Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne indíts, ilyen egyszerü. Aki meg indít az elfogadja, hogy néha történhet ilyen dolog és akkor vége, igy járt.
ha valakinek szüksége van d3 goldra pm
továbbra is várok 5letet , hogy lehetne megvalósítani egy kis d3 ittem piacot fõleg magyaroknak.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Mr_no_NaMe
de ezzel az erõvel én hogy indítsak hc karaktert, ha bármikor meghalhatok a játék okozta bug miatt? hisz semmi közöm a saját halálomhoz..bár nem tudom hogy a videón pontosan mi is történt, ha lag volt, akkor oké, de ha bug, akkor azért mégiscsak gáz.
Nincs HC karakter visszaadás akármi történjen is.
Ahahahaha 😄

Mr_no_NaMe
Ilyenkor az ember visszakapná a karakterét, ha tényleg bug miatt halt meg?
rage
Ja értem, akkor elvileg egyforma az esély...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Groupba atlagolodik a tagok mf erteke.
rage
nem úgy mûködik, hogy aki kinyírja az adott mobot, vagy kinyitja az adott ládát, az õ MF-jától függ?
Nekem meg ugyanaz a mob nem ad semmit, mivel a MF-om kicsi?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Akkor neked is megfordult a fejedben ez a dolog. Lehet vak voltam mert sehol nem olvastam ezt hivatalosan, de nekem is szemet szurt hogy van akinek 2 lepesenkent esik a rare/legendary/set, mig a tobbiek ugyanabban a csapatban nem latnak semmit. Meg nem mondom melyik jatekban volt ez igy hogy karakter generalasnal random eldolt hogy milyen szerencses lesz az adott kari a jatekban, de ugy latom itt is jelen van csak rejtett formaban.
unknown nick
Ha ma hamarabb halok még meglett volna normal dio az új wizzy-vel 😊
Na ennél a karinál mire kell figyelni, hogy balanced survival legyen?

A nagy gáz, hogy cucc csak 40-50-tõl lesz neki. Addig túl kell élnem valahogy.
Játék közben tanulom még mi micsoda.

rage
Hát, én abszolút átlagos játékosként eljutottam a DH karimmal Act 2 második harmadáig infernon, legtöbbször egyedül, de volt, hogy barátok segítettek, most a dps kb 40k az élete 42, de ezen a tájon már sokkal többet fekszik mint áll szegény 😊 A javítás többe kerül, mint az arany amit felveszek, s nem mondhatnám, hogy sokkal jobb tárgyakat találnék, mint hellen. Így nekem, mint egyszeri játékosnak nem igazán sok motivációt ad a folytatás... 😊

unknown nick
HC-n barbár és monk a van túlsúlyban publicban (lehet csak azok élik túl könnyebben inferno-ig). Barbár a legnagyobb túlélõ kari. De valahol azt is megértem, ha nem favorizálják annyira a DH-t, mint a másik módban.

Fasza ez a inf a4 public.
Csapatelosztás az vagy 4 dh, vagy néha egy-egy wd/wizard is benéz 😄

vennék diablo 3 goldot [email protected]
Akkor az az Inna gatya annyit ért, mint nekem tegnap a gold findos kék naci. Bár valójában még annyit sem ér a nem mûködõ attack speedje miatt.
Az lk armorral viszont nagy szerencséd volt. Én a környezetemben a több száz legendary/set itembõl csak szemetet láttam. Viszont több tízmilliós kékeket és fõleg sárgákat már rengeteget.

Hegi90
IK hol esett és mibõl?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

jazzy
Hálisten nekem Ik armor esett, elment 5 milláért, meg egy Inna gatya, az 600k-ért (de így utólag elment volna 2 milláért is).
unknown nick
"A set és legendary itemek nagy részét nem éri meg felvenni, és csak nagyon alacsony áron lehet eladni."

