van de agya nincs.
  • Archenemy
    miért lockolnák? nyilván nem egyszerre használod a két gépet
  • setuh
    Hogy oldahato meg, ha egy masik gepemre is feltelepitem a diablot,ne lockoljak az accom?
  • Southy
    A linkelt item olyan szar volt, hogy csak 120€-ert tudtam eladni :(
  • NecroJoe
    Van valami mód arra hogy európai játékos hozzáférjen a US RMAH-hoz? (és persze ezzel együtt gördülékenyen kijöjjön a pénz paypalról)
  • unknown nick
    Játékon belül is folyamatosan spammelnek, baromi idegesítő, állandóan újabb és újabb bannolt "dfsgh" "wkletf" "hksgdfkl" nevű karikat blokkolgatni.
  • Newfronter
    Nem játékon belül. Vannak akik ebből élnek, hogy más oldalakon hirdetik ezeket és privátban átadják neked a goldot.
    Tehát úgymond illegális a dolog, de a Blizzard nem tudja bannolni őket, mert játékon belül nem történik semmi szabálysértés. :(
    Így tönkrevágják a gold AH-t.
  • unknown nick
    "Lehet hogy ennyire nem kellenek már a dolgok, mert megteltek vele?"

hc-n nem hiszem, ott mindig volt kereslet az AH-ban. Elég ritkán van olyan, ha céltudatosan keresek, akkor 2 oldalnál többet dob találatnak.
  • pisztácia
    2-3 euró 10 millió gold pénzes AH-ban?