78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#50262 szóval ez feljogosítja arra, hogy bárki önérzetébe belegázoljon, vagy fikázza, vagy leugassa, csak mert neki nincs annyi ideje játszani, vagy elmerülni a játékban és inkább kérdez...
tök jogos, szépen véded a lelki társad -
#50261 Keresse a franc, én tudom amit tudok, akik nem ismernek hajbókoljanak csak előtted, hogy bejöttél mint sokadik megmondó ember és életedben először amikor ide írtál jól leoltottál minket. Lehet KICSIT többet segítettünk már ebben a topicban másoknak, mint te.
Ghomhoz meg vagy marha nagy dps kell, vagy valaki aki megtankolja, gearcheck, nem agyműtét, elbaszták, ennyi, nincs taktika.
Egyébként Különc már írt egy barbár guideot ide a fórumba, hogy a többi barbárt segítse, te is letetted már ezt az asztalra, vagy csak a kioktatás? Az éremnek két oldala van. -
alienenemy #50260 vagy az is lehet, hogy nem mindenkinek egyetlen célja az életben, hanem mondjuk a legutolsó kutyátnemérdekli esemény, hogy vajon hogy áll a diablo progress -
#50259 mesélj csak, nem kaptam semmit, és ugyan ez volt a gondom ott is! de keresd elő és mutasd meg, offkapitány
de hajbókoljatok csak egymásnak, azaz ez nem is pontos, különc magasan a vezér köztetek ez lejött
hogy ne legyek off, ghomot valaki megölte már barbáron kívül infernon mostanában persze? barbárral túl egyszerű a resist miatt, a többi meg skillt igényel, meg jó nagy dps-t. Mennyi dps el öltéket, ill taktika? mert nekem nagyon hamar elfogy a hely, negyed élete mindig marad demon hunterrel. -
Noodlee #50258 menne a like, ha volna :P -
#50257 Emlékszem én miket műveltél a másik topicban te nagy antitroll selyemfiú. Ha jól rémlik kaptál is érte. Figyelmeztetést minimum. Képmutatás és kétszínűség rosszabb ám a trollkodásnál. -
#50256 2 stat nem adódik össze, tehát nem lesznek +200% crithit dmg-s meg +100%dmg-es fegyverek, vagy 600 intes cuccok -
#50255 Igen, így elképzelhető. -
#50254 arra gondolok, hogy van ugye egy max stat érték, de ha 2 strength-et sorsol rá akkor csak egynek mutatja, mert összedja egyből, de 2 affix az igazából... így nagyobb is lehet mint a max érték. Mert láttam már olyat ah-ban ahol több volt. Csak így tudom elképzelni. -
#50253 Ezt nem értem, két ugyanolyan stat van rajta vagy mi? Vagy arra gondolsz, hogy 6 statos cuccnál csak 5 van? -
#50252 Mellesleg létezik olyan, hogy pl 6 affixes tárgynál 2 ugyanolyan stat összeadódik és 5 affixes lesz valójában, de a max értéket felül múlja? -
#50251 szerintem szánalmas amit csinálsz ebben a topikban is. Miért nem lehet békén hagyni a másikat? Miért nem lehet csak építeni? Ha irritál emelkedj rajta felül, de neked nem megy, muszáj belekötnöd mindenkibe aki nem fektet annyit a játékba mint te. Ez a szomorú, edddig csak olvasgattam, de elmegy a kedvem az egésztől, bár nem vagyok hajlandó máshova menni csak miattad, ha kérdésem akad... se időm, se kedvem más helyeket keresni csak miattad, meg a jazzi vagy johni haverod miatt akikkel ilyen helyi ganget alkottok. Na meg a házigazda is tuti a galeri tagja mert ezt így ilyen formában eltűrni, ezt a parasztságot, piszkálódást nevetséges.
Jó ötlet mínuszolni téged, legalább nem fogom látni egy idő után a furkálódásodat! Kösz az ötletet! -
#50250 Lassan, de biztosan visszajön a játék ára... -
#50249 ebben lehet valami. -
#50248 Most azon megy a vita, hogy azt írtam, hogy normális játékos goldjához sok lehet annak a gear-nek az ára? :D
Természetesen lehet rosszul fogalmaztam, mert írhattam volna úgy is, hogy a játékosok többsége még nem birtokolt annyi pénzt, amennyiből egy olyan gear-t össze lehet pakolni. Szóval a normálist igazából átlagosnak értettem. Semmi offenzív nem volt szerintem benne.
-
#50247 És tripperes, lapostetves, IQ-ja pedig 80 körüli :) -
#50246 Nem látom értelmét, hiszen az internet tele van hasznos észrevételekkel, amikor ide postoltam bármit, akkor is csak kijavítani akartak az Act 1 farmolók.
Minuszokat meg gondolom Savmacska meg a többi innen scripttel kirakott idióta szolgáltatja mindennap
Szerk: röviden, hogy akarnál segíteni bárkinek, akiknek az első gondolata az, hogy egy büdös kis kocka vagy, aki egész nap a game/gép előtt ül? A stream is erre lenne, hogy tanulj belőle, erre mégis inkább csak itt sírdogál mindenki, hogy jaj de jó neki, ellenben mégse, mert neki nincs élete és biztos RMAHban vásárolta össze magának a geart, én meg szegény ember vagyok és csak act 1-et farmolgatom -
Sunrider924 #50245 Tevedsz, en befejeztem, annyit mondtam neki hogy lassan kezdtem volna felnezni ra, de ilyenkor mindig gyorsan elrontja, reszemrol itt a vege. -
cookac2 #50244 Kezdődik a vita... -
Sunrider924 #50243 Neha amikor nem ertelmetlen hulyesegeken rugozol, vannak hasznos eszreveteleid is, szivesebben olvasgatnam azokat mint a kozel 100ik olyan hozzaszolasodat, hogy mekkora lama fasz akinek gondjai akadnak a jatekba.
