78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#50502 jelentem 56 :)
de most evvel a builddel SIMAN lenyomtam... ennyit szamit a build... na jo, meg talaltam ket 5K koruli allreses cuccot :)
evvel sikerult
dardat mobok ellen visszacserelem majd armoros leapre... mert ezek a waller, vortex, aladsebzo jofele elitektol azert neha jo ha elleapel az ember :) -
#50501 Belial-nál ilyen dps-el garantált az enrage és a halál, azon kívül talán nem lesz gond. -
Ry0K3N #50500 Egyáltalán nem kell oda 500k 50lvl feletti itemek fillérekért mennek. 50k-ból úgy be tudsz vásárolni hogy szarráversz mindent infernóig.
Furcsa mód ami engem megszivatott barbival az nightmare diablo volt, hell meg sétagalopp. Hányas most a barbárod? -
#50499 Hááát... nekem anno barbárral úgyment hell, hogy direkt se tudtam volna meghalni.
Viszont most wizardal... szenvedek rendesen... -
#50498 sajnos barbi annyival nem 1x-ű, mint gondoljuk sokan.... -
#50497 500K... en megkevesebbol toltam vegig uberszar gearrel wizzarddal hellt... akkor haltam meg, amikor nem figyeltem oda, mert telefont kaptam... erre barbival meg itt szenvedek... de mar megvan a build, hogy mivel rohandjak neki :) -
#50496 ez még itt van? -
#50495 igaza van.
500 k-ból feltankolva vertem végig 1-2 halállal Act 3-4-et majd agyon Diablót (illetve a gyerek) 1/2 órája.
viszont az infernó az nem semmi. 5-6 ütés egy pici zombinak?
lehet új cuccot venni, úgy nézem.... -
Skill #50494 elhiszem. de mint látjuk még van aki nem tudja =(((( -
Noodlee #50493 Minden karakternek van olyan skillje, ami szinte halhatatlanságot ad neki pár másodpercre, szerintem próbálkozz azzal, ha nyomja a meteort.
Amúgy mindig van egy olyan terület, ahol túl lehet élni a meteorját bármi nélkül is, csak ki kell fogni :) -
Savmacska #50492 Uncsiii..... -
#50491 oda használt a fegyverdobálást, és kerüld ki a zöld köröket, ahova bombáz. mozogj folyamatosan. -
Skill #50490 vegyél tőlem 1met . az kb 2 gombóc fagyi ára. abból meg simán veszel megfelelő geart . =)
eladó diablo 3 gold.
megunt diablo accot vennék. -
Noodlee #50489 Szerintem HC karakter, különben nem hiszem, hogy kérdezné, hanem kipróbálná :) -
#50488 skacok...
sajnos kicsit elkenodtem...
barbimmal keptelen vagyok megolni hellen Belialt... mit javasoltok skill teren?
sajnos ubercheap a gearem... aranyam is van max 40000... tanacstalan vagyok... meghalok 2 mp alatt... szerintem keves a resim a szarjahoz...
wizarddal emlexem gyaloggalopp volt... meg diablo is hellen... :(
hiaba ugralok (nagyon megtetszett a leap... raadasul armoros runaval), valamikor nincs hova, mert mindenhol sebez a koreivel... legalabb wizzel diamondskin megvedett meg teleporttal szepen eltancoltam, kozben meg ment a hydra... tanacstalan vagyok... -
#50487 Szerintem a sebzésed kevés lesz, de próbáld ki, nem veszítesz semmit :) -
Savmacska #50486 Ezekkel a statokkal kezdhetem act2-őt ?
-
Skill #50485 valaki tudja mi az sgs neve Donfla battletagnek ? -
Noodlee #50484 Se normális stat, se loh, se critical növelés, semmi.
Kb. a viten kívül nincs rajta semmi.
Azért lehet, hogy valakinek eltudja sózni.
-
#50483 Amúgy valamilyen szinten igaza van, szerencsével kaphatsz érte 100k-t. -
Savmacska #50482 Ha feltűnt volna a hülyeség még mindig nem érdekel, nem hiába írtam ide, de igaz, én vagyok a barom hogy néha várok normális választ is... -
#50481 nekem feltűnt, alacsonyabb szinten eléggé lelassult a kereskedelem, eddig mindent elvittek, amit beraktam, nem drágán persze, most már jobb cuccokat sem visznek ugyanannyiért, pedig pár hete aktív volt nagyon a fejlődéshez való itemek adás-vétele, de mint mondtam én csak a lv30 körülről beszélek -
#50480 2239 goldot, mint ahogy már megválaszolták a másik topikban is. -
Savmacska #50479 Kb, mennyit érhet ?!
-
Eksz #50478 Ja nekem is ez van, de az email megjott korrekten, szoval nemhiszem hogy kene aggodni. -
Savmacska #50477 Most akkor mi van, ezzel az MF gear cserével ?! -
who am I 7 #50476 ilyen már volt valakinek?eltünt a zsééé remélem azé megküldik :D -
1Darton1 #50475 Teljesen mások az árak. Hogy jobb vagy nem jobb, mindenki döntse el maga.
Az inferno kezdőgear, amin értelmes mennyiségű allres van, bitang drága. Az egyszerű vitality/allres kék szarok, amik softcore-ban 20-100k-ba kerülnek, ott fél millió felett indulnak. A 60-70 allres-esek pedig millió körül.
Viszont a top cuccok sokkal olcsóbbak, mert valószínűleg nem igazán van rájuk kereslet.
Én a legolcsóbb kukásgearből szedtem össze némi allres-t, hogy ne oneshotoljanak, de néha már kicsit sok a stressz a szívemnek egy-egy keményebb packon. Valami stabilabb act1 gear kerülne 5-10 millióba alaphangon. Addig még pár szívrohamot túl kell élnem Halls of Agony-ban. -
Awakening #50474 Nem trialos, valamiért nem engedi, ráadásul erről egyik fórumon sem találtam semmit.
Azért köszönöm a segítséget, próba tovább... :) -
#50473 De az árak sokkal jobbak, nem? Én mintha arra emlékeznék, bár bármelyik pillanatban köddé válhat egy szerverlag miatt, szóval jobb is hogy olcsóbb -
Skill #50472 szerintem az a gond, hogy sokan nem jutnak el magasabb szintre. na meg ha meghalnak viszik magukkal a gearjüket a temetőbe. így a kis szintű gear halmozódik a magas meg fogy vagy nehezen nő legalább is. ez persze csak tipp. -
1Darton1 #50471 Másnak is feltűnt, hogy a hc ah tetű lassú (vagyis alig van forgalom)?
Azt már említeni se kell, hogy kong az ürességtől. Mindez jellemzően magasabb szinten, alacsonyan egész tűrhető.
Ezt most az elvándorlási hullám okozta, vagy korábban is ilyen volt?
Buta kezdő kérdései. Bocs, ha hülyeséget kérdeztem! -
#50470 Elvileg trialos csak trialossal játszhat. -
Skill #50469 véletlen nem trialos az egyikőtök ? -
Awakening #50468 Hmm, eldobtam neki de nem látja.
Én sem amit ő dob. -
#50467 valszeg az inventory-jában matat, vagy a skilljeit cserélgeti, boltossal beszél, stb.
álljatok meg egymás mellett, ne nyúljon semmihez, és menni fog
B terv, hogy.. eldobod neki. -
Awakening #50466 Üdv.
Lehet amatőr a kérdés, de így jártam... :)
Beinvelek valakit party-ba, hogyan tudom neki átadni a cuccokat a ládámból?
Ha a trade-re kattintok, azt írja hogy a player busy.
-
#50465 Ha rmah-ban eladsz elég cuccot akkor ingyen HoTS. :) -
markastor #50464 Ennyi? Semmi item cserébe, vagy "3000 felett ingyen HoTS"? :D -
#50463 megmutatod mekkora a fa*kad