78986
  • Hali23
    Nekem 5 ös valorral 202 MF-el most folyamatosan 3 esett / elite..
  • elitehun
    nem tom miről beszélsz. 5-ös valorral 2 sárga esett ma minimum
  • yesname #49459
    Ezek ninja nerfelték a dropoot nagyon durván a mai hotfixben. Tegnap még minimum 2 srárga potyogott 5-ös valorral, de gyakori volt a három is. Ma már jó ha egy esik. Ennyi volt a játék számomra, ez az ami már nekem is elég.
  • Hali23
    Persze az is lehet, hogy csak egy lúzert fogtam ki, aki adott érte annyit :D
  • Hali23
    Nekem is 1,5 milláért ment el egy gatya, amit felértékelt különc azzal a szóval, hogy SZAR! :D

• Fpocok
    Szerintem 10M-val fogom kezdeni... aztán majd meglássuk, mi lesz.
  • Susarc
    nézz meg egy 60-ast ezekre a statokra szűrve,mert szerintem az is egy +10-20% hogy már 50-en kézbe lehet venni,de azt nem mindenki adja meg érte csak aki nagyon HC módon akar húzni egy altot.Szóval érdekes lesz az árstruktúrája:)
  • Susarc
    nah végre behóztam 5.000.000 goldot a gyűrűvel amit pár napja pártizezerre akartátok "fel"értékelni......

azért a szándékosan másoknak kárt okozó seggfejeket nyugodtan lehetne szankcionálni itt a topikon belül,mert nincs annál gusztustalanabb mikor direkt mondtok fals árat a tapasztalatlanabb játékosoknak!

• Fpocok
    Igen, erre én is gondolom. Én is állandóan 55- el keresek itemet. Na majd hirdetnem kell előtte g csatin :D
  • Susarc
    milliós tétel:P csak egy hiba van vele a legtöbben 60-as szürővel keresnek ergó sosem fogják felfedezni ezt az itemet:P
  • Fpocok
    Mennyit érhet kb?
  • Fpocok
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Igen... :D
  • makuka75
    Sziasztok!Vennek kb. 10.000.000 goldot, aki eladna, privatba jelezze. koszi.
  • Susarc
    na most szophat le az összes faszom fejlesztő! ránézek a 62-63-as cumókban lévő karimra és kb egy olyan item sincs ezek között ami felveszi a versenyt a te 50-as amuddal! FU BLZ
  • Noodlee
    kapcsolatbaN*
  • Tatyla
    van erre egy mondás:
    a lényeg hogy egészség meg térerő legyen a többit megvehetjük :D
  • AntiHero
    Ugyan így vagyok én is. Csak AH miatt logoltam be már 1-2 hete. Mivel most azt sincs ezért már be se lépek

lehet, hogy bla,blaa, de azért egy kis remény még van bennem. Csak a Blizzard..hátha összeszedik magukat.
  • Tatyla
    oké olvastam de akkor is csak bla,bla...
    napról napra egyre jobban nincs kedvem beloggolni,farmoláskor lószar se esik egyedül a barbárom nevelgetése ami még leköt de meddig tarthat még a varázs így?
  • AntiHero
    Pedig így van.
    blizzard-onkritika-az-end-game-mel-kapcsolatba
  • j0nNyKa
    szep cucc
  • celgene32
    Hat abban segitett hogy megertesem, hogy vannak aki itt profit - orientaltan forumoznak.

Vagy csak az adott buildekhez tartozo megfelelo itemek arat nem ismerik.

• Snomag
    nerf drop rates! :D
  • Fpocok
    JA bocs, elnéztem... nem 50-re, hanem [nagy]48ra
  • Fpocok
    Bazmeg miesett LVL50re...

LVL50

• Tatyla
    bla,bla,bla...
  • Sunrider924
    Miutan felraktam a kepet neked, kaptam egy ilyet

Remelem hasznodra volt a segitseg legalabb.
  • celgene32
    Felraktam 4 millaert beairtam chat-be hogy Ah-n 4 milla ott rogton elment.
  • celgene32
    Offhandnek elmehet ugy tudom hogy a tornado damage-et mainhandbol szamolja.
  • AntiHero
    "Egy hosszabb elismerő kék posztot olvashatunk, amiben Blizzard felismeri, és elfogadja azt, hogy nem sikerült túl jól az end game a Diablo 3-ban."

Na, de laglább a Blizzard elismerte, hogy nem jó az "end game" és próbál tenni érte.
  • Sunrider924
    Rakerestem AHba 1kezes 911 LoH es 61% crit dmgre
  • Snomag
    1,5millaert megszabaditalak tole
  • j0nNyKa
    vita szerintem kellene azert ra
  • Különc
    De igen, 2x ekkora DPS-el
  • celgene32
    Tornado barbarok nem ilyen fegyverekkel szaladgalnak ?
  • Tatyla
    100k-t se igazán
  • j0nNyKa
    act1-re szerintem perfekt kis fegyver az wizardnak vagy wdnek
  • Fpocok
    Nagyon kicsi a DPS. Nem ér, csak nagyon keveset.
  • Sunrider924
    Huh, na ez derek. Leszogeznem hogy amire en valaszoltam az egysoros volt amit te menet kozbe szerkesztettel. Nem fogom levezetni hogy miert neveztem arnyekbokszolasnak a kettonk vitajat, de kurvara meglep hogy neked ez lenezesnek szamit. Szerintem max ertelmetlen. Azt csinalsz amit akarsz delutan, meg se kerdezem hogy te mibol veled tudni az en programomat. Szerintem hutsd le magad nyugodtan, nem ert semilyen tamadas reszemrol kar ezen felcsattanni.
  • MaximumTruth
    Azt kell hogy mondjam, ez a játék egy nagy halom gőzölgő kupac shit lett.Harmad annyi variációs lehetőség, mint az előző részben, ott is idióta megkötésekkel, a story bárgyú,ami a kisebbik baj, de olyan fa hangon, vagy épp túljátszva van előadva, hogy hányhatnékom támad,a grafika nem nagy szám, olyan 6-8 évvel ez előtti szint,de bár ez lenne az egésszel a legnagyobb baj.Nincs igazi hangulat, mint anno a 2ben,és akkor az induláskor előjött hibákról meg sem említettem.Mert ezek egy noname szar cégtől, vagy egy hazug Eatől elvárás,de egy blizztől,aki tizenX éve üzemeltet mmo-t, igazi blamázs, vagy szándékos kibaszás az ügyfellekel.Az meg a taplóság netovábbja, hogy ha egyedül nyomná az ember fia/lánya,akkor is kell neki a nyomorék net, nem csak az autentikációhoz,tehát ha valaki más is használja a netet, akkor laggol mint az állatt mert ilyen szar módszerrel van megírva.Sajnálom, hogy pénzt adtam e szemétért,esetleg valaki nem akar ilyen szart venni?Bolti ár minusz 1K, és viheti is, isten hírével.
  • celgene32

10 millaert felrakhatom vagy annyit nem er ?