Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugyanazt csinálja, mint a célhardver, vagy az app. Akkor megbízhatatlan, ha a potencionálisan megtámadott rendszeren futtatod (ahol játszol és ahol a keyloggerek futnak). Ha egy elkülönített, tiszta masinán fut, akkor teljesen megbízható.

fun is fun and done is done

Különc
"Fizika" authenticator? ok

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Sziasztok!
Valakinek nincs kedve játszani?
Szeretnék felhúzni egy karit és kéne 1-2 ember aki segít benne 😄
természetes én is segítek ha valami kell! 😊

zorrobomber
iphone is jó 😊

Most akkor van a CDgalaxisban fizika authentikátor, vagy nincs? 😊

Különc
Blizzard teszi be 90-200 millió goldért a fegyvereket? Nem igazán értenek hozzá akkor...

Aradebil2
wow köszi. ez 100%-ig megbízható?

jó hát..ez ember függõ, h kinek mi az unalmas...valaki szereti levadászni messzírõl az ellent, valaki szereti közelrõl szétcsapni.Én a közelrõl szétcsapnival kezdtem, de meguntam mert nem lehet haladni vele...de a levadászni messzirõl sem lehet overgear nélkül haladni...sztem blizz dobja be az ilyen 1400as dps-es cuccokat ah-ba <#eplus2> /konspiráció on

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Amíg eladó fizikai authentikátor nincs az országban, androidos telefon meg a kezedben, addig jól jöhet a winauth (keress rá, elõ találatok között ott lesz, nem linkelem). Nem támogatott, de mûködik.
Szigorúan nem azon a gépen használva, amin játszol!

fun is fun and done is done

Carlos
sose wowoztam. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Aradebil2
pindle=nihlathak természetesen

Különc
Mindenki hozzászokott az ingyenloothoz WoWban /flame

Carlos
Nem is mondtam hogy rossz, csak UNALMAS!!!

Þór vígi þessi rúnar

Aradebil2
ilyen ez a diablo. ladderszezont mindenki mf-sorcival kezdte, pár nap NM mefirun, majd cuccolni hell mefirunra, ahonnan már cuccolhattál hammerdint --> további pindle farm, smitert felcuccolni --> torch farm. problem?<#idiota> és mégis mekkora tábora lett a játéknak. a farmolás nem rossz,értem?

Carlos
Késes dolog, sarkítom:

Igen, biztonságban vagy a négy fal között. Viszont vannak dolgok amik KOCKÁZATOSABBAK... pl este a nyóckerben (vagy az iPon elõtt éjfélkor <#mf1>) NAGYOBB eséllyel bicskáznak meg, mint mondjuk a 22 kerület szélén délben. Nem biztos, hogy megböknek, de nagyobb az esély.

Þór vígi þessi rúnar

PiszkosFred
Nem is azzal van a baj, amikor az ember leirja, hogy o inkabb nem kockaztat. A gond ott van, hogy egyes mediumok ezt kesz tenykent, okkent kezelve irjak meg a kamu cikkeiket. Semmivel sem tornek fel tobb accot (szazalekban) a D3-ban, mint anno a WoW fenykoraban, vagy mas mmo-ban. Most ez porog, ebben van a "penz", ezert tunik soknak, pedig nem az.

Olyan ez, mint felni kimenni az utcara, mert mi van ha pont arra jar egy elmebeteg, es egy kessel kirabol, ezert inkabb otthon maradsz mindig, a biztonsagot nyujto 4 fal kozott. Ez is egy megoldas, de ha jarsz-kelsz a varosban, azzal egy csepet sem vagy nagyobb veszelyben, mert ahogy latszik az elmult esetekbol, akar otthon is kirabolhatnak 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Carlos
Mert ha pénzt szeretnél szerezni, amibõl az értelmes karikkal játszhatsz, akkor farmolnod kell a játék legprimitívebb, legegyszerûbb és legopbb kasztjával.

Þór vígi þessi rúnar

Smuge
Szerintem ha akkora lenne a probléma már rég inaktív lenne a gomb vagy javították mostanra ezt a rést.

bírom ahogy mindenki meg akarja magyarázni, hogy miért a játék legprimitívebb, legegyszerûbb és legopbb kasztjával játszik D:

Carlos
Lehet, hogy csak a játékosok 1%-t törik meg valamilyen módon, de azért itt is volt már rá példa és haveromat is törték már meg (igaz kiderült, hogy egyiknek sem volt authenticator-a).
De azért szar az amikor te is az 1%-ban vagy.

