78986
  • yesname #50422
    Ez már egy regény.
  • Sunrider924
    Ez egy oriasi wall of text, de megeri vegigolvasni.
  • j0nNyKa
    igen, csak neked, mindenki másnak 10 játékból 9 és félszer ott van
  • markastor
    Akkor csak nekem spawnol marha ritkán. :(

Köszi
  • Fpocok
    Bármikor odamehetsz.
  • Sunrider924
    Lattam en is olyat,pl timewarp, arcane sebzo runas meteorral. Nekem szemely szerint jobban tetszik a critre cd resetes frost nova, mert 30% crit korul mar a fight idejenek 80%ban a mobok be vannak fagyasztva, se nem futnak sehova, se nem utnek/lonek/kopnek. A diamond skin csak arra a par pillanatra kell amig nincs frost nova.
    A hydrat nem szeretem, mert van range amin tul nem lo, engem viszont elfearelnek 2-3x egymasutanba es a hydra maris nem csinal semmit, ellenben a blast mindig ut mivel a kaarkteremre centralodik es ha fear/befagyasztas is van kozbe azert a blast puffog.
  • markastor
    Sziasztok!

Developer Hellhez elég ha betöltök egy későbbi questet, majd visszamegyek a temetőbe, vagy fontos h. quest közben fedezzem fel, mert csak úgy generálja a pályát.
  • clio1616v
    az lemaradt, hogy az enchanter csaj a followerem plusz armort ad
  • draget
    Diablo 3 acc érdekel. Lineage II- core 92es wynn summonert is fel tudok ajnlani beszámításra:D
  • cookac2
    Nekem hydra jobban bejön blizzard kombóval, ha olyan, h diamond skinnel leverem őket, akkor állok, ha nem akkor kite. Sokszor nem is látom mitől halnak meg, hyd+bliz elintéz mindent. És fire and forget, ami kéyelmes vhol.
  • who am I 7
    pff..lol.Hát 4-500 van mind 2ből..tome of secretsből meg 2000 körül :D könnyel lehet gyűjtögetni végülis, de azért annyit nem szed össze fél óra alatt :D kivéve a botos genyók..lehet inkább botot kéne venni -.- :D
  • ShaiHulud
    preferencia kerdese, enis valtogatom explosive blastot meg venom hydrat. venom hydra tunt jobbnak nekem. single targetre illetve par egymasmelett allo mobra jobb dpst csinal, korul allos tomegbe meg jobb az explosive blast. meg szeretem a hydrat wallerek ellen is, az arcukba lehet pakolni ha nem fersz amugy hozzajuk :) na meg ilyen fire and forget cucc, kevesebb vele a veszodseg mint nyomogatni mindig az explsive blastot cdre.

de mondom a blast is jo, azt is szoktam hasznalni, mikor hogy van kedvem :D
  • 062020
    Tudja valaki, hogy hogyan lehet megoldani az error 3003-at?
  • Braikingboss
    Hát a min ára 0.25 Eur azért nem kevés pénz ha beraksz ilyen 200-as stackeket :D Szerintem akkora tételben nem fog fogyni. Meg egyszerű farmolni ezeket nem hiszem hogy venni fogják ja és balancra 15% von le PayPal-ra meg 30% von le.
  • who am I 7
    Na ez jól hangzik....tome of secrets meg a crafting anyagok itt is fognak menni eu-ban vajon?
  • Carlos
  • Tyler Durden
    Be, de ah offon van.
  • Fpocok
    Be lehet lépni már.
  • Frankie87
    AKkor ez inkább egy tank vari:)
    Bár érdekes, vari létedre annyi az all resed mint a barbáromnak...
  • clio1616v
    Ezzel tolom. a gearem pedig armor(9500), int(1300) és allres fókuszos 1200 fölött mind
  • Henty
    Nah elindult az alapanyag kereskedelem US rmahban.. lehet matekozni :D
  • Voyager5
    Sokféle build van meleeből is, én pl használtam a Hydrát, pont azért amit ShaiHulud írt.
    De láttam olyat is, aki teljesen nélkülözte a frost nova-t.
  • Sunrider924
    Egyetlen helyen kelett nekem a tankolos buildbe a hydra, belial p3ba, azt sajnos nem tudtam mashogy megoldani, de se elotte act2 se utana act3ba nem volt ra szuksegem.
  • ShaiHulud
    melee wiznek is jo a venom hydra hisz stackelnek a venom tocsak es ha allnak a mobok akkor igen jo nagyokat tickel kis aoeben a kopes.
  • Kandurex
    közben már javítottad :)
  • Kandurex
    de figyelj már sun,

asszondod hogy a kitelos skill összeállításban használod az illusionist skillt, ez egy elég értékes passzív skill, viszont nem egyértelmű, hogy ezen összeállításban hol van értelme...valahogy nem látom a mirror és a teleport skillt...és a critical mass, se teljesen világos nekem....oké, hogy van dimond skin, de a ranged karakter amúgy se arról híres, hogy f2f veri az ellent...szóval nem teljesen egyértelmű a ranged összeállítás
  • Frankie87
    Köszi a korrekt leírást, mindenképpen kísérletezem még, csak kiv lettem volna a pró varik véleményére, mit tanácsolnak.
    A kiteolos vari akkor az amelyik távolról támad? Mert nekem az jön be inkább.
  • Sunrider924
    A fene, a kieolos builden rosz passziv maradt 3iknak, illusionist helyett glass canon vagy AP, vagy amire neked van szukseged.
  • Sunrider924
    Szerintem nem igazan jo a helyzet ha igy kered. Akinek mar van legalabb egy 60as karija az mar tudja hogy 1-60ig teljesen mindegy a build, a lenyeg hogy kiserletezd ki magadnak melyik stilus a tied, ranged kiteolos vagy melee keveset mozgos cc-zos.
    Ha ezt mar eldontotted akkor a skilleket is eszerint rendezed, kiteolos az hydra+ blizzard kombo, nagy dps-re gyur, mert ha megutik akkor az nagyon faj neki, leven ds-re gyur nem mitigationre, olyan passzivokat hasznal mint glass cannon (dps) illusionist a teleport miatt, esetleg crit build vagy ha nem akkor AP.
    A melee mitigation wizard az egy szokatlan tortenet, sokak szerint ez egy olyan irany amit elobb utobb nerfelni fog a blizzard, mert mitigationre gyursz es cc-zel, ezert 2 ilyen wizard egy csapatba mindent megfog(fagyaszt), enyhen OP szagu. Hatranya hogy nagyon komoly geart igenyel, cserebe arcal veszel le mindent, sokat nem fogsz futkosni a mobok elol inkabb utanuk.
    Szerintem a hatralevo 10 szinten probalgassad neked mi jon be.
    Amit kertel tankolos es a kiteolos
    Tankolos es kiteolos buildre is vannak variaciok, tankolosba ami fix az a frost nova mint cc, a diamond skin mint vedelem, es a prismaticos energy armor a resi miatt. A kiteolosba fix a hydra, a blizzard es a force armoros energy armor, a tobbit varialhatod. Jo kiserletezest, udv a varazslok vilagaban.
  • Frankie87
    Köszi, kis nyomozással végül én is megtaláltam.
    Pls majd valaki adjon egy jó kis build-et wizardnak. Most még csak 50-es vagyok, de olyan is jöhet, ami 60-tól lesz jó.
  • unusual
    Elvileg 09:00-ig.
  • Frankie87
    Üdv!

Meddig állnak a szerverek?
  • j0nNyKa
    van flawless star topaz, es sima star topaz recepted is? nyilvan csak ugy erdemes belevagni
    ha vannak, akkor ja, par millat ossze lehet hozni
  • Traky70
    Most esett egy perfect star topaz recept (amethyst jobb lett volna :). Érdemes kraftolással foglalkozni? Veszik?
  • j0nNyKa
    szerintem nem lenne egyszeru olyat talalni, akinel ez maskepp tortent - azmodan iszonyat gyenge boss; 1. normalos killen, es 5os NV stackos farmolason kivul pedig soha semmit nem dobnak a bossok
  • Frank99
    most vertem agyon Asmodant Hell-en, esélye nem volt.
    kék és fehéren kívül nem dobott semmit.
  • rhazid
    1 órája is mentem egy runt a 3.ik mob packnál (2es valor) esett egy rare aztán a 4.iknél is és utána mindegyiknél 1-3 rare (találtam egy egész jó kis fegyvert magamnak :) ).
  • j0nNyKa
    dhnak kb tökmind1 hogy 3-400zal több armoros chested van-e, úgyis cloak kell neki max discippel, töb dex-szel, meg azért egy 100as vitával
    monknak meg vita hiányában egyáltalán nem fog kelleni
  • Noodlee
    Szerintetek ez ér valamit?
    Lófütty stat, de elég nagy armor jár mellé.
    54-es armorok között is csak 500-as a legnagyobb Ah-ban.
  • Hali23
    Köszi!