Te is ugyanugy atsiklanal a siras felett es akkor irnal amikor van epito jellegu tipped, akkor tolem kapnal pluszt is akar(ha mar zavar hogy masok minuszolnak, en nem raktam senkire se ilyet se olyat eddig) -
#50242 70K dmg-hez már kell gear :P
Archonnál belehet rakni sparkflintet, force weapont + glass canont is, azért ez így már jó kis dmg boost.
Aztán 1-2 archonnal végig lehet menni keep depthsen :P -
#50241 Nem szoktam hozzád címezni hozzászólásaim, vagy ritkán szóval miért nem siklasz át rajta? Patch nem csak nekem könnyítette meg a játékot, szóval sírhat itt nekem bárki, a játék könnyű, az hogy az árak magasak ill. milyen gear kell arról itt senki nem tehet, arról meg főleg nem, hogy egyesek még mindig nem képesek lassan 2 hónap után végigvinni ezt a hajdan nagy reményű, csúfosan megfeneklett Costa Concordia játékot -
#50240 Én inkább úgy írnám le, hogy össz vagyona kevesebb mint 10 millió. :) -
Sunrider924 #50239 Szerintem leszalhatsz mar a magas lorol, 900+ resi, extra 30% dmg reduction meg 108k hp meg "erdekesen" mukodo revenge melett semmi nem nehez neked. Sot, nekem nincs ennyi es ami mar farm statusom van az elso ket act nekem se nehez. Mar nem az, de valamikor az volt. Ami azt illetti az allando seggmeresztesed pont annyira visszatetszo mint akiket lenezel mert sir forumon.
Gear over skill, es ugyebar neked is segitettek, szoval kar annyira felvagnod. Az eredmenyeid szepek de nem kell elfelejteni hogy honnan indult az egesz. -
#50238 Normális játékos: dolgozik, napi 1 órát játszik, nem korpás a bajsza, nem ferde a háta, mindennap más nővel kefél, osztályelső volt alsóban, ki van gyúrva mint a geci, Krav Magázik, BMW-je van, hatalmas farka van
...és sír a fórumon, hogy nehéz
Szerk: és mindennap nyom egy minuszt -
#50237 A gear meg gondolom legalább két számjeggyel többe kerül, mint amennyit egy normál játékos látott már. :D -
sata75 #50236 mage tank :)
bár itt azért nem 1-2 hit minden. -
#50235 tippre:
900+ allres
70K + dmg
archon build -
Sunrider924 #50234 Kivancsisagbol, milyen builden/gearben tolta? -
Susarc #50233 hát most kipróbáltam a cluster arrow+ spike trap kombót....90k dps-em van SS-el 400% critdmg-el...szűk tereken ahol a 3 csapda egyszerre robban és mindenkit elér a cluster az olyan 700k-1 millió dmg egy "lövésre"....persze bármi agyoncsap 35k hp-t egy ütésre ha behúznak:P -
Dr DeViLKiNG #50232 Tegnap mutattak streamet, ami a mage úgy farmolta a3-at mintha normal lenne. 1-2 hit volt minden, és a championokat is egyhelyben állva ölte.
Nem véletlen van készülőben már a wizardom. -
#50231 Packoktól függően az egész run alatt 3-10 halál. -
#50230 Az 1.0.3-as csoda óta igazából senkinek nincs értelme full tankra menni, mert a mobok nem ütnek közel sem akkorát, mint azelőtt -
Susarc #50229 akkor azért van halál:P ,de a monk+barbáron kivül akik csilliókat költenek "tank" gearre szerintem mindenki fekszik/kel a csempion pakkokon...nincs is iagzán értelme nagyon defre menni nem?
kis adalék a "randomitásra" 10-ig számoltuk haverral a mortar mobokat tehát 100% ban mortart kaptunk mikor 2 ranged karival mentünk....jóóóó lehet véletlen volt:D -
#50228 Csak a nehéz packoknál, általában úgy farmolok, hogy barracks -> keep depths lvl 1-2-3 -> kinti havas területen cavern of frost kivételével végig aztán siegebreaker.
Packoktól függően 3-10 halál. De persze ha van ilyen extra retardált pack akkor nyilván kihagyom, fast teleporter fire chains vortex nyalósokat alap, hogy nem ölöm meg..
-
#50227 Act I-en én se nagyon találok értékelhető itemet. Bár én iszonyat szerencsétlen vagyok. Ez eddigi 200+ óra alatt 2! db legendary item esett.
Az egyik (egy gyűrű) normal act1-en esett aznap mikor kijött a játék, gondolhatod mennyire op item :D
A másik meg valami használhatatlan fist, az talán inf act2-n.
Rare-ekből is értékelhetetlenek esnek folyamatosan.
AH-ban viszont sokszor mákoltam több millás cuccokat 100-200k-ért. -
Susarc #50226 25k hp act 3....és gondolom szinte sosem halsz....állat!:) -
cookac2 #50225 A tegnapi nap ásza, eladva
-
#50224 ACt3-ra is, én 300 allres 25k hpval 38k damagel farmolok act3at mf gearben, sokszor még a force armor se proccol be ha ütést kapok. -
#50223 Act1-re lehet, de a kérdés úgy szólt, hogy Act III-ra.