Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most ebben a pillában tudna valaki adni egy guess pass-t hálás lennék érte?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
próbáltam már ezt a megoldást is,de sokszor 2 stun közt is eleresztett egy lövést,ami persze oneshot.te közbe azért mozogtál,vagy egyhelybe nuke?
Haver most lett 60-as felrakta a vásárolt gearjeit mondom gyere megmutatom easy easy 8) fastos kutyámajmok jó kis lánccal meg bubival és mikor majdnem meghalnk kinyírnak minket és full hpval jönnek újra 8) az a baj ,hogy nincs esernyõm mivel tartsam vissza 8)
LOL!
Bugos. Jelenleg nem elérhetõ.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lyceumba volt már valaki? Nekem még az sose volt nyitva.... Csak az az 1 kellene már acsihoz....
Legegyszerûbb Rain of Vengeance(flying strike). Elsõ klónra, amint megkapod az irányítást, 2-3 másodperc múlva smoke screen, majd rain (a klón ugye ott jelenik meg amerre fordulva van a karakter kb 10-15 centire tõled(persze szeret néha nem ott megjelenni, az szopás)). Utána meg 66%-on meg 33%-on jön még klón, azokat is így.
hát grat neked,én 3 napja szivom a 2. fázist.te hogy kezeled a klónokat?nekem az a problémám,hogy nincs elég damom(77k sharpshooterrel),hogy lenukeoljam 1 ss alatt,ha pedig kiteolnom kell,elõbb utóbb belefutottam egy lövésbe.ami még marha idegölõ,hogy nincs rajta a minimapon a clone és ha épp vaultot tol,vagy elmozog vmerre,akkor nem igazán lövök jó helyre és Diablo egy idõ után elõjön,a clone meg persze nem tünik el.toltam olyan tryokat is,hogy a clonera eltoltam egy ss-t,majd egy gloom shadow powert,igy mindig meghalt az add,volt hogy a 3.-ig is eljutottam,de igy mindig discipline problémáim voltak és igy Diablo ölt meg.neked mennyi a damod?esetleg van e vmi tanácsod,hogy hogy kezeljem a p2-t?
ó az még semmi...majd infernon jönnek a shieldes, jailes meg wallos, mortaros g3cik 😄 ..na meg a fast 😄 de úgy fast, h ha van 20% movement speeded, na attól még 10x gyorsabbak 😄 szerintem gyász..és ez inkább nem kihívás, csak erõlködés a blizztõl.
Loot még mindig f0s.De az affixeknek nincs határa.
Loot még mindig f0s.De az affixeknek nincs határa.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Ja és igen reflect damos is rohadt sok volt.
WW infernón öngyilkosság
Vazz..esik Zõd nevû cucc...örül /mindíg azt hiszem Set lessz/
...MÁ megint , csak a Lore könyv :@
...MÁ megint , csak a Lore könyv :@
Tegnap óta nekem is az összes champ DHval a mortar, shielded, jailer hármas valamelyikével, vagy ezek kombinációjával jött. Olyan 20 db minta alapján.
Hát ez kurva jó volt...
3 ijjász, offkorsz mortaros. Magához rántott, bejail-elt... szerencsére SS-el meg tudtam lógni!
Nekik bizony a kurva anyjukat. 😊
3 ijjász, offkorsz mortaros. Magához rántott, bejail-elt... szerencsére SS-el meg tudtam lógni!
Nekik bizony a kurva anyjukat. 😊
Þór vígi þessi rúnar
Miért erõltetitek ennyire a Whirlwindet?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Majd kiderül hamar, hogy nem is a mortar a szopás, hanem a reflect damage, akkor csak az fog jönni, 4bõl 3.
No, akkor most megosztom a tapasztalatom a friss Hell -es DH-mmal.
Hát bazmeg. Eddig ami jött champ group az 90%-ban jailer, mortar, fast, freeze kombináció volt.
Majdnem mind mortaros és fast. Vagy mortar jailer.
Hát a kurva anyjukat a blizzardnak.
Ezek hétszentség, hogy ráálltak arra, hogy DH? aha... akkor mortar az alap és dobjunk mellé egy randomot valamibõl.
Barbáromnál egyszer-kétszer szaladtam ilyenbe bele, itt meg majdnem mind mortaros... Van fekvés ezeken, de még a 4/5-ét lenyomom egybõl. Szóval kezdõdik a szopás.
Hát bazmeg. Eddig ami jött champ group az 90%-ban jailer, mortar, fast, freeze kombináció volt.
Majdnem mind mortaros és fast. Vagy mortar jailer.
Hát a kurva anyjukat a blizzardnak.
