78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
who am I 7 #50142 persze, hogy le lehetne programozni...de tényleg az inflálódás és a "telítődés" miatt, nem túl járható út..persze a hazudozás nem egy szép dolog..és kicsit így hülyére is van véve a júzer.Az meg igaz, hogy evvel csak az idejét nyújtják meg egy kicsit az "összeomlásnak" sajna...A jó itemekért meg qva sokat kell játszani végülis...a faxság ebben csak az, hogy már a megjelenés után 2-3 hétre rá már voltak full full top itemek..mi a fenéért kellett? -
#50141 Koreában nem az állam baxta meg őket ha jól tudom, hanem a Blizzard volt "kegyes", hogy megelőzze a pert stb. Akkor sem lett volna értelme, ha nyernének, mert sok idő, hírnév romlás és hasonlók. Nem érte volna meg, no meg Ők is tudták hogy csúnyán indultak a játékkal és a megromlott nevüket igyekeztek menteni picit... Korea pedig továbbá nagy piac számukra, inkább engednek akármilyen vége lett volna egy pernek.
EULA-ba pedig csak annyit kellene beleveni, hgoy az itemek akkor is tönkremennek, ha valós pénzért vetted őket. Erre a játékon belül is felhívnák a figyelmet szép nagy, piros betűkkel RMAH-ban és semmi bajuk nem lenne belőle soha.
Durability az jó ötlet, mondjuk javításkor eggyel csökkene a maximális durability és ha elérte a nullát kuka az item. (Durability nagyságát pedig be lehet szabályozni ahogy mondtad, hogy minnél optimálisabb legyen a rendszerhez.) -
#50140 Ehhez hozzádobnának egy éves laddert, aminél az első X helyezettnek fizetnek Y ezer dollárt és már menne is a biznissz, mint az állat :) (Persze ez új kérdéseket vetne fel, mint botok, goldvásárlás és abból jó cucc stb. Mondjuk botokat szerintem nagyon egyszerű lenne kiszűrni, csak drasztikus lépések kellenének hozzá.) -
who am I 7 #50139 úgy emlegetitek ezt az EULA-t, mintha az a biblia lenne...ha nagyon akarnák, amiatt is meglehetne baxni őket..mint ahogy koreában tették.Az eula nem biblia, az egy dolog, hogy ők beleírják.
Persze meglehet fogalmazni egy sinket...de az egész rendszert át kell variálni, persze nem nagy cucc, de mégis workload.ÉRtelmesebb lenne úgy, ha esetleg több durablityje legyen az itemnek..talán elfogadhatóbb úgy. -
Susarc #50138 persze! erről beszélek! az algoritmus direkt ilyen akármit nyomnak blue postban....ne röhögtessenek már,hogy nemlehetett volna a 60-63-as cumók stat kombóját értelmes módon leprogramozni -
#50137 Miért is nem megoldható real money miatt? EULA. Hallottál már róla? Belefoglalják amit kell és kész. Illetve a vevő tisztában lenne vele, hogy az item amit vásárol, előbb-utóbb tönkremegy. Nincs ezzel semmi probléma. -
who am I 7 #50136 HA-HA plusz azt tegyük hozzá, hogy a ki kommunikált dropratekhez semmi köze nincs a valósnak....szóval, nem magától vagy a szerverszobákban hancurozó kiscicáktól baxodtak el a ratek...hanem ők állították be direct, így nincs mit fixálni :D -
who am I 7 #50135 real money miatt szerintem, ez nem megoldható...valami más kell.Nyilván egy ekkora rendszert nem tudtak megbecsülni.. -
#50134 Had ne sajnáljam már őket -
Susarc #50133 OFF néhány óra használat van benne és eladó 25.000ft
http://www.turtlebeach.com/products/call-of-duty-headsets/mw3-ear-force-charlie.aspx -
Susarc #50132 ha ebben igazad lenne már gőzerővel fixálták volna a broken droprateket és a borzalmasan fail item statokat/ statkombókat.... -
#50131 Az nem segít a problémám. A baj az, hogy szépen telítődik a piac, mivel nincs amortizáció, hogy úgy mondjam. -
#50130 Szerintem korlátozni kellett volna a berakható cuccok számát. Pl 2-3 ra. -
who am I 7 #50129 szal, ha ebből összejön 50-100.000 $ / hó minden régiót ugye egybe véve..erős becsléssel, én is kíváncsi lennék azért statisztikára, az azért még egy nagyobb vállalatnak sem olyan elhanyagolható pénz...és a pp-s 15%-on nem tudom, hogy osztoznak pontosan, de biztos van ott is valami okosság...másrészről, ahogy említettem (vállalatnagyságtólfüggetlenül) a 0-hoz képest ez qva sok pénz. -
who am I 7 #50128 aha..mondjuk hasraütés szerűen 10-20ezer tranzakció hetente 20000$ (szerintem ez a minimum egy 6 millió példányszámos játékból, vegyük azt, h csak a 6oda játszik vele) ami úgy gondolom azért több mint a 0 $ .Márha, blizznek ez rohadtul nem számítana, akkor nem számolna fel 1 E/$ vagy akármit.... -
#50127 veled ertek ugyan egyet, de kivancsi lennek valami grafikonra, hogy napi szinten hany rmah eladas tortenik..
