78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Hali23 #49461 Nekem 5 ös valorral 202 MF-el most folyamatosan 3 esett / elite.. -
#49460 nem tom miről beszélsz. 5-ös valorral 2 sárga esett ma minimum -
#49459 Ezek ninja nerfelték a dropoot nagyon durván a mai hotfixben. Tegnap még minimum 2 srárga potyogott 5-ös valorral, de gyakori volt a három is. Ma már jó ha egy esik. Ennyi volt a játék számomra, ez az ami már nekem is elég. -
Hali23 #49458 Persze az is lehet, hogy csak egy lúzert fogtam ki, aki adott érte annyit :D -
Hali23 #49457 Nekem is 1,5 milláért ment el egy gatya, amit felértékelt különc azzal a szóval, hogy SZAR! :D
-
#49456 Szerintem 10M-val fogom kezdeni... aztán majd meglássuk, mi lesz. -
Susarc #49455 nézz meg egy 60-ast ezekre a statokra szűrve,mert szerintem az is egy +10-20% hogy már 50-en kézbe lehet venni,de azt nem mindenki adja meg érte csak aki nagyon HC módon akar húzni egy altot.Szóval érdekes lesz az árstruktúrája:) -
Susarc #49454 nah végre behóztam 5.000.000 goldot a gyűrűvel amit pár napja pártizezerre akartátok "fel"értékelni......
azért a szándékosan másoknak kárt okozó seggfejeket nyugodtan lehetne szankcionálni itt a topikon belül,mert nincs annál gusztustalanabb mikor direkt mondtok fals árat a tapasztalatlanabb játékosoknak!
-
#49453 Igen, erre én is gondolom. Én is állandóan 55- el keresek itemet. Na majd hirdetnem kell előtte g csatin :D -
Susarc #49452 milliós tétel:P csak egy hiba van vele a legtöbben 60-as szürővel keresnek ergó sosem fogják felfedezni ezt az itemet:P -
#49451 Mennyit érhet kb? -
#49450 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Igen... :D -
makuka75 #49449 Sziasztok!Vennek kb. 10.000.000 goldot, aki eladna, privatba jelezze. koszi. -
Susarc #49448 na most szophat le az összes faszom fejlesztő! ránézek a 62-63-as cumókban lévő karimra és kb egy olyan item sincs ezek között ami felveszi a versenyt a te 50-as amuddal! FU BLZ -
Noodlee #49447 kapcsolatbaN* -
#49446 van erre egy mondás:
a lényeg hogy egészség meg térerő legyen a többit megvehetjük :D -
#49445 Ugyan így vagyok én is. Csak AH miatt logoltam be már 1-2 hete. Mivel most azt sincs ezért már be se lépek
lehet, hogy bla,blaa, de azért egy kis remény még van bennem. Csak a Blizzard..hátha összeszedik magukat. -
#49444 oké olvastam de akkor is csak bla,bla...
napról napra egyre jobban nincs kedvem beloggolni,farmoláskor lószar se esik egyedül a barbárom nevelgetése ami még leköt de meddig tarthat még a varázs így? -
#49443 Pedig így van.
blizzard-onkritika-az-end-game-mel-kapcsolatba -
#49442 szep cucc -
celgene32 #49441 Hat abban segitett hogy megertesem, hogy vannak aki itt profit - orientaltan forumoznak.
Vagy csak az adott buildekhez tartozo megfelelo itemek arat nem ismerik.
-
#49440 nerf drop rates! :D -
#49439 JA bocs, elnéztem... nem 50-re, hanem [nagy]48ra -
#49438 Bazmeg miesett LVL50re...
LVL50
-
#49437 bla,bla,bla... -
Sunrider924 #49436 Miutan felraktam a kepet neked, kaptam egy ilyet
Remelem hasznodra volt a segitseg legalabb. -
celgene32 #49435 Felraktam 4 millaert beairtam chat-be hogy Ah-n 4 milla ott rogton elment. -
celgene32 #49434 Offhandnek elmehet ugy tudom hogy a tornado damage-et mainhandbol szamolja. -
#49433 "Egy hosszabb elismerő kék posztot olvashatunk, amiben Blizzard felismeri, és elfogadja azt, hogy nem sikerült túl jól az end game a Diablo 3-ban."
Na, de laglább a Blizzard elismerte, hogy nem jó az "end game" és próbál tenni érte. -
Sunrider924 #49432 Rakerestem AHba 1kezes 911 LoH es 61% crit dmgre
-
#49431 1,5millaert megszabaditalak tole -
#49430 vita szerintem kellene azert ra -
#49429 De igen, 2x ekkora DPS-el -
celgene32 #49428 Tornado barbarok nem ilyen fegyverekkel szaladgalnak ? -
#49427 100k-t se igazán -
#49426 act1-re szerintem perfekt kis fegyver az wizardnak vagy wdnek -
#49425 Nagyon kicsi a DPS. Nem ér, csak nagyon keveset. -
Sunrider924 #49424 Huh, na ez derek. Leszogeznem hogy amire en valaszoltam az egysoros volt amit te menet kozbe szerkesztettel. Nem fogom levezetni hogy miert neveztem arnyekbokszolasnak a kettonk vitajat, de kurvara meglep hogy neked ez lenezesnek szamit. Szerintem max ertelmetlen. Azt csinalsz amit akarsz delutan, meg se kerdezem hogy te mibol veled tudni az en programomat. Szerintem hutsd le magad nyugodtan, nem ert semilyen tamadas reszemrol kar ezen felcsattanni. -
MaximumTruth #49423 Azt kell hogy mondjam, ez a játék egy nagy halom gőzölgő kupac shit lett.Harmad annyi variációs lehetőség, mint az előző részben, ott is idióta megkötésekkel, a story bárgyú,ami a kisebbik baj, de olyan fa hangon, vagy épp túljátszva van előadva, hogy hányhatnékom támad,a grafika nem nagy szám, olyan 6-8 évvel ez előtti szint,de bár ez lenne az egésszel a legnagyobb baj.Nincs igazi hangulat, mint anno a 2ben,és akkor az induláskor előjött hibákról meg sem említettem.Mert ezek egy noname szar cégtől, vagy egy hazug Eatől elvárás,de egy blizztől,aki tizenX éve üzemeltet mmo-t, igazi blamázs, vagy szándékos kibaszás az ügyfellekel.Az meg a taplóság netovábbja, hogy ha egyedül nyomná az ember fia/lánya,akkor is kell neki a nyomorék net, nem csak az autentikációhoz,tehát ha valaki más is használja a netet, akkor laggol mint az állatt mert ilyen szar módszerrel van megírva.Sajnálom, hogy pénzt adtam e szemétért,esetleg valaki nem akar ilyen szart venni?Bolti ár minusz 1K, és viheti is, isten hírével. -
celgene32 #49422
10 millaert felrakhatom vagy annyit nem er ?