78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Skill #48861 szerintem partyzál ranged barbárral XD -
Susarc #48860 valaki nagyon pro.........mi a pöcst csinálsz ha befalaznak a texturába ,te übermensch? -
Sunrider924 #48859 Lenne nekem is egy kerdesem, meele wizard, 39k hp, 700 a legkisebb resi, 7,2k armor, 22k dmg, atmereszkedtem act2be es a molten shielding teleportos fallen champion feltorolte velem a padlot. Konkretan a molten miatt ugy olvadtam, mint ho a napon. Ebben azert vagyok annyira biztos mert skippeltem a pakkot 2-3 meghalas utan, jott par mas affix kombo azok lementek aztan jott megint egy molten+fire chain affixes lacuni accursed pakk, detto megint haltam/skipp. Megis mennyi resi kellene akkor wizardal act2re? -
#48858 DHval meghalni? hm. ahogy érzed. -
BlazeH #48857 Nem tudom melyik patch hozta magával, de nálam is folytonossá vált, hogy befalaznak, láncban jailelnek, és konstans fearben tartanak. Igazán jó szórakozás. Vagyis nem. -
#48856 10 itemből nekem is 1 maradt meg. Completed fülön persze semmi D:
Szerintem legkésőbb estére helyreáll AH. -
Skill #48855 eladó diablo 3 gold nálam.
használt accot veszek! =)
amúgy nekem is eltűnt mindenem ahból . kár azért a 40-50 euroért =( -
Susarc #48854 Kezdem lassan kurvára megutálni a Blizzardot!
tegnap volt időm játszani összeszedtem 250k goldot amit a nap végére szinte teljesen lenulláztam /megint nem tudok javitani mehetek ÓRÁKAT! farmolni pénzt/
Az egy másik mese,hogy mit tennék azzal a ygökérrel aki kitalálta ezeket a beteg javitási költségeket!!!! normál,dolgozó családos ember aki SZÓRAKOZNI AKAR! tübb órát kell,hogy üljön a gép elpőtt,hogy az esetleges halálok árát kitudja fizetni....
szóval ez "még nem is lenne baj" /anyád:D/ de a smoke screen még mindig bugos pedig kb. az az egyetlen mentő skillem /csapdákon minden mob átrohan:S/ 2 falazó pakk totál leamortizálta a pénzem,mert mindenegyes falat amit kiraktak azt a karakterem texturájába rakták azaz megse tudtam mozdulni! a csampionok egymás után láncba használják a képességeiket fearel majd megint fearel és ha eddig nem haltam volna akkor megint fear.....ugyanez a lefogásnál és társainál! Hol van a régi blizzard aki tudodtt programozni? Orbitális bugok lásd,hogy a faltexturát a karim texturájába teszi stb.
vagy naiv vagyok és ez direkt van?
kezdem végleg elvesziteni a bizalmam -
BlazeH #48853 szerintem felejtsd el... -
#48852 Sziasztok !
Szerintetek Blizzard tud olyat csinálni ,hogy karaktereket mozgat accountok között, kérdem mindezt azért mert öcsémmel van egy közös accountunk ,és most énis akarok venni egyet amire át akarom vinni a DH-mat.
Köszi előre is ! -
#48851 nekem tök üres.....
nem enged venni sem.... -
#48850 Nem jön vissza a kb 4 millát érő árum AH-ból, akkor annak meszeltek? Nem pöcsölök ticket írással, szóval ha válasz pozitív, akkor a játék továbbra nekem negatív lesz -
#48849 Nekem most esett egy 140 str 140 vit 56 allres sisak. Ja WD only. :D -
radical #48848 Ez tényleg igy van, hétvégén pl esett vagy 8 db str, vit, 40-50+ resist all item a WDmmel A1-ben. Barbárom nincs és sose lesz úgyhogy köszi szépen. -
#48847 Eddig hány ticketet írtál? -
#48846 Nalam mar jo az AH. Eladott itemert megkaptam a goldot, eladatlanokat visszakaptam. Megvett targyat is megkaptam vegre. -
BlazeH #48845 Nekem tegnap 150k outbid visszautalásom tűnt el. Rányomtam, hogy küldje a ládámba, azóta se jött meg. Azért én annyira nem aggódom, ha rendesen van megírva a tranzakció kezelés, akkor előbb-utóbb meg kell jönnie, nem tűnhet el a semmibe... -
#48844 Teljesen fölösleges, rögtön lepattintanak. Szokás szerint írnak valami maszlagot és részükről el van intézve minden, persze se cucc, se pénz.