Nekem van pár megõrzött unid legend item, ha felpatchelnék mégis õket.

unknown nick
"Mire figyeljek oda, 2db 1 kezes vagy 2kezes nyil v nyilpuska?"

Fegyvernek én 2 kezes crossbow-t preferáltam hatalmas crit módosítóval.

unknown nick
"De miért emberkedik 1 hp-val, ha HC-zik?"

Egy idõ múlva elbízza magát az ember és belemegy, beletompul olyan helyzetbe, amibe nem kéne. Tény majdnem mindig emberi hiba az ok.

Én is ma úgy haltam be a 60-as DH-val, hogy lassan eszeveszett rush-ba csapott a team. Nem láttam mi van a fal mögött, a többiek visszarohantak, mert 2 boss pack-ot beránottak. Engem pedig, ami bejött one hit-elt, de olyan szinten, hogy nyomtam egy full HP töltés skill-t és nem tudtam menekülni, úgy is 10-ed mp alatt levittek 😄

A set és legendary itemek nagy részét nem éri meg felvenni, és csak nagyon alacsony áron lehet eladni.
Szóval az örömön kívül, amikor meglátod esni a barna vagy zöld színû tárgyat, semmi jelentõségük nincs. Pláne, hogy rögtön jön is a csalódás, miután azonosítottad.

Oké, köszi.
Carlos
Kell a titkos pályához.
Majd csak akkor vedd meg, ha a többi alkotóelem is megvan.

Þór vígi þessi rúnar

50% crit dmg csak nagyon jó gear esetén jobb(valahol 50% crit chance körül lesz jobb), mint a 15% alldmg bowal.
1 kezes meg nem a dmg miatt a jó, hanem a +10 max discipline miatt(már ha kell valakinek).

A Wirt’s Bell mire jó?
Százezer aranyárt nagyon drága, érdemes megvenni?
Carlos
Nálam 150-160 óra után 4 legendary, 0 set.

Þór vígi þessi rúnar

jazzy
Nekem 2 set, 0 legendary. Kettõnek köze nincs egymáshoz.
elitehun
több mint 160 óra játékkal még legendary sem esett, nemhogy zöld...
j0nNyKa
crossbow-val fogsz menni (+ quiver)
abból tudsz kihozni hatalmas damage-t, és mivel úgyis kite-olnod kell folyamatosan, sokszor lépésenként csak 1-et lõsz, az az 1 lövés meg nyilván crossbow-val a legnagyobb
a passzívok miatt se a bowoknak, se az 1kezes xbowoknak semmi értelme, azokkal egyszerûen nem tudsz eleget sebezni, pont
mindamellett (a nerfig legalábbis) úgyis attack speedet fogsz stackelni, és a crossbow is megfelelõen gyorsan fog lõni

meg lehet próbálni máshogy csinálni, de ugyanúgy kelsz-fekszel a másik két fegyverrel is, csak azokkal még ráadásul lassaban is haladsz

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Én azért örülnék neki, ha adna pluszt, és annak is, ha kicsit több bónusz lenne az összerakott szettekbe. Pont az a kihívás és az ösztönzõ erõ, hogy megszerezd a darabjait, hogy megérje... 😞

elitehun
ez igy van szerencsére. van egy fasza monk set, de nincs az az isten hogy én daibo-t használjak.
A szettek D2-ben bónuszokat adtak, ha az összes darabja megvolt. Itt amiket eddig néztem csak a darabszám -1 darabig adnak pluszt, az utolsónál már semmit. Ez tényleg ilyen, és így is marad, vagy valami elkerülte a figyelmemet?

Különc
De a például jelentését gondolom azért ismered

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Hát én is idézõjelbe tettem 😄😄

Carlos
Nekem sem esett még Set item, de nem fos-ozom le a játékot.
Esett pár legendary, használom is õket, szóval jó lenne a set, de ha nem, hát nem. 😄

Þór vígi þessi rúnar

Fpocok
Én nem szeretem a színházat... nem mindenki szereti.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Azt teszem 😄😄

Különc
Ha fos, akkor miért játszod? Nézz helyette focit például

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

BaLeeX
Erre a válaszra én is kíváncsi lennék.

