78986
  • jazzy
    Miért mitől félsz? Max visszajön másfél nap múlva :)
  • Lantee
    Köszönöm, akkor mától inkább rászánom az időt, de 20-30e aranynál többért még semmit sem mertem kirakni. :D
  • ShaiHulud
    jo nagy taplo vagy.
  • Hegi90
    nincs jobb módja.
    ha végképp nem tudod betippelni az árát, akkor kirakod buyout nélkül.
  • BlazeH
    Igen meg kell nézni, aztán egy idő után már magad is be tudod lőni.
    Aztán pár nap múlva előről, mert változnak az árak :)
  • ozzz
    Banyeg, nem tudok játszani mert nem működik már fél napja az AH-m. Az eladni való cuccaimat meg már lassan nem tudom hova tenni. :D
    Most dobáljam el őket?
  • skinnyman
    Velem is megesik, de valahogy el nem tudom képzelni hogy direkt lenne ekkora szopatás, ugyanakkor azt is nehezen, hogy ennyire nem tesztelték le, hogy ilyen bugok maradtak benne, viszont valamelyik eset kétségkívül fent áll.
    Külön szeretem, azt is hogy pl a desecrator + jailer képességek szinte mindig egymás mellett, párban fordulnak elő. Szeretném azt hinni hogy ez csak véletlen, de szerintem nem az.
  • Sunrider924
    Megmondom: ranged karival nincs 30% nativ damage reductionom, es elsore azt gondoltam hogy ennyi hianyzik, de vicces lenne mar act2re 900+ resi ezert inkabb ra akartam kerdezni. Normalis esetben kapsz egy ertekelheto valaszt, en kaptam mindjart kettot is, az egyik ertekelhetetlen okoskodas(ami az olvaso feluletessegebol adodik), a masik meg nyelvtani kioktatas. Siman mindketten megtartoztathattak volna magukat a valasz gomb nyomogatasatol, mert a valaszuk egy kalap szart sem ert, de akkor meg minek vagy kinek valaszoltak?
  • Lantee
    Nagyon hülye kérdésem volna:
    Honnan tudjátok, egy-egy itemet mennyiért lehet eladni? "...abban a fél órában esett vagy fél milliónyi cucc és odaadta az egyik kesztyűt amit ez alatt talált..."
    Egyenként rákerestek AH-ban, hogy a hasonló tulajdonságokkal bíró cuccok milyen áron vannak, vagy van ennél egyszerűbb módja is?
  • jazzy
    Most mér bántod, csak segíteni akar :)
  • Sunrider924
    Irtam a statjaimat, nem vartam el hogy te majd jol levezeted az effektive hp-mat ezekbol es megmondod mennyi hianyzik, es valojaban csak ennyit kerdeztem, mennyi resi kell? A valaszod ertekelheto resze ennyi, 800 all ress, a tobbit megsporolhattad volna.
  • ShaiHulud
    nem okoskodtam, hanem barmennyire is hihetetlen segiteni akartam. en is melee wizardozok es nekem nem okoz extra gondot a molten, ha szinte folyamatosan mozgasban vagyok es tolom a living lightningot a szajukba, ami durvan jol procolja a loh-t.
    allresem amugy 800 korul van force armor 40% runaval.

de tessek irhatok ilyet is: ja nem lenne meglepo ha bugos lenne a molten affix es nem veszi figyelembe hogy van ra damreded.
  • Sunrider924
    1-0
  • Hegi90
    Vizuális beégetés
  • Fpocok
    Megcsinálták a Lyceumot.
  • Sunrider924
    Lekoteleznel, ha mielott valaszolsz el is olvasod amit irok. A life on hit mint olyan, ok ertem, a szamaiddal csak az a baj hogy act3at farmolja meele wizard 700 life on hitel. Az okoskodas is teljesen jokor jon a sokat mozgasrol, mivel oda irtam hogy teleportolos mob volt. Komolyan, nem muszaly kommentelni de ha mar megteszed elobb olvasd el amire valaszolsz.
  • Különc
    Már megint a dolgozó, családos ember dolog, kár hogy most nem leszek itthon, egy pár díjat kioszthatnék megint.

Ha megjövök akkor mehet egy kis flame
  • Skill
    valaki act2 3 farm?
    skillcopper#2399
  • Susarc
    170 óra playedem van /nekem 100 meg havernak 70 az én accountomon játszik/ ezalatt esett 5.200.000 gold dropból megöltünk 4589 csempiont....

