78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#50342 véletlen! -
Dr DeViLKiNG #50341 We've recently seen a lot of questions from players regarding the number displayed in the Public Games window -- specifically, what the number represents and why it's changed so drastically since patch 1.0.3 released.
Here's the skinny:
1) What does the number displayed in the Public Games window actually represent?
The number that displays in the Public Games window represents the total number of games currently available to your hero, based on your game region and mode (Hardcore heroes qualify for a different set of Public Games). The number does not represent private games or Public Games that already have four players. Players hanging out in the character menus or using the auction house are not considered here either.
Érdekes, hogy akkor hogy sikerül egymás után mindig ugyanabba a játékba bekerülni, amikor elvileg 20 game megy. :D -
#50340 Goldot vennék!
Savmacska ment PM! -
#50339 400-500 Ft -
Ry0K3N #50338 mennyiért megy most 1 milla gold hufba ha már itt tartunk? -
Skill #50337 gold olcsóbb lett. ha valakit érdekel pm.
wtb használt d3 acc . -
Ry0K3N #50336 Hát, érdekes eset vagy ha ezen élvezkedsz de én az istenért nem akadályozlak meg benne hogy jól érezd magad. Feel free to continue. :)
#50334 és az hogy jön ide? ugyanúgy szemetelted te is a topciot, nem is kicsit.
a mostani modtopichoz meg nincs közöm, amiatt ne hozzám gyere bőgni -
#50335 rajtad veled nevetek, és ehhez kb. csak válaszolnom kell neked valami random üzenetet, nekem megéri -
#50334 Végülis csak heteken keresztül segítettem a Wizardoknak, meg privátban pár embernek, hogy mégis hogy a picsába csináljanak pénzt, nevermind, te is biztos tettél valamit, vagy CSAK MEGINT KÖTÖZKÖDSZ :)
Az utolsó próbálkozó savmacska volt, most jön megint a modtopic spam rinya. De legalább már a játékos fórumban, nem az autó-motorban, meg az általánosban.
Azt nem tudom észrevetted-e már, hogy csak az olyan kislányokat lehet megbántani különc féle postokkal akik rögtön sírni kezdenek? Akinek nem inge nem veszi magára :( Ha nem sírnátok, nem lennének ilyen postok és flamek. -
#50333 elég már a rinyából -
Ry0K3N #50332 Látom szeretsz te is direkt offolni és trollkodni. Bánt valami? -
#50331 szerintem jelentsd moderátor topicba, állítólag az trendy :)
(de vigyázz, nehogy az általános fóruméba tedd, még a végén hülyének néznek) -
Ry0K3N #50330 Sosem tudhatod ki lesz olyan hülye hogy tapasztalatlan és nem tudja mennyit ér. Berakja 100 biddel 250 buyout és hátha. Ha nem jön össze olcsóbban lehet próbálkozni 2 nap múlva.
#50329 mert a te jelenlegi és az előző 6 hszednek marhára köze van a játékhoz -
#50329 Továbbra sem írtál a játékkal kapcsolatban 1 szót sem a topicba. -
#50328 az nem lesz sok? -
#50327 áh, rare itemnél nem hiszem, hogy névből megmondod, mi lehetett
esetleg d3db-re próbáld meg beírni, hátha
tré bizony, AH-n van még mit heggeszteni -
Ry0K3N #50326 Ha goldért adtad el meg tudod nézni hogy mi volt az item addig amíg nem küldöd el az érte kapott goldot a stashedbe. -
#50325 -
natalyel #50324 Ó hogy az az
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ajakbabillantett négylábú csaholós őlordsága miatyánkat
neki, hát miért nem lehetett megcsinálni rendesen az ah-t, hogy az _eladott_ tárgyaknak ne csak a nevei látszódjanak, hanem rámutatva vagy rákattintva a tárgy típusa és a tulajdonságai is megjelenjenek??
Eddig is zavaró volt, de most sikerült eladnom valamit számomra komolyabb áron - 4.8millió -, és fogalmam sincs mi volt az :)
Az item neve alapján valahogy tudom szűkíteni a lehetséges alanyokat, rá tudok valahol keresni - az AH-ban random keresésen kívül? Egyes neveknek van konkrét jelentése az adott tárgyon, azaz a névből már sejteni lehet egy-egy tulajdonságot? ... Bár ez sem segít sokat gyanítom... :)
-
Nelson85 #50323 ez olyan cucc amiért van aki képes és kifizet 250 eurót?
