Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
továbbra is várok 5letet , hogy lehetne megvalósítani egy kis d3 ittem piacot fõleg magyaroknak.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Nekem meg ugyanaz a mob nem ad semmit, mivel a MF-om kicsi?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Na ennél a karinál mire kell figyelni, hogy balanced survival legyen?
A nagy gáz, hogy cucc csak 40-50-tõl lesz neki. Addig túl kell élnem valahogy.
Játék közben tanulom még mi micsoda.
Csapatelosztás az vagy 4 dh, vagy néha egy-egy wd/wizard is benéz 😄
Az lk armorral viszont nagy szerencséd volt. Én a környezetemben a több száz legendary/set itembõl csak szemetet láttam. Viszont több tízmilliós kékeket és fõleg sárgákat már rengeteget.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nekem van pár megõrzött unid legend item, ha felpatchelnék mégis õket.
Fegyvernek én 2 kezes crossbow-t preferáltam hatalmas crit módosítóval.
Egy idõ múlva elbízza magát az ember és belemegy, beletompul olyan helyzetbe, amibe nem kéne. Tény majdnem mindig emberi hiba az ok.
Én is ma úgy haltam be a 60-as DH-val, hogy lassan eszeveszett rush-ba csapott a team. Nem láttam mi van a fal mögött, a többiek visszarohantak, mert 2 boss pack-ot beránottak. Engem pedig, ami bejött one hit-elt, de olyan szinten, hogy nyomtam egy full HP töltés skill-t és nem tudtam menekülni, úgy is 10-ed mp alatt levittek 😄
Szóval az örömön kívül, amikor meglátod esni a barna vagy zöld színû tárgyat, semmi jelentõségük nincs. Pláne, hogy rögtön jön is a csalódás, miután azonosítottad.
Majd csak akkor vedd meg, ha a többi alkotóelem is megvan.
Þór vígi þessi rúnar
1 kezes meg nem a dmg miatt a jó, hanem a +10 max discipline miatt(már ha kell valakinek).
Százezer aranyárt nagyon drága, érdemes megvenni?
abból tudsz kihozni hatalmas damage-t, és mivel úgyis kite-olnod kell folyamatosan, sokszor lépésenként csak 1-et lõsz, az az 1 lövés meg nyilván crossbow-val a legnagyobb
a passzívok miatt se a bowoknak, se az 1kezes xbowoknak semmi értelme, azokkal egyszerûen nem tudsz eleget sebezni, pont
mindamellett (a nerfig legalábbis) úgyis attack speedet fogsz stackelni, és a crossbow is megfelelõen gyorsan fog lõni
meg lehet próbálni máshogy csinálni, de ugyanúgy kelsz-fekszel a másik két fegyverrel is, csak azokkal még ráadásul lassaban is haladsz
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Esett pár legendary, használom is õket, szóval jó lenne a set, de ha nem, hát nem. 😄
Þór vígi þessi rúnar
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Amit én észrevettem, hogy a 2 kezes nyílpuskák hiába sebeznek nagyon rohadt lassúak, az egykezesek gyorsak csak kicsit sebeznek, én a sima Bow mellett maradtam, magas attack speed, mellé nagy sebzés.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Pár millát rááldozom a karakterre , ötleteket kérnék mire figyeljek oda 😊
D2-ben egyébként mindig NPC-tõl vettem új cuccot, mégis lehetett haladni. Itt esélytelen.
(és ennek kiváltására jó ötlet a craftolás bevezetése, csak éppen ebben a formában nem mûködõképes...)
Ma mentem egy fél act4-et egyedül, és arra jöttem rá, hogy jól csinálom azt hogy inkább nem is idegesítem magam a játékkal, és csak ahban szerzem a goldot/cuccokat. Hiába kellett csak 2 reflect packot kihagyni (de a fast, extra hp, mortar, jailer kaszás angyal csempionok is kiborítottak), egyáltalán nem éri meg játszani annak, aki rosszul "dobott" karakter generálásnál, és ló*aszt se talál. Tesóm szokta mondogatni, hogy miket találnak haverjai a2ben, amikor együtt mennek (perfect stormshield elsõ mobból, meg 2ik set egy körben kicsit kiborító).
Na meg a kb 80 ezres repair is a végére jó volt. Kibas*ottul idegesítõ, hogy nyomom a smoke-t és semmi nem történik, vagy a 3 féle random chargeolós monsta...
Regards,
Hát pl ezért furcsa most a Hell-es sok cracked loot.
Monkkal kezdetektõl AH-ztam, (ez kb annyiban merült ki h néhány actonként vettem egy nagy dps-es fegyvert), és jóval kevesebb szopásom volt vele mint barbárral. Az azért sokat elmond hogy konkrétan elõbb végeztem vele normal+nightmare-en, mint barbárral csak normállal. Ebben mondjuk az is benne van hogy barbárral mindent bejártam és mindent végighallgattam, végignéztem, de a több szívás is jócskán benne van.
Regards,
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S