78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#49902 Megválaszoltad a saját kérdésed. -
#49901 Szerintetek mennyit erhet ez?
Ah-ba 15 millio folott lattam hasonlokat,de ez vmivel jobb. -
Ry0K3N #49900 Ha két csapat arcanes elitet összeránt valaki simán lehetséges az alábbi látvány. -
#49899 mmmm
-
#49898 horde affixrol hallottal mar? -
#49897 fake? -
#49896 disco :P -
#49895 wtf? :DD -
#49894 "Act2.-ig játszható, a hardcore pedig az első lag eljöveteléig. "
Pár száz óra alatt egyszer sem haltam lag-tól. Egyszer volt szerver oldali disc-em (nem ISP) és élve maradt a kari. -
#49893 "Bizonytija, hogy magasszintu faszveres folyik a blizz berkeiben, mert kulonben mi az anyamat csinaltak eddig?"
Ez érdkes kérdés SCII-nél is megjelenés előtt 2 héttel mielőtt gyártó sorra ment volna a gém tervezték át majdnem kompletten a zerg fajt. Mintha addig semmit nem csináltak volna (Bár előnye lett szvsz.)
Hihetetlen bugok voltak a gémben chat nélkül, mikor megjelent. Most már ott tartunk, hogy lassan itt a HoTS és a jelenlegi BW-s szupesztárok edzenek rá, akik eddig kizárt volt, hogy ott hagyják a BW-t a Kespa miatt. A kiegben a skill faktor emelkedni fog, nehezedik a játék, ahhoz már kelleni fog a koreai dna. :) Az SCII-t is nagyon sokan köpködték a változtatások miatt és mára a legjobb rts lett a műfajában.
Biztos vagyok benne hogy itt is egy 2 év max 3 fejlesztésű gémet dobtak ki megnézték mi a hatás és gyurmáznak majd rajta keményen. Ha nem teszik meg a kellő változtatásokat a Blizzard név soha nem lesz többet a minőség garanciája. -
#49892 ilyenekre van igény ah-n?:
-
sata75 #49891 és illusionist? :)) -
#49890 lol'd -
#49889 -
#49888 bannerban linkek alatt :) -
#49887 muta -
#49886 olvasok szama script a tyrael es a dark temakban, csak ugy erdekessegkeppen -
Myxir #49885 Értem, bár gondoltam
Akkor marad a vétel, kösz hogy írtál. -
#49884 Törttel nem fogsz tudni játszani soha. -
Myxir #49883 Hali!
Nem tudom, hogy itt foglalkoztok-e tört verzióval, de megkérdezném, hogy valaki letöltötte a játékot esetleg?
Mert fenn akadtam belépésnél...a battle.net szórakozik velem, és nem tudom hogyan kéne azt kiiktatni.
Ha valaki tudna segíteni megköszönném,de ha ezzel most berontottam akkor bocsi mindenkitől. -
#49882 az, hogy archon armor. -
#49881 /elsomfordál
(tegnapelőtt 25K-ért volt bent egy 20+M-s item. lemaradtam róla.) -
#49880 Az arányokat meg van hova fejleszteni. :)
-
#49879 Hát ha nem én lennék annyira nem lenne értelme, hogy akár rajzolhatnám is ezeket. -
#49878 Te vagy? -
#49877 Ja, de mégis. :)
-
#49876 Istennek se akar összejönni a Devilking állandó.... :/
-
#49875 Tuti valami designer cucc, bár akkor az ára is borsos lenne. :D -
Noodlee #49874 Ezen mi a lvl 63-as?
Talán az ára?
-
markastor #49873 Tudom, már nem olyan ritka, de jó érzés. :) -
markastor #49872 Megvan a Lyceum. :) -
#49871 5 nehezsegi szint? a hc egy nehezsegi szint?
welcome to diablo 3 topic -
Lancus #49870 Na ez az a játék, amiben van 5 nehézségi szint abból 2 felesleges, mert inferno max. Act2.-ig játszható, a hardcore pedig az első lag eljöveteléig. Használható tárgyat kb. hell elejétől már nem dob a játék, a dobások számát megnövelték, de mint tudjuk a nullát akárhánnyal is szorozhatjuk nulla marad. Minden erővel a kp-s aukciós ház felé terelgetik az embereket a további bevételek érdekében, ezért hiába rajzoltak sok ezer tárgyat, a jobbakat az aukciós házban lehet csak látni horror árakon. Farmolok infernón valor5-el 200GF 150MF-el napokig és egyetlen használhatót nem dob (eddig 4 féle karakterem van és egyikre sem, beleértve a segítőket is), hanem tolja a 180-as sebzésű szarokat dögivel. 270 óra játék egyenlege : nulla szettes tárgy és 1db. legendás, ami harmat gyenge értékekkel bír. Becslésem szerint kell várni további 10 évet mire sikerül felhozniuk a D2 szintjére a játékmenetet...De most akkor mire vártunk 10évet, erre az utolsó évben összecsapott szarra, amit hetente patchelni kell, de akkor sem azt javítják benne amit kellene. Halomra törik fel a karaktereket, meg hibáznak a kimentett állások, vagy megy az AH, vagy nem a ránk kényszerített állandó online miatt. Grat. Blizz, szép munka ! -
#49869 Látom újabb broken skill... -
Susarc #49868 -
#49867 Ez nagyon jó megfogalmazás. Valahogy így vagyok én is ezzel a nem túl jó Diablóval: mindig tud adni valami célt a mocsok, amit el akarok érni benne. -
#49866 Most már én is azt mondom, hogy nem csoda, hogy Te nem látod :D:D:D
Én is élvezem, attól hogy nem jó (de nem is rossz!). Ha értenéd a hasonlatot amiről írtam (ami nálad nem csoda, hogy nem érted :D), akkor tudnád miről beszéltem. -
#49865 javítottam a szerkesztést, mostmár nem új ablakba nyitja -
#49864 Blizzard on Better Legendaries and Tough Boss Mods
"Nakatoir: We will be applying hotfixes which will be further buffing the drop chances of higher level loot in Inferno difficulty, keep an eye on our “Diablo III Hotfixes – June” blog to see what the new drop chances will be. On the topic of your legendary drops, we are planning a strong buff to legendary items that will make them flat out better than blue items; however this will sadly not be retroactive.
-
#49863 nem is 2 ember dolgozott rajta; anno meg lett mondva, hogy a portás készítette a játékot egyedül.
pajzsnak nincs értelme dh-n? ühüm. ha nekem hcn esne dh skillt erősítő pajzs, leszopnám magam előről hátulról kb. lapozzunk már, azért, mert te valamit nem tudsz elképzelni, még nagyon is létező dolog.