Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 kezes meg nem a dmg miatt a jó, hanem a +10 max discipline miatt(már ha kell valakinek).
Százezer aranyárt nagyon drága, érdemes megvenni?
abból tudsz kihozni hatalmas damage-t, és mivel úgyis kite-olnod kell folyamatosan, sokszor lépésenként csak 1-et lõsz, az az 1 lövés meg nyilván crossbow-val a legnagyobb
a passzívok miatt se a bowoknak, se az 1kezes xbowoknak semmi értelme, azokkal egyszerûen nem tudsz eleget sebezni, pont
mindamellett (a nerfig legalábbis) úgyis attack speedet fogsz stackelni, és a crossbow is megfelelõen gyorsan fog lõni
meg lehet próbálni máshogy csinálni, de ugyanúgy kelsz-fekszel a másik két fegyverrel is, csak azokkal még ráadásul lassaban is haladsz
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Esett pár legendary, használom is õket, szóval jó lenne a set, de ha nem, hát nem. 😄
Þór vígi þessi rúnar
Amit én észrevettem, hogy a 2 kezes nyílpuskák hiába sebeznek nagyon rohadt lassúak, az egykezesek gyorsak csak kicsit sebeznek, én a sima Bow mellett maradtam, magas attack speed, mellé nagy sebzés.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Pár millát rááldozom a karakterre , ötleteket kérnék mire figyeljek oda 😊
D2-ben egyébként mindig NPC-tõl vettem új cuccot, mégis lehetett haladni. Itt esélytelen.
(és ennek kiváltására jó ötlet a craftolás bevezetése, csak éppen ebben a formában nem mûködõképes...)
Ma mentem egy fél act4-et egyedül, és arra jöttem rá, hogy jól csinálom azt hogy inkább nem is idegesítem magam a játékkal, és csak ahban szerzem a goldot/cuccokat. Hiába kellett csak 2 reflect packot kihagyni (de a fast, extra hp, mortar, jailer kaszás angyal csempionok is kiborítottak), egyáltalán nem éri meg játszani annak, aki rosszul "dobott" karakter generálásnál, és ló*aszt se talál. Tesóm szokta mondogatni, hogy miket találnak haverjai a2ben, amikor együtt mennek (perfect stormshield elsõ mobból, meg 2ik set egy körben kicsit kiborító).
Na meg a kb 80 ezres repair is a végére jó volt. Kibas*ottul idegesítõ, hogy nyomom a smoke-t és semmi nem történik, vagy a 3 féle random chargeolós monsta...
Regards,
Hát pl ezért furcsa most a Hell-es sok cracked loot.
Monkkal kezdetektõl AH-ztam, (ez kb annyiban merült ki h néhány actonként vettem egy nagy dps-es fegyvert), és jóval kevesebb szopásom volt vele mint barbárral. Az azért sokat elmond hogy konkrétan elõbb végeztem vele normal+nightmare-en, mint barbárral csak normállal. Ebben mondjuk az is benne van hogy barbárral mindent bejártam és mindent végighallgattam, végignéztem, de a több szívás is jócskán benne van.
Regards,
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szóval itt nem azzal van a gond, hogy nehéz a játék! A gond az, hogy jelenleg barbárral úgy néz ki a dolog, hogy hell act 4, inf act 1 (esetleg 2) farmolás kell ahhoz, hogy vegyél értelmes cuccot, amitõl nem halsz szó szerint percenként inf (2)-3-4-ben!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Persze tudom az a cél blizzardéknál vedd meg a többi darabját ha kell!
D2ben ugyanez volt. Volt aki hiába ment 1000 mephi runt, akkor sem talált semmit sem.
Szerk: és fix
Egyébként ez egészen elképesztõ, hogy Hell-en is dobálja a cracked dolgokat.
De azért nettó vérlázító, hogy nem esik normális item és AHzni kell.Act2-3ban még hellre is xar gearek tudnak esni...Nem azt mondom, h minden 6prefixes sárga legyen, de már többen kifejtettük, hogy legyen kevesebb sárga több runra, de használható és lvl61-63-as, ne 55-ös.Persze, akkor nem lenne értelme AH-nak, ez is igaz...de vmilyen szinten ez kibaxás akkor is.
Egyébként, ha nerfelik infernot, te attól még mehetsz normalban szerzett gearrel, ha úgyis akkora király vagy.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
A barbár nem a legjobb solo klassz, fõleg ha az elején semmi cuccod nincs rá, de hidd el, nagyon izom class lesz az, és abban van a legnagyobb potenciál kísérletezgetésre: alig látni két ugyanolyan build-û barbárt, mígy wizából és DH-ból mindenki ugyanabban a buildben tolja.
(DH full gear az olyan 15 milla fegyver+1-5 milla cucconként max)
Parasite Eve 2, best game EVER!
95 dex
138 vitality
32 all res
38 lighting
3.5% crit
csak azért írom ide mert eladnám csak 59-tõl lehet használni és AH-ba eséyltelen viszont jó statjai vannacsak only monk .
ezen kívül vissza kell venni arcból, azaz -sajnos- minél defenzívebb builddel / tárgyakkal menni
hajrá.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szerk: szerintem add el azért
Avanti Crociati!
Szépen elkezdtem Infernon, az elsõ küldetésben 3x levertek, mint a franc.
Nulla zombik 3-at rámsóznak és fekvés...
Hogy lehet az, hogy Hell-en végigmasirozok különösebb erõfeszítés nélkül és u.a. a build semmit nem ér Infernon?
Mit csináljak azon kívül, hogy eladjam a játékot? Hálás lennék valami használható tanácsért... mire gyúrjak?
Vagy esélyem sincs 30 millás gear-ben sem, mert ACT2-ben úgyis szívni fogok?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.