78986
  • cookac2
    Susarc

Vettem 2.5m egy botot, 3.5m eladtam

és vettem helyette 950k egy másik botot, ami 4k több dps-t ad.

Aki megvette rosszul járt kivéve, ha nagyon kellett neki a LoH. Mert az a 100 int és 19% crit kb 4k damaget jelentett nekem pluszban. Tehát nem szabad lebecsülni a kevésnek látszó statokat, helyette inkább érdemes kicsit számolni. Az 1m bot többet üt mint a 3.5m bot. Kell ennél több?

• Susarc
    akkor jól nyomod:) biztos jobban belekéne merülni a DPS és a main stat közti arányokba:P
  • greyfox
    Gondolom nem vagy fogyatékos, és érted miről van szó, nem?
  • cookac2
    852 dps volt a fegyómon akkor. Megnéztem, h alig maradt el a 700 dps tőle, annyira jók voltak a statok. Még gondolkoztam is, h használjam e a rengeteg vit és int miatt amit adott.

itt van

• greyfox
    Dh-m van, csak most kicsit unom.
    Bár lehet, hogy az egész diablo-t pihentetem egy kicsit.
  • Susarc
    ki vesz meg ilyeneket? 700dps 3 milláért? jesus.....
    jó gondolom olyanok akik meg a 30 milliós nyilpuskát beteszik 75 ezerért:P:))
  • cookac2
    Így igaz kolléga. Hál'istennek vannak akik ezt tudják és szépen veszegetik a fegyóimat. Tegnap is elnyomtam egy 700 dps de jó statos tőrt 2.8m-ért.

Én azt csináltam, h vettem 3 fegyvert, dps egyforma mind3mon és 15 volt összesen. Egyiken nincs stat, másodikon int van (ez kell nekem) harmadik crites. Ebből szépen kiszámoltam, h 1 dps mennyi is, 1 int hány damage és 1% crit mennyit ad. Ez alapján vettem előbb fegyvert 1m-ért ami adott plusz 4k dps-t, socketes így a 60% crit még feljebb tolható. Ja. és a nagyobb dps-sel lévők 5-6m alapból, de statok nélkül és végeredményben rosszabbul járok velük ha megveszem.
  • Dr DeViLKiNG
    Ha nem akarsz szopni, akkor wizard.
  • Rehom
    akkor nem csak én találkoztam a madaras incidenssel
  • j0nNyKa
    rangerrel
  • Különc
    Mage a WoWban van
  • greyfox
    Egy kérdés, wd-vel, vagy mage-el változatosabb a játék?
    (buildek tárházára gondolok :)
  • j0nNyKa
    le lehet hagyni hamar, mondjuk dh-val ezen sokat segít a smoke screen
  • Voyager5
    A második nekem is Act III-nál van sokszor.
    Jó nagy szopás, mert a madár üt, sebződök is, viszont kijelölni sem tudom, és random eltűnik - előjön :D
  • j0nNyKa
    ez elég ismert hiba, 1.0.3 óta többször éli túl a halálát, mint nem :D
    a második is elég gyakori, nekem főleg madarak csinálják act3 elején
  • Hegi90
    Másodikat elbasztam
  • Hegi90
    Úgy látszik én minden szar bugot meg tudok találni a játékban
    Keresd a hibát
    Feltámadt sírásó bosszút áll, még csak rá se lehet kattintani.
  • Susarc
    az egész Dio3 szerintem egy kurvanagy teszt ami az új játékukat késziti elő.....

legalábbis ez a kereskedős/rmah-s része.....
  • MEdievil
    Írsz a supportnak egy ticketet amire kapsz pár nap múlva egy teljesen semmit mondó automatikus üzenetet. Pár nap múlva idegesebben kérsz valami értelmes választ amire közlik hogy vizsgálják az ügyet várt türelemmel. Ha ez még mindig nem elég neked kedvesen arcon hugyoznak. Hatvan évvel később kimennek és még a sírod is lehugyozzák de a problémád ekkor sincs megoldva.
  • Carlos
    Meglátjuk... reméljük igazad lesz.
  • who am I 7
    ja amúgy ismerős, csak d3 esetében lehet még korrigálni szerintem...vagy van ami eleve nem az.

1: van gold ah
    2: hypeolva volt, de hns-ek közül még így is a (sajnos) a legjobb
    3: patch 1.04 - 1.1 + pvp.End game-n nem tudom mit fognak még agyalni..de az első kettő még kitolja szerintem a játék időt..meg az ilyen kis droprate mallőrök is...túl sok playert nem nagyon látok játszani sc act 3- act 4-en..HC-ről meg még nem is beszéltünk.
  • Archenemy
    Tény, hogy a zynga nagy, de sokkal kisebb cégek micropaymentes dolgai is mennek így, szintén réteg-fantasy műfajok, mint a Runes of Magic (mmo), League of Legends (moba), hogy csak pár nagyobbat mondjak, nyilván ezek se mogyoróért dolgoznak

ráadásul ott kontentet (új grafika, mapok, szörnyek, stb) is kell adni a pénzért, itt meg a játékosok maguk "állítják elő" a tárgyakat

• Carlos
    OFF egy picit, egyik kollégával beszélgetünk arról, hogy mitől döglődik a SW: The old republic.
    Ezeket írta okoknak, talán ismerős lesz:

Cole, Mark [2:48 PM]:
    1) it's pay to play
    Cole, Mark [2:49 PM]:
    2) it was hyped up a lot, people expected it to be something it was not
    Cole, Mark [2:50 PM]:
    3) people rushed through it so quickly and were surprised to find there was nothing much to do at the end
  • ShaiHulud
    hat ez nem tul jo, mar ott kezdve hogy mighty weapon. se socket, se crit dam, se str. egy 9xx dpses 60+ crit damos socketes fegyo jobb lenne. nem, nem csak a sima damage szamit a fegyveren.
  • Fpocok
    Ez nem egészen így van.
    Én választanék kicsit gyengébb dps-eset, ha jobb statok vannak rajta.
  • skinnyman
    Basszus ez mennyivel jobb lenne. Mi a szarért butították le? :S

