Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Mit melózol, máker...

Þór vígi þessi rúnar

McHaals
ja tényleg, most néztem meg...
meló van, és itt is van diabló óvatosba 😄

MadWolf#11626

Carlos
Meló van, ott meg nincs diablo...

Þór vígi þessi rúnar

11tõl lesz szerver . mindenki pihen addig =)
Wtb inferno essece ,tear , brimstone

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

McHaals
lol Ry0K3N most nézem csak az aláírásodban a csodakonfigot 😊
hogy fut rajta a D3?

mi ez a pangás egyébként?

MadWolf#11626

Carlos
Mindig csütörtökön van.

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
Megkukkantom, legfeljebb cc skillekkel a pinatakat meg a felhõket farmolom. 😊 Egy pinataból esett nightmare-en az elsõ legendary-m egy rare meg két kék mellett.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

j0nNyKa
nem
inferno pónit érdemes, de az meg iszonyat beteg, mi még nem bírjuk, pedig act3-at már mf cuccban is lazán :\

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Avenger
Lehet, hogy három ütést kaptál, csak olyan gyorsan, hogy észre sem vetted. 😊
Amúgy érdemes hell pónilandet farmolni? Mert éppen meglenne a pénzem a staff fejlesztésre, de nem tudom, hogy inferno act 1-et próbáljam, vagy hell pónilandet.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Fyrex
piszkáld már ki a zabszemet a seggedbõl

Avanti Crociati!

Goaulds
Wizzardal infernon Energy armort használom Force armorral.
"While Energy Armor is active, incoming attacks that would deal more than 35% of your maximum Life are reduced to deal 35% of your maximum Life instead."

Miért van az hogy egyes mobokra nem érvényes ez a törvény? Oda jönnek rámcsapnak, és one shot die...nem beszélve COW levelrõl, ott teljesen bugos, minden egy ütéssel végez velem. Bossok elitek azok nem 😊
Valaki valamit tud errõl mondeni mi a probléma?

Jaffa Kree!

Jabar
pff, tegnapra intéztem melót, mondom szerda karbantartásnap (wow-ban akkor volt mindig) erre most lépnék be és ma van :p

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Frankie87
Hol goblinoztál?

Avenger
Na ezt lehet kipróbálom, pont SK elõtt járok. Nagy köcsögség az a valor buff amúgy, nagyon nehéz abbahagyni a játékot, ha fent van 5 szintnyi. 😄

Carlos
Tegnap este goblinoztam egy kicsit, de kábé szar sem esett...
Sok rare, de abból kábé a legértékesebb 20K-t talán ér az AH-ban.
Jó móka, de itt is nagy mák kell ehhez...

Þór vígi þessi rúnar

5x-ös nephalem buffal sem értem el a mf 100-at, monkkal kaptam 3 sárgát, wd-vel kettõt. Ráadásul ma fogtam egy sárga tervet a kovácshoz meg egy legendary bow-t kb. 15-20 mf volt épp rajtam.

Bár van nálam mindig gyûrû és egyéb kacat olyan 150 mf összesen, de mindig elfelejtem felvenni mielõtt sárga ládát nyitok. Szal nekem aztán lehet jóság, olyan az agyam mint a szita 😄
Különc
Spanyolviasz

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Laza
Na, úgy tûnik tényleg mûködik az, hogy a boss halála elõtt, mikor csak pár % HP-je van, gyorsan át kell öltözni magic findes cuccokba és úgy leverni a maradékot ... és tényleg szórja a jóságot.

A barbárommal beruháztam 250k-ért kb mf-es cuccokba, így alapból +150% -os az érték +5 stack valor (+75%) = 225% mf
Ugyan a dps-em 13k-ról lement 5k-ra, a HP-m meg 54k-ról 35k-ra, de az armorom kb tudtam tartani, 9700-ról csak 8500-re ment le.

Kipróbáltam a csonti királynál és így a halála elõtt pár ütéssel mikor átöltöztem majd kinyírtam, dobott 3 sárgát meg egy nagy rakás lilát 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Különc
Karpereced megvenném

Különc
Én 33 354-et tudok, én nyertem

#42023 Én kitartok

a holy damage pontosan mit takar?😊
Mr_no_NaMe
fogsz te még sírni hell körül
De alapból is van 3800 az már elég jó, ekkora szinten.

Get a life!

