78986
  • unknown nick
    Az ok roppant egyszerű minek felhúzni egy sc karit, ha utána kész vége a játéknak. Soha nincs reset, mint dio2-ben. SC-ben az AH-zás is elcseszett szvsz. Ráadásul van néhány dolog, ami soft-ban nem is értem minek van a játékban, igazán hc-ban nyer értelmet.

Ha valaki óvatos, türelmes, mákos és lassan halad nem döglik annyiszor, mint Kungen. Neki szerintem nagyon suicid játék stílusa van.
  • yesname #48820
    Nyoma? Mire gondolsz? Hogy nézegetheted a karaktert és pörgetheted miután már nem játszol vele? Vagy a játékélményre, ami megmaradhat akkor is ha vége a játéknak, nincsenek már szerverek stb.? Ez utóbbi a nyoma, nem az előbbi...
  • SLICK
    Egyébként aki kellően kemény köpésű Act 3 Inferno-hoz és segít nekem leölni Ghom-ot, megköszönném. Bár még bőven kell jobb gear magához Act-3-hoz is de hát a puding próbája az evés :)

(nem HC)
  • cateran
    A feher es szurke itemek eredetileg (kb februar magassagaig)craft alapanyagnak voltak a jatekban, igy megerte osszegyujteni es szetszedni oket. Aztan valamikor februar-marcius kotrnyeken a blizz kidobta a fele jatekot es ujrairta (pl statok)...Hiaba no, vegtelen az o bolcsesseguk..

edit:kozben utananeztem es korabban, januarban voltak a valtozasok:
    "Beta Patch 10 - v.0.6.0.8296 - 23 January
    Attack, Defense, and Precision have been removed.
    Dexterity, Intellect, Strength, and Vitality have been added.
    Nephalem Altars, Nephalem Cube and Cauldron of Jordan have been removed.
    Achievements have been re-enabled.
    Leveling artisans in Normal difficulty now only requires gold.
    Common (white) items can no longer be salvaged."
  • Fpocok
    Én, ha sokat jászom egy játékkal, akkor AKAROM, hogy maradjon valami nyoma. HC-s döglést utálom, pff...
  • j0nNyKa
    Rakanoth-hoz egyelőre félek lemenni, 49k hpm van, de simán el tudom képzelni, hogy 1 hitel :\
    farmolok sztem egyelőre act3-ban
  • yesname #48815
    Sokkal nagyobb élmény a játék HC karival. Próbáld ki megtudod. SC easy mód nooboknak és gyakorlásnak :)
    Mondjuk HC offline lenne az igazi, mert online sajna tőlem függetlenül is döglik és ez már valóban nem jó.
  • Aradebil2
    hell clear is meg volt vele egyébként?
  • Fpocok
    Én igazából azokat nem értem, akik felhúznak 60ra egy hc-t... meghalnak... felhúznak mégegyet, meghalnak stb stb... mint pl Kungen. Mi a fasznak?
  • j0nNyKa
    mert amikor te dőlni borulni fogsz 70-80 óra játék után, és ordítva lerakod, én még akkor is élvezni fogom a kihívás miatt, például
    meg aztán a lányok is buknak a 60as hc karikra, nem tudtad?
  • Aradebil2
    sokan (főleg az öregebb generáció - persze nem biztos h johnny az) nem szeretik az olyan játékokat amiben nem lehet veszíteni. ne adj isten vki jobban élvezi ha tétje is van annak amit csinál:)
  • Dr DeViLKiNG
    Megmutassa a szkillt egy hack&slashben.
    (Általánosságban mondom.)
  • doggy888
    de miért jó ha HC karid van ? Oké megfősz és oda a kari de más ?
  • j0nNyKa
    önerőből, segítség / AH nélkül, első HC kari, ding:
  • Fpocok
    Szarakodik patch óta az AH.
  • Strayerke
    sziasztok én meg pénteken beraktam 2 cuccot AH-ba és eltüntek. Se pénz ,se cucc, se info rola hogy megvették e vagy valami. Valaki tapasztalt még ilyet mostanában?
  • gandrus
    Én legalább csak 4470 aranyat bukok, ha bukok, de 700 000 az rengeteg. Legalábbis az én szintemen még az.
  • elitehun
    nálam meg egyáltalán nem irja ott hogy licitáltam volna bármire is és a pénzem sincs sehol (700k)...
    egyszer licitálok vmire és akkor meg ez van, na mind1 remélem hogy visszakaom a pénzt legalább.
  • gandrus
    Licitáltam egy tárgyra, és én voltam a legtöbbet ígérő, majd mielőtt lejárt volna, gondoltam megnézem újra, de nem működött az aukciós ház. Mikor újra működött akkor ez fogadott:

Azt írja, hogy winner vagyok, de az időre meg azt, hogy expired. Nem is jelzi a kész aukcióknál. Tudja valaki, hogy ilyenkor mi van? Megkapom valaha a tárgyat, vagy visszakapom az árát?
  • Laza
    Nem feltátlen az ... mivel ez is úgy működik, mint a licitálós rendszerek általában. Ha akarom kezdésnek megadhatok egy itemre 50 milla bid-et, akkor is a következő bid értékát teszem rá, és ha valaki arra megpróbál rátenni, akkor a rendszer automatikusan a 'nevemben növeli' a licitet ... mindaddig, amíg az általam megadott összeg engedi. Természetesen már az elején levonja a teljes összeget tőlem, de ha alacsonyabb liciten sikerült elvinnem, akkor a különbözetet visszautalja a rendszer.
  • Susarc
    Jól nyomod GZ!!
  • Fpocok
    Ja, ezt már ismerem... várjuk meg a karkandot...
  • NikeCortez
    így van.