-
#48843 Gondolom panaszkodni, vagy ticketet írni tök felesleges...
Na mindegy, monkkal amúgy sem tudtam haladni, most gear nélkül már játszani sem fogok vele ;D -
#48842 Nekem sincsenek meg a berakott itemek, igaz "csak" gold ahba raktam, de fent írja hogy 7 of 10, de látni meg semmit nem látok.
Nem értem minek kellett ez a qrva ah.
Az egész classbalance erre épül...
Alig várom hogy bejöjjön a pvp, olyan dráma lesz, hogy öröm lesz nézni -
#48841 Szóval... beraktam monkom egész jó gearjét RMAHba... ma nézem, lejárt mindegyik, viszont 10ből csak 3at kaptam vissza. A poén, hogy a többi itemnek még a historyja is eltűnt... mintha be sem raktam volna. Ez mi? -
cateran #48840 Nincs olyan, hogy nem a blizz hibaja..Ez az o jatekuk, az o rendszeruk, a felelosseg is az ovek (akkor is ha szerzodesben vannak valakivel) Engem, mint Gipsz Jakab atlagfelhasznalot baszottul nem erdekel mennyibe kerul es konnyu-e vagy nehez eletben tartani az infrastrukturat, amit a jatek igenyel...engem az erdekel, hogy immar sokadszorra, nem tudom hasznalni rendesen (es az angol forumokat nezegetve, nem csak ne ragtam be blizzre...) . -
#48839 Ismerős meghalt egy helyen és nem írta ki a szokásos meghaltál, resurrect képernyőt. Bementem hogy fel tudjam éleszteni, és akkor látom, hogy a hullája a levegőben volt a szörnyek feje felett, persze hiába kattintottam rá, a felélesztés se ment, reloggolnia kellett, 5-ös buffnak annyi. Lol... -
who am I 7 #48838 szerintem nem mindenki képes átkonvertálni élvezetté az uncsi ugyanazon a taktikán alapuló fosó buildeket (max res, max vitality) majd egy lagg miatt (in the name of stop piracy), így is halni.De, én sem zárom ki azt, hogy nincs olyan, aki ezt élvezné..lenézni meg fölösleges, mindenki más.
Én is azon az oldalon állok, hogy amíg nincs offline mód, és amíg idióta affixek tobzódnak eliteken, addig nekem ez nem kihívás és max perceket vagyok hajlandó tolni ebbe..../hó :D természetesen solo-ról van szó..segítséggel nekem nem az igazi. -
Savmacska #48837 Kaki a monk, ha nincs rá 150misid. -
#48836 Ez mindig csak az EU realmon van...szerintem az EU-s üzemeltetők hibája. Akik asszem franciák.
Du. kérdeztem, hogy nektek nem fura-e az AH, mert már jóval áron alul adom a cuccost és nem viszik én meg tudtam vásárolni. Hát estére megkaptam a választ. -
cateran #48835 "Due to the high transaction volume, the auction house was unable to process your request. The volume of auctions can fluctuate rapidly,so please try your bid, buyout or sale again in a few moments"
Egyreszt osszeteszem a 2 kezem, hogy a blizz nem felelos semmilyen nagyon kritikus dolog softwareert (atomeromuvek, nuklearis tengeralattjarok, ilyesmi) masreszt a vilag szegyene amit muvelnek (bar szep teljesitmeny volt 1 ropke honap alatt semmive tenni 20 ev munkajat...harmadreszt mar 5 perce nagy a forgalom az ahban......megis mennyi az a few moments blizz idoszamitas szerint? -
#48834 "ha lag van ha tényleg nem te tehetsz róla és meghal a nagy HC kari...na akkor mivan óvatos játék ? :O "
Ezért írtam a mákot :)
De ezen nem érdemes vitázni. Mivel a játék végtelen időre tervezett tőlem akárhányszor meghalhatok, mert mindig kicsivel több goldom lesz a következő karira. És az a HC-ban nem inflálódik úgy mint softban, hogy ilyen 500-700 millákkal rohangálnak páran. Van egy egészséges fluktuáció.
"látom kirobbantottam a dolgokat :D"
Nem baj mindenki leírja pro-kontra miért azt a módot szereti. És addig senki nincs elítélve amíg a másikat nem nézi le, a perverziója miatt.
"Kungen attól még nem lesz semmi ha felhúzol egy ilyen karit"
Ha jól lesz implementálva a PvP egy HC kari nagyon különös érték lesz, mert az arénában az sem halhat meg. -
#48833 azon gondolkozok, hányszor fogom még neked leírni, hogy a játék élvezete miatt HC-zik, aki így tesz
ha neked az a jó, hogy az asztalt támasztva ásítozva farmolsz SC-n, szíved joga, de ne értetlenkedj már azon, hogy más miért próbálja meg élvezni a játékot
szerinted melyikünk fogja hamarabb megunni? te, aki már most jobb híján itt értetlenkedsz, vagy én, aki minden pillanatban figyelek a játékra, amikor elé ülök? -
#48832 Linkelj egy hozzászólást, ahol valaki sírt, mert meghalt HC-ban... de tényleg sírós legyen, nem ilyen "basszus, meghaltam, de nem baj indítok újat" félét
Szerk: és azt a hozzászólást próbáld meg bugyuta, homoszexualitást feltételező smileyk nélkül -
#48831 van 60as sc DH-m is, de azért azzal már haltam vagy.. pfú, iszonyat sokszor
és azzal hiába gyakorlok be dolgokat, kb. eddig a pontig volt elég a gyakorlás, innentől minden a gear -
#48830 látom kirobbantottam a dolgokat :D Aullah-val értek egyet lásd Kungen attól még nem lesz semmi ha felhúzol egy ilyen karit, beleölt idő aztán meg csak a sírás ha ne adj isten megpusztul :D szvsz tényleg nem tudom szerintem időpocsékolás hc-zni túl nehéz főleg ha lag van ha tényleg nem te tehetsz róla és meghal a nagy HC kari...na akkor mivan óvatos játék ? :O -
#48829 Húzz fel egy sc karit, ha eddig nem tetted, meg fogsz döbbenni a különbségen :)
Vicc nélkül Hellig szó szerint izzadság csepp nélkül el lehet sprintelni.
Gondolj bele eddig mióta dio3-al játszol, egy kezeden (vagy annak a felén), meg tudod számolni hányszor haltál. -
#48828 Vetkőzés az öltözés ellentéte -
#48827 150k-val kezdtem act3 közepén, kínkeservesen összegyűlt kb 200k. Persze nyilván nem a gold farmolás volt a cél, de ez most mellékes.
Aztán jött egy kedves kis elit csoport és utána néhány, egy idő után már le se akartam győzni őket csak túlélni amíg a következ pályára bemegyek, dehát ez se nagyon jött össze, kb 20 perc alatt nullázták a teljes aranykészletem.
lol lol
Mehettem vissza normál act1-be zombikat ölni. Kurva jók ezek a javítási költségek :D -
#48826 mi lenne ha ezt most így átgondolnád?
öltöztessem fel az sc karimat a hc karim cuccaiba? -
#48825 Arra, hogy látom, hogy belerakok egy csomó órát, és látom, hogy feljődik a mindenem. -
#48824 Mi lenne ha letesztelnéd SC-ben és nem kérdeznél hülyeségeket? -
#48823 Egyedül nem toltam DH-t, volt aki tankoljon. Viszont 1hit-től döglöttem. :D -
#48822 2,5k armor (47% dam reduction), ~0 allres, 49k hp, szerinted hell Rakanoth 1hitelné a DH-t?