Reálisan goldban mennyit érhet? én olyan 30-40 millára gondolok -
#50322 frissítettem a bannerban a Monster affix guide linket, mostmár diablo wikire mutat, és tényleg mindent leír, amit csak el lehet képzelni.
érdekességképpen alul le vannak írva azok az affixek, amik fejlesztés során még voltak, de bétára / release-re kikerültek -
#50321 ő, én nem is vágom mi az, gondolom ki van kapcsolva :) -
#50320 PVP infók: Bashiok Explains PvP Matchmaking System -
#50319 Ki használ tutorialt? -
#50318 na mindenesetre most hogy lesz egy kis chill, kaptok 1.0.3b patch notes-t:
Auction House
Bug Fixes
The “Bid” and “Buyout” buttons will now be correctly grayed-out in the confirmation window when attempting to purchase an item with insufficient gold
Bug Fixes
General
Fixed a bug where leaving a heavily-populated General chat channel would prevent players from rejoining any General chat channel until they logged out and logged back in
Fixed several tooltip-related bugs that were occurring when viewing items with 2 or more sockets in the auction house and profile pages
Fixed a rare crash with tutorials on item pickup
Europe: 5 a.m CEST – 9 a.m CEST July 11th -
#50317 Legalább a játékosok moderátori topikjába írnád, nem az általánosba, jesszusom -
DORSANAX #50316 "...továbbiakban (is) megkíméllek benneteket..."
Szövegértés, szövegértelmezés... -
#50315 skacok zárjuk le a témát gyorsan, elég lesz, aki egyet ért IDE írjon egy +1 et és ne itt folytassátok, köszi
ha a többi folytatná, mert senki nem figyel rá egyébként(jazzy, johny), őket is kiteszzük -
#50314 Remenykedtem hogy lassan megunjatok egymas faszanak vereset - fohaszom hallgato fulekre talalt! -
who am I 7 #50313 Mondjuk...való élet.Ha nem a sarki gumicsizmás kocsmában élsz/nevelkedtél, azért be is cseszne, ha pl. mindenki fogyatékosként kezelné a másikat, ha xy dologból ezt v. azt nem tud.Ügyfélszolgálatosok legföképp..Nyilván nem gondoltad át, amit mondasz...és neked is elég szar lenne, ha valamit in real life kérdezel egy másiktól, az meg alpári módon tolná és lehülyézne,kiröhögne majd elhajtana, h menj a csába te nyomi.Szal, ez inkább primitívség, mintsem becsülni való dolog..és emellett szónokolni, sem túl szerencsés.
Megjegyzem a házigazdának, azokat a hsz-eket már rég gyomlálnia kellett volna..és egy kis info pm-et küldenie az illetőnek, hogy lehetőleg kulturált stílusban válaszoljon és ne döljön a föld a pofájából..ellenkező esetben, akár kirakni a topicból, ha nem tud normálisan viselkedni emberekkel. -
#50312 én is beleszólhatok, vagy csak úgy szimplán a kurva anyámat? -
#50311 Mindegy, most nem írok kicsit, engedem kibontakozni a mimóza lelkeket is
Szerk: nem olyan sokáig, nem örülni -
#50310 Pedig felajánlottam ts meghívót ahol lelkisegély szolgálatot tartanál, de nem kaptam privátot. -
#50309 Hátha bemutatkoznak majd és tudjuk kik, mert írni nem mernek, csak pontozni -
#50308 4et nem láttam még ide írni sose.
Illetve az alattam lévő hozzászólót se láttam még a játékkal kapcsolatban.
Vegyétek inkább a 9 aukciómat rmahból. Elfogyott a németek pénze? -
DORSANAX #50307 "...Az életben sokkal durvább pofonokat kapnak az alulfejlettek..."
Nagyon ügyesen megpróbáltad levezetni az egyenletet, de ezzel nincs megoldva a probléma és ezt nem eszi meg neked senki így ebben a formában.
Remélem nem gondolod, hogy ide fogyatékosok és gyengeelméjű emberek járnak???
Ez egy kicsit übermensch levezetése a képletnek.(!)
Magam részéről befejeztem, és (valószínűleg) sokak örömére a továbbiakban (is) megkíméllek benneteket a jelenlétemtől...
-
#50306 Ahogy nézem a topik esze rányomott a minuszra -
#50305 Amúgy aki rányomta izomból a minuszt magára vette? -
Savmacska #50304 Találhatnál már új képeket! Snassz . . . -