Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Közel 50% block chance-t össze lehet szedni, és 4-5k-t blockolni.
Az igen jelentõs, ha egy melee dmg reductionjét nézzük.

Vegyél egy nagy dps-û kék kétkezest és kék attackspeedes gyûrûket, amulettet, kesztyût. Így nagyon olcsón (3-400k) 40-50k dps-t össze tudsz rakni.
Ezen kívül passzírozd bele a buildedbe a venom hydrát, mert az kb megkétszerezi a sebzésed, sok kite-olásnál még jobban megtöbbszörözi.

Psychedelictol kerdezd, de neki 41% block chance van barbaron.
j0nNyKa
toled, es a tobbi kitarto melee-tol kerdezem: a blokkolasnak, mint olyannak van barmi ertelme?
jol latom, hogy van ra 11% eselyed, hogy 2k-val kisebb pofont kapj? ennyi? ez a blokk mehanizmus?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

gerey
Ez az én buildem
Diamond skin/teleport (fracture) helyzettõl és acttól függõen változik. De kevés a dps-d, azon dolgozzál, a resistek jók, talán túl jók is. 😄
Arra törekedj, hogy ne tudjanak megütni(teleport) vagy sebezni(diamond skin).

unknown nick
Egyébként ha van 4-es party szerintem egy gyors run is sok goldot hoz + a kék cucc merchantnak.

Troyan
Ahoj,

Jelenleg így vagyok Infernon.

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

gerey
Nekem 208 GF-el 12-20 k/ kör/2-3perc, mivel a waypoint-os kört és a leoric elõtti kört is csinálom.

Hali!

Valaki megtudna velem osztani valami jóféle build-et Wizard-nak Infernóra(akármilyennek örülnék de solo érdekelne legjobban) ???

A jelenlegi: - nem igazán mûködik

skillek - http://us.battle.net/d3/en/calculator/wizard#blXQOS!WXY!bZaZcZ

a statok pedig:

Life 18800
Dmg 20600 buffolva 26800
Resist 429 és 542 buffolva 620 és 784
Armor 3260 buffolva 5628
Crit chance 16 % (oke ezt tudom hogy kevés)
Crit dmg 168%
life/sec 188 (a többi life-os elhanyagolható érték)
Movement Speed 18%

azt gondolom ezek a fontosabb értékek.

A fõ probléma az hogy a játék ezen szakaszán egyre több a teleportálós movement speedes moltenes ...stb. ellen és ha nem tudom tartani a távolságot 2-3 NAGYON MAX 4 ütés és végem és ACT1-rõl beszélek.

elõre is köszike.
unknown nick
LoL mindenki köcsögöl? 😊)

Carlos
Nem megyek az oszlopokhoz.
Waypoint majd a kardos terem és annyi.

Újabb 4 kör:
9.272
9.360
3.505 !!! 😊
6.605

Érdekes ez így...
Tesód mennyi GF-el megy?

Þór vígi þessi rúnar

Atyaisten, en mar hanyok 2 ora goblinozastol....
gerey
Mekkora kört mész? A lejárattól a négy oszlopig a kört? Vedd még hozzá az SK elõtti részt kb +30 sec de jópár k goldot rátesz. Ott bead egy chekpoint-t, resume game kipucolod tp->waypoint-> crypt ...

Bátyám 2 napja köcsögöt tör kriptában ~600k/órával. Mondom hogy jobb. 😄

j0nNyKa
orankent 240k-ert kocsogoket torsz? haaaat, alakul, de en nem csinalnam, az tuti

Carlos
Viszont baj van, +175 GF-el ez jött ki köcsögtörésre:
7.043
4.830
4.849
6.450

117-el:
6.472
8.461
8.757
8.244

Namost itt vagy valami gebasz van, vagy csak 4x voltam peches egyhuzamban?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ok, igazad van, számolni se tudok már este... 😊
akkor 40*6 = 240K

Þór vígi þessi rúnar

Akárhogy is számolom, 10 percenként nekem 40K jön ki. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Carlos
Köcsögtörés +117 GF-el:

álagban 2 perc.

