Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
cathedral elso szintjen? mert parszor letoltam de semmi eredmennyel.
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
nagy tétel elõny!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
(ez nyilván a dos és a ddos támadás kivédése miatt van benne)
Þór vígi þessi rúnar
Hell Bossok nagyon szórakoztatók voltak, ahhoz képest mennyit szenvedtem Wd-mel mire kinyírtam õket itt nagyon gyorsan ment, nagyon jól néz ki egyébként a DH modellje is szerintem <#whatever>#whatever>
...
..Csak még mindig ezzel szarakodnak és az ember nem tud haladni.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Viszont a bónusz pályát megnézném. Milyen nehézségi szinten lehet hozzávalókat gyûjteni (a staff plan, a gomba, meg a kolomp (vagy mi a szösz megvan)? Esetleg valakinek van tapasztalata. Random cuccok azért esnek (szivárvány lötyi, meg a gibbering gemstone) ?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Akkor linkelek mingyárt vegyél Viagrát vagy hamis rolex reklámot, mert kit érdekel a vegyél pénzért dolog, szép a kép a reklámon.
Ne hõbörögj már.
Csak nem a te oldalad volt? <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
Ez reklámnak minõsül, olvasgass SG szabályzatot, kkthxbye!
Þór vígi þessi rúnar
Ez a reklám szöveggel amúgy kivan a tököm, mi vagy te reklámfelügyelõ ?
Þór vígi þessi rúnar
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Pappa#2573
nagyonnagy 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
600k+/óra, 1 perc egy run, és igen kibaszott unalmas, de fix gold.
Pappa#2573
IAS nerf után meg crit%+crit dmg ? és két egy kezes cbow?
vagy mi lesz az über ?
\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141
tököm tele van az egésszel, órákat bújom az az ah-t, hogy gyúrjak a resre, már yoyozik a szemem az itemek listájától.
ma megint megpróbálom act2-t, ha ismét szétcsapnak, szarok bele az egészbe.
Per Aspera Ad Inferi.
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim