Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kevesebb mint 20k hpval tolom es mf gearben, egyebkent 64k dmgem lenne.
Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

jaja és kel hozzá vagy 50-80 millió Gold........

Critical Hit Chance : 24% (39% with passive)
Critical Hit Damage : +261%
Life per Hit : 1922

ezt nem a búcsúban lõtte össze......

j0nNyKa
tegyük hozzá, hogy minden 2. reflect damage mellé van rajtuk extra health is - csak hogy vicces legyen
3 darab 5millás kéket ölsz meg hamarabb, vagy magadat 30k hpval? 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Tehat Jailer es Freeze az megfelelo ss idozitessel semmi, a fast az geciseg mert lassitast egybol kiuti, fast bekak megesznek reggelire, eselyem sincs. A mortar rohadt egyszeru ha nem illusionistal vagy vortexel kombozik mert bealsz deeadzoneba es elmegy mind a fejed felett, vagy ha nem megy deadzone mert meele nagyotuto mob akkor folyamat mozogni kell es mindig melle fog bombazni.
Ami viszont egyertelmuen KIBASZAS a rangeddel az a reflect dmg, mf gearben 46k dmgel 2 sec alatt szetlovom magam, lesem hogy mikor lohetnem a mobot vegre, mert hal istennek van shieldingje erre bamm. Es ahogy Jazzy irta 4bol 3szor bizony reflectelnek a mobok. Szerintem is bekaphatja a blizzard.
egyetértek!!! sírás helyett a buildeket kellene variálni 😄
meglepõen jókat lehet összeütni, csak hát rá kell szánni az idõt 😊

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

Hát pont ezért egy raklap fos a game jelen pillanatban 😄😄 Szánalom a drop a köbön.

Mr_no_NaMe
Én lehet kicsit hanyagolom a játékot amíg nem jön az az ominózus 1.3-as pecs a balanszaival.
Kandurex
hát besírok, egy 20 percen keresztül ütök egy champion csapatot, vortex,jailer,vampiric,extra fast, inferno act iii. -on, meghalok kb. 10x, leverem õket, dobnak 2 kéket egy sárgát, ...erre a két kék, pajzs + bracers semmi érdekes, na majd a sárga...152 dps dagger, +50 dex meg 20+ str .....a szívroham kerülgetett! a javítás volt 8k!! mi a büdös fas..om ez? ezzel nigthmare -n se lehet haladni

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ProGabe
Nana!

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4551697399

Lesznek még itt érdekes buildek, még csak tanuljuk a játékot. Ennek ellenére az tagadhatatlan, hogy Barbi buff kell!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

unknown nick
Meghalt a fullos DH-m szerintetek milyen karit indítsak? 😊

jazzy
Hogy fórumon beszól, erre ugyanazt csinálod, vedd már észre magad. Sok retard aki sosem ír, csak ha szájkaratézni kell.
Hozod a formád látom, csak ettõl nem lesz hosszabb a pöcsöd....xD

pisztácia
Ne foglalkozz vele... szerencsétlen egy ember, ez az élete, hogy fórumon beszól, de az életbe egy jó nagy senki, aki pinát nem látott még...
Más fórumon is ismerik... ne foglalkozz vele.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Hegi90
te vagy a menõ

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Különc
lol fail

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ronihun
jailer nem annyira gáz mert SS-sel kijössz a fogásból, mortarra szintén jó az SS, nekem eddig nagyobb gondom tényleg csak a reflect damage affixokkal volt infernon

...

Frankie87
*egyelõre

Ez se sikerült... ám jó lenne, ha nem ezen lovagolnál egy fórumon. Való életbe is ilyen kis nyominger vagy?

Az sok attack speedtõl gyorsak a skillanimációk, nem classfüggõ. Az attack speedet pedig lehet nerfelni, fogják is.

j0nNyKa
nether tentacles-szel ütöd a klónt, ugye? (meg úgy mellesleg diablot, meg végig mindent)

j0nNyKa
mármint *egyelõre

de jó neked.mennyi a dps-ed?amúgy most ismét próbálom,amit ajánlottál.úgy faszának túnik,hogy,mikor elportol Diablo,akkor magam elég leidézem a raint,mivel van 2-3 sec delay az idézés és a stun közt,ajd SS és nuke.igy 2-t már kicsináltam.ha nem 70k dps-em lenne sharpshooterrel,sztem már meglett volna😊)
Frankie87
Azért mert nem merek még olyan legend-es cuccokat venni ami növelné, mert lehet köv patch-be már a kétkezes fegyók lesznek a jók...
Vgay ha változna valami, akkor sokat buknék, így marad egyenlõre ennyi.

Carlos
Fasza, kevés a block!

