Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oksa 1 kezessel emgyek és 13k a dpsem
Különc
Mennyi a DPS-ed? Valószínû kevés, talán ha nincs bent, akkor barbárral használd a Wrath of the berserkert, kétszer eltudod tolni enrage elõtt, lehet háromszor is, nem tudom

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Egoraptor
Jah, én már végigmentem összes ranged-en,
nálam eddig erõsen ez a sorrend:
DH>Wiz>WD
<#eplus2>

butcherre van valami trükk mert sajnos nem vagy Athene vagy hogy írják WD-vel és barbarral elég lassan akar meghalni ez a izé és a végére a nincs hova futnom 8)
nyilván bug.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Van meg egy apro erv a blaa lightning melett, nem hittem a szememnek, wallernel atut a falon, a multi nem.
antgecc
Én se szeretem a multit. Túl nagy a szórása. 1000x jobban bejött a gömbvillám aoe dámázsra.

Én így megyek dh-val:
hatred töltés: bola
single target, nagy dmg: impale dottal
aoe: ball lightning
többi mentõ, ez nagyon bejött.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

WD nagyon jó ha most kezdeném tuti nem abrbárt hanem WD-t húznék már el is kezdtem de ktiartok a babár olyan mint a csúnya kutya olyan ronda ,hgoy már szép. infernon a barbár olya szar ,hogy már jó 8)
esgerus
nah, akkor felhúzom a 3. karit is infernóig. :D
még jó ,hogy lvl 48-on pihen egy. :)

multi shot jó lenne, 5 hatredé..de így f0s

Carlos
Lehet, mert az volt az elsõ kari amivel elkezdtem komolyabban játszani.

Þór vígi þessi rúnar

greyfox
Ez fura, normalon én 2x haltam meg, mind a 2x figyelmetlenségbõl :)

Nekem WD is nagyon tetszik, iszonyat dps-t produkál, igaz, csak normalon vagyok még vele.

Steam: greyfox

Aradebil2
én wizarddal közelharcos styleban nyomom (frostnova, chill aura) és nem haltam meg normal alatt egyszer sem, NM-en is csak háromszor (act3ig)
szerintem ha most kezdenél egy barbot te sem halnál meg vele normalon

Én meg pont a 34-es barbárommal nem haltam még <#nezze>

Get a life!

Youtubeon van ezernyi féle taktika. Én a "3 csapda lerak, megvár charge majd smoke, átrohan másik oldalára a pályára, 3 csapda+spam hatred generátor megvárva chargeot, majd ismétel"-tel öltem. Bátyám simán középre rohanva ott alázta le ~100k dpsel.

Carlos
Igen, Wizard-dal és DH-el. :)

Þór vígi þessi rúnar

esgerus
De valakinek azokat a cuccokat is ki kellett farmolni valahogy.
Csak létezik valami más megoldás is. :/

Carlos
29es szinten az Act 3 végén vagyok vele és eddig egyszer sem haltam meg. EGYSZER SEM.
A barbárom ilyenkor már elhullott 1-2x actonként.

Þór vígi þessi rúnar

Én nem 11-es kb 30x haltam. Wizard vagy WD lesz a következõ.

Get a life!

Carlos
Miután meguntam a szopást a barbár act 2-n ezért inditottam egyet.
Hogy miért DH?

Monk az majdnem barbár. Közelharcos szopós.
WD: ez volt az elsõ karim, áll 17-es szinten, majd valamikor folytatom.
Wizard: sose tetszett annyira.

Þór vígi þessi rúnar

Voyager5
Én spec Wizarddal.
holy84
Multi shotot meg Numbing trapset kidobnám !
Multi helyett Elemental Arrow - Nether Tentacles, irgalmatlan jó kis cucc :D

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

Jaja kozbe en is huzok wizzardot is.
hát ja..meelevel utána kell menni, az a szopó.Még jó a shieldes minionok....a raret kell kinyírni, de az meg lassú és mindig a minionok mögött van direkt :D mi ge*ik már..nem elég hogy 10x-20x annyi hpjuk van.

antgecc
Én spec mindennel játszok, nincs mainem.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

greyfox
mindenki DH-val játszik? :D

Steam: greyfox

Azok a vortex-esek...épp azokon szopok most.... meg az is h kattingatok itt a moltenes mobokra, azok elfutnak de "még volt rajta kattintásod" és fut utána a moltenbe.... megbántam hogy melee-t inditottam....

Get a life!

