78986
  • Avenger
    Paypal-os kifizetéshez mindenképp kell bankkártyát linkelni a paypal accounthoz?
  • simon7108
    én veszek 1 milliót 100k goldért.áll az alku?:D
  • Skill
    valaki venne goldot? nekem van fölös!
  • Avenger
    Igazán igyekezhetne már a blizzard a legendary-k újratervezésével :(

• Avenger
    Pénzes AH-ban esély sincs rá, hogy megnézzem mit vettek meg tőlem utólag? :(
  • Action
    Én meg ott lakom...:D
  • Avenger
    Act 3-ba néha benne lennék, de lehet csak lassítanám a haladást(egyedül nem tudom még farmolni hatékonyan). :)
  • Skill
    aki farmolna act2őt 3mat vegyen fel : skillcopper#2399
  • Marfy
    Nekem az enchantress 2600as dpssel, alapból 2-3000 között, spec képességgel pedig 10k körül sebez, szerintem ez annyira nem rossz. Pedig még bőven van rajta fejleszteni való. Sokszor sajnos jobb mint egy public party...
  • Fpocok
    Nagyon fasza lenne, ha lenne egy kicsit több dps :S
  • Traky70
    DH-knak ajánlott bow a piac topikban (dex, loh, chd, 850dps)
  • skinnyman
    Főleg ellenségelterelőnek jók, plusz vannak hasznos képességeik, pl enchantress növeli az armort, ad attack speed-et, ellenségeket néha egymás ellen fordít egy időre, stb. Ha feltápolod őket, valamennyi sebzést tudnak csinálni, de nem túl jelentőset.
  • Hegi90
  • AntiHero
    Igen van.

Ő is fejlődik és egész jó skilljei vannak. Nagyon hasznos főleg infernon.
  • Savmacska
    Igen van...
  • Madi92
    A followereknek van valami értelme? Meg a peteknek?
    Witch dokival kezdtem a diablos pályafutásom, és mivel többen mégis csak jobb, a Tempelárt magammal "cipelem"!
    Adtam neki jóféle vasakat is, de még egy koszlott zombiba is 2őt vagy 3at sebez. Ez normális, vagy csak nálam ilyen harmat?
    Pet-ek sem nagy számok.. kb azok is csak ilyen 3akat sebeznek.
    Tehát azon kívül, hogy legalább nem engem csépelnek addig is, van valami értelmük?
  • Frank99
    persze igazad van.

1 év múlva nézd meg majd a topicot.
    nem, 6 hónap múlva.
  • Savmacska
    60+ -os kék/sárga itemeket, el adjátok vagy szétszeditek ?! Exquisite Essence-nek van értéke ah-n, vagy van rá kereslet ?
  • Hedgehunter #49523
    En is jobban szetneztem es sikerult talalnom 1-2 dolgot olcson most mar mehet a farm egy kicsit.. :)
    Koszi a tanacsot jolesett....
  • Hegi90
    pontosabban csak az, mert az összes cuccom azon kívül vagy nightmares vagy talált.
  • Hegi90
    kb 200k-t költöttem eddig hellen wizára, ebben benne van a fegyó is.
  • unknown nick
    "Valakinek tapasztalatok a witch dokiról? Kicsit bővebben? Fejlődés,farmolás: könnyűsége, gyorsasága, élvezhetősége.
    Mennyire felszerelés igényes?"

Közepesen nehéz karakter. Fejlődés lassú singleben, mint minden nem meleenek. A pet-ek infernon használhatatlanok. Egészen infernoig sok variációs lehetőség van, de aztán már szerintem kizárólag a 4 skill lock + 300% manaregen + zombi bear kombó az effektív, ez extrém módon halálos a karira, mert be kell menni a mobtenger közepébe. Esetleg a poison dart kombinálva support skillekkel team gameben.

Előnye, hogy van menekülő spellje, és egy-két jó varázslata bár nagyon szituáció függők, emiatt kicsit randomizálják a karakter teljesítményét.

A felszerelés kifejezetten drága, mert nem csak int az elsődleges neki, hanem armor+str+vit legalább annyira fontos és dex se árt. HC-ba ne kezdj vele. Softcoreban nem tudom megítélni.

PvP: lesz olyan? :D
  • Ry0K3N
    Nem kell oda az sem csak ésszel kéne játszani 1-2 vadbaromnak publicon és le lehet ölni mindent szar gearben is.
  • elitehun
    egyáltalán nem kell annyi, hellhez semmikép se
  • Hedgehunter #49517
    Ja en is kileptem egybol..:) De rajottem csak love kell es mehet... :)
  • Hedgehunter #49516
    jo otlet mar csak egy par millio arany kellene es kafa lennek.. :)
  • Ry0K3N
    Publicot kerüld hellen. Kivéve ha ismerőssel vagy. Eszméletlen balfaszok vannak. Ha 3x hal egy elite pakkon már leavela sok saláta mert jajjdenehézneki. (pedig csak az eszét kéne használnia)
  • Hegi90
    60-as fegyverre keresel, req. level reduval.
  • unknown nick
    "ismét bezony. erről szól a Blizzard. a haver röhögött rajtam, hogy min kínlódok, mondta, fizessél, leszel király!"

Vicces egyébként, hogy az elvárttal ellentétben jórészt softcore-os sírással van tele a fórum :)
  • Hedgehunter #49512
    hmm akkor nagyon hurka vagyok valahogy...

Mit hasznalsz? Fegyvert nem talalok 300 dps felett? abbol hogyan lesz 15K damage?
  • Frank99
    persze ez is Dio 3....
  • Hegi90
    most léptem meg 56-ot wizámmal, jelenleg 15k damagem és 17k hp-m van.
  • Frank99
    ez király!

fijjú vagyol-e vagy jány????

popsi-tortád is lesz?????

:-)
  • Savmacska
  • elitehun
  • Hedgehunter #49506
    Beleptem egy public-ba es 4x haltam meg 2 perc alatt....Hulyek ezek..???? Nem tudtam meg csak megsebezni sem senkit... Nem ertem... 54 level Wizard 2500 dps meg 7K hp...
  • Különc
  • 1Darton1
    Én Rubint Réka popsiformáló gyakorlatai után el merek menni, erre varrjál gombot.
  • Különc
    Ha Zumba Fitnessezel, legalább elmersz menni Zuglóba, anélkül h félnél hogy lekéselnek és még kocsi se kell
  • saiyanjin
    A Krav Magát túl sok helyen tanítják, hozzáteszem szarul :) lassan olyan divat lett belőle mint a Zumba fitnessből vagy a Prána Nadiból...