Ezek hétszentség, hogy ráálltak arra, hogy DH? aha... akkor mortar az alap és dobjunk mellé egy randomot valamibõl.
Barbáromnál egyszer-kétszer szaladtam ilyenbe bele, itt meg majdnem mind mortaros... Van fekvés ezeken, de még a 4/5-ét lenyomom egybõl. Szóval kezdõdik a szopás.
Þór vígi þessi rúnar
Bocsesz,lehet én vagyok vak,de nem talállak a battle tages oldalon,vegyél fel légyszi te.
Ole#2291
Ole#2291
hát ha van rá affinitásod,akkor benne lennék,mert nincs túl sok sanszom egy magyar tankra,mert egy havernak sincs sajna,publicba meg 2x próbálkoztam meg a Prime Evil questel,de fél percnél tovább egy ember se volt benn a partyba
Még nem próbáltam, nem tartok ott... adsz 5 percet, megnézhetjük... csak nézem a streamet kicsit 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
😄😄😄
nincs véletlenül elég resisted/hpd egy inferno Diablora is?😊)épp tankot keresek én is,mert 3 napja nem bírok el a 2./3. clone-al
6 tulajdonság-al kesztyût ÓCSÓN!!
http://www.twitch.tv/forcefulcjs
http://www.twitch.tv/forcefulcjs
Én segíthetek, de én tank vagyok, "csak" 13k dpsem van... ha érdekel, battletagnál ki vagyok írva.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Valaki nem tudna segíteni butchert levágni infernón? Infernó act 1 qrva könnyen végigvittem, de butcher midnig megszopat. Nem az, hogy erõs, mert nem az, de mindig elkap 1x és fejbevág végem 😄😄 Rohadt idegesítõ, hogy zsinórban 8. alkalommal 1,5-3 cm élete volt már 😄😄
Ancients-et jobban szeretem a mobilitásuk miatt. Az Earthquake-et "learokm" valahova, aztán, ha menekülni kell, és jönnek utánam a mobok, akkor nem értem el vele semmit.
Build:
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WhXSkj!bWg!YYYabY
Build:
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WhXSkj!bWg!YYYabY
Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy nem az elektromosság volt a baj (persze elõfordul, hogy ilyenkor bedobok egy HP-Ppotit). Egyszerûen fizikailag akkorát ütött belém, hogy ihajj.
Call of the Ancients szerintm cseréld ki Earthquake-re vagy Wrath of the Berserker-re. WW Blood Funnel-el van?, mert ha nincs semmi healelõs skilled akkor szopás van. Be tudod linkelni a buildeded?
Alacsonyak a resistjeid, és a frenzy miatt gyorsan kaptad a lightning dmg-t electrified-ból egymás után. Szerintem az volt a baj. Erre is resist a megoldás, meg leállni a támadással ha baj van.
Persze 😊
Eléggé gear függõ egyébként a dolog. Most olyan lv50 körüli cuccok vannak rajtam, 50+ illetve 100+ Strenght, és Vitality-vel.
Félreértések elkerülése végett:
Egy ilyen nyomi Rare pakkot (Shieldig, Konckback, Electrified), bármikor lenyomok WW-vel, meg Frenzy-vel. Pont azért lepõdtem meg, hogy ez az Event-mob extra erõs, vagy mi?
Csak a Molten/Plagued/Lézeres mobokkal gyûlik meg a bajom, de ott tudom, hogy alig van resist-em.
Egyébként a statom:

Eléggé gear függõ egyébként a dolog. Most olyan lv50 körüli cuccok vannak rajtam, 50+ illetve 100+ Strenght, és Vitality-vel.
Félreértések elkerülése végett:
Egy ilyen nyomi Rare pakkot (Shieldig, Konckback, Electrified), bármikor lenyomok WW-vel, meg Frenzy-vel. Pont azért lepõdtem meg, hogy ez az Event-mob extra erõs, vagy mi?
Csak a Molten/Plagued/Lézeres mobokkal gyûlik meg a bajom, de ott tudom, hogy alig van resist-em.
Egyébként a statom:

Ez a drop elég érdekes, nekem tegnap 2 óra játék alatt 2 legendary cucc adott, elõtte este meg 1-et, kb 4-5 óra játék alatt 3-at.... Lestem is, hogy he?
Csak kéket dobott de mf meg valor nélkül öltem. Majd mindjárt megnézem valorral meg mf-el mit fog dobni és ha vmi jó akkor majd belinkelem.
