78986
  • yesname #50302
    Igen rátettemn, mivel azt Különc magáról mondta, mint menő csávó vagy félre értettem ezek szerint és nem magáról beszélt? Akkor még inkább jogos a felháborodás.
  • Hali23
    És még én voltam a FAX, hogy engem ez zavart... Örülök, hogy többeket is zavar ez a dolog!

+1
  • jazzy
    Vigyázz mert bekerülsz köreinkbe és velünk 1 lapon fognak említeni, négyen gangbangben, ahogy huemi7 írta.

Bár nem emlékszem arra a hszra, amikor úgy szóltam be, mint különc most, de nem baj, ők tudják. Beírni nyilván nem fogják, mert nem mernek írni a topicba.

Lásd az előttem szólót (gyk #50299) #50247 -ben még mosolyogva rátett, utána megindult a cincogás és megfordult a vélemény. Csatlakozzunk a birkákhoz.
  • yesname #50299
    Nos igen és szerinted ez jó indok arra, hogy emberek úgy kezeljenek másokat, mintha meg sem ütötték volna a 14 évet saját maguk (sem). Aha, ja...
  • jazzy
    Mert nem vagy elég híres.
  • Agaba72
    Sokszor nem értek egyet veled de ez most nagyon.
    Az én megfogalmazásomban: akinek információra van szüksége az ne önérzeteskedjen, aki simit akar a buksira az go papa, mama, barátnő, barát stb.
  • Noodlee
    Oda is menne a pont :P
  • 1Darton1
    Aki elmúlt 14 éves, annak nem lehet az önérzetébe gázolni. Ha mégis, akkor csak segít vele, hogy minél hamarabb megerősödjön a piciny lelke.
    Ha valaki nem szellemi fogyatékos módjára kérdez, akkor mindig korrekt választ kap. Ellenkező esetben pedig megkapja a jelzést, hogy ideje beruházni az értelmi képességei fejlesztésébe.
    Az életben sokkal durvább pofonokat kapnak az alulfejlettek, ha ki mernek mozdulni a védett világukból. Az internetes fórumokon csak finoman felkészítik rá őket. Szóval mondhatni jótékonysági társadalmi munkát végez, aki őszinte.
    A fiatalkorú fórumozókat inkább nem említem. Ők majd lerendezik a szüleikkel, hogy miért lökték őket az internet elé ahelyett, hogy foglalkoztak volna velük.
  • Eksz
    Megneztem neked ghomot. Dh 80k dps ss nelkul vagy 150k dps ss el, mind2 esetben meghalt mig egyszer vegigertem a teremben korbe.
  • Különc
    Jó nekem itt, jó a társaság
  • Savmacska
    Off: Kungen mi a sz@rt csinál ?! Ennyire bedőlt volna ?
  • Agaba72
    Hmmm lehet a d3 tényleg kicsit unalmasra sikeredett, ha egy fórumon a fórumozóknak nagyobb élmény egymás aprítása mint maga a játék.....
    HÁBORÚ (nem állok sehova, aprítok mindenkit )
  • Carlos
    Troll leszek, csakhogy tanulj valamit:

fórum <> topik

(no offense)
  • Traky70
    Egymást osszátok privátban!!! Ne a fórumot szemeteljétek tele a szarotokkal.
  • Carlos
  • yesname #50287
    Ebben van igazság az a helyzet.
  • UltraZord
    pontosan

csináljanak maguknak topikot a különcék és mindenkinek jó lesz
  • DORSANAX
    "...Ekkora gond volt sokaknak, egyesek hsz-i de eddig kussoltak?"

Pontosan azért kussoltak, azért nem kérdeztek, azért nem írtak ide, mert igaz ugyan, hogy az illető/illetők viszonylag hozzáértő szakemberek a témában, de a válaszok lekicsinylő és megalázó hangneme már elviselhetetlen volt.(!)

Sajnos ez a lesújtó véleményem erről a topikról...
  • Agaba72
    Hát szólj be te valakinek vaze.....ne legyél már ennyire tutyimutyi......(remélem ez kimeríti a beszólás tényállását nálad, ha igen örülök, hogy segíthettem)
  • sata75
    gyökér!
  • McHaals
    nekem mér nem szól be senki? unatkozom
  • Agaba72
    Azt majd én eldöntöm számomra mi érdemes és mi nem..........
  • cookac2
    Ezért nem volt érdemes billentyűt ragadnod
  • who am I 7
    most szépen térdepelj le a sarokba
  • Agaba72
    Na mi van már itt???,
    Hülye gyerek találkozó?
    Valaki be mert szólni valakinek, a többi meg bátor lett tőle?
    Ekkora gond volt sokaknak, egyesek hsz-i de eddig kussoltak?
    GZ.
  • makuka75
    +1, ezek tényleg kibaszott nagy gyökerek.
  • UltraZord
    +1,
  • Különc
    Beoltottak SG fórumon, most megsértődtem
  • DORSANAX
  • who am I 7
    szakadok ezen eskü :D ahogy joni,jezy meg különc tolja gangbangbe d3 közbe :D
  • Imrusssss
    Jahh es hozateszem persze hogy a Barbarral :D
  • Carlos
    Mivel papír kari vagy ezért tökmindegy szerintem.
    Talán egy picivel a balos jobb az Armor miatt.
  • Hegi90
    játsz.
  • Imrusssss
    Sziasztok meglett a jatek nagyon kiraaaaaly :D 10.ik szintu vagyok
    tanacsokat kerek!
  • greyfox
    +1
  • poruljartal
    az igazat megvallva szerintem mindkettő gyenge armor, csak dex van rajta, bal maradhat
  • Noodlee
    Ilyenekkel én is gondban vagyok sokszor :)
  • Fpocok
    Szerintetek melyiket érdemesebb hordanom? Jobb oldaliban jobbak a statok, de a balon van ranged damage csökkentés. Kompenzálja? Azzal jobb?
  • poruljartal
    minden észrevétel hasztalan ezek szerint, mert a "mindig jön egy igazságtalan megmondóember" mi? egyszer kéne elgondolkodnotok azon, hogy talán nektek kéne elhúzni innen, senkinek nem hiányoznátok
  • jazzy
    Akárki aki ír egy privátot szívesen meginvitáljuk ts beszélgetésre és elmondhatja minden nyűgjét baját mostantól különcről, jonnyról, elixirről, rólam is, sőt még akit akar továbbítom neki a ts címet, feljöttök és lehet panaszkodni naphosszat, meghallgatjuk, hogy ne legyen szétoffolva a topic mindig amikor megjelenik 1 megmondóember. Az akció mostantól él.

Ha közel lakik még egy italra is eljöhet.

#50264 Gondoltam, hogy nem lesz tököd feljönni és megszólalni, csak itt nagy a szád.