78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#49541 Paypal-os kifizetéshez mindenképp kell bankkártyát linkelni a paypal accounthoz? -
simon7108 #49540 én veszek 1 milliót 100k goldért.áll az alku?:D -
Skill #49539 valaki venne goldot? nekem van fölös! -
#49538 Igazán igyekezhetne már a blizzard a legendary-k újratervezésével :(
-
#49537 Pénzes AH-ban esély sincs rá, hogy megnézzem mit vettek meg tőlem utólag? :( -
Action #49536 Én meg ott lakom...:D
-
#49535 Act 3-ba néha benne lennék, de lehet csak lassítanám a haladást(egyedül nem tudom még farmolni hatékonyan). :) -
Skill #49534 aki farmolna act2őt 3mat vegyen fel : skillcopper#2399 -
#49533 Nekem az enchantress 2600as dpssel, alapból 2-3000 között, spec képességgel pedig 10k körül sebez, szerintem ez annyira nem rossz. Pedig még bőven van rajta fejleszteni való. Sokszor sajnos jobb mint egy public party... -
#49532 Nagyon fasza lenne, ha lenne egy kicsit több dps :S -
Traky70 #49531 DH-knak ajánlott bow a piac topikban (dex, loh, chd, 850dps) -
#49530 Főleg ellenségelterelőnek jók, plusz vannak hasznos képességeik, pl enchantress növeli az armort, ad attack speed-et, ellenségeket néha egymás ellen fordít egy időre, stb. Ha feltápolod őket, valamennyi sebzést tudnak csinálni, de nem túl jelentőset. -
#49529 -
#49528 Igen van.
Ő is fejlődik és egész jó skilljei vannak. Nagyon hasznos főleg infernon. -
Savmacska #49527 Igen van... -
Madi92 #49526 A followereknek van valami értelme? Meg a peteknek?
Witch dokival kezdtem a diablos pályafutásom, és mivel többen mégis csak jobb, a Tempelárt magammal "cipelem"!
Adtam neki jóféle vasakat is, de még egy koszlott zombiba is 2őt vagy 3at sebez. Ez normális, vagy csak nálam ilyen harmat?
Pet-ek sem nagy számok.. kb azok is csak ilyen 3akat sebeznek.
Tehát azon kívül, hogy legalább nem engem csépelnek addig is, van valami értelmük? -
#49525 persze igazad van.
1 év múlva nézd meg majd a topicot.
nem, 6 hónap múlva. -
Savmacska #49524 60+ -os kék/sárga itemeket, el adjátok vagy szétszeditek ?! Exquisite Essence-nek van értéke ah-n, vagy van rá kereslet ? -
#49523 En is jobban szetneztem es sikerult talalnom 1-2 dolgot olcson most mar mehet a farm egy kicsit.. :)
Koszi a tanacsot jolesett.... -
#49522 pontosabban csak az, mert az összes cuccom azon kívül vagy nightmares vagy talált. -
#49521 kb 200k-t költöttem eddig hellen wizára, ebben benne van a fegyó is. -
#49520 "Valakinek tapasztalatok a witch dokiról? Kicsit bővebben? Fejlődés,farmolás: könnyűsége, gyorsasága, élvezhetősége.
Mennyire felszerelés igényes?"
Közepesen nehéz karakter. Fejlődés lassú singleben, mint minden nem meleenek. A pet-ek infernon használhatatlanok. Egészen infernoig sok variációs lehetőség van, de aztán már szerintem kizárólag a 4 skill lock + 300% manaregen + zombi bear kombó az effektív, ez extrém módon halálos a karira, mert be kell menni a mobtenger közepébe. Esetleg a poison dart kombinálva support skillekkel team gameben.
Előnye, hogy van menekülő spellje, és egy-két jó varázslata bár nagyon szituáció függők, emiatt kicsit randomizálják a karakter teljesítményét.
A felszerelés kifejezetten drága, mert nem csak int az elsődleges neki, hanem armor+str+vit legalább annyira fontos és dex se árt. HC-ba ne kezdj vele. Softcoreban nem tudom megítélni.
PvP: lesz olyan? :D -
Ry0K3N #49519 Nem kell oda az sem csak ésszel kéne játszani 1-2 vadbaromnak publicon és le lehet ölni mindent szar gearben is. -
#49518 egyáltalán nem kell annyi, hellhez semmikép se -
#49517 Ja en is kileptem egybol..:) De rajottem csak love kell es mehet... :) -
#49516 jo otlet mar csak egy par millio arany kellene es kafa lennek.. :) -
Ry0K3N #49515 Publicot kerüld hellen. Kivéve ha ismerőssel vagy. Eszméletlen balfaszok vannak. Ha 3x hal egy elite pakkon már leavela sok saláta mert jajjdenehézneki. (pedig csak az eszét kéne használnia) -
#49514 60-as fegyverre keresel, req. level reduval. -
#49513 "ismét bezony. erről szól a Blizzard. a haver röhögött rajtam, hogy min kínlódok, mondta, fizessél, leszel király!"
Vicces egyébként, hogy az elvárttal ellentétben jórészt softcore-os sírással van tele a fórum :)
-
#49512 hmm akkor nagyon hurka vagyok valahogy...
Mit hasznalsz? Fegyvert nem talalok 300 dps felett? abbol hogyan lesz 15K damage? -
#49511 persze ez is Dio 3.... -
#49510 most léptem meg 56-ot wizámmal, jelenleg 15k damagem és 17k hp-m van. -
#49509 ez király!
fijjú vagyol-e vagy jány????
popsi-tortád is lesz?????
:-) -
Savmacska #49508 -
#49507 -
#49506 Beleptem egy public-ba es 4x haltam meg 2 perc alatt....Hulyek ezek..???? Nem tudtam meg csak megsebezni sem senkit... Nem ertem... 54 level Wizard 2500 dps meg 7K hp... -
#49505 -
1Darton1 #49504 Én Rubint Réka popsiformáló gyakorlatai után el merek menni, erre varrjál gombot. -
#49503 Ha Zumba Fitnessezel, legalább elmersz menni Zuglóba, anélkül h félnél hogy lekéselnek és még kocsi se kell -
saiyanjin #49502 A Krav Magát túl sok helyen tanítják, hozzáteszem szarul :) lassan olyan divat lett belőle mint a Zumba fitnessből vagy a Prána Nadiból...