78986
  • Fpocok
    Tuti megint valamit állítottak droprateben... tegnap alig esett rare, ma meg minden pakkból majdnem, meg sima mobokból meg minden lófaszból az esik... mondjuk mindegyik egy nagy rakás szar :D De akkor is...
  • Voyager5
    Fogtündér áthúz :D
  • j0nNyKa
    ne tudd meg, mire rágugliztam, kétszer vitt el a mentő
  • do2
    Az hogy egy foggal már előrébb járok mint ahol mostv agyok, na akkor áthúzol act 2-n ?
  • who am I 7
    kösz, letört a kezetek a address másolásakor.. :D
  • Skill
    valakinek van ismerőse usa szerveren ?
  • Agaba72
    Khm. Te nem a volvódról írtál, hanem a vezetésről......nem tetszik már neked a vezetés élménye, ne tessen másnak sem mert: olyan fárasztó, mert csak idő pazarlás, mert nem igazságos a jobbkéz szabály stb.
    No offense.
  • ShaiHulud
    csak kivancsisagbol: ha nem megy az act2, akkor miert is jo ha athuz valaki rajta, az achin kivul? act3 se fog akkor menni.
  • j0nNyKa
    miért nem próbálod ki azt, amit rajtad kívül mindenki más csinál? farmolod act1-et, és AH-zol, amíg nem megy act2?! minek húzatod át magad act3-ba? hogy azt még annyira se bírd, és újra picsoghass, hogy húzzon át valaki? tudod, utána mi fog történni (feltételezve, hogy találsz ilyen birkát)? igen, át fogod húzatni magad act4-en is.
  • do2
    Ha e4nnyire jól tolod az act 2-t nem húznál át rajta ?
  • skinnyman
    Hát én infernót végigvittem már de inkább act2-t farmolom ha némi goldot is akarok szerezni, mert act3 végén olyan elit groupok vannak néha hogy csak nézek és pislogok, múltkor kb 200 ezer aranyat elcsesztem miattuk javításra.
  • ShaiHulud
    carlos meg a taplogyerek: no further comment.
  • Különc
    Délibáb, a játék nehéz
  • j0nNyKa
    nekem kb minden friendem act3-at farmolja, és a 90%-uk innen sg-ről van
  • Marfy
    Hát max a mesében...
    Bár ez egyik haverom haverjának a haverja ismer valakit, aki talán mér kivégezte act2-t.
    Én sajnos 3 hete act1ben butchert farmolom, meg kis karikat húzok.És ez komoly...
  • Carlos
    Ó... ha én azt mondom, hogy az én volvóm szar, akkor a te ford-od is szarrá válik?
    Hogyis van ez?
    Amúgy akkor és úgy írom le a véleményemet amikor és ahogy akarom.
  • do2
    Na és vmelyikőtök rá is érne ?
  • Skill
    hogy ne lenne?
  • Különc
    Van
  • do2
    van olyan erős karakter aki át tudna húzni inferno act 2-n ? Az se baj ha nem végig
  • BlazeH
    http://littlegoblet.deviantart.com/art/Diablo-three-parody-312174453
  • j0nNyKa
    bocs, hogy átszervezem a saját programomat, de nem fogok ma "item huntolni"
    nekem onnantól az nem normális vita, amikor közlöd, hogy én mit csinálok, és ezért még le is nézel
    akkor neked meg jó faszverést, amíg én item huntolok, majd este számoljunk be mindketten az eredményről, mit szólsz? melyikünknek milyen volt a dropja?!
  • Sunrider924
    Altalaban nincs problemam az arnyekbokszolassal, de ma tul meleg van hozza. Neked is jo item huntot mara
  • j0nNyKa
    a)egy aktualis instabil allapotra egy (sokugyanaz a 3-4) csalodott jatekos beirja a velemenyet (naponta ismételve)
    tetszikérteni a problémát? volt itt már jópár normális, "élvezhető" vita bizonyos játékbeli problémákról, amikre soha egyik "fanboy" sem "ugrott"

a baj ott van, amikor leírja hétfőn, aztán hétfőn megint, mert nem bólogattak neki elegen, aztán kedden is, majd szerdán, és csütörtökre már kurvára unalmas lesz. aztán jövő csütörtökre meg egyenesen "menj már a faszomba ezzel" kategória
  • Sunrider924
    Most filozofalhatunk azon hogy melyik is a hiszti: a)egy aktualis instabil allapotra egy csalodott jatekos beirja a velemenyet b)amire egy masik "rajongo" raugrik hogy degradalni probalja a jatekot az o szamara, es ez neki zavaro, mert o egyebkent "elvezi" a jatekot, de most ettol irgumburgum? Az en tippem a b).
  • Hegi90
    ja, hogy közbe szerkesztgetsz.
    #49395, ezért. Kicsit fárasztó már mindig azt látni, hogy beírod, hogy fos a játék, aztán várod, hogy bólogasson valaki. Tegyük át a circlejerket máshova.
  • j0nNyKa
    a topic degradálódik le egy kollektív óvodai kiscsoporttá, amiben ha nincs meg a délutáni szundi, azonnal könnyekkel kell eláztatni a padlót :)
    (= túl sok a hiszti)
  • Sunrider924
    Tehat neked a TE jatekod attol degradalodik hogy MAS azt mondja az OVEROL hogy szar?
  • Különc
    Le jiu-jitsuzik ha nem értesz egyet
  • ShaiHulud
    jo de akkro ne probald azok szamara degradalni a jatekot, akik meg veled ellentetben elvezik azt. koszi.
  • Skill
    na csak hogy az indulatok ne csillapodjanak :
    eladó diablo 3 gold. magyar hősnek magyar arany! XD
    nekem cipőt elvitték 150 font körül. szóval a 4k euro profit nagy mákkal simán meglehet. haverom 1000euro felett jár. igaz szinte semmit nem tud megölni a karakterével. nekem is most esett egy imba cucc. nehéz eldönteni hogy eladjam pár euroért vagy használjam. nyilván ha eladom nem sírhatok , hogy nem tudom act 4et farmolni.
  • Carlos
    Megszokás...
  • j0nNyKa
    +1, de ha én szólok be neki, akkor biztos troll geci vagyok.
  • ShaiHulud
    engem is zavar hogy minden kommented arrol szol hogy fos a jatek, mit keresel akkor meg itt?
  • Hegi90
  • Carlos
    és?
    Miért fáj ez neked? Játszál. Örülj. Ennyi.

p.s.: Igyál egy kávét...
  • NecroJoe
    Amúgy arra gondoltatok már hogy egy rakás itemtípusnál lvl 62 a max szint, ezért a valóság sosem érheti el a blizzard által leírt akárhány százalékot? Mittudomén pukkan a boss, azt mondja a játék legyen gyűrű meg DH cloak rollolna mindkettőre egy jóindulatú 63-at, jabazdmeg az nem lehet legyen 62. Ennyit azokról a százalékokról.
  • Hegi90
    bazmeg már egy hete csak azt szajkózod, hogy kuka a játék.
    Akkor kuka, és? Én még vígan játszok vele. Ha neked nem jött be, get over it.
  • Rehom
    Már működik minden !
  • Avenger
    Link
    Kicsit off, tegnap láttam ezt a mesét. Egyből a diablo-s barbár ugrott be. :D (11:10től, ha nem jó a link)