6.472
8.461
8.757
8.244

Számoljunk 8K-val 2 percenként. Az 10 percenként 32K, üránként 192K.
Tehát jobban fizet (és "csak" 8K-val számoltam)

Þór vígi þessi rúnar

Ha mostmar erted akkor meg mindig azt gondolod hogy 30% handicapel is van ertelme annak amit csinalsz?
unknown nick
Jah akkor félre értettem, gyorsan olvastam és úgy vettem ki a phys res-re írja, hogy rangednek nem mûködik.

Különc
TVelvet keress meg ingame ha vagy

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Jabar
A barbár meg a monk a karakterlapon látható csökkentéseken felül alapból kap 30% dmg csökkentést. valamelyik töltõképernyõn szokta is írni.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Szerezz még 120 gf-et, és cryptába csináld ugyanezt 3-szoros goldért ugyanennyi idõ alatt.

Carlos
No, Inferno Act 1 Band Cellar farm, +117 GF-el ami átlagban 1 perc (ki be ugrálással)

3.279
4.102
4.030
5.402

Erre még rájön az a pár fos kék ami esik és lejön a repair. Szóval körönként átlag 4000 gold összejön.
10 perc alatt kábé 7-8 kör jön össze, az 28.000 - 32.000.
Ezt felszorozva 6-al, 1 óra alatt kábé 168K - 192K.

Hát nemtom... Kipróbálom a köcsög farmot.

Þór vígi þessi rúnar

unknown nick
Mér cheat a smoke, ha glass cannon vagy? Az nem cheat, hogy mob csorda közepén vígan hentel a barb és a monk. (alacsonyabb act-on)

"de ha neked problema egy waller, es ezert kell neked vit meg res meg anyam kinja akkor ott komoly gondok vannak"

Azért kíváncsi lennék mikor beugrik egy waller úgy, hogy 16:9-ben sem látod, miképp véded azzal a feltétellel, semmiképp se halhatsz meg? Egy rare boss packot hipp-hopp gyorsan one shotolsz? Kizárt. Mondjuk nem feltétlen kizárt, csak az hogy olyan cuccot szerzel.

(megj.: kop-kop eddig egy karim halt eddig.)

"neked rangedkent nem jar a 30% dmg reduction mint meelenek"

Nincs physical resistance rangednek? Hol van ez leírva?

j0nNyKa
meglatjuk, meglatjuk
nyilvan 100%-osan nem fogjak atalakitani a karaktereket, vagy akar magat a.. rendszert sajnos
foleg, hogy dolgoznak a PVP-n, az fog meg igazi hisztirohamot kivaltani, amikor egyik-masik overgearelt karakterrel nem tud majd senki semmit kezdeni.. 😊

Igy van, nem lehet, mert nem ugy talaltak ki. A dolog masik fele hogy amit el is gondoltak azt is hulyen ultettek gyakorlatba. Nem tudom elkepzelni hogy fogja a Blizzard ezt a felresikult class designt rendberakni, ehez megapatch kellene, amiben az alapoktol ujra csinaljak az egeszet. Vagy lustak lesznek megint es mindent lenerfelnek a nyavalyaba( es ugy nez ki ez jon 1.0.3ba) es meg lesz oldva a class balance.
antgecc
Hát öreg, ha neked ez elég lenne ahhoz, hogy bonyolultabb legyen az életed... Jajjj milyen emberek vannak 😄DD

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

j0nNyKa
az a baj, hogy en naiv vagyok, es meg mindig elhiszem, hogy valahogyan lehetseges eletkepes DH-t csinalni.. :\
azt persze nem tudom, hogyan, de paran itt valtig allitjak, hogy ha megfeleloen sok hpt / armort / allrest stackelsz, birni fogod a DH-val
mondjuk ezektol megkerdeznem, hogy ha monkra se lehet annyi hpt / armort / allrest pakolni, hogy birja, akkor a DH miert birna? 😊

Zsoltika 007
Igen. Bonyolítsd az életed...

