Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

unknown nick
Mér cheat a smoke, ha glass cannon vagy? Az nem cheat, hogy mob csorda közepén vígan hentel a barb és a monk. (alacsonyabb act-on)

"de ha neked problema egy waller, es ezert kell neked vit meg res meg anyam kinja akkor ott komoly gondok vannak"

Azért kíváncsi lennék mikor beugrik egy waller úgy, hogy 16:9-ben sem látod, miképp véded azzal a feltétellel, semmiképp se halhatsz meg? Egy rare boss packot hipp-hopp gyorsan one shotolsz? Kizárt. Mondjuk nem feltétlen kizárt, csak az hogy olyan cuccot szerzel.

(megj.: kop-kop eddig egy karim halt eddig.)

"neked rangedkent nem jar a 30% dmg reduction mint meelenek"

Nincs physical resistance rangednek? Hol van ez leírva?

j0nNyKa
meglatjuk, meglatjuk
nyilvan 100%-osan nem fogjak atalakitani a karaktereket, vagy akar magat a.. rendszert sajnos
foleg, hogy dolgoznak a PVP-n, az fog meg igazi hisztirohamot kivaltani, amikor egyik-masik overgearelt karakterrel nem tud majd senki semmit kezdeni.. 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Igy van, nem lehet, mert nem ugy talaltak ki. A dolog masik fele hogy amit el is gondoltak azt is hulyen ultettek gyakorlatba. Nem tudom elkepzelni hogy fogja a Blizzard ezt a felresikult class designt rendberakni, ehez megapatch kellene, amiben az alapoktol ujra csinaljak az egeszet. Vagy lustak lesznek megint es mindent lenerfelnek a nyavalyaba( es ugy nez ki ez jon 1.0.3ba) es meg lesz oldva a class balance.
antgecc
Hát öreg, ha neked ez elég lenne ahhoz, hogy bonyolultabb legyen az életed... Jajjj milyen emberek vannak 😄DD

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

j0nNyKa
az a baj, hogy en naiv vagyok, es meg mindig elhiszem, hogy valahogyan lehetseges eletkepes DH-t csinalni.. :\
azt persze nem tudom, hogyan, de paran itt valtig allitjak, hogy ha megfeleloen sok hpt / armort / allrest stackelsz, birni fogod a DH-val
mondjuk ezektol megkerdeznem, hogy ha monkra se lehet annyi hpt / armort / allrest pakolni, hogy birja, akkor a DH miert birna? 😊

Zsoltika 007
Igen. Bonyolítsd az életed...

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

a d3plaza ingyenes heti játékot hírdetett meg, 10 millió game goldot sorsolnak ki, a játék ingyenes http://d3plaza.atw.hu/
Nincs hc DH-m, de ha neked problema egy waller, es ezert kell neked vit meg res meg anyam kinja akkor ott komoly gondok vannak. Mnt mar irtam, neked rangedkent nem jar a 30% dmg reduction mint meelenek, nincs semmilyen mechanizmusod amid dmg reductiont adna, pl nem blockolsz, nincs semmilyen mitigation skilled, a shadow power gloom az jo vicc, kb senki se hasznalja infernon nyilvanvalo okok miatt: A DH FEKSZIK HA MEGUTIK. Ez a class design, GLASSCANNON vagy, baszhatod a resi meg a vit meg az akarmit. Egyetlenegy modja van hogy a Blizzard szerint jatszad a DH-t, nukeolsz ahogy a csovon kifer, a tobbit megoldod wasd-bol, amikor meg irto nagy szar van nyomod a smoke screen cheatet. Ha ez nem megy, akkor tok foloslegesen tekered a karidat akarmerre, mindegy hogy hc vagy sc....
j0nNyKa
addig jutott az agyam, hogy 100%-osan folosleges dolog ki-be kapcsolgatni, mivel tobb sebbol verezne ugy a rendszer
a health globe cucc az egyike azoknak a reszeknek, amik igenjol sikerultek, es eddig a vilagon semmi baj nem volt veluk (illetve hat most sincs, csak neked)

Lent van a földön,csak fel kell szedni.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

jazzy
Kerüld ki.
antgecc
gondolom az nem jutott eszedbe, hogy partyban bekapcsolná az ember, singlében meg ki <#szomoru2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

j0nNyKa
milyen vicces lenne, ha menubol allithatnad, ezzel megakadalyozva, hogy bizonyos esetekben megmentsd a tarsaidat egy felvett globe-bal 😄
vannak itt azert vilagbajnok otletek

Meg olyankor a többiek is healelõdnek nem csak te.

antgecc
Hát, akkor jó lett volna menübõl állíthatóvá tenni a dolgot.

eott
Köszönöm!
Zsoltika 007
Ez azért van így mert pl a demon hunternél bizonyos rúnával a hatredet is tölti a globe.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

unknown nick
"Tegnap haverom 400k goldból gearelte fel új demon hunterét 100k dpsre ahból. Tényleg nem ér semmit(ja és rohadjon meg az összes ranged)."