Amit én észrevettem, hogy a 2 kezes nyílpuskák hiába sebeznek nagyon rohadt lassúak, az egykezesek gyorsak csak kicsit sebeznek, én a sima Bow mellett maradtam, magas attack speed, mellé nagy sebzés.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Lassan elérem a demon hunteremmel a 60as szintet. Egy igazán ütõs karit akarok infernóra. Mire figyeljek oda, 2db 1 kezes vagy 2kezes nyil v nyilpuska?
Pár millát rááldozom a karakterre , ötleteket kérnék mire figyeljek oda 😊

Hát mert itt szerinted mire jók a zöldek? Infernó act 2 be járok most dobna egyet szerintem röhögõgörcsöt kapnék, mint a legendary itemeknél 😄

Carmang
Valóban több zöldet dobott a D2, de azért tegyük hozzá, hogy elég béna statokkal rendelkeztek 😊
D2-ben egyébként mindig NPC-tõl vettem új cuccot, mégis lehetett haladni. Itt esélytelen.
(és ennek kiváltására jó ötlet a craftolás bevezetése, csak éppen ebben a formában nem mûködõképes...)

Nem kell aggódni, én sem találtam még setet (legendaryt is olyat, hogy röhögve szedtem szét a kovácsnál). 😄
Ma mentem egy fél act4-et egyedül, és arra jöttem rá, hogy jól csinálom azt hogy inkább nem is idegesítem magam a játékkal, és csak ahban szerzem a goldot/cuccokat. Hiába kellett csak 2 reflect packot kihagyni (de a fast, extra hp, mortar, jailer kaszás angyal csempionok is kiborítottak), egyáltalán nem éri meg játszani annak, aki rosszul "dobott" karakter generálásnál, és ló*aszt se talál. Tesóm szokta mondogatni, hogy miket találnak haverjai a2ben, amikor együtt mennek (perfect stormshield elsõ mobból, meg 2ik set egy körben kicsit kiborító).
Na meg a kb 80 ezres repair is a végére jó volt. Kibas*ottul idegesítõ, hogy nyomom a smoke-t és semmi nem történik, vagy a 3 féle random chargeolós monsta...

skinnyman
Illetve a több szívás alatt nightmare-ig inkább csak a lassabb haladást értem a kevesebb dps, stb miatt, helltõl pedig ez ténylegesen szívást jelent ahol ezek nélkül sokszor meg lehet halni. Inferno pedig szóba se jön AH nélkül...

Regards,

Carmang
Nem emlékszem pontosan de, valami olyasmi volt D2-ben, hogy Nightmare-tõl a fehér cuccokból minimum normál minõségût dobált (tehát cracked, low quality-t nem).
Hát pl ezért furcsa most a Hell-es sok cracked loot.

skinnyman
Én is AH nélkül nyomtam szólóban barbárral, az elsõ komolyabb szopással nightmare act4 végén találkoztam, fõleg diablonál, de egy kis skill variálással azért az is sikerült. Hellen pedig azért kezdett bedurvulni, ott már elkezdtem én is az AH-t.
Monkkal kezdetektõl AH-ztam, (ez kb annyiban merült ki h néhány actonként vettem egy nagy dps-es fegyvert), és jóval kevesebb szopásom volt vele mint barbárral. Az azért sokat elmond hogy konkrétan elõbb végeztem vele normal+nightmare-en, mint barbárral csak normállal. Ebben mondjuk az is benne van hogy barbárral mindent bejártam és mindent végighallgattam, végignéztem, de a több szívás is jócskán benne van.

Regards,

<#duhos2>

Hegi90
milyen kár, hogy a blizz accodra max ~80 euro fog férni. Másrészt anélkül is tudod használi az RMAH-t, hogy egy forintot belefizetnél.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S