jelenleg 59000 gold van a karinál:P valószinüleg az egyik legpechesebb Dió account tulajdonosa lehetek:D:D
  • Savmacska
    Nálam is eltünt 48 cucc a completedből és 6 a 10-ből. De 1perc után kiirta most nekem h az aukciós ház jelenleg nem elérhető. Gondolom most javítanák.
  • TurboX
    látom, nem csak nálam tűntek el az ah-s cuccok....
  • ShaiHulud
    en unokatesommal jatszok szinte mindennap coop. neki napi 1 legendary/set droppol, nekem meg lofasz se. az mas kerdes, hogy azok a legendaryk is altalaban szarok, de azert volt mar 1-2 igen jo.
  • BlazeH
    Hétköznap nem nagyon van időm játszani, most hétvégén toltam 10 órát és nem esett semmi, amit 5000nél drágábban el tudtam volna adni AH-ban. Ebből a 10 órából fél órát együtt toltam haverral, neki abban a fél órában esett vagy fél milliónyi cucc és odaadta az egyik kesztyűt amit ez alatt talált, mert megsajnált. Szóval ja, valami nagyon nincs rendben.
  • jazzy
    Sose goblinozok, mert unalmas, act1 act3 packokat ölök kedvtől függően, ha nincs kedvem szenvedni irány a1.
  • Susarc
    még Goblinoztam is órákat ACT 2 ben,de ilyen 150 int200 dex 150 DPS-es 63-as fegyókat dob....tenkjú:D
  • jazzy
    Infernón persze. Amúgy ez nagyon kirívó eset, volt, hogy 1 hétig nap mint nap játszottam 4-5 órákat és semmit nem dobott..
  • Fpocok
    Tud olyat csinálni. Az más kérdés, hogy valószínűleg nem fog. Ettől függetlenül megpróbálhatod megkérdezni őket.
  • Susarc
    nah az ilyenből van kevsebb.....épp most néztem 3 hétre visszamenőleg AH mat összesen nem adtam el 1 millió értékben......
    szóval elég nagy a szórása a játéknak.
  • Frank99
    gondolom infernón.

hellen lófaszt sem dob....
  • ShaiHulud
    1000+ life on hit + living lightning spam :D amugy molten, fire chainnel mozogni kell sokat hogy ne allj a fosban es ne erjen hozzad a chain.
  • jazzy
    Ez meg a leghülyébb érv évek óta amit olvasni lehet, "senki nem kényszerít, hogy folytasd". Téged sem kényszerít senki, hogy kommentelj, mégis megteszed, sajnos. Kérlek engedd meg mindenkinek, hogy eldönthesse maga, hogy folytatja-e vagy nem, úgy ahogy helyetted sem döntik el, hogy kommentelsz vagy nem.
  • jazzy
    Én az utóbbi 1 hétben 4 órát játszottam és találtam egy 10 millás receptet, 5 millás amut, 4 millás övet,16 euros fegyvert, 20 euros kesztyűt. :D

Csak kell 1 kis faszmák és már jó is vagy. Amúgy nem tudom, nekem a javíás nem költség még így sem, csak a földről összeszedem az árát act3ban, act1ben nem is haltam, nem tudom hol farmolsz, mf gearben vagyok ráadásul 164 mf valor nélkül. Igaz mivel így is megy act3 a nem mf cuccaimat eladtam a fenébe.
  • Facek
    az infernot akkor nem neked talaltak ki, kesz. es maga a goldfarm, grind a jatek eleme, ha neked ez nem szorakozas akkor a jatek neked ennyi volt, vege. senki nem kenyszerit hogy folytasd.
  • Susarc
    "befalaztatod magad" najó azthiszem az eszmecsere veled is befalazódott.....
  • Susarc
    amúgy teljesen mindegy a "vita" mikor egetrengetőbb probléma még ennél az is,hogy egy normális dolgozó családos ember azért játszik,hogy megtuidja javitani a cuccait......hetek óta nem adtam el semmit,nem esett semmi pedig többszáz 61-63-as cuccot találtam

A halálok a bugok vagy "BÉNASÁGOM" miatt totál felemésztik az összes pénzem.Képtelenség egyről a kettőre jutni...
    a balfék javitási költség pofátlan emelésével egy normál playernek hazavágták a játékát!

Én nem instant akarok fullos geart,de a javitás előtt tudtam azt,hogy hetente tudok valamit upgradelni most semmire nincs pénzem csak,hogy javitsak.....
  • j0nNyKa
    mindenesetre kaptál módszert megelőzésre (b pont), és ha mégis befalaztatod magad, megoldásra (a pont)
    állítólag pro gamer vagy, nem hiszem, hogy egy bugnak kellene hasra fektetni - én is megoldom HC-n, pedig én nem vagyok olyan pro, mint te :\
  • Susarc
    akkor béna vagyok,mert egy programozástechnikai bugot nembirok kijátszani....
  • j0nNyKa
    ezzel farmolok most inferno act1-et, és lévén HC, nem halok túl sokat
    ha ennél jobb cuccaid / statjaid vannak, béna vagy
    ha rosszabbak, menjél szépen vissza hellre, én is ott farmoltam ki ezt a geart
    fal ellen pedig:
    a) időzíteni kell normálisan a smoke screent, nem atomfizika
    b) el tudod kerülni, ha megfelelően messze maradsz az ellenféltől. szintén nem atomfizika.
  • Sunrider924
    Szerintem gyenge eresztes ez a "poen", ha nem erted mi a meele wizard akkor inkabb kerdezd meg.
  • Sunrider924
    Van jobb "feature", hotfix ota nagyon gyakori hogy a rare boss es a champion pakk egy es ugyanazon a helyen vannak, szoval dupla pull lesz ha akarom ha nem. Hab a tortan amikor a rare boss vagy a champion pakk affixeit nem mutatja, szoval ez valami meglepetes akara lenni, gondolom.