Én csak annyit mondok, hogy én óvatos lennék, ha mennék public game-be. De nem megyek. Szive joga mindenkinek ott játszani ahol akar, de ha Public game-be játszik és beüt az 1% crit akkor bukja a cuccait.

Kábé ennyi.

Þór vígi þessi rúnar

PiszkosFred
Megis nagybetukkel kiemelve, szinte mar-mar veres kardkent hordozva irja mindenki a feltoresek kapcsan, hogy "Public Game" az egyik fo oka. Es amint a pelda is mutatja, nem... Valami gebasz van a rendszerrel, az oke, de a remhirkeltes nagyobb utemben zajlik, mint ahogy azt indokolna a dolog.

Tinman
Lehetek a barid? <#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

köszönöm: )
Carlos
YAY... kiválasztottak a WOW Panda beta tesztre... Csak egy török site-on kell belépnem hozzá... <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Fõmenü/change quest-nél lehet nehézséget is választani.

Maak
Ennyire gyoker nem vagyok, de kosz a feltetelezest...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

nightmare-en megöltem diablo-t és kezdõdött megint elõröl, de ugyan úgy nightmaren. mi lehet az oka?😮
Smuge
Mondjuk kicsit gyanus , hogy 4-5 recent player szinte folyamatosan online van mikor fellépek. Lehet, hogy ultrakockák vagy kifogtam a grindelõket. General chaten pár napja megjelentek a "2-3 nap alatt lvl.60 $149 dollár fejében" üzenetek.

Különc
Én már csak arra lennék kíváncsi, hogy egy "Te vagy a 999999999 látogató, nyertél egy iPad 2-t!" linkre, vagy egy Viagrás e-mailre kattintott-e

hasonló nálam is . sok publik game és még mindenem megvan.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Carlos
Nem ezt írta.
Azt írta, hogy nem javasoljuk, hogy publicra menj, mert feltörhetnek.
(feltételes mód)

p.s.: Énis voltam már public game-ben még a legelején, és nem törtek fel. De azóta, hogy kipattant ez a hülyeség inkább nem megyek.

Þór vígi þessi rúnar

Smuge
Én voltam public game-be nem is egyszer , semmi nem történt azóta.

PiszkosFred
Viszont - termszetesen reszvetem a Maak kolleganak -, a "ne menj publicba, mert emiatt tornek fel" dolog itt latszik, hogy hulyeseg, es nem kizarolagos a dolog.

greyfox
Szerinted miért írtam, hogy app? 😊

Steam: greyfox

Ok, köszi. Ma meló után be is ugrom.

Aradebil2
okostelefonokra ingyenes, nem mobiltelefonokra😄

Carlos
cd galaxisban van

Þór vígi þessi rúnar

De. Ha van app telefonod 😊

greyfox
Az authenticator app telefonokra ingyenes, nem?

Steam: greyfox

Aha, 576-ban szerintetek lehet kapni authentikátort 😊
A céges androidos mobilt lehet hogy csak nyár közepén kapom meg...

Carlos
Perszehogy nem.
Megszerezték a felh. neved és jelszavad, mert nincs auth-od. Ennyi.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Most pofátlan lennék és megkérdezném tõle, hogy authenticator volt-e, erre jönne a válasz, hogy nem.
Ekkor mondanám el azt, hogy még mindig kétféle támadás érte a blizz-t egy szerver törés ami miatt leállt az egész vasárnap és a mitm. Továbbá még bejátszik a trójai is, ami auth-al kezelhetõ.

De nem teszem.

Þór vígi þessi rúnar

Maak
sms-t allitottam be, de semmi nem tortent

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Authentikátorod van?
Még mindig halogatom a megvételét...

a berserker thrive rune-val?és a boon passzív?úgy párszor el lehet lõni.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Aradebil2
és ezzel a man in the middle konspiréciókat be is fejezhetjük azt hiszem

Köszi megvan azt hittem hp szintjére tolja el a azt a sok tûzet. lement köszi!
Maak
Egyszer sem voltam public jatekban, megis vannakrecently playerek a listan, aranyam meg egy szal se kurvajo...gg blizz

Nem vagyok biztos benne, nem a fizikai resze ut hanem az elemi sebzes, de az ugyanugy atut a tunneler blockjan, vagy a pajzsos moboknak a pajzsan is. Ha bug lenne akkor atutne a zart ajton is de az nem mukodik.
3x? 75-es earthquaket is csak 2x tudom eltolni max