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

a d3plaza ingyenes heti játékot hírdetett meg, 10 millió game goldot sorsolnak ki, a játék ingyenes http://d3plaza.atw.hu/
Nincs hc DH-m, de ha neked problema egy waller, es ezert kell neked vit meg res meg anyam kinja akkor ott komoly gondok vannak. Mnt mar irtam, neked rangedkent nem jar a 30% dmg reduction mint meelenek, nincs semmilyen mechanizmusod amid dmg reductiont adna, pl nem blockolsz, nincs semmilyen mitigation skilled, a shadow power gloom az jo vicc, kb senki se hasznalja infernon nyilvanvalo okok miatt: A DH FEKSZIK HA MEGUTIK. Ez a class design, GLASSCANNON vagy, baszhatod a resi meg a vit meg az akarmit. Egyetlenegy modja van hogy a Blizzard szerint jatszad a DH-t, nukeolsz ahogy a csovon kifer, a tobbit megoldod wasd-bol, amikor meg irto nagy szar van nyomod a smoke screen cheatet. Ha ez nem megy, akkor tok foloslegesen tekered a karidat akarmerre, mindegy hogy hc vagy sc....
j0nNyKa
addig jutott az agyam, hogy 100%-osan folosleges dolog ki-be kapcsolgatni, mivel tobb sebbol verezne ugy a rendszer
a health globe cucc az egyike azoknak a reszeknek, amik igenjol sikerultek, es eddig a vilagon semmi baj nem volt veluk (illetve hat most sincs, csak neked)

Lent van a földön,csak fel kell szedni.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

jazzy
Kerüld ki.
antgecc
gondolom az nem jutott eszedbe, hogy partyban bekapcsolná az ember, singlében meg ki <#szomoru2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

j0nNyKa
milyen vicces lenne, ha menubol allithatnad, ezzel megakadalyozva, hogy bizonyos esetekben megmentsd a tarsaidat egy felvett globe-bal 😄
vannak itt azert vilagbajnok otletek

Meg olyankor a többiek is healelõdnek nem csak te.

antgecc
Hát, akkor jó lett volna menübõl állíthatóvá tenni a dolgot.

eott
Köszönöm!
Zsoltika 007
Ez azért van így mert pl a demon hunternél bizonyos rúnával a hatredet is tölti a globe.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

unknown nick
"Tegnap haverom 400k goldból gearelte fel új demon hunterét 100k dpsre ahból. Tényleg nem ér semmit(ja és rohadjon meg az összes ranged)."

Kíváncsi lennék arra a gear kollekcióra, mert hogy survival is legyen az minimum 30-40 milla.

antgecc
Azé azt nem bánnám, ha nem venné fel a health globeokat, ha full hp-n vagyok.

unknown nick
"Ennyire nem kell rsi/vit gear a DHnak."

Hát szerintem kell. Egyszer beszorított fallal egy sárga boss be is haltam, game over.
Amióta rámegyek dmg reduction, vit, dex is természetesen ami épp belefér + jó nagy critical damage növelés stat gearokon nincs akkora probléma falazáskor. Insta heal+smoke, mikor eltûnik a fal vagy a börtön ugrás és ráaggróznak meele társakra a mobok. SC módban persze nem gond mert max. újra éledsz. De HC-ban nem preferálom az eszement kockáztatást.

eott
Helló!

Inferno Act1-2-re mûködõ WD és DH talentet tudnátok linkelni?

Elõre is köszönöm!
Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Ja igen, ott már voltam 😊
Aha, és még mi kell a titkos pályához a gombán kivül ?