78986
  • j0nNyKa
    act1 farmra az a wizard tökéletes
  • Avenger
    Ez act 1-re való farm gear, írja is. Meg hogy mennyit keresett már így ezzel. Hát én múlthéten napi több act 1 runnal sem találtam szinte semmi használhatót. :D
  • cookac2
    Nem kell feltétlen elhinni mindent amit a neten olvasunk, igaz? Egy próbát minden esetre megérne, nem nagy kockázat 150-200k gold.
  • Voyager5
    Hát ha 180 all ressel, meg 22k HPval elfarmolgatja actIII-mat akkor eléggé pr0 a srác :D
  • cookac2
    My stats now:
    28% crit, 226% crit dmg, 40k dps, 22k life, 180 all resists with scoundrel..... I've spent 182.000 gold in 5 minutes to gear up my naked wizard but I'm sure you can do much better if you invest some more time and refresh the AH.

Ennél olcsóbban nem nagyon lehetne. A teljes link.

• Susarc
    Tegnap kiesett életem 63-as 1 kezes fegyója 220 erő 200 vit 890! LoH socket,default 73 crit.....egyetlen bibi volt vele 179 dps! ANYÁÁÁÁÁÁÁD:D:D
  • Avenger
    Melyik kasztot olcsóbb inf act 3-ra felgearelni? Wizard, monk vagy barbár? Build mindegy, még az se kell, hogy mindenható legyen, de azért lehessen vele haladni.
  • jazzy
    Ez régóta szerintem is így van, ha 3 packból csak kékek esnek mindig kilépek.
  • yesname #50214

Egyre inkább úgy látom, hogy start gamenel beáll az RNG seedje és ha éppen jól kapja el az ember, akkor adott session szerencsés lesz, ha nem, akkor meg szar.
    Majd kipróbálom, hogy szerencsétlen sessionből kilépek, restart game és megnézem változik-e. Gondoltam már rá, hogy megcsinálom, de az 5-ös Valort nehéz otthagyni :D
  • Marfy
    Ninjanerf
    Vegyél inkább pénzért rajzkardot, úgy is erről szól az egész játék.
  • Ry0K3N
    A tegnapi tapasztalatok alapján nem. Nem tudom mi a franc van de act2-ben csak fossa az 56-58-as hulladédokat 61 és felettit meg alig :/
    Act1-ben sokkal több esik 61+ item.
  • Madi92
    Ááá, tényleg! Kösz! Magamtól ki nem találtam volna! :D
  • Különc
    Mert gondolom AH-ban vetted és vanishing dye van rajta, fesd át
  • Laza
    Nekem is ilyen már egy ideje az új sapimban a Barbárom.
  • Madi92
    Hai!
    Vajh, miért nem jelenik meg vizuálisan az új tökfödőm? Tudom, stat a fontos, de azért mégiscsakna! :D
    Kép
  • Carmang
    Egy kis Blizzard történelem:

http://eu.blizzard.com/en-gb/company/about/b20/timeline.html
  • Traky70
    A kalkulátorban a sárga mezőket kell neked tölteni, a többit számolja.
    Elemental Res-hez én a legkisebbet szoktam írni (allres), de személyre szabható, mindenki úgy használja, ahogy akarja, csak az a lényeg, hogy ne almát hasonlítson körtéhez :)
  • Carmang
    Frankónak tűnik, de az "Elemental Res", meg "Elmental DR"-t honnan szeded? Nem külön-külön kellett volna mindegyik Res-re, mint ahogy a Details-ben vannak?
  • Traky70
    Letöltés: file-download
  • Traky70
    A link segítségével letölthető egy nagyon egyszerű effective HP kalkulátor (én csináltam). Én arra szoktam használni, hogy megnézzem, mennyit fejlődnék egy-egy drágább felszereléssel, illetve nyomonkövethetem a karakterem tuningolását. Ha valamit benézem, nyugodtan lehet kritizálni.

https://docs.google.com/open?id=0B19elc7UDIUOUWwxM0ZBQVRXc0U
  • Skill
    valakinek kell még arany?
    occó arany nálam. részletekért pm.
  • Aradebil2
    nem, pónilanden egyedül a felhők érték meg, de mivel mf-et nerfelték( chestekre nem hat ezért nem sok értelme maradt a pónifarmnak...
  • Lammer
    skacok!