Durva h barbárral 39esen 13k armort ki bírok hozni 😄 Igaz csak 4mp de akkor is komoly az a 89,59% dmg reduce 😛

Get a life!

j0nNyKa
szegyeld is el magad, amiert olyat varsz egy nyulfarknyi kis szaros low-budget cegtol, hogy logikusan epitsek fel a kihivast jelento elit pakkokat! <#idiota>

eppen ma is rohogtunk egy pakkon, hogy melee-vel mennyire eselyes lehet (valami.. desecrator - arcane - molten - plague volt azt hiszem, good luck with that)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

setuh
Nem hinnem, en feltettem ket napja,aztan le is szedtem, nekem nem jott be.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Köszi, csak mert lassan kifolyik a szemem :\ És gondolom nem is virusos ,keyloggeres stb 😊

Get a life!

setuh
http://darkd3.com/
Ha arra erted,hogy jar-e erte ban,akkor nem.

Valaki be tudja nekem másolni ezt a diablo 3 dark modot vagy mit ?! Mennyire biztonságos egy ilyen mod-ot felrakni ?!

Get a life!

Wtb inferno essece ,tear , brimstone
wts diablo 3 gold occó

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Vampiric elitekrõl mi a vélemény?
Nekem azok jelentenek szívást csak..egyszerüen irreális dps kell ellenük.
antgecc
Kiderült mekkora egy szar vagyok <#sir>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Frosty01
köszi nagyjából kipihent vagyok, elsiklottam az elit felett, de nem én szánalmasozok meg tépem a billentyûzetet fórumon ingém fícsörök miatt 😊

practitioner of the forbidden arts of death

Mr_no_NaMe
Gyerekek van már valami megoldás arra, hogy nem enged be a játékba merthogy nincs pecselve? De a launcher meg azt mondja, hogy up to date?
yesname
Ahogy olvastam, inkább neked kéne pihenni.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Frosty01
jólvan jólvan látom megártott neked az infernó 😄DD

állítólag jót tesz ilyenkor pihenni kicsit 😄

Megérkezett a válasz, le a kalappal!

"Greetings

Your Battle.Net account information has been compromsied and a hacker has managed to log into your Diablo 3 accoun..."

Szép történet, remélem, hogy az új kütyü megvéd.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

antgecc
Mi nem világos abban, hogy az elitek képességeirõl beszélek? <#falbav>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Frosty01
hogyne lenne. pl a wizardnál az armor spellekhez oda van írva h egyidejûleg csak 1et lehet használni...

antgecc
Szánalmas, hogy a Blizz annyi idõt nem fektetett az elitek képességeibe, hogy annyit megírjon, hogy mely képességek nem jelenhetnek meg egyidejûleg. Kellett volna erre 1 egész nap és csókolom. Köszönjük a fáradozást!

Persze, hogy nem így mûködik.
A megfelelõ honlapon pár dollárért veszel néhány száz usernév/jelszó párost. Annak a nagy része nem fog mûködni, a maradék pedig lutri, hogy mennyi értéket képvisel.
Azért ez nem egy rocket surgery.

setuh
Mi van itt mindenki felhagy a melee karakterevel?😄

Igen csak megszerezhették az accoutodat WoWból vagy starcraft 2 bõl is. Tökmindegy hogy hol melyiknél ütötted be a jelszót. Így 0 day egyesekhez simán be lehetett lépni. És mióta is tudják az embereket hogy ehhez is ugyanaz az account kell? Hát volt idejük felkészülni hogy jelszót lopjanak.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

pontosan

És a feltört accok 100% még mindig user fail.

A titkos pályát minden nehézségi szinten külön-külön el lehet érni, vagy csak egyszer a játékban, de tetszõleges szinten?
d2 alatt úgy virágzott a biznisz (rúna/soj/ stb. kereskedelem), ahogy itt csak jó sokára fog, még a derék magyarok is beszálltak a piacba
törtek accot ezerrel ott is, csak másképp, de rendszeresen, de azért álljon meg a menet, itt egy friss játékról van szó, aminek a seggén még ott a tojáshéj, ráadásul hetente behalnak alatta a szerverek is 😊
több, mint vicces

Mr_no_NaMe
Gyerekek ne szopassatok, hogy megint nem lehet diablózni. Ugyan az mint múltkor, pecseljem fel, erre a lancser azt mondja, hogy a gamem frissítve van már...király
TVelvet
Eladó a barbárom cucca, inspecteljétek le...
Barpi
FROSTBITE: Szeretném megköszönni a fórumon is, az önzetlen segítséged! <#worship> Adósod vagyok! 😊

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619