78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#50542 ... -
Savmacska #50541 Miért kell itt feszt trollkodni.... teljesen értelmetlen a topik hetek óta... +1 ??! -
#50540 #50529 -
#50539 Gábor Áron? -
#50538 hú bazmeg...
sikerült. -
#50537 igen, ezzel a hozzászólásommal megpróbáltalak jól leosztani -
#50536 nem láttalak itt sohasem. idejönnek a barátok osztani, vagy mi van????
off -
#50535 HA?
király sanyi -
#50534 1x nyomtam rád, azóta sohasem.
amúgy olyan mindegy........ -
#50533 már ne is haragudj, te jelenleg te vagy itt a drama queen -
#50532 Majdnem 3x annyi mínuszod van mint nekem, csak megemlítem szóval még pár napig nyomkodnod kell -
#50531 nekem általában a kék packocknak nem mutatja az affix-ét, azon belül is általában a kecskéknek. -
#50530 haha
nem véletlenül hull neked is a mínusz
:-)
sokat érnek a commentjeid
:-) -
#50529 -
#50528 amúgy mi lesz? megpofozol?
zárjuk már be 2 hétre, komolyan. -
#50527 ezt legalább 3x kaptam ki, azért hagytam ki a W. Towert.
a köcsög kecskék miatt 3+1 kék + sárga.... -
Sunrider924 #50526 A boss mobot affixek nelkul mutatja
-
Sunrider924 #50525 Az megvolt kicsivel fentebb a terkepen, egy 3as kek champion pakk. Ezek egy 3as totem portal reszen voltak, eloszor azt gondoltam hogy ha eleg ideig engedem a kecskeket spawnolni akkor jon majd vmi boss fele es ez jott, de az affixeket nem ertettem, a bosson nem is mutatott semmit csak a 3 add amin a shield van. -
#50524 én pont nem szoktam megválaszolni a belémkötő commentjeidet, de mindegy. valóban nem ártana egy 1-2 hetes bezárás itt.
komolyan mondom.
ÉN így vertem meg anno, mert akkor nem használtam, de láttam egy videón, hogy így verték le.
amúgy attól qva messze volt a a gold vétel, JA hogy ez fáj, sorry. xar ügy, dolgozzál, lesz pénzed...
-
#50523 Ja hogy ilyen tényleg van a gameben? Diablo 2-ben voltak ezek az immune szarok, gondolom arra próbál utalni, nekem ahol ezek vannak mindig van egy grp, amihez nincs kiírva az affix, csak kék a nevük -
HolyZoly #50522 Nem kifigurázás, a Dark Moon Shaman-ok bugosak, sosem jelennek meg az affixek rajtuk, és amikor a "főnökön"(sárga mob) invulnerable minions van, ez jelenik meg a többin. A furcsa az, hogy hasonlót linkeltem én is 2 hete, és azóta nem sikerült javítani :) -
Sunrider924 #50521 Mond mar el ugy hogy megertsem, nv buffot farmolok watch towerhez es a nevezett helyen jott szembe egy ilyen, nem ertem. -
#50520 kihívás. -
#50519 Fake, szerintem ez nyilvánvaló(?) és csak a játék kifigurázására van -
Psychedelic #50518 pont hülyeséget mondtál, és pont nem ugyanazt de mind1...
Fegyverdobalast minek? Az nagy dmg 0 gearben, biztos hasznos.
A meteornál meg pont nem folyamatosan kell rohanni, csak kicsiket, pont kiállni alóla, hogy ne essen a fejedre, és várni, ha megint a fejedre akarja dobni megint kiállsz alóla, csak lépkedni kicsit, ha rohansz mint ahogy te tanácsoltad, akkor szépen a végén nem marad helyed és meghalsz.
De persze jobb ha rád hallