78986
  • Hali23

RMAH-n érdemes ezzel próbálkozni?

• Psychedelic #49500
    Persze, mivel kungennek is ő mutatta meg. És még mindig müködik, csak mi nem értünk hozzá, nekünk ezért nem sikerül. Szeretnék egyszer olyan jó lenne mint itt a legtöbb ember, hogy végre én is a lehetetlennel harcolhassak, az az igazi kihívás, de nekem eddig csak legyőzhető packokat adott a játék. :(
  • j0nNyKa
    nyilvan arra gondolt amikor x verzioval ezelott kungen hasznalta ezt a masik geprol bejelentkezos mentest, dehat az volt egy honapja, es sose hivtak logoutnak
  • Psychedelic #49498
    Mondjuk ez a logout dolog még igaz is lehet, biztos jobban tudja, én sose léptem ki mert hogy lehetetlen volt 1 pack, ö viszont a champion packok felét logoutal győzi le, ilyen téren biztos több tudással rendelkezik. Majd a streamen megnézzük hogyan is kell.
  • Agaba72
  • j0nNyKa
    lol :DD
    true story bro!
  • Különc
    My bad
  • j0nNyKa
    a blikknek nem a hatlapjan vannak csocsok, hanem a front pagen
    a tobbit jol irtad
    ez az uj ablak dolog meg valami csodalatos uj feature, okostelon kulonosen kenyelmesse teszi a forumozast :D
  • Agaba72
    A blikknek a címlapján van a csöcs nem a hátlapján, már nem azért.........................
  • Carmang
    Oks, kösz.
  • j0nNyKa
    el lett ugatva hogy ha tudsz valamit amit o nem (hc inferno, illetve alapvetoen boldogulni infernon), akkor logoutolgatsz, amivel megmented a karaktered
    mit nem ertesz ezen? azt hogy ez nem letezo dolog? ugyanmar bazmeg, crassusnak nem megy, neked hogy menne? vegyel mar vissza
  • jazzy
    Ez a hsz max 500k, nem több.
  • Különc
    Hagyd, ő dolgozik meg Krav Magázik, aki jobb nála egy igénytelen, büdös, ferde hátú, törött szemüveges, korpás bajszú, szerencsétlen kocka, aki a Blikk hátlapján látott csöcsöt csak életében aki nem dolgozik, ellenben az ő pénzén tanul és egész nap nyomja a gép előtt, mert nincsenek barátai, se élete

Kihagytam valamit? Azt hiszem mindent lefedtem

Szerk: ja igen, a játék egy szar

Szerk#2: miért nyitja meg új lapon az oldalt szerkesztéskor?!?!?
  • Psychedelic #49488
    Van aki hellen se tud végigmenni, és azt mondja lehetetlen megcsinálni. Szerinted mire van nagyobb esély, hogy hell tényleg lehetetlen, és aki aztmondja meglehet csinálni az hazudik, vagy hogy az illető szerencsétlen, fos gearben van, és fogalmatlan az egész játékhoz.
    Nah veled pont ugyanez a történet, csak act 2 championokkal.

Lehet itt van 1-2 megmondó ember, de az a vicc, hogy a topic 90% rohadt nagy pro playerekból áll, akik mindent tudnak a játékról, piszok nagy playerek, kenik vágják az egészet, akiknek nem lehet újat mondani, akik minden helyzetet tökéletesen kezelnek le, csak hát a játék lehetetlen ezért 24/7 itt a fórumon sirnak.

Nem azoknak nagy az arca akik azt mondják neked az nem lehetetlen, hanem azoknak akik azt gondolják, amit ök nem tudnak megcsinálni az lehetetlen. Ekkora királyok vagytok? Ha te nem tudod lefutni a maratont, akkor az már lehetetlen? Ha nem tudsz valamit megcsinálni az már lehetetlen? És ha valaki mégis megtudja csinálni az csak hazudhat vagy mi?

