Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gerey
És ezt csak csupa jóindulatból közlöd velünk az egynapos accodal. ^^

Carlos
kell a titkos pályát megnyitó pálcához.

Þór vígi þessi rúnar

A gomba mire jó ?
Carlos
reklám, ban...

Þór vígi þessi rúnar

ronihun
én nekem most esett gomba, igen ha jól emlékszem cathedral level 1en

...

gerey
Igen, ott.

Barbáromnak volt 700-as INT-je is😄

a gomba hol esik????
cathedral elso szintjen? mert parszor letoltam de semmi eredmennyel.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

gerey
Elsõ zöld droppom 125 óra után

Én normal-on szedtem össze tegnap õket. Kb 6órás móka volt. :-(

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

sz4bolcs
Spider queen elég még be kellett volna tenni azon a gagyi meglepett hangon: "Hö??! Spiderqueen???" xDDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Wtb inferno essece 1100,tear 1100, brimstone 2000g
nagy tétel elõny!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Az én írásomat miért törölted ?????
Egoraptor
Jó hát nem mondom hogy meglepõdtem. <#eplus2>

Avenger
Na már ki is van szürkítve az AH gomb a fõképernyõn, fasza. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

FrostBite
Beraktam AH-ba egy cuccot, rá pár másodpercre meg lelõtték. 😄

Carlos
Én ilyet kirakásnál kaptam tegnap... Nemtom akkor mi lehet.

Þór vígi þessi rúnar

SLICK
ez vásárlás... mindegy, várok még kicsit, remélem javítják mert így meg nem bírok haladni...

Avenger
Ez vásárlás, nekem ezt csinálja már egy órája bizonyos dolgoknál. Más cuccoknál meg jó. Kirakásnál pl gyûrûre hibát dob(error 31xxx), de egy vállast elsõre ki tudtam rakni. 😄 Szerintem piszkálnak benne valamit blizznél...

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Carlos
Valszeg belefutottál egy olyasmibe, hogy abban a mp-ben amikor kiraktad, a szerverre túl sok "kirakási" kérelem érkezett ami meghaladta a limitet. Mondjuk a szerveren be van állítva, hogy mp-enként 25 új tárgy mehet AH-ba. És abban a mp-ben mondjuk bement volna 30. ekkor jön az üzi.

(ez nyilván a dos és a ddos támadás kivédése miatt van benne)

Þór vígi þessi rúnar

SLICK
Ez mi a szar már megint? Nem bírok megvenni egy nyomorult kardot...

Carlos
hehe:

Þór vígi þessi rúnar

ronihun
Meglett a DH-m is 60as😊
Hell Bossok nagyon szórakoztatók voltak, ahhoz képest mennyit szenvedtem Wd-mel mire kinyírtam õket itt nagyon gyorsan ment, nagyon jól néz ki egyébként a DH modellje is szerintem <#whatever>

...

AntiHero
Tudom, de már idegesítõ (jártam már így, megkaptam idõvel)
..Csak még mindig ezzel szarakodnak és az ember nem tud haladni.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Barbárral végigvittem hell-t. Egyenlõre a jelenlegi feltételekkel nem igazán érzem, hogy infernózni kellene nekem (gold farmolás nem nagyon köt le, peccsekig meg fejlesztem a többi karaktert) 😊
Viszont a bónusz pályát megnézném. Milyen nehézségi szinten lehet hozzávalókat gyûjteni (a staff plan, a gomba, meg a kolomp (vagy mi a szösz megvan)? Esetleg valakinek van tapasztalata. Random cuccok azért esnek (szivárvány lötyi, meg a gibbering gemstone) ?
Carlos
Nyugi, majd megjön. Volt úgy, hogy 2 napot vártam rá, de meglett...

Þór vígi þessi rúnar

AntiHero
Megint szar az AH.. 1,5 napja várom a pénzem (250k) mert túllicitálták a tárgyat, de nem kapom meg <#falbav>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ennyi erõvel nem lehetne beírni hogy melyik boltban van eladó diablo3 mert azok a boltok pénzért árulják. Azért hülyeségeket ne írogass már.
Carlos
Ó értem.
Akkor linkelek mingyárt vegyél Viagrát vagy hamis rolex reklámot, mert kit érdekel a vegyél pénzért dolog, szép a kép a reklámon.
Ne hõbörögj már.
Csak nem a te oldalad volt? <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

kit érdekel a pénzért vétel ? A Játékon a hangsúly, nem a vételen.
Carlos
Az oldalon pénzért lehetett gold-ot venni. Ennyi.
Ez reklámnak minõsül, olvasgass SG szabályzatot, kkthxbye!

