78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#50302 Igen rátettemn, mivel azt Különc magáról mondta, mint menő csávó vagy félre értettem ezek szerint és nem magáról beszélt? Akkor még inkább jogos a felháborodás. -
Hali23 #50301 És még én voltam a FAX, hogy engem ez zavart... Örülök, hogy többeket is zavar ez a dolog!
+1 -
#50300 Vigyázz mert bekerülsz köreinkbe és velünk 1 lapon fognak említeni, négyen gangbangben, ahogy huemi7 írta.
Bár nem emlékszem arra a hszra, amikor úgy szóltam be, mint különc most, de nem baj, ők tudják. Beírni nyilván nem fogják, mert nem mernek írni a topicba.
Lásd az előttem szólót (gyk #50299) #50247 -ben még mosolyogva rátett, utána megindult a cincogás és megfordult a vélemény. Csatlakozzunk a birkákhoz. -
#50299 Nos igen és szerinted ez jó indok arra, hogy emberek úgy kezeljenek másokat, mintha meg sem ütötték volna a 14 évet saját maguk (sem). Aha, ja... -
#50298 Mert nem vagy elég híres. -
Agaba72 #50297 Sokszor nem értek egyet veled de ez most nagyon.
Az én megfogalmazásomban: akinek információra van szüksége az ne önérzeteskedjen, aki simit akar a buksira az go papa, mama, barátnő, barát stb. -
Noodlee #50296 Oda is menne a pont :P -
1Darton1 #50295 Aki elmúlt 14 éves, annak nem lehet az önérzetébe gázolni. Ha mégis, akkor csak segít vele, hogy minél hamarabb megerősödjön a piciny lelke.
Ha valaki nem szellemi fogyatékos módjára kérdez, akkor mindig korrekt választ kap. Ellenkező esetben pedig megkapja a jelzést, hogy ideje beruházni az értelmi képességei fejlesztésébe.
Az életben sokkal durvább pofonokat kapnak az alulfejlettek, ha ki mernek mozdulni a védett világukból. Az internetes fórumokon csak finoman felkészítik rá őket. Szóval mondhatni jótékonysági társadalmi munkát végez, aki őszinte.
A fiatalkorú fórumozókat inkább nem említem. Ők majd lerendezik a szüleikkel, hogy miért lökték őket az internet elé ahelyett, hogy foglalkoztak volna velük. -
Eksz #50294 Megneztem neked ghomot. Dh 80k dps ss nelkul vagy 150k dps ss el, mind2 esetben meghalt mig egyszer vegigertem a teremben korbe. -
#50293 Jó nekem itt, jó a társaság -
Savmacska #50292 Off: Kungen mi a sz@rt csinál ?! Ennyire bedőlt volna ? -
Agaba72 #50291 Hmmm lehet a d3 tényleg kicsit unalmasra sikeredett, ha egy fórumon a fórumozóknak nagyobb élmény egymás aprítása mint maga a játék.....
HÁBORÚ (nem állok sehova, aprítok mindenkit ) -
#50290 Troll leszek, csakhogy tanulj valamit:
fórum <> topik
(no offense) -
Traky70 #50289 Egymást osszátok privátban!!! Ne a fórumot szemeteljétek tele a szarotokkal.
-
#50288 -
#50287 Ebben van igazság az a helyzet. -
#50286 pontosan
csináljanak maguknak topikot a különcék és mindenkinek jó lesz -
DORSANAX #50285 "...Ekkora gond volt sokaknak, egyesek hsz-i de eddig kussoltak?"
Pontosan azért kussoltak, azért nem kérdeztek, azért nem írtak ide, mert igaz ugyan, hogy az illető/illetők viszonylag hozzáértő szakemberek a témában, de a válaszok lekicsinylő és megalázó hangneme már elviselhetetlen volt.(!)
Sajnos ez a lesújtó véleményem erről a topikról... -
Agaba72 #50284 Hát szólj be te valakinek vaze.....ne legyél már ennyire tutyimutyi......(remélem ez kimeríti a beszólás tényállását nálad, ha igen örülök, hogy segíthettem) -
sata75 #50283 gyökér! -
#50282 nekem mér nem szól be senki? unatkozom -
Agaba72 #50281 Azt majd én eldöntöm számomra mi érdemes és mi nem.......... -
cookac2 #50280 Ezért nem volt érdemes billentyűt ragadnod -
who am I 7 #50279 most szépen térdepelj le a sarokba -
Agaba72 #50278 Na mi van már itt???,
Hülye gyerek találkozó?
Valaki be mert szólni valakinek, a többi meg bátor lett tőle?
Ekkora gond volt sokaknak, egyesek hsz-i de eddig kussoltak?
GZ. -
makuka75 #50277 +1, ezek tényleg kibaszott nagy gyökerek. -
#50276 +1, -
#50275 Beoltottak SG fórumon, most megsértődtem -
DORSANAX #50274 -
who am I 7 #50273 szakadok ezen eskü :D ahogy joni,jezy meg különc tolja gangbangbe d3 közbe :D -
#50272 Jahh es hozateszem persze hogy a Barbarral :D
-
#50271 Mivel papír kari vagy ezért tökmindegy szerintem.
Talán egy picivel a balos jobb az Armor miatt. -
#50270 játsz. -
#50269 Sziasztok meglett a jatek nagyon kiraaaaaly :D 10.ik szintu vagyok
tanacsokat kerek! -
#50268 +1 -
#50267 az igazat megvallva szerintem mindkettő gyenge armor, csak dex van rajta, bal maradhat -
Noodlee #50266 Ilyenekkel én is gondban vagyok sokszor :) -
#50265 Szerintetek melyiket érdemesebb hordanom? Jobb oldaliban jobbak a statok, de a balon van ranged damage csökkentés. Kompenzálja? Azzal jobb?
-
#50264 minden észrevétel hasztalan ezek szerint, mert a "mindig jön egy igazságtalan megmondóember" mi? egyszer kéne elgondolkodnotok azon, hogy talán nektek kéne elhúzni innen, senkinek nem hiányoznátok -
#50263 Akárki aki ír egy privátot szívesen meginvitáljuk ts beszélgetésre és elmondhatja minden nyűgjét baját mostantól különcről, jonnyról, elixirről, rólam is, sőt még akit akar továbbítom neki a ts címet, feljöttök és lehet panaszkodni naphosszat, meghallgatjuk, hogy ne legyen szétoffolva a topic mindig amikor megjelenik 1 megmondóember. Az akció mostantól él.
Ha közel lakik még egy italra is eljöhet.
#50264 Gondoltam, hogy nem lesz tököd feljönni és megszólalni, csak itt nagy a szád.