Szerintem neked kéne streamelned, hogy mások tanulhassanak tőled, hiszen ezek szerint tökéletesen kiismerted a játékot, minden tudás benned lakozik, én megnézném ahogy a lehetetlennel küzdesz, hiszen nem létezik olyan hogy valaki jobb legyen nálad. Tőled tudnának csak igazán tanulni az emberek, mindenki más meg csak hazudja hogy jobb nálad.
  • Avenger
    Mindig attól veszed, aki a legolcsóbban rakja be. Ha úgy van mint a recepteknél. Például rákeresve 100k-ért kínálja fel a vételt mondjuk. De beraksz egyet 95k-ért akkor a következő vásárló a tiedet fogja megvenni.
  • Carmang
    Random kapsz új területet ilyenkor. Még egyszer felfedezheted :)
  • Carmang
    Valaki Mester vágja-e, hogy AH-ban, a gem-ek árát hogyan kombinálja ki a gép, ha venni akarok? Mert én berakhatok tetszőleges áron, aztán vétel kereséskor meg kiad valamit. Össz bentlevő gem átlaga?
  • Madi92
    Hi!
    Ma én is egy Diablo3 boldog tulaja lettem! :P
    Egy kérdésem lenne is.
    Miért van az, hogy a már felfedezett területeket, login után felfedezetlennek mutatja?
    Oké, értem én, hiszen a monszták is újratermelődnek, de azért na...
  • j0nNyKa
    ja áááááááááááááááááá nem.
    annyit azért nem dob a karaktereden a loh, hogy 700as fegyverrel rohangálj
    én azt mondanám, hogy 1000 alatt semmiképp nem szabad gondolkodni
    nekem scn 1158-as van, az már elég
    hcn 850, 1 kezes, az act1-re so-so, épphogy elmegy
  • Avenger
    Na majd mekukkantom akkor, igazából az a baj, hogy kétkezes, és csak 700 dps :( viszont 960 LoH. Egykezesként még elmegy kategória lenne.
  • Különc
    Minden héten felteszem a képet a karakteremről, ha az nem elég h elhidd, hogy steamrollolom a gamet, akkor magadra vessél
  • j0nNyKa
    1.0.3 óta nagyon hasznos, igen (mióta nem 1-hitelnek, van értelme visszatölteni azt az életet)
    ahogy lentebb is írták, reflect ellen pedig különösen muszáj, ha csak nincs akkora damage-ed, hogy 6-8 smoke screenből megöld a pakkot (~130-140k+)
  • j0nNyKa
    nálam rendesen működnek a skillek
    nekem nem kell logout
    nem tudok veled mit csinálni.
    ha streamelnék, néznéd? kurvára nem.
  • Aradebil2
    reflect ellen jó tud lenni, de max másodlagos fegyvernek
  • Avenger
    Life on hit ér valamit kétkezes nyílpuskán? Dh-nak hasznos stat?
  • Susarc
    hibátlanul felfogtam képzel,de mivel nem működnek a skillek rendesen és sakk/matt kombós championok vannak amire csak logout-al tudsz megküzdeni kicsit bosszantó!

jó olvasni,hogy van 1-2 megmondó ember aki félkézzel/csukott szemmel galoppozik végig az összes act összes mobján!

ha ilyen PROk vagytok streameljetek már pls. mi is tanulhassunk...érdekes amugy,hogy ilyen napi 10-12 órákat játszó pro gamerek is anyáznak a lehetetlen kombós championok miatt ,de itt valahogy mindenki nagyonügyes:P
  • Különc
    "bármit csinálsz -- meghalsz:P"

Te igen
  • Susarc
    jaja leszedi mondjuk2-t a másik 2 -re nem történik semmi,mert BUGOS és peccs óta megy a "sirás",hogy a mobok láncban tolják a képességeiket...ergó bármit csinálsz -- meghalsz:P mert annyi def skilled nincs és ez csak egy act2-es 6-os minion csapat volt meg a nagyotütő kőelemntál főnök:P
  • jazzy
    Mi az a logout mester? Amúgy én nem vagyok Dh de tudomásom szerint az a cloak lófasz amit nyomkodtok mint az őrült leszedi a jailert.
  • j0nNyKa
    ú te jóisten de buta vagy :(
    diablo 3-ban logouttal nem lehet hc karit menteni. semmi ilyesmivel nem lehet.

a jailerrel meg hagyjál már, smoke screen-nel kijössz belőle. ha 60 szint alatt ezt nem sikerült felfognod, ne rám mutogass.
  • Susarc
    A bónusz 2 ft-os kérdés: szerinted 6 db fast molten manó hány másodperc alatt teszi lávába a full játékosteret?
  • Susarc
    :D

49467 jaja 6. halál után megvolt:P a kis kocsog Goblin meg elillant:S:((
  • Susarc
    nagyon értessz hozzá......

JAILER

a logout mester HC karid nemcsoda,hogy nemvalami tapasztalt

• j0nNyKa
    attól függ hogy mibajod a moltennel rangedként
    kergetőztök netán, és te vagy a fogó? :)
  • Fpocok
    Hagyd ki, vagy relogolj :D
  • 1Darton1
    Kájcolja és lelövi.
  • Susarc
    valami Ultimate pro gamer mondja el mit csinál 6db shiledes fast molten jailer minionnal:P rangedként:)
  • zsotesz
    én act1-ben mentem ma és dobott szépen, nekem is volt olyan, hogy esett 2 is
  • yesname #49463
    Végig mentem Act 2-n elejétől végéig. Egyszer (!!!) volt olyan, hogy két sárga esett és kb. 5x, hogy egy darab sem. Többiben egy esett.
  • Hali23
    Persze nagy része 55 alatti....