Más: Az miért van h övet keresek, 150 strenght-eset simán találok, de dextery-sből (ami nekem kéne) fele olyat is alig látok ugyanannyi pénzért? Nem tűnik túl fairnek, így elég nehéz jó statokat összehozni...
  • who am I 7
    aha, kinek miről szól..én azért nem bánom, ha van még rajta 50-100% krit..meg 100-200 vita :D esetleg dex :D de ez legyen az én bajom :D
  • Dr DeViLKiNG
    Az ingyenes alternativát ki is felejtettem (gold ah).
  • GyaxyBoy
    Gondban vagyok!
    Nem enged be a játék!
    A battleneten be tudok lépni az email címmel és jelszavammal, de a játékban már nem.
    Error 3

Annyit tettem tegnap, hogy mobile authot leszedtem és hozzárendeltem az AH-hoz a battlenet kereskedelmi marhaságot a játékban, mert addig nem lehetett ott kereskedni és megpróbáltam ott is eladni pár dolgot. Tegnap játszottma utána (nem kellett kilépnem) és minden jó volt. Ma fel akarok menni és nem enged be.

Valami ötlet?
  • Dr DeViLKiNG
    Szerintem meg ne hasonlítsunk össze egy 250 millió felhasználós, meg egy 6 (aminek a fele kb már nem) milliós céget. Ráadásul ki fog előbb a bankkártyájához nyúlni, az aki henceghet a megvett dologgal 400 "barátjának", vagy az aki csak a saját szórakoztatásáért veszi a dolgot?
  • Sunrider924
    Fegyver az dmg-rol szol, nem statstick, max ha olyan rongyos csor tank az illeto mint en.
  • who am I 7
    egyébként nem rossz..de stat nem sok van rajta :D:D:D meg ugye 1500asak körül mennek már a jobbak 2 kezesek?Nekem max 1090es 2 kezes volt vagy mi...act1ben
  • Carlos
    2kezes... :(
  • Fpocok
    ki mondta, hogy nem esik?
  • yesname #50148
    Eshet, csak alapból fele akkor eséllyel mint Act 2-ben és kisebb tulajdonság választékkal/tartománnyal is ha jól gondolom.
  • Sunrider924
    Act1be nem esik jo loot
  • who am I 7
    Jaja, a top cuccok tovább bírják az úgy ok...bár kérdéses, mivel viccesnek találom, hogy az erősebb armorokból is ugyanúgy lejön a 10%- ha halsz, de ha nem halsz is, egy g*cibb elite fight után 1-2 db lemászik...elég vicces, h egy erős páncél ilyen gyorsan "kopik".Szerintem ezt is javítaniuk kellene akkor...hogy pár szúnyog csípéstől ne törjön már xarrá az ilvl63-as 600-800as armor.
    Azt, hogy amit vettem AH-ból ne lehessen tovább adni, nem tartom jó dolognak..még az elején volt úgy, hogy veszegettem a weaponokat, használtam ameddig lehetett és utána tovább adtam, nyilván kevesebbért már...minek adjam vagy törjem szét?ha valaki azt még használhatja?Olyat tudnék elképzelni, hogy lenne egy timer..mondjuk 1-2 hétig nem rakhatnád be AH-ba vissza, az ott vásárolt cumót.
  • yesname #50145
    Nem 1-2 hétre gondoltam, hanem belőni úgy hogy a jobb cuccok tovább bírják. Pl. top kategóriások 3-4 hónapig is. Viszont mivel lenne amortizáció, az RMAH pörögne folyamatosan, mert nagyon sokan úgy gondolnák, hogy megtérülő befektetés.
    Egy másik jó ötletet is olvastam most blizz fórumon item sinkre. Az AH-ból vásárolt cuccot nem lehetne tovább adni, csak kidobni. Mondjuk ez utóbbi a piactelítődést nem oldaná meg, hiszen előbb-utóbb mindenkinek meg lenne az az item ami kéne neki, de az tény hogy ez a módszer nagyon (akár több évre is) kitolná az AH létjogusultságát.

Szerk.: Bár nincs annyi hely, hogy minden karakterosztálynak mindenféle buildre el lehetne tárolni az összes itemet, szóval úgy is kidobásra kerülne előbb utóbb valami :)
  • Archenemy
    "Azt nem értem miért csinál még mindíg úgy mindenki, mintha ebből a blizzardnak olyan kurva sok bevétele lenne"

mert valszeg az is van
    microtranstaction az új bölcsek köve jelenleg a játékfejlesztésben
    ajánlom a figyelmedbe pl. a zyngát, ami hasonló egydollárokból van most a legnagyobb JF cégek közt
  • who am I 7
    Nem vagyok biztos benne, hogy megnyerik ott a pert..így jobb volt a felszóltásra mozdulni.Egyértelműen nem a user hibája miatt voltak gondok világszerte..főleg indulásnál.Mákjuk van, h az amiknál meg jurópba már nincs haldokló komcsi rendszer :D
    Ja...a 2. részével egyetértek, de nem vagyok biztos benne, hogy az rmah fel fog pörögni attól, hogy ha tudják a júzerek, h az itemük 1-2 hét alatt bekrepál...és nem fogják tudni használni....Hogy is mondjam, nem egy pozitív motívum, úgye érted.Még ha kicsit meg is növelik a durablity-t és csökkentik a veszteséget halálkor.