Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fun is fun and done is done
Valakinek nincs kedve játszani?
Szeretnék felhúzni egy karit és kéne 1-2 ember aki segít benne 😄
természetes én is segítek ha valami kell! 😊
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Szigorúan nem azon a gépen használva, amin játszol!
fun is fun and done is done
Igen, biztonságban vagy a négy fal között. Viszont vannak dolgok amik KOCKÁZATOSABBAK... pl este a nyóckerben (vagy az iPon elõtt éjfélkor <#mf1>#mf1>) NAGYOBB eséllyel bicskáznak meg, mint mondjuk a 22 kerület szélén délben. Nem biztos, hogy megböknek, de nagyobb az esély.
Þór vígi þessi rúnar
Olyan ez, mint felni kimenni az utcara, mert mi van ha pont arra jar egy elmebeteg, es egy kessel kirabol, ezert inkabb otthon maradsz mindig, a biztonsagot nyujto 4 fal kozott. Ez is egy megoldas, de ha jarsz-kelsz a varosban, azzal egy csepet sem vagy nagyobb veszelyben, mert ahogy latszik az elmult esetekbol, akar otthon is kirabolhatnak 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Þór vígi þessi rúnar
De azért szar az amikor te is az 1%-ban vagy.
Én csak annyit mondok, hogy én óvatos lennék, ha mennék public game-be. De nem megyek. Szive joga mindenkinek ott játszani ahol akar, de ha Public game-be játszik és beüt az 1% crit akkor bukja a cuccait.
Kábé ennyi.
Þór vígi þessi rúnar
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Þór vígi þessi rúnar
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Azt írta, hogy nem javasoljuk, hogy publicra menj, mert feltörhetnek.
(feltételes mód)
p.s.: Énis voltam már public game-ben még a legelején, és nem törtek fel. De azóta, hogy kipattant ez a hülyeség inkább nem megyek.
Þór vígi þessi rúnar
A céges androidos mobilt lehet hogy csak nyár közepén kapom meg...
Megszerezték a felh. neved és jelszavad, mert nincs auth-od. Ennyi.
Þór vígi þessi rúnar
Ekkor mondanám el azt, hogy még mindig kétféle támadás érte a blizz-t egy szerver törés ami miatt leállt az egész vasárnap és a mitm. Továbbá még bejátszik a trójai is, ami auth-al kezelhetõ.
De nem teszem.
Þór vígi þessi rúnar
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Még mindig halogatom a megvételét...
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P