mer azer ha csak eu-ban ilyen 1000-2000, vagy akar tobbszor ennyi, akkor vegulis a napi 1000-2000 euro (vagy tobbszor ennyi) az nem rossz penz -
#50126 Az áresés ellen nem a dropratek nerfelése a megoldás. Alapjaiban van elcseszve a gazdasági rendszere. Alapvető intelligenciaproblémája van annak aki ezt kitalálta ebben a formában. Item sink kellett volna ide. A drop rate nerf csak az elkerülhetetlen bekövetkeztének idejét tolja ki picit. -
Vajon miért nem ilyen lett az AH ( 3:45) ? -
Dr DeViLKiNG #50124 Ja, és szarszemétblizzard ellopja a pénzünket! -
Dr DeViLKiNG #50123 Azt nem értem miért csinál még mindíg úgy mindenki, mintha ebből a blizzardnak olyan kurva sok bevétele lenne. Magyar kisgyerek szemmel lehet hogy számmottevő, de amerikai nagyvállalatnak ez még az éves jótékonykodási pénzükre sem elég. -
#50122 A blizz pont ezért keres minden tranzakcióból fix 1 Euro-t. Ha minden ilyen 2-5 Euróért fog menni akkor is fix pénze lesz belőle. Azt meg senki sem hogy a paypalos 15%-on hogy osztoznak. -
Savmacska #50121 Ők is a bevételre mennek, mint bármelyik másik cég . . De ez az ő szemszögükből logikus. -
who am I 7 #50120 szal, ha a top cuccok is 5 eur-ok lennének, és senki se venné őket, akkor blizz sem keresne semmit a tranzakciókból...lám lám, már a játék is a pénz körül forog :D őrület... -
who am I 7 #50119 valóban így van...de logikusan ha belegondoltok, még így is mennek le az árak..mi lenne, ha mindenkinek a jó cuccok esnének?ki venné meg, amit felraknátok AH-ba?vagy rmah-ba?senki kb :D -
Susarc #50118 és igen valami nem kóser a rollolható értékelle sem...pár napja volt az a 63-as chest ami adott 410/azthiszem/ armort és paff még stat sem volt rajta:D -
Susarc #50117 aki régóta ismeri a Blizzard játékait tudhatja,hogy sorozatosan ninjanerfbuffolják a játékaikat....
sajnos úgy érzem én is,hogy erősen próbálják a gazdaságot gold ill. rmah egy általuk elképzelt/belőtt szinten tartani.....
-
ShaiHulud #50116 szerintem az evtized atverese van, mert nem a dropratek vannak nerfelve,- mert szerintem (leglaabbis nekem) eleg jol esnek a 61-63 ilvl cuccok -, hanem az ertektartomanyoknal van valami hax, mert 99% ban fosszarok rollolodnak ki. -
#50115 Tegnap én is ezt éreztem kicsit.
Pénteken meg olyan volt, hogy Act 2 Infernon minden elite pack minimum 3 sárgát dobott, de volt hogy 4-et, 5-öt. Ládából esett 4 rare és a poén, hogy az egész Act 2 farm után az összes sárgából talán ha 2 volt ilevel 61 alatti. Rengeteg 62-63-as volt.
Másnap ugyanez a kör és hiába volt ugyanúgy 260-as MF, egyetlen pack sem volt hajlandó 1 sárgánál többet dobni. Sőt, megfigyeltem, hogy 4 kék volt (egy Tome Secret belőle) és 1 sárga fixen.
Szóval van egy kis furcsaság ebben a rendszerben úgy érzem. -
#50114 Akkor nem csak én érzem úgy, hogy droprateeket vissza ninjanerfelték... -
#50113 a wizard 3 z, nem csak 2 -
PunkZoli #50112 wizzardom
lassan elkezdem ahból lecserélni a cuccait jobbakra... mivel kezdjem? bracers? -
who am I 7 #50111 rosszul kerestél.200 euré van 100+ str/vit + socketes.De mivel ezen olyan nincs, és amin nincs semmi olyan 20-50 eur között megy..gondolom bepróbálkozástól függően.10-15euré vinnék valószínű biztosra. -
anadrex #50110 Ami a hullából jön ki nekem nem szokott sebezni. :P -
moka55 #50109 Gyertek játszani a d3plaza weblapjára. Ezen a héten 30 millió goldot sorsolnak ki a játékosok között. A játék ingyenes. http://d3plaza.atw.hu/ -
levente40 #50108 Gyertek játszani a d3plaza weblapjára. Ezen a héten 30 millió goldot sorsolnak ki a játékosok között. A játék ingyenes. http://d3plaza.atw.hu/ -
Susarc #50107 hát én pedig "gecibutavagyok",mert 6x haltam....úgylátszik 2x lehet halni akkor nem lesz az ember "gecibuta".... -
Susarc #50106 persze csak BUGOS amik szintén nem létenek ugye?:) van egy pro SS-om arról,hogy egy chaines 3-as pakkból 2 halottan fekszik,de a lánc átlósan átéri a játékosteret amik nem tűntek el a halott mobokból:P
és hasonló finomságok....
-
#50105 Sehol, mert én nem írtam, hogy nem tudom megölni, hanem azt, hogy (már majdnem meghalt) amikor a 2. halálom után fullra healelődött, pedig 3 sec alatt éledtem és a bejáratnál öltem őket. Nem impossible, csak felmegy a pumpa amikor instant ok nélkül felhealelődik. -
anadrex #50104 Meg spear és lassú mint a dög. -
Susarc #50103 nah nem akarok szemét lenni veled,de most pl. hol vannak a "jófejsrácok" akik privátban legecibutáznak...meg itt is nyíltan kiröhögnek? ,mert vannak impossibile csempiön kombók és úgylátszik nemcsak nekem..illetve mindenki tudja,hogy nemcsak nekem hanem úgy a Diabló játákosállomány 99%-nak ,de abból a nagyonpro 1%-ból itt Sg-n van vagy egy tucat....