Þór vígi þessi rúnar

Nekem 2 lövéstõl eldõl :p

Tatyla
most ebben a pillában tudna valaki adni egy guess pass-t hálás lennék érte?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

próbáltam már ezt a megoldást is,de sokszor 2 stun közt is eleresztett egy lövést,ami persze oneshot.te közbe azért mozogtál,vagy egyhelybe nuke?
Haver most lett 60-as felrakta a vásárolt gearjeit mondom gyere megmutatom easy easy 8) fastos kutyámajmok jó kis lánccal meg bubival és mikor majdnem meghalnk kinyírnak minket és full hpval jönnek újra 8) az a baj ,hogy nincs esernyõm mivel tartsam vissza 8)
LOL!

Bugos. Jelenleg nem elérhetõ.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

A lyceumba volt már valaki? Nekem még az sose volt nyitva.... Csak az az 1 kellene már acsihoz....

Frankie87
Na a jelenlegi barbárom:

Vélemények?

[/url][/img]

Legegyszerûbb Rain of Vengeance(flying strike). Elsõ klónra, amint megkapod az irányítást, 2-3 másodperc múlva smoke screen, majd rain (a klón ugye ott jelenik meg amerre fordulva van a karakter kb 10-15 centire tõled(persze szeret néha nem ott megjelenni, az szopás)). Utána meg 66%-on meg 33%-on jön még klón, azokat is így.

Carmang
Miért, mi legyen helyette?

hát grat neked,én 3 napja szivom a 2. fázist.te hogy kezeled a klónokat?nekem az a problémám,hogy nincs elég damom(77k sharpshooterrel),hogy lenukeoljam 1 ss alatt,ha pedig kiteolnom kell,elõbb utóbb belefutottam egy lövésbe.ami még marha idegölõ,hogy nincs rajta a minimapon a clone és ha épp vaultot tol,vagy elmozog vmerre,akkor nem igazán lövök jó helyre és Diablo egy idõ után elõjön,a clone meg persze nem tünik el.toltam olyan tryokat is,hogy a clonera eltoltam egy ss-t,majd egy gloom shadow powert,igy mindig meghalt az add,volt hogy a 3.-ig is eljutottam,de igy mindig discipline problémáim voltak és igy Diablo ölt meg.neked mennyi a damod?esetleg van e vmi tanácsod,hogy hogy kezeljem a p2-t?
ó az még semmi...majd infernon jönnek a shieldes, jailes meg wallos, mortaros g3cik 😄 ..na meg a fast 😄 de úgy fast, h ha van 20% movement speeded, na attól még 10x gyorsabbak 😄 szerintem gyász..és ez inkább nem kihívás, csak erõlködés a blizztõl.
Loot még mindig f0s.De az affixeknek nincs határa.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Carlos
A változatosság kedvéért, ezek fektettek meg. Geci gyorsak is ráadásul:

Þór vígi þessi rúnar

Ja és igen reflect damos is rohadt sok volt.

WW infernón öngyilkosság

Vazz..esik Zõd nevû cucc...örül /mindíg azt hiszem Set lessz/
...MÁ megint , csak a Lore könyv :@
Tegnap óta nekem is az összes champ DHval a mortar, shielded, jailer hármas valamelyikével, vagy ezek kombinációjával jött. Olyan 20 db minta alapján.

Carlos
Hát ez kurva jó volt...
3 ijjász, offkorsz mortaros. Magához rántott, bejail-elt... szerencsére SS-el meg tudtam lógni!
Nekik bizony a kurva anyjukat. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Különc
Miért erõltetitek ennyire a Whirlwindet?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Hát én lecserélnék a helyedbe 1-2 skillt meg rúnát.
Barbbuild
jazzy
Majd kiderül hamar, hogy nem is a mortar a szopás, hanem a reflect damage, akkor csak az fog jönni, 4bõl 3.
TVelvet
! 😊 Én is pont ezt vettem észre.
Carlos
No, akkor most megosztom a tapasztalatom a friss Hell -es DH-mmal.
Hát bazmeg. Eddig ami jött champ group az 90%-ban jailer, mortar, fast, freeze kombináció volt.
Majdnem mind mortaros és fast. Vagy mortar jailer.
Hát a kurva anyjukat a blizzardnak.
Ezek hétszentség, hogy ráálltak arra, hogy DH? aha... akkor mortar az alap és dobjunk mellé egy randomot valamibõl.

Barbáromnál egyszer-kétszer szaladtam ilyenbe bele, itt meg majdnem mind mortaros... Van fekvés ezeken, de még a 4/5-ét lenyomom egybõl. Szóval kezdõdik a szopás.

Þór vígi þessi rúnar

Bocsesz,lehet én vagyok vak,de nem talállak a battle tages oldalon,vegyél fel légyszi te.
Ole#2291
Fpocok
Vegyél fel.

Parasite Eve 2, best game EVER!

hát ha van rá affinitásod,akkor benne lennék,mert nincs túl sok sanszom egy magyar tankra,mert egy havernak sincs sajna,publicba meg 2x próbálkoztam meg a Prime Evil questel,de fél percnél tovább egy ember se volt benn a partyba