pl : ottvannak a fehér itemek (nem a szürke) aki diablo II-zött akkor emlékszik mi volt ott a fehér itemekkel. Én runázásra tippelek a késöbbiekben, vagy craft alapnak fog kelleni pl egy fehér superior shield.

tipp ez, de akkor nemtudom mi masért lehet bent , és igen innen leszürhető az is (nem mintha másképp nem) de ez egy nagyon félkész játék amit nagyon de nagyon nem teszteltek le soha....

egyébként maga a játék király lett :) nagyon tetszik :)
  • Carmang
    Jól beszél a srác. Arra gondoltam, hogy mivel lesz még kiegészítő a játékhoz, azokban fog az egész játékmenet kiteljesedni. Most kiadtak kezdésnek egy "félkész" valamit. Biztos vagyok benne, hogy Blizz-nek konkrét tervei voltak még a megjelenés előtt, hogyan skálázzák tovább a játékot a kiegészítőkkel.
  • NikeCortez
    öltözz átt magic findbe és több item esik, persze a stack legyen 5ös (valor)

aztán ha kiesik a item lvl 63-as cucc, jöhet az ima "csak jo legyen ...csak jo legyen...huhh bakker ez megint sz@r "

valahogy igy megy ez. :)
  • NikeCortez

azért, vesznek ott is dolgokat, csak utánna kell nézni mit mennyiert erdemess, es mi kellhet vkinek.

nekem ugy heti 10.000 huf bejött...
  • Ry0K3N
    Amúgy nem baj lehet valaki még nem látta, van sok jó ötlete. Én annak örülnék ha arra is adna bónuszt ha pl egy egész actot farmolsz minél több küldit megcsinálva. Ezzel pl boostolhatnák a bosslootokat attól függetlenül mennyi questet csináltál meg. Mert jelenleg endbossnak nekiesni nincs sok értelme, oltári szar cuccokat dobnak. Inkább elmegyek helyette eliteket ölni ami elmaradt.
  • Jabar
    mivel gyorsabban üti ugyan azt a sebzést így mindenképp nő a sebzés de az adatlapon ez nem látszik úgy mint más buffnál, szerintem ez bug de végülis ez legyen a legnagyobb baj (sajnos nem ez :D ).
  • Savmacska
    Stat-ban nem adja hozzá!
  • Carmang
    Valamiért nem tartották fontosnak (vagy elfelejtették?), hogy a karakterlapon is megjelenítség a DPS növekedést. Mert egyébként egyértelmű, hogy ha valamit gyorsabban ütsz ugyanazzal a fegyóval, akkor nagyobb a DPS-ed. Ennél többet nem kell vele foglalkozni.
  • NikeCortez
    szia!

most néztem amit irtál...a dmg nem novekszik fel. hiába a 75% att speed , a dmg ami belolle szarmazna a barbarnal nem latszik. láttam...

Megnyitottam az inventoryt és lestem a statot, ahogy fel ment a frenzy stack 5re, semmi nem tortent, csak gyorsabb. Másnak is ilyen? mert nem találtam semmi infót, hogy a barbárt ezen a téren nerf-elték vagy ilyen lenne maga a skill. (azaz csak sebességet ad és dmg-t nem...)
  • Savmacska
    Hát ez hatalmas :DD
  • Susarc
    uhh shit akkor sry:P
  • Ry0K3N
    Vótmá :D
  • Susarc
    sry guys,de én birom és mindig nagyon jókat mond! hátha valaki még nem ismeri!

• Különc
    Nekünk konkrétan 3 órán át nem volt tegnap IPTV se Internet, erre mikor telefonálunk akkor azzal jönnek, hogy nálunk van a baj.

Azelőtt is egy hétig mindig a meccs előtt ment el 1 órára, gondolom akkor is velünk volt a baj de csakis 1 órán át

(Még jó hogy van Digink is, ott legalább a meccs HD)

Szerk, Carmang: én voltam az egyik, de amint megtudtam milyen az inferno egyből szüneteltettem, illetve megjelenés előtt még abban a hitben voltam (mint sokan rajtam kívül) hogy ez egy jó játék lesz, sajna nem így alakult így jegelve van számomra a HC, és maga a játék is, csak AH-zni lépek be meg 2-3 naponta 1-2 runra
  • Carmang
    Juteszembe... Volt itt valaki, aki a megjelenés előtt mondta, hogy eléri SC-ben lv10-et, aztán kizárólag HC karikat csinál.
    Hogy áll most a dolog? :)
  • Carmang
    Nekem egész hétvégén apró, de idegesítő lag volt (van). Gondolom szerver oldali.
  • Count Adyn
    Nekem is ma ölte le a t-online a hc karimat... asszem igy nem fogom erőltetni mert semmi értelme idegbajt kapni:D
  • j0nNyKa
    ezzel a hozzászólással most nagyon-nagyon-nagyon feldobtad az estémet