Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wtb inferno essece ,tear , brimstone
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
hogy fut rajta a D3?
mi ez a pangás egyébként?
MadWolf#11626
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
inferno pónit érdemes, de az meg iszonyat beteg, mi még nem bírjuk, pedig act3-at már mf cuccban is lazán :\
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Amúgy érdemes hell pónilandet farmolni? Mert éppen meglenne a pénzem a staff fejlesztésre, de nem tudom, hogy inferno act 1-et próbáljam, vagy hell pónilandet.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"While Energy Armor is active, incoming attacks that would deal more than 35% of your maximum Life are reduced to deal 35% of your maximum Life instead."
Miért van az hogy egyes mobokra nem érvényes ez a törvény? Oda jönnek rámcsapnak, és one shot die...nem beszélve COW levelrõl, ott teljesen bugos, minden egy ütéssel végez velem. Bossok elitek azok nem 😊
Valaki valamit tud errõl mondeni mi a probléma?
Jaffa Kree!
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Sok rare, de abból kábé a legértékesebb 20K-t talán ér az AH-ban.
Jó móka, de itt is nagy mák kell ehhez...
Þór vígi þessi rúnar
Bár van nálam mindig gyûrû és egyéb kacat olyan 150 mf összesen, de mindig elfelejtem felvenni mielõtt sárga ládát nyitok. Szal nekem aztán lehet jóság, olyan az agyam mint a szita 😄
A barbárommal beruháztam 250k-ért kb mf-es cuccokba, így alapból +150% -os az érték +5 stack valor (+75%) = 225% mf
Ugyan a dps-em 13k-ról lement 5k-ra, a HP-m meg 54k-ról 35k-ra, de az armorom kb tudtam tartani, 9700-ról csak 8500-re ment le.
Kipróbáltam a csonti királynál és így a halála elõtt pár ütéssel mikor átöltöztem majd kinyírtam, dobott 3 sárgát meg egy nagy rakás lilát 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
#42023 Én kitartok
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Get a life!
Get a life!
eppen ma is rohogtunk egy pakkon, hogy melee-vel mennyire eselyes lehet (valami.. desecrator - arcane - molten - plague volt azt hiszem, good luck with that)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Get a life!
Ha arra erted,hogy jar-e erte ban,akkor nem.
Get a life!
wts diablo 3 gold occó
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Nekem azok jelentenek szívást csak..egyszerüen irreális dps kell ellenük.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
practitioner of the forbidden arts of death
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
állítólag jót tesz ilyenkor pihenni kicsit 😄
"Greetings
Your Battle.Net account information has been compromsied and a hacker has managed to log into your Diablo 3 accoun..."
Szép történet, remélem, hogy az új kütyü megvéd.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
A megfelelõ honlapon pár dollárért veszel néhány száz usernév/jelszó párost. Annak a nagy része nem fog mûködni, a maradék pedig lutri, hogy mennyi értéket képvisel.
Azért ez nem egy rocket surgery.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
törtek accot ezerrel ott is, csak másképp, de rendszeresen, de azért álljon meg a menet, itt egy friss játékról van szó, aminek a seggén még ott a tojáshéj, ráadásul hetente behalnak alatta a szerverek is 😊
több, mint vicces