Kíváncsi lennék arra a gear kollekcióra, mert hogy survival is legyen az minimum 30-40 milla.

antgecc
Azé azt nem bánnám, ha nem venné fel a health globeokat, ha full hp-n vagyok.

unknown nick
"Ennyire nem kell rsi/vit gear a DHnak."

Hát szerintem kell. Egyszer beszorított fallal egy sárga boss be is haltam, game over.
Amióta rámegyek dmg reduction, vit, dex is természetesen ami épp belefér + jó nagy critical damage növelés stat gearokon nincs akkora probléma falazáskor. Insta heal+smoke, mikor eltûnik a fal vagy a börtön ugrás és ráaggróznak meele társakra a mobok. SC módban persze nem gond mert max. újra éledsz. De HC-ban nem preferálom az eszement kockáztatást.

eott
Helló!

Inferno Act1-2-re mûködõ WD és DH talentet tudnátok linkelni?

Elõre is köszönöm!
Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Ja igen, ott már voltam 😊
Aha, és még mi kell a titkos pályához a gombán kivül ?
gerey
És ezt csak csupa jóindulatból közlöd velünk az egynapos accodal. ^^

Carlos
kell a titkos pályát megnyitó pálcához.

Þór vígi þessi rúnar

A gomba mire jó ?
Carlos
reklám, ban...

Þór vígi þessi rúnar

ronihun
én nekem most esett gomba, igen ha jól emlékszem cathedral level 1en

...

gerey
Igen, ott.

Barbáromnak volt 700-as INT-je is😄

a gomba hol esik????
cathedral elso szintjen? mert parszor letoltam de semmi eredmennyel.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

gerey
Elsõ zöld droppom 125 óra után

Én normal-on szedtem össze tegnap õket. Kb 6órás móka volt. :-(

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

sz4bolcs
Spider queen elég még be kellett volna tenni azon a gagyi meglepett hangon: "Hö??! Spiderqueen???" xDDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Wtb inferno essece 1100,tear 1100, brimstone 2000g
nagy tétel elõny!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Az én írásomat miért törölted ?????
Egoraptor
Jó hát nem mondom hogy meglepõdtem. <#eplus2>

Avenger
Na már ki is van szürkítve az AH gomb a fõképernyõn, fasza. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

FrostBite
Beraktam AH-ba egy cuccot, rá pár másodpercre meg lelõtték. 😄

Carlos
Én ilyet kirakásnál kaptam tegnap... Nemtom akkor mi lehet.

Þór vígi þessi rúnar

SLICK
ez vásárlás... mindegy, várok még kicsit, remélem javítják mert így meg nem bírok haladni...

Avenger
Ez vásárlás, nekem ezt csinálja már egy órája bizonyos dolgoknál. Más cuccoknál meg jó. Kirakásnál pl gyûrûre hibát dob(error 31xxx), de egy vállast elsõre ki tudtam rakni. 😄 Szerintem piszkálnak benne valamit blizznél...

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Carlos
Valszeg belefutottál egy olyasmibe, hogy abban a mp-ben amikor kiraktad, a szerverre túl sok "kirakási" kérelem érkezett ami meghaladta a limitet. Mondjuk a szerveren be van állítva, hogy mp-enként 25 új tárgy mehet AH-ba. És abban a mp-ben mondjuk bement volna 30. ekkor jön az üzi.

(ez nyilván a dos és a ddos támadás kivédése miatt van benne)

Þór vígi þessi rúnar

SLICK
Ez mi a szar már megint? Nem bírok megvenni egy nyomorult kardot...

Carlos
hehe:

Þór vígi þessi rúnar

ronihun
Meglett a DH-m is 60as😊
Hell Bossok nagyon szórakoztatók voltak, ahhoz képest mennyit szenvedtem Wd-mel mire kinyírtam õket itt nagyon gyorsan ment, nagyon jól néz ki egyébként a DH modellje is szerintem <#whatever>

...

AntiHero
Tudom, de már idegesítõ (jártam már így, megkaptam idõvel)
..Csak még mindig ezzel szarakodnak és az ember nem tud haladni.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Barbárral végigvittem hell-t. Egyenlõre a jelenlegi feltételekkel nem igazán érzem, hogy infernózni kellene nekem (gold farmolás nem nagyon köt le, peccsekig meg fejlesztem a többi karaktert) 😊
Viszont a bónusz pályát megnézném. Milyen nehézségi szinten lehet hozzávalókat gyûjteni (a staff plan, a gomba, meg a kolomp (vagy mi a szösz megvan)? Esetleg valakinek van tapasztalata. Random cuccok azért esnek (szivárvány lötyi, meg a gibbering gemstone) ?