Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

50% crit dmg csak nagyon jó gear esetén jobb(valahol 50% crit chance körül lesz jobb), mint a 15% alldmg bowal.
1 kezes meg nem a dmg miatt a jó, hanem a +10 max discipline miatt(már ha kell valakinek).

A Wirt’s Bell mire jó?
Százezer aranyárt nagyon drága, érdemes megvenni?
Carlos
Nálam 150-160 óra után 4 legendary, 0 set.

Þór vígi þessi rúnar

jazzy
Nekem 2 set, 0 legendary. Kettõnek köze nincs egymáshoz.
elitehun
több mint 160 óra játékkal még legendary sem esett, nemhogy zöld...
j0nNyKa
crossbow-val fogsz menni (+ quiver)
abból tudsz kihozni hatalmas damage-t, és mivel úgyis kite-olnod kell folyamatosan, sokszor lépésenként csak 1-et lõsz, az az 1 lövés meg nyilván crossbow-val a legnagyobb
a passzívok miatt se a bowoknak, se az 1kezes xbowoknak semmi értelme, azokkal egyszerûen nem tudsz eleget sebezni, pont
mindamellett (a nerfig legalábbis) úgyis attack speedet fogsz stackelni, és a crossbow is megfelelõen gyorsan fog lõni

meg lehet próbálni máshogy csinálni, de ugyanúgy kelsz-fekszel a másik két fegyverrel is, csak azokkal még ráadásul lassaban is haladsz

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Én azért örülnék neki, ha adna pluszt, és annak is, ha kicsit több bónusz lenne az összerakott szettekbe. Pont az a kihívás és az ösztönzõ erõ, hogy megszerezd a darabjait, hogy megérje... 😞

elitehun
ez igy van szerencsére. van egy fasza monk set, de nincs az az isten hogy én daibo-t használjak.
A szettek D2-ben bónuszokat adtak, ha az összes darabja megvolt. Itt amiket eddig néztem csak a darabszám -1 darabig adnak pluszt, az utolsónál már semmit. Ez tényleg ilyen, és így is marad, vagy valami elkerülte a figyelmemet?

Különc
De a például jelentését gondolom azért ismered

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Hát én is idézõjelbe tettem 😄😄

Carlos
Nekem sem esett még Set item, de nem fos-ozom le a játékot.
Esett pár legendary, használom is õket, szóval jó lenne a set, de ha nem, hát nem. 😄

Þór vígi þessi rúnar

Fpocok
Én nem szeretem a színházat... nem mindenki szereti.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Azt teszem 😄😄

Különc
Ha fos, akkor miért játszod? Nézz helyette focit például

BaLeeX
Erre a válaszra én is kíváncsi lennék.

Amit én észrevettem, hogy a 2 kezes nyílpuskák hiába sebeznek nagyon rohadt lassúak, az egykezesek gyorsak csak kicsit sebeznek, én a sima Bow mellett maradtam, magas attack speed, mellé nagy sebzés.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Lassan elérem a demon hunteremmel a 60as szintet. Egy igazán ütõs karit akarok infernóra. Mire figyeljek oda, 2db 1 kezes vagy 2kezes nyil v nyilpuska?
Pár millát rááldozom a karakterre , ötleteket kérnék mire figyeljek oda 😊

Hát mert itt szerinted mire jók a zöldek? Infernó act 2 be járok most dobna egyet szerintem röhögõgörcsöt kapnék, mint a legendary itemeknél 😄

Carmang
Valóban több zöldet dobott a D2, de azért tegyük hozzá, hogy elég béna statokkal rendelkeztek 😊
D2-ben egyébként mindig NPC-tõl vettem új cuccot, mégis lehetett haladni. Itt esélytelen.
(és ennek kiváltására jó ötlet a craftolás bevezetése, csak éppen ebben a formában nem mûködõképes...)

Nem kell aggódni, én sem találtam még setet (legendaryt is olyat, hogy röhögve szedtem szét a kovácsnál). 😄
Ma mentem egy fél act4-et egyedül, és arra jöttem rá, hogy jól csinálom azt hogy inkább nem is idegesítem magam a játékkal, és csak ahban szerzem a goldot/cuccokat. Hiába kellett csak 2 reflect packot kihagyni (de a fast, extra hp, mortar, jailer kaszás angyal csempionok is kiborítottak), egyáltalán nem éri meg játszani annak, aki rosszul "dobott" karakter generálásnál, és ló*aszt se talál. Tesóm szokta mondogatni, hogy miket találnak haverjai a2ben, amikor együtt mennek (perfect stormshield elsõ mobból, meg 2ik set egy körben kicsit kiborító).
Na meg a kb 80 ezres repair is a végére jó volt. Kibas*ottul idegesítõ, hogy nyomom a smoke-t és semmi nem történik, vagy a 3 féle random chargeolós monsta...

skinnyman
Illetve a több szívás alatt nightmare-ig inkább csak a lassabb haladást értem a kevesebb dps, stb miatt, helltõl pedig ez ténylegesen szívást jelent ahol ezek nélkül sokszor meg lehet halni. Inferno pedig szóba se jön AH nélkül...

Regards,

Carmang
Nem emlékszem pontosan de, valami olyasmi volt D2-ben, hogy Nightmare-tõl a fehér cuccokból minimum normál minõségût dobált (tehát cracked, low quality-t nem).
Hát pl ezért furcsa most a Hell-es sok cracked loot.

skinnyman
Én is AH nélkül nyomtam szólóban barbárral, az elsõ komolyabb szopással nightmare act4 végén találkoztam, fõleg diablonál, de egy kis skill variálással azért az is sikerült. Hellen pedig azért kezdett bedurvulni, ott már elkezdtem én is az AH-t.
Monkkal kezdetektõl AH-ztam, (ez kb annyiban merült ki h néhány actonként vettem egy nagy dps-es fegyvert), és jóval kevesebb szopásom volt vele mint barbárral. Az azért sokat elmond hogy konkrétan elõbb végeztem vele normal+nightmare-en, mint barbárral csak normállal. Ebben mondjuk az is benne van hogy barbárral mindent bejártam és mindent végighallgattam, végignéztem, de a több szívás is jócskán benne van.

Regards,

<#duhos2>

Hegi90
milyen kár, hogy a blizz accodra max ~80 euro fog férni. Másrészt anélkül is tudod használi az RMAH-t, hogy egy forintot belefizetnél.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
<#sir>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Én nem tudom Én kemény fontot keresek ,de nem adnék egyet se akármilyen online szar itemért 8)
ProGabe
Ja és a lényeg: ha beindul az RMAH, a mostani rendszerre, mint "szép idõkre" gondolunk majd vissza, amikor csak idõbe (farmolás) telt jó cuccot venni. Súlyos pénzekért fognak elkelni a fasza cuccok, mivel sok a hülye, akik 40-50-100-150 eurókat adnak majd középszar gearért is.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ja és ehhez hozzájön, hogy eleje óta min 70% MF fel toltam, de a 160 óra legalább felét 120-150% között... 😄 60-as szint óta meg 180-220 között.

ProGabe
Én hell act 2-n vagyok, 0 AH, barbival, NM lóf*sz sem volt, azért hellen néha szopok rendesen. Tényleg frusztráló, hogy tudom, már pár százezer elköltött aranypengõ után sokkal lazábban tudnék haladni 😞

Szóval itt nem azzal van a gond, hogy nehéz a játék! A gond az, hogy jelenleg barbárral úgy néz ki a dolog, hogy hell act 4, inf act 1 (esetleg 2) farmolás kell ahhoz, hogy vegyél értelmes cuccot, amitõl nem halsz szó szerint percenként inf (2)-3-4-ben!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nem azt szeretné, de az azért - akárhogy véded ezt a "fost" - kicsit szánalom, hogy 160 óra játék után 1 zöld item se dob. Diablo 2 be volt azért ültem le gamelni, mert már normalon dobott 2-3 zöld és, hogy na hátha találok hozzá egy másik darab. Itt mégis mennyi idõ kell, hogy az ember kigyûjtsön egy full szetet, ha 160 óra alatt 1 db se dobott? 😄😄

Persze tudom az a cél blizzardéknál vedd meg a többi darabját ha kell!

Én nem szeretném ,de pár párat toltam ,de egyet nem láttam még ,de amúgy ennek egy elõnye van. nem veszti el legendaryságát 8))) úgy mitn a wowba ,hogy epic a végén már rád sz**ták és nem volt értelme epicnek hívni 8)
Az, hogy nektek nem esik szar se, az nem azt jelenti, hogy másnak sem. Így is szinte tele van az ah jó cuccokkal, és naponta új faszábbak jelennek meg.
D2ben ugyanez volt. Volt aki hiába ment 1000 mephi runt, akkor sem talált semmit sem.

Különc
Mert az emberek azt szeretnék, hogy minden drop legendary legyen

Szerk: és fix

Hegi90
miért ne dobná?

Carmang
Te most viccelsz? Én AH nélkül Nightmare-t nem tudtam volna végigvinni. Miféle gear-ed van drop-ból? Vagy craft-ból?
Egyébként ez egészen elképesztõ, hogy Hell-en is dobálja a cracked dolgokat.

valószínû, hogy sz@rrá nem fogják nerfelni azért, hogy ékes szólásodat idézzem 😄
De azért nettó vérlázító, hogy nem esik normális item és AHzni kell.Act2-3ban még hellre is xar gearek tudnak esni...Nem azt mondom, h minden 6prefixes sárga legyen, de már többen kifejtettük, hogy legyen kevesebb sárga több runra, de használható és lvl61-63-as, ne 55-ös.Persze, akkor nem lenne értelme AH-nak, ez is igaz...de vmilyen szinten ez kibaxás akkor is.

Egyébként, ha nerfelik infernot, te attól még mehetsz normalban szerzett gearrel, ha úgyis akkora király vagy.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Hegi90
Infernora mindenképp AH-znod kell, nincs mese. A játékot eladnád, mert egyszer elverték a picsádat? Ok-ké.
A barbár nem a legjobb solo klassz, fõleg ha az elején semmi cuccod nincs rá, de hidd el, nagyon izom class lesz az, és abban van a legnagyobb potenciál kísérletezgetésre: alig látni két ugyanolyan build-û barbárt, mígy wizából és DH-ból mindenki ugyanabban a buildben tolja.

Volt a videóban is, hogy monk bracerbõl fullosra lehet öltöztetni egy dht. 😄
(DH full gear az olyan 15 milla fegyver+1-5 milla cucconként max)

Fpocok
10 DH-t is fel tudnál szerelni... annyira olcsó neki minden, mivel 346432643 loot van neki.

srácok van egy monk fejesem 294-es igaz ,de
95 dex
138 vitality
32 all res
38 lighting
3.5% crit

csak azért írom ide mert eladnám csak 59-tõl lehet használni és AH-ba eséyltelen viszont jó statjai vannacsak only monk .
Ha eladnám a monkom gearjét, amivel egész szimplán lehet 5ös valorral diablot ölni ilyen 10 perc alatt (mármint diablo kerül 10 percbe), mennyire tudnék egy DH-t felgearelni? Valaki jártas ilyesmiben?

j0nNyKa
AHznod KELL, illetve kitartóbbnak lenned
ezen kívül vissza kell venni arcból, azaz -sajnos- minél defenzívebb builddel / tárgyakkal menni
hajrá.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Tinman
Köszönöm a hasznos és messzemenõkig értékes válaszokat <#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Különc
Ha minden játékot eladtál volna életedben, ha nem sikerült elsõre, akkor mennyit játszottál volna végig? Egyet sem?

Szerk: szerintem add el azért

Akinek AH nélkül Infernoig nem volt különösebben nehéz, annak Inferno sem lesz az AH-val.

Fyrex
én meg sírni, mert ilyenek miatt fogják szarránerfelni és értelmetlenné tenni a játékot...

Avanti Crociati!

ezeken a hozzászólásokon csak nevetni tudok.

Fpocok
Inferno act1 EZ mód act2höz képest...

Tinman
Barbárommal levertem Diablo-t solo-ban Hell-en... Hell act 1-2-3-4 nem volt különösebben nehéz, jól ment. (Végig normaltól-infernoig AH NÉLKÜL!!!)

Szépen elkezdtem Infernon, az elsõ küldetésben 3x levertek, mint a franc.
Nulla zombik 3-at rámsóznak és fekvés...

Hogy lehet az, hogy Hell-en végigmasirozok különösebb erõfeszítés nélkül és u.a. a build semmit nem ér Infernon?

Mit csináljak azon kívül, hogy eladjam a játékot? Hálás lennék valami használható tanácsért... mire gyúrjak?

Vagy esélyem sincs 30 millás gear-ben sem, mert ACT2-ben úgyis szívni fogok?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.