Þór vígi þessi rúnar

Milyen reklám ? Én csak jót akartam azzal hogy nyerhetünk diablo goldot, és ezt közzéteszem.
Ez a reklám szöveggel amúgy kivan a tököm, mi vagy te reklámfelügyelõ ?
Carlos
jóvanna... <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Kandurex
Look, more hidden footprints...!

😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Carlos
Nálam meg az Act 2... Bazira idegesített Kulle állandó nyihogása meg a Look, more footprints! akárhova megyek. 😊

Þór vígi þessi rúnar

antgecc
Nekem act3 tetszett. Pont ez jött le nekem is közben 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Look! More hidden footprints 😄

Pappa#2573

Carlos
Act 2 nagyon komoly... 😊

Þór vígi þessi rúnar

nagyonnagy 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Carlos
reklám, ban!

Þór vígi þessi rúnar

Ez egy baromi szar guide. Eleve 2 dolog kell: gold find, és pickup range. És még véletlenül sem kell megölni semmit, és bemenni a 4 oszlopos szobába sem.
600k+/óra, 1 perc egy run, és igen kibaszott unalmas, de fix gold.

Szintén act 1 vége runokat megyünk négyen, esténként két-három kör. Nem mondanám hogy nem éri meg. Esett már 1 milla feletti értékû cucc, nem egy, nem kettõ... Legendary és set is pottyan néha (tegnap este pl. nekem egy IK sapi meg egy gagyibb legendary, havernak két legendary). Nem gyúr egyikünk se mf-re, csak a valor van. Gold is összejön 100k/run minimum fejenként plusz néhány rare, amit be lehet pakolni 10-50k-ért ah-ba. Vannak rosszab körök is, nem mondom hogy nem, de átlagban (nekünk) kifizetõdõ az az 35-45 perc/run.

Pappa#2573

Carlos
Egy barbár véleményét hallottuk...
Énis ugyanebben a cipõben járok.

Þór vígi þessi rúnar

jazzy
op,nerf
Carlos
Hopp, ezt nem tudtam, köszi.
Eddig mindig kiszaltóztam.

Þór vígi þessi rúnar

Ah-tol en is faradok, a jelenlegi filterezessel inkabb faraszto mint szorakoztato, pedig wow-ban imadtam AHzni, de itt ez meg a kozelebe sincs a wowbeli tarsanak atlathatosag/hasznalhatosag szempontjabol. Mi az edes istennek vannak ott fel oraig meg a sold cuccok?? Kit erdekel, minek listazza ki nekem oket ha egyszer mar el lettek adva? Miert nem latom hogy mit adtam el? Ezentul vezessem fuzetbe hogy tudjam mi volt a neve annak amit eladtam 200k-ert? Rakasz szar az egesz...
holy84
DH nál Life on hit vagy life steal ?
IAS nerf után meg crit%+crit dmg ? és két egy kezes cbow?
vagy mi lesz az über ?

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

RatBaG
kb egy hete a warden-butchert tolom, fél óra-50k. legendaryt, setet még sose láttam, egyetlen amulet esett, ami elment 200k-ért, a többi szemét. röhej...
tököm tele van az egésszel, órákat bújom az az ah-t, hogy gyúrjak a resre, már yoyozik a szemem az itemek listájától.
ma megint megpróbálom act2-t, ha ismét szétcsapnak, szarok bele az egészbe.

Per Aspera Ad Inferi.

Smoke screen, kiszed Jailerbol is.
Devil_Gy
A portál alatt nem messze szokott még lenni +1 pince. Elég gyakran van benne láda, goblin, vagy Champion mob. Érdemes még azt is megnézni. Illetve Act I 3.quest public game - ott ilyen quick farm runok vannak. 1re elmész megnézed az útvonalakat és utána csinálod 1edûl. Sõt ott még a kovács questet is megcsinálják ahol az asszony zombi lesz. (azt én ki szoktam hagyni.)

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim