78986
  • cookac2
    semmit nem ér, még mf miatt sem kellhet senkinek, gemmel sokkal többet ki lehet hozni
  • skinnyman
    Venom Hydra-t nagyon is használnak, egyébként passz
  • Hali23
    Mennyit érhet ez a sapi? Wizarddal 0 percet toltam, nem vágom nagy dolog ez a magas armor vagy pl az a hydrás cucc sor ér valamit náluk? Vagy egy fos skill, amit nem használnak? :D:D
  • skinnyman
    Beraktam 200-ért, thx
  • Hali23
  • Aradebil2
    damagen kívül gyak 0 hasznos affix van rajta,talán mf-esnek el lehet adni 100k körül( bár állítólag gold+magicfindos nagyon jól megy a botok miatt, lehet megérné drágábban is)
  • poruljartal
    200ért beteszed lehet elviszi valaki, de damage szerint nem lehet ja. Bár a sebzése valóban elég impresszív
  • skinnyman

Ez mennyit ér, ér valamit? Statból sok hasznosat nem ad, de a sebzés talán nem rossz, viszont aszerint nem tudok rendezni AH-ban így nem jövök rá mennyit ér.
  • Frankie87
    50-es WIzard-nak adna valaki build-et. Csak passive skillekre kellene.
    Köszönetem!
  • yesname #50373
    Azt választottam. Mint írtam én is úgy érzem sokkal jobban megyek vele, csak kellett a megerősítés mielőtt eladom a crit damageost és már nem tudom visszaszerezni :). (mivel AH-ból semmit sem veszek, nekem sessen).
    Köszönöm!
  • HolyZoly
    Nekem gyanús az a 336 totál affix.
    Kezdjük ott, hogy pl.armoron nem sok fire damage-t láttam eddig.
    Folytatjuk ott, hogy ha az affixeket kategorizáljuk, mint itt, nem hiszem, hogy egy kategórián belül előfordulhat több egyszerre - bár egy +200% damage-es weapont szívesen megnéznék :)
    Szóval ki lehet venni abból a csodaszép tizedes törtből egy-két nullát.
    (Tudom, legközelebb csak akkor ugassak, ha nekem már esett perfect cucc)
  • Fpocok
    SS túl van értékelve, válaszd elsőt.
  • yesname #50370
    Lenne egy érdekes kérdésem DH szakik előnyben.

Ezzel az íjjal:

a damage 38 ezer (SS-el)

Ezzel pedig:

a damage 62 ezer (szintén SS mellett)

Mégis az előbbivel úgy érzem sokkal jobban pusztítok, másrészt erősen életképesebb vagyok. Utóbbi gondolom a 2,4% Life Steal miatt. Beállok a tömeggel szemben (akár elite pack is) és jöhetnek közelembe, alig tudnak leamortizálni.
    A pusztítás hatásfoka viszont mitől van? A nagyobb alap damage miatt a második íj nagy crit damage bónusza ellenére?
  • Madi92
    Hi
    Madi#2661
    Gondoltam gyarapítanám, a "barát" listám. :P
    Nyugodtan felvehet bárki!
  • skinnyman
    Valaki tud csinálni flawless star amethyst-et jófejségből, előállítási ár közelében?

(A plan 1,4 milla :S Arra meg gondolom kár alapozni hogy egyszer csak az ölembe hullik, soha nem hullott még gem plan egyáltalán.)
  • Hali23
    Én is többnyire csak este tudok játszani és valor 5 tel nekem is 2-3 dob szinte minden elite.
  • rhazid
    melyik act? csak mert én tegnap kb ilyen tájt vagy talán mégkésőbb is nyomtam és packekből 5ös valorral kaptam a 2-3 raret act1 (agony lvl 2 > warden > butcher egy két dungeon cemetery of forsakenben).
  • Frank99
    akkor majd visszamegyek oda.... lassan végzek hell-el.
    de én dolgozom.....

:-)
  • Frank99
    hol is lehet ilyen botot venni????
    megérne annyit
  • Dr DeViLKiNG
    Délelőtt hármasával dobja legtöbbször a rareket, ilyenkor meg alig látni akár egyet is.
  • Carmang
    Elnézve, hogy milyen faja cuccok vannak AH-ban, azt kell mondjam, hogy "globálisan" nincs baj a drop rate-ekkel. Ja, hogy nem neked esik a tutifrankó cucc? Bocsesz... :)
    Kíváncsi lennék a kovácsnál milyen elven számol, (nyilván a kraftolt cuccok is bekerülnek AH-ba). WD-vel kraftolgattam Normálon, és Nightmare-en, elég jól adogatta a +Int, +Vit holmikat elsőre.
    Aztán valahogy Nightmare végére alábbhagyott a szintemnek megfelelő, viselhető dolgok megjelenése a listán, és váltottam AH-ra.
  • Különc
    Bossok leölése vagy akár elite/unique packok leölése adjon valor pontot, amiért a városban megveheted az ingyen legendaryd, más játékban bevált
  • Dr DeViLKiNG
    Amúgy a nagy blizzard anti-hack dolog elég szánalmas. Majd ők bannolják mindig a botokat. Aha igen, öcsém most mondja, hogy haverjának valamikor most bannolták a második botját. Azt mondta kb le is szarja, mert amíg ment 1600 eurot hozott neki.
    Éljen a fair play!
  • Southy
    Szerintem a leglogikusabb a Tf2 drop modell lenne, hogy egy heten bizonyos mennyisegu item (itt - legendary) eshet ki, igy azok akik kevesebbet jatszanak az elso par oraban jutalmazobbnak erzik a droppot, mig akik beleolnek tomerdek orat azok is jol jarnak, mert tobb dropjuk lesz.
  • Frank99
    mármint?
  • Dr DeViLKiNG
    goblin farmból is pont ez látszik
  • Frank99
    aha
  • Frank99
    sztem is.
    a legandarymat is délelőtt dobta, előte 61 órág semmit, és kivétel nélkül este játszottam...

• Különc
    Pedig a játék őket célozza meg

Szerk: patch óta legalábbis
  • jazzy
    Szerinted mi menne akkor? Elöntené a fórumot a dolgozó emberek tömege, hogy ők nem tudnak délelőtt játszani, nekik nem jut annyi fat loot.
  • Hegi90
    ez most is így van szvsz
  • poruljartal
    a legjobb megoldás egy dinamikus droprate lenne szerintem, ami nő azzal, ha kevesen játszanak, csökken, ha sokan...
    Legendarik, settek meg elég langyik most, inkább legyen még kevesebb a droparate, de az legyen fasza.

Amúgy simán elképzelhető, hogy tudatos minden baki, valamelyik manager titkos komanndó dolgozta ki a profit maximalizálás érdekében :D lesznek még itt durva dolgok. A számokat, számok alakulását, mennyien játszanak nyilván látják.
  • Hegi90
  • Különc
    1 hónap szavatosságú játékhoz képest elég kicsi esély
  • Hegi90
    did the math.

If EVERYONE on earth would farm 1000 rares in act3 EVERYDAY for a LIFETIME (80 years), the chance to get a perfect statted chest rare with max str, vit, all resist, armor and 3 sockets.

The chance would be,

0.000014%.

Yes, to even get to 1% chance we would need 71000 planets with 6 billion people farming for 80 years.

Now for those who want to chase that near perfect items, let alone perfect items... Just go play with your faeces man, more chance to find something useful.

added the math, the initial math is not done by me:

63ilvl chance: 16.3%
    6 affixes: 33%
    6 affixes you want (out of the potential 336 you want 6): 0.00000000000043%
    6 perfect rolls on those affixes: 0.0000343%
    (These are all assuming an equal weight on affixes)
    We want all of these events to occur when an item drops, so multiplying them together we get a chance of 1 in 12,430,127,609,782,100,000,000­.
    Keep in mind this is for a chest with 200 str, 300 vit, 80 res all, 397 bonus armor and 3 sockets.

If all people on earth (6x10^9) farm 100 rares a day for their whole life (365x80years), the chance would be.
    (6x10^9x100x365x80)/(12.4x10^2­1)=1.41 × 10-6 = 0.00000141% chance.

source
  • Különc
    Főleg, hogy elvileg a játék a legendaryk miatt lenne érdekes, nem kell sietni vele
  • jazzy
    Nem arról híres a Blizzard, hogy ez marhára érdekli, utolsó wow patchen is ( nem akarok nagy marhaságot mondani, mert pontosan nem emlékszem) legalább fél éve ülünk és kb októberig nem lesz semmi.

De nem hiszem ám, hogy 50 új legendaryt 5-8 ember ne tudna pár hét alatt megkomponálni.
  • poruljartal
    még előtte kényetelenek lesznek megcsinálni, mert 1.1 ig azért kicsit sok idő van szerintem
  • jazzy
    Erről az elvándorlásról jut eszembe, az új legendaryk csak az 1.1-ben jönnek majd? Addig ennyi volt?
  • Különc
    Most mondja azt, hogy mindenki elhagyta a süllyedő hajót? A hülyék ezt a mesét is beveszik úgyis