Ezek után megintcsak felmerül bennem az a kérdés, hogy mi lenne, hogyha ezt a játékot mondjuk nem a Blizzard rakta volna össze, és nem Diablo III-nak neveznék éppenséggel? 😊 Szerintem mégnagyobb hurrogás lenne, az tuti...ráadásul nem is ilyen átlag 90%-os értékelések lennének, valahogy ebben is biztos vagyok...
Néha már tényleg elgondolkodik az ember ezen... ezek után megintcsak egyre hihetõbb a session ID lopósdi és egyéb security rés... 😉 Lehet kurvajó lett a játék (mégha van is 1-2 buta része emellett), de a technikai oldalról nézve a színvonal a bányászbéka picsája alatt helyezkedik el valahol... 😛 (lásd: Error 37, szerverleállások/problémák, HDD-swap és más miatti FPS dropok stbstb...) Kár.
estek értelmes dolgok? tegnap néztem Twich-en ahogy Christaras /310k DPS es DH/ kb. 30-40 rare-t azonosit be amit act 3-4-ben farmolt össze és baszki a háromnegyede!!!!!! az itemeknek 52-55-ös! lószar gear volt.....
annyira felbaszta magát a stream alatt ezen,hogy lebvette a fejest és kirohant egyszer egy körre a friss levegõre😄 /mondjuk nem is csodálom/
szerintem,meg sokak szerint ott a streamen valamit elbaszcsiztak a kis hotfixel,mert ótvarszar dropok vannak megint.......
vagy csak ennyire peches lenne? 280-300% a MF-ja azthiszem
annyira felbaszta magát a stream alatt ezen,hogy lebvette a fejest és kirohant egyszer egy körre a friss levegõre😄 /mondjuk nem is csodálom/
szerintem,meg sokak szerint ott a streamen valamit elbaszcsiztak a kis hotfixel,mert ótvarszar dropok vannak megint.......
vagy csak ennyire peches lenne? 280-300% a MF-ja azthiszem
omg, tényleg a blizzard csinálta ezt a játékot?
How much can you take,before you snap?
Nah sikerült nekem is rálépnem a pisilõjére 😊
Igen, szerintem is OP a dh a többi classhoz képest. Fõleg a nether tentacle, sharpshooter, 2h crossbow. Tuti hogy kapja majd a nerfet 1.1-ben ez a kombó. Az igazi OP-ság azonban nem ebben rejlik. A gyors skillanimációk azok amiktõl igazán erõs a dh (ez az fõleg ami wizardnál is jobb kiterré teszi de cserébe wizardnak ott vannak a brutál defenzív skilljei). A gyors skillanimációk miatt nagyon könnyû vele a mozgás-lövés-mozgás-lövés, és az instant lövéseket kivéve szinte minden lövést ki lehet vele kerülni jó reflexekkel, jó egérrel meg gyors nettel. Nerfelhetik a jövõben akárhogy a skilleket, ezen a tényen nem tudnak változtatni.
Viszont nem úgy OP a dh hogy bárki simán végigrongyol vele a teljes contenten. Elég kemény meló tud lenni vele a túlélés. A megállás nélküli kiteolás elég megerõltetõ tud lenni néha fõleg hosszabb harcoknál, és elég egyszer hibázni. Viszont pont ez az ami élvezetessé teszi a classt. Örülök hogy ezzel indultam elõször.
Igen, szerintem is OP a dh a többi classhoz képest. Fõleg a nether tentacle, sharpshooter, 2h crossbow. Tuti hogy kapja majd a nerfet 1.1-ben ez a kombó. Az igazi OP-ság azonban nem ebben rejlik. A gyors skillanimációk azok amiktõl igazán erõs a dh (ez az fõleg ami wizardnál is jobb kiterré teszi de cserébe wizardnak ott vannak a brutál defenzív skilljei). A gyors skillanimációk miatt nagyon könnyû vele a mozgás-lövés-mozgás-lövés, és az instant lövéseket kivéve szinte minden lövést ki lehet vele kerülni jó reflexekkel, jó egérrel meg gyors nettel. Nerfelhetik a jövõben akárhogy a skilleket, ezen a tényen nem tudnak változtatni.
Viszont nem úgy OP a dh hogy bárki simán végigrongyol vele a teljes contenten. Elég kemény meló tud lenni vele a túlélés. A megállás nélküli kiteolás elég megerõltetõ tud lenni néha fõleg hosszabb harcoknál, és elég egyszer hibázni. Viszont pont ez az ami élvezetessé teszi a classt. Örülök hogy ezzel indultam elõször.
Jezus atyam, konyyesre rohogtem magam a vegre, hat, ezen csak rohogni lehet.
Ja és nem is adja be mindig szóval vagy 15x már biztos elmentem oda 😄😄