Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WD-t és a monkot ennél sokkal jobban élvezem.
Steam: greyfox
Ha jól értettem a hotfix lényegét.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Steam: greyfox

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Kinem szarik rá, ki hogy írja...
Kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb gondod, hogy 14-en elcsápolják a wizard-ot.
Þór vígi þessi rúnar
De igazad van, hagyjuk, hogy szarul írják, írjunk petíciót a Blizzardnak, hogy írják át! Az a grammar nazi, aki kijavítja, az a normális, ha nem tudja leírni. FÚJ! A helyesírási szótárat meg akik írták azok is dögöljenek meg!
Tegnap game közben eszembe jutott, hogy mennyire vártam annak idején a játékot és elképzeltem, hogy én mekkora béka eregetõ dokibá leszek, mert az olyan feelinges. Aztán el is szomorodtam, mert a beígért végtelen számú életképes build ígérete már csak bosszantó emlék, ugyanis a spellek nagyrésze életképtelen és csak dísznek van a listában. Szomorú...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
amúgy énis eltypo-ztam már a melee-t meelee-nek. Jöhetnek a kövek!
Þór vígi þessi rúnar
"Lécci gysan nyomlyatok nkem egy geszt kóodt mer ki akarom probálni a játkot. küöcce!"
Þór vígi þessi rúnar
In space no one can hear you scream.
In space no one can hear you scream.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
8600GT, 2gb ram, pentium D 3,2 ghz. Minimumon teljesen jól fut, és még annyira nem is csúnya. 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Wtb inferno essece ,tear , brimstone
hogy fut rajta a D3?
mi ez a pangás egyébként?
MadWolf#11626
inferno pónit érdemes, de az meg iszonyat beteg, mi még nem bírjuk, pedig act3-at már mf cuccban is lazán :\
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Amúgy érdemes hell pónilandet farmolni? Mert éppen meglenne a pénzem a staff fejlesztésre, de nem tudom, hogy inferno act 1-et próbáljam, vagy hell pónilandet.
"While Energy Armor is active, incoming attacks that would deal more than 35% of your maximum Life are reduced to deal 35% of your maximum Life instead."
Miért van az hogy egyes mobokra nem érvényes ez a törvény? Oda jönnek rámcsapnak, és one shot die...nem beszélve COW levelrõl, ott teljesen bugos, minden egy ütéssel végez velem. Bossok elitek azok nem 😊
Valaki valamit tud errõl mondeni mi a probléma?
Jaffa Kree!
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Sok rare, de abból kábé a legértékesebb 20K-t talán ér az AH-ban.
Jó móka, de itt is nagy mák kell ehhez...
Þór vígi þessi rúnar
Bár van nálam mindig gyûrû és egyéb kacat olyan 150 mf összesen, de mindig elfelejtem felvenni mielõtt sárga ládát nyitok. Szal nekem aztán lehet jóság, olyan az agyam mint a szita 😄
A barbárommal beruháztam 250k-ért kb mf-es cuccokba, így alapból +150% -os az érték +5 stack valor (+75%) = 225% mf
Ugyan a dps-em 13k-ról lement 5k-ra, a HP-m meg 54k-ról 35k-ra, de az armorom kb tudtam tartani, 9700-ról csak 8500-re ment le.
Kipróbáltam a csonti királynál és így a halála elõtt pár ütéssel mikor átöltöztem majd kinyírtam, dobott 3 sárgát meg egy nagy rakás lilát 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
#42023 Én kitartok
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Get a life!
Get a life!
eppen ma is rohogtunk egy pakkon, hogy melee-vel mennyire eselyes lehet (valami.. desecrator - arcane - molten - plague volt azt hiszem, good luck with that)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/