Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Þór vígi þessi rúnar
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A gombát ingyen adom hozzá.
Þór vígi þessi rúnar
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Active Skills
Fixed a bug that was allowing certain barbarian skills to continuously trigger each other's critical strikes, to the point of causing the player to crash. To address this crash, the following skill and skill rune combinations can no longer be triggered by each other's critical strikes:
Battle Rage (Skill Rune – Bloodshed)
Cleave (Skill Rune – Rupture and Skill Rune – Scattering Blast)
Hammer of the Ancients (Skill Rune – Thunder Strike)
Wrath of the Berserker (Skill Rune – Slaughter)
Þór vígi þessi rúnar
1.03-as patch mikorra várható?
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Þór vígi þessi rúnar
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Majd az 1.03-al jön az inferno / drop rate / craft rendszer balansz.
Þór vígi þessi rúnar
A loot rendszer fos, a kufáktól nem lehet venni értelmesen hell, legfõképp inferno szinten.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Repatarurgyán
De most akkor ma volt javítás, vagy csak lesz? Lesz benne inf nerf?
(Vki kérdezné dolgozok, így nem tudom megnézni)
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Wizardom jelenleg 38k hp, 21k dps. 170 körüli ellenállások. 30% krit.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Itt egyet is érthetünk: "általában azok nyilvánulnak meg, akik valami változást akarnak."
De mivel azok is olvassák a fórumot és a megnyilvánulásokat, akik nem értenek egyet vele, kifejezik egyet nem értésüket általában (és viszont). Tehát a megnyilvánulók, fórumozók egy-egy kérdésben eltérõ véleménye alapján igen is megállapítható, hogy hány százalák az akiknek valami tetszik/nem tetszik.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Csak mert rosszul venné ki magát, hogy infernorol beszélsz, miközben Hell Butchert sem ölted
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Mindgyárt mutatok képeket csak felrakom valahova
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Armor 1486
DPS 2249
life 30770
Túl korán értem ide, vagy béna vagyok?
Természetesen tuti sokan vannak, azok közt is akik nem írogatnak sehova és akik szintén nerfelnének de attól még az tény, hogy általában azok nyilvánulnak meg, akik valami változást akarnak. Mindegy. Ha nem érted, én sem fogom tudni ezt elmagyarázni........