78986
  • alienenemy
    most ki a troll?
  • saiyanjin
    Rendben, most már értem.Thnx mindenkinek a segítséget.
  • Aradebil2
    60at hell végére éred el kb-ra
  • 1Darton1
    Rosszul olvastad. (Ha troll vagy, édesanyád csuklani fog hamarosan.)
  • j0nNyKa
    igen, 60 leszel normal vegere, hogy aztan 60as szinten vegigmenj a maradek 3 nehezsegen
    majdnem makes sense
  • saiyanjin
    Igen, ez tiszta sor, el is indult előről a nehezebb szint, nekem a problémám csak az hogy 32szintű voltam mikor a diablo kill megtörtént, és korábban azt olvastam hogy kb 60 szintet ki lehet hozni a normal fokozatból.Pedig mindent kipucoltam, minden szétzúzható tárgyat és barlangot és alhelyszínt.
  • 1Darton1
    A menüben rányomsz a start game-re, és elindul a következő nehézségi szint.
  • Aradebil2
    ebből sosem lesz semmi, a béta óta érdemi fejlődést nem mutatott... wowhoz 100* gyorsabban készültek az emuk, még is csak hosszú évek után lettek norm blizzlike szerverek( és ott se a contenttel hanem a programozással voltak gondok)
  • saiyanjin
    Diablo kill után beszéltem Uriellel és rányomtam a game menü ok gombra.Mit kellett volna tennem, lett volna még vmi quest ?
  • j0nNyKa
    marmint 60. es bizonyara a normal diablo kill utan ranyomtal a start game gombra.
  • saiyanjin
    Sziasztok!

Még csak most sikerült végigtolnom egy barbárral normalon, viszont csak 32. szintű lettem a végére.Korábban azt olvastam 65. szintet lehet elérni.
    Kérnék egy kis felhomályosítást.ÜDv
  • who am I 7
    ja és mi lesz az ah-val? :D:D:D:D:D:D:D hahaha
  • who am I 7
    már csak 8 év...és végig is lehet vinni majd :)
  • Dr DeViLKiNG
    8 hónap alatt eljutottak oda, hogy már működik az első quest. Kitartás hamarosan tényleg teljes lesz!
  • yesname #49928
    De nem ám. :D
  • Fpocok
    sosem fog menni rendesen...
  • cateran
    A post datuma (tegnap) vagy a verzioszam, amit nem sikerult elolvasni?
  • Fpocok
    Ez csak a bétás cucc? Mármint addig lehet menni, mint bétában.
  • cateran
    Ne vegyel ra merget:)
    "« Diablo III v1.0.2.9991 Client Server Emulator-REVOLT

DIABLO III COLLECTORS EDITION – 2012 – SERVER EMULATOR V4 – LAN – ACT I

Posted 06 Jul 2012, 17:40 in PC

SERVER EMULATOR V4

Fallen Star Quest Working

- Supports retail client with 1.0.3.10057 version.
    - Remember this emulator is not complete yet."
    Szoval meg durvan instabilnak tunik, de csak ido kerdese igy 1. ranezesre:P Mondjuk nem probaltam, mert mar baromira nem erdekel:D

• Fpocok
    ACT1ben mindenhol ugyanannyi az esély a dropra? Gondolok arra, hogy act1 eleje vs. act1 vége... gondolom ugyanaz.
  • Fpocok
    Na megjött a pénzem paypalra végre.
  • j0nNyKa
    cache?
  • TVelvet
    note: mégis látom, csak újra be kellet kesselni az oldalt
  • eN00 Begger
    Üdv! Valaki tudna küldeni egy guest pass-t? Megköszönném :) [email protected]
  • TVelvet
    fasza, én nem látom. :(
  • Különc
    Mi ez a sok wall of text, mindját olyan csicskalángosokat osztogatok itt, nem lenne elég 1 sorban leírni, hogy a játék szar?

[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1197808379&no=49889]#49889[/URL] Act2-ben ezt még túlélném shielddel, 3ban már nem
  • yesname #49916
    Én 1.0.3 patchig HC karival is játszottam. Azóta egy percet sem, ugyanis olyan lagok vannak és olyan rendszerességgel, hogy szerintem 2 óra alatt halál lenne belőle. :( Hivatalos fórumon is van róla topic, hogy a patch óta nagyon lagos.
  • Nelson85
    HC-hoz keresek valakit vagy egy partit, pár napja vagyok csak 60, Act 1-et már áttoltam.
  • j0nNyKa
    dark, meg tyrael temakban kerult be a bannerba, sima sg temanal egyelore nincs bent
    ott:
  • j0nNyKa
    jolvan, maradjunk annyiban, hogy fake a kep
    (btw 1.0.3 ota az osszes horde + arcane pakk ilyen, mivelhogy ugyebar sokkal surubben rakjak az arcane-t az emlitett patch ota)
    nem 1, nem 2 ilyennel talalkoztam mar - de ezek tenyek, szoval gondolom sok meggyozo erejuk nincsen
  • unknown nick
    Mondjuk engem nem érdekel különösebben mi történik más karijával, amíg az enyém nem hal disc-től meg. (A megjelenési nap óta csak HC karival játszom.)
  • j0nNyKa
    dehogy letezik
    szimplan ez a tipikus peldaja annak, hogy o nem tud valamit elkepzelni (lehet hczni nyugodtan, nincs lag), tehat ha te ezt allitod, akkor hazudsz, hulye vagy, es amugyis a kurva anyadat.
  • unknown nick
    Nincs offline verzióm. Egyátalán létezik olyan?
  • skinnyman
    Hallottam, de ilyesmi szerintem azzal sem lehetséges, max feleennyit dobnának. Ha több csoport összeállt akkor lehetséges lenne de akkor meg csoda hogy addig egyáltalán túlélte hogy ez idáig fajuljon :) Bár ki tudja, simán megeshet végülis, csak nem valószínű..
  • Lancus
    Akkor te nyilván offline verzióval játszol, ugyanis több ezer hardcore-os halt meg egyszerre, nem is egy alkalommal. Olvass utána, de nyilván te egy csak a számodra fenntartott verzióval nyomod ami hibátlan, és már patcheléseket sem igényel. Továbbá a te verziód kikerüli a felmerülő hibákat. Világos...
  • setuh
    Aszem ez lesz,thx:)
  • TVelvet
    lehet én vagyok a hülye, de én nem látok semmit.
  • Ry0K3N
    20 euró bid 200 buyout azt had szóljon
  • j0nNyKa
    rmah ha eszed van
  • setuh
    Megis mennyivel tobb?30-40 millioert erdemes betenni?