Egyelore tartozkodok, holnap majd elmondom :)
Tatyla
most ezen a builden gondolkozok,vélemény?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

én fast meg teleportos elitekkel jártam már így, sõt wallerekkel is volt, hogy beleragadtam a falba (pedig csak 1-et raktak :D buggeci :D ) kedvencem azért a wallosak..mondjuk ezek a hülyeségek inkább szánalmasak már, nem tudtak mit kitalálni.Meg az ilyen odaránt magához az megint mi :D:D:D

antgecc
whirlwind barbárnál vagy tempest rush monknál és nincs ilyen gondod.

igen, könnyebb úgy az élet valamivel...bár elementtallal se tart sokkal tovább mfd +12dmg -re állítva, plusz extra annál ugye, hogy life-ot is kapsz.Másrészrõl, inf-be sok a cd a changenél és a NV buffot is szétkúrja :S szóval, mi ált. nem váltunk :)

Különc
Konkrétan ezért sehányszor mert van Leapem és furious chargeom is

Kis flame. Ki hányszor halt már meg melee karival, mert be ragadt a mobok közé és nem bírt elmenni ? :D

Get a life!

<#eljen> Pont ez volt az elobb Belialnal, elemental meg hungeringel tul sokaig tartott, rapid-al bedaraltam hamar.
Különc
Mindenki 1 hónap alatt akarja kivinni a gamet

Savmacska: valószínû azért, mert a mob hitboxa "nem fér át" azon a szûkebb részen, de nem értek hozzá

Miért áll meg ott a mob az ajtóban ?

Get a life!

hungering arrow azonnal sebez, és elég sokat és elég sok mobot 1xre, fõleg ha a 50%-os pierciengen van.Multishot sokat zabál és értelme csak a reduce hatreddel van...ettõl sokkal jobb az élet"szívós" elemental arrow is.
A rapidnak általában inkább bossokon van értelme a mfd def skillel..elitek ellen kuka és csak 1 hely pazarlás, fõleg infernon.

tiszta száni lett itt mindenki dhval :'

Eddig hasznaltam azt is, most megprobalom az infernos skill setet begyakorolni, nem mintha nem haladnek bola shot+ multishot+rapid fire comboval, de ha van aki jobban tudja attol mindig igyekszem/szivesen tanulok.
Carlos
Increased Attack Speed

Þór vígi þessi rúnar

antgecc
Ball lightningot én is nagyon szeretem, sztem kicsit op is. Ami még nálam kihagyhatatlan dh-nál, az a bola shot. Nekem nagyon bejött.

jazzy
Hogy csinálod?
skinnyman
Közben megvolt nm-en Dio, más skillekkel, bal gombon stunos frenzy-vel, jó kis cucc.
Ez a hell viszont durván nyögvenyelõsnek tûnik, az elsõ champion zombi pakkok is sokszor megszopatnak, eddig tudtam azért haladni benne (shattered crown megvan) de nem egy könnyed valami, a skillek erõteljes használata nélkül egy sima zombipakkal is meggyûlne a bajom szerintem.

AH-n néztem hogy vannak majd kétszer olyan dps-û 1kezesek mint a legnagyobb amit használok/láttam (150 vs 300 dps), egy olyannal kicsit könnyebben boldogulnék gondolom... Hát majd meglátom, de csak akkor akarok AH-zni ha már tényleg muszáj.
Most viszont mehetek pónikat ölni nightmare-en :)

Regards,

Kosz a ball lightning tippet, nagyon beteg <#zavart1>
antgecc
mijazaz ias?

Carlos
Köszönöm!
<#worship>

Þór vígi þessi rúnar

ias, dex, crit dmg, crit chance/movement speed ebben a sorrendben. Skilleket nézve, ami nekem mindig ki van rakva az Hungering Arrow (50% pierce), Elemental Arrow (ball lightning, vagy tentacle), smoke screen(általában a 1,5 sec vagy 12 disc), Caltrops (80% vagy 45% weapon dmg), Preparation (30% hogy nem rakja cdre), meg egy ami mindig változik (sentry guardian turret jó partyba pl, vault meg singlebe).
Passzívok közül pedig rengeteg használható van(archery, sharpshooter, steadi aim a legnagyobb dps boostolók).

Ehh, az kar. Igy nem vagyok biztos benne, hogy visszamegyek majd wow-ozni. Kosz a gyors valaszt.
Aradebil2
patch után csak elértéktelenednek, a változtatások nem lesznek visszamenõleges hatásúak, ami kiesett az már olyan marad, én a salvage-re szavazok (vagy eladni ha használható)