Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Wizardom jelenleg 38k hp, 21k dps. 170 körüli ellenállások. 30% krit.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Itt egyet is érthetünk: "általában azok nyilvánulnak meg, akik valami változást akarnak."
De mivel azok is olvassák a fórumot és a megnyilvánulásokat, akik nem értenek egyet vele, kifejezik egyet nem értésüket általában (és viszont). Tehát a megnyilvánulók, fórumozók egy-egy kérdésben eltérõ véleménye alapján igen is megállapítható, hogy hány százalák az akiknek valami tetszik/nem tetszik.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Csak mert rosszul venné ki magát, hogy infernorol beszélsz, miközben Hell Butchert sem ölted
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Mindgyárt mutatok képeket csak felrakom valahova
Armor 1486
DPS 2249
life 30770
Túl korán értem ide, vagy béna vagyok?
Természetesen tuti sokan vannak, azok közt is akik nem írogatnak sehova és akik szintén nerfelnének de attól még az tény, hogy általában azok nyilvánulnak meg, akik valami változást akarnak. Mindegy. Ha nem érted, én sem fogom tudni ezt elmagyarázni........
Az más kérdés, hogy mégis ez lett benne. Ezt javítják majd most.
Þór vígi þessi rúnar
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Steam: greyfox
Fórumoznak azok közül is akiknek nehéz és azok közül is, akiknek jó. Ezekbõl kijön egy százalékos arány amit figyelembe vesznek. Ennyi.
Nekem nehéz, de nekem ez így jó. Van benne kihívás, lehet trükközni, van értelme farmolni stb. (Attól függetlenül számomra is baromság, hogy bizonyos affix kombók megjelenhetnek. Erre (is) figyelni kellett volna a fejlesztõknek.)
Steam: greyfox
Komolyan te attol vagy feljogositva a haborgasra hogy 3 het utan kiszurjak a szemed egy felszar loot-al?
Elsõsorban blizz-nek szerintem az fáj, hogy van 2 kaszt ami simán (annyira azért nem simán, de könyebben) átrohan a inferno act 4-en, míg a többi behal. Ezt akarják balanszolni szerintem.
Þór vígi þessi rúnar
De fordítsuk át egy kicsit egyszerûbbre:
Van egy új recepted ami egy speckó kifli. Egy bolt eladja neked.
Mi fog történni?
Akinek izlik, az megeszi, örül. Aki szerint szar, az reklamál duzzog, hisztizik.
Bemész a boltba, hogy mizu. Eladó néni aszongya, hogy sokan aszongyák szar, nem jó, ez meg az... Mit látsz ebbõl? Nem izlik az embereknek és megpróbálsz változtatni az összetevõkön, hogy még jobb legyen. (még ha eredetileg is jó volt de errõl minimális vagy semmilyen feedback nem jött).
Þór vígi þessi rúnar
Nem kicsit fail.
A játék elment vagy 6 millió darabban eddig, ebbõl forumozik összesen vagy 100 ezer, aminek (szerinted) a 80 százaléka nerfet akar. Az a játékosok kevesebb mint 1 százaléka, aki szerint nerfelni kell, (a hallgatás beleegyezés egy elõzõ hsz szerint is, tehát aki nem picsog annak jó így is).
De ha a "párezer síró" picsog a fórumon (ami a fórumhsz-ek 80%-a) míg a többmillió-párezer le se szarja a fórumot, addig azt látják, hogy jé ez nehéz a hsz-ek szerint.
Ha az lenne, hogy párezer síróra jutna 1 millió olyan komment, hogy nem nehéz, akkor a Blizz aszondaná: learn to play and stfu.
Így viszont azt mondják: WTF... NERF.
Amúgy mennyibõl tartana egy login utáni kérdõívet betolni ami elküldené a válaszokat?
Is Inferno Act 2 hard as hell?
Yes, No, Don't know.
Ebbõl bejönne pármillió válasz ami már felmérhetõ mennyiségû adat. De amíg a fórum alapján döntik el, hogy mi nehéz, mi nem, addig sajna ez van.
Þór vígi þessi rúnar
Több mint kétharmados többség ellen, if you know what I mean...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ugyanis. Mit lát a blizzard?
Sírnak a fórumon. (egyszerûség kedvéért 100 kommentbõl 80-85 szerint nehéz).
Könnyen levonják a következtetést, hogy a játékosok 80% szerint nehéz.
A csendes tömeg meg ha olyan hülye, hogy nem szól, hogy szerintem nem nehéz, akkor vessen magára. Néma gyereknek anyja se érti a szavát.
Þór vígi þessi rúnar
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Tegnap történt valami, ami által feljogosítva érzem magam , hogy kicsit beszóljak a picsogóknak. Történetesen infernó act1 valami rare vagy champion packból esett egy 950-s 2h staff 7 tulajdonsággal (str, int atttack speed....a fene sem emlékszik rá , melóból írok), nem olyan nagy szám de az számomra kiderült, több száz inferno act1 rare tárgyból, néha tényleg esik igazán jó is.
Megy itt a sírás, hogy milyen nehéz infernó....de hát ez a lényege. Nem hetekre tervezték hanem hónapokra, évekre. Akinek ez nem jön be, az mehet mással játszani, legyen elég az a pár száz óra,ami addig van...ez az eredeti diablo "feeling".
Számomra szomorú, hogy a blizzard egy hangos kisebbség hatására, nerfet tervez.
Az , hogy a világ forumain van pár ezer hangos picsogó, még nem jelenti azt, hogy ez a csendes többségnek is elõnyére válik. Mondjuk a 00 játék, de farmolom a magas szintet stílus az tényleg korrekcióra szorulna.
Mondjuk infernón alapból lenne MINDEN mobnak reflekt damagje, ami csak bizonyos védelem alatt jönne elõ. (0 ress, és low armoros de atom dps-s- dh-knak is ki kéne járni az utat rendesen, különben a saját sebzésük ölné meg õket vagy valami....)