78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Savmacska #49101 Sikeres lett a diablo3 pályafutása http://hu.twitch.tv/kungentv -
#49100 De te kitartó hős lovag, minden erődet latba vetve, szenvedve ugyan, kínok közt, mégis olvasod ezt a topicot és még kommentelsz is mindannak ellenére, hogy a színvonal csekély és itt mindenki buta, nem segít és csak beszól. Hát vannak még ilyen emberek, igen, ezért érdemes élni, minden tiszteletem a tiéd. -
Savmacska #49099 -
Hali23 #49098 Talán beletette, hogy értékesebb legyen ha el szeretné adni... Most minek kell játszani a hülyét?
Tényleg kritikán aluli ennek a fórumnak a színvonala.....
Ajánlom a jövőben írni akaroknak, hogy :
1. SEMMIT NE KÉRDEZZENEK!!!
2. SEMMILYEN KÉPET NE TEGYENEK BE ITEMRŐL!!!
3. INKÁBB MEG SE SZÓLALJANAK :D
Ezt felül írjátok ki szabályba :D:D -
#49097 Azt en tettem bele, mert az ajanlott. De aztan ennyi. :) -
#49096 aha, lett egy ilyened
dobta egy mob gemmel együtt? :D -
zsotesz #49095 csak azért furcsálltam, mert minden más 2 kezes fegyó lefoglalja az off handet is, meg a followernek is a 2 kezes crossbow elfoglalja mindkét helyet, ezért volt fura -
#49094 Van egy ilyenem, nem tudom hogy jo e? En csak WD-el jatszok.
-
-
#49092 Igen, mert a tegez a hátadon van, nem a kezedben, szerintem próbáld ki élőben is, hátha akkor jobban el tudod képzelni
Segítek, bár sajnos crossbow képet nem találtam:
-
#49091 Igen. -
zsotesz #49090
Demon Hunternél 2 kezes fegyó mellé lehet tenni tegezt? -
#49089 Nem, te kurva anyáztál, aztán meg kérdezted hogy "ez a nyúz?" mint akinek elmentek otthonról
Gondolkozz el ki itt a hülyegyerek -
#49088 amúgy tényleg te baszod el :)
azt meg tudod mondani, hogy milyen témájú beszélgetésbe kapcsolódtál be (az egyébként rettentően hasznos hszeddel) ?
mi volt az eredeti kérdés, amiről a linket akartad adatni ? -
cookac2 #49087 Idézlek: "Nem csak te, a többiek is, ugyan mi honnan tudnánk mi van azon kívül, amit kiírnak?"
Akkor úgy mondom neked mint apa a hülye fiának: kérdeztem én, h miért nem megy az ah? Nem kérdeztem. -
who am I 7 #49086 Erre gondolok és valóban nem sok, de úgy gondolom, hogy a lényeget leírja.Talán itt hotfixálni akarjátok az AH-t, vagy mi ez a nagy felháborodás?
Egyszerűen arra utaltam, hogy a problémáról tudnak, kivan kommunikálva...ha eddig tart, valószínű nem egy ctrlc-ctrlv probléma okozza a fennakadást, de nem is ez a lényeg. -
#49085 Én pl játszottam (is).
:) -
Skill #49084 valakinek esetleg kell d3 gold? =)
pm és adok skype / msn elérhetőséget. -
#49083 Történt valami az elmúlt 300 üzenet óta? -
#49082 Az a "nagy nyúz" hogy neked kellene javítanod a szövegértelmezéseden, még nem késő -
#49081 Mármint amikor éppen működik :D -
#49080 Lefordítom, mit jelent:
A Blizz-nek sincs lövése, hogy mi a fene történt. Majd lesz valami (vagy nem). -
#49079 sziasztok ! találtam egy stormshield-et
1020 armor
30% block chance
29 cold res
68 all res
szerintetek emnnyit ér ? -
cookac2 #49078
"Nem csak te, a többiek is, ugyan mi honnan tudnánk mi van azon kívül, amit kiírnak?"
Javaslom keress fel egy szakorvost. Kérdeztem vkit is, h mi van Ah-val? -
#49077 az AH-t.. ok. :D -
#49076 Szerinted mi Blizzard bennfentesek vagyunk, akik mindenről tudnak? Nem csak te, a többiek is, ugyan mi honnan tudnánk mi van azon kívül, amit kiírnak? -
#49075 Szerintem erről a "van egy cuccom, mennyit érhet" dologról szokjatok le nyugodtan.
Értelmes árat nem fog senki sem mondani.
Nézzétek mag az AH-t és az alapján lőjétek be az értékét. -
cookac2 #49074 Ezt már tegnap is olvastam, ez a nagy nyúz? -
#49073 Most lettem hatvanas
Jó lenne pár cucc -
#49072 Hát abban semmi info csak annyi, hogy rajta vannak.
(Lassan egy teljes napja.) -
#49071 Kurva anyázni a topikban tényleg egyszerűbb, mint elolvasni -
#49070 We are currently investigating the issues with users placing bids, selling items and checking the status of auctions.
We thank you for your patience and hope to have the issue resolved shortly.
Ja erre gondolsz ez nem sok -
#49069 Milyen linket? Elindítja a játékot és ott van. -
cookac2 #49068 1szerűbb lett volna linket adni mint oktatni... -
who am I 7 #49067 BRÉ king nyúz-ba van infó, csak el kellene olvasni. -
who am I 7 #49066 2000 arany -
#49065 És semmi infoazért ez pofátlanság!
-
#49064 Nem tudja senki. Már Szombat este észre vettem, hogy furán működik. Vasárnap biztos voltam benne, aztán hirtelen ding! -
Én is pont 1 nappal elötte raktam fel cuccokat -
cookac2 #49062 kurva anyjukat, az van