most kivetelesen nem panaszkent irom: de volt mar nektek olyan, hogy dark berserker elite packbol mind a 3 kek monszta sarga targyat dobott??? :) Vampiric volt az egyik affix, szoval egyesevel kiteoltam oket es meglepire dobott mind a 3 sarga itemet... raadasul az 1ik nem is rossz :)
  • skinnyman
    Inferno pónit farmolta valaki hosszabban, érdemes?
    Elég kemény hely, olyan 2-3-szor meghaltam most is, és 5-ös valorral csak 2 olyan rare esett ami nem ment refkexből a boltosnak vagy a darálóba, és azok sem hiszem hogy bármi jelentősebb összeget megérnek.
    Ugyebár itt KÉNE esnie a legjobb cuccoknak az egész játékban, de nem tudom ebből a valóságban mennyi igaz.
  • Különc
  • j0nNyKa
    "le tudod írni"
  • Különc
    Gondolom te se vagy fogyatékos és letudod írni, hogy wizard, igaz?
  • skinnyman
    Én meg most elpasszoltam egy barbár övet 2,5m-ért, az armorja alig 200 volt de adott néhány statot (sok str, némi vit) meg resistet. Magamtól nem gondoltam volna hogy néhány tízezernél többet ér de rákerestem és hasonló statokkal 3m-ért voltak fent cuccok, lol.
  • Fpocok
    Én úgy szoktam, hogy egy tényleg nagyon jó itemet előszö felrakom egy kicsit többért, ha nem megy el, akkor marad tényleg az 5-15 ös kategória.
  • who am I 7
    hát figy, nézegesd át, 25E egy majd 1278-as 150 vites cbow...felrakhatod végülis 50E-t, csak nem megy el :) szerintem a min 5 max 15 E még mindig jobb próbálkozás, amit mondtam.De mondom, szabad AH-ban élünk, megpróbálhatod 50ért is :D de 50 juróé már komoly fegyókat lehet venni.
  • Psychedelic #50192
    Procol revenge, nem kell sütni, simán megnyomod, sebez areaban körülötted, és ahány célpontot sebzett körülötted annyiszor 5%-ot healel.
    Ha 1 mob üt, és megnyomod 5%-ot healel, ha 2 mob üt akkor mar 10%-ot, és igy tovább.
  • Susarc
    beszt ilvl63 versenyre új jelentkező:P:)

• Hali23
    Hát igen az a kérdés, hogy mit néznek :D Mert ha Vitality + Weapon damage hozzáveszem, akkor úgy 2 dob ki az egész RMAH 50 + 90 euróért... De ha csak a dps-t, akkor meg való igaz hogy pár euróért lehet venni 1300-ast bőven.... Na mind1 majd lesz valahogy...
  • Jozsó
    Elolvastam vagy százszor, de még mindig nem értem, hogy pontosan hogy működik ez a revenge skill a barbárnál. Próbáltam rágooglizni, de még úgysem áll össze a kép.

Az tiszta, hogy (alapból) 15% esély van arra, hogy aktiválódjon, ha megütnek. Ez után tudom (tudnám) kisütni.

Namost a mondat másik fele, hogy "You heal 5% of your maximum life per enemy hit". Vagyis akkor gyógyulok 5%-ot, ha aktív a skill? Vagy akkor, ha kisütöttem? Ha csak akkor ha kisütöttem akkor meddig?

Vagy lehet, hogy ahogy aktív lesz, rögtön elkezdek gyógyulni, és ha kisütöm akkor jön a 220% weapon damage? És ha igen, akkor mi az a "nearby" normálisan minden skill hatósugara yardban van megadva, nem úgy, hgy a "közelben" levő szörnyek.

Ha szószerint olvasom a skill leírását, akkor a skill kisütésekor kellene ütnie, majd azután gyógyítania, ezért vártam, hogy lesz majd vmi skill mutató mint pl. a war cry-nál, de ilyen nincs. Annak meg megint nincs értelme, hogy abban az ezred másodpercben bejövő ütéseknél gyógyít amikor kisütöttem.

Egy darabig megyegettem enélkül a skill nélkül, de ahogy nézem praktikusan 10 barbárból 10-nél alap, vagyis fontos, csak nem értem.
  • Hali23
    Act 1 infernó.... Nem tudom mennyiért kellene kipakolni :D
  • who am I 7
    Van értelme betenni, de nagy bankrobbantásra ne számíts..olyan max 10 eur körül (fel teszed bid 5E max 15euré)..de, ha valaki pl dpsre megy, már 1130+ osak vannak 4-5 euré...bár nekem is ilyen vitás van csak 200+ os :)
  • greyfox
    Simán! Act? Mert én az elsőben farmolgatok, 700 fölött még nem találtam xbow-t :(
  • Hali23
    Köszi, remélem végre sikerül már elpasszolni valamit, már csak ez árat kell belői! :)
  • Hegi90
    van
  • Hali23
    Most találtam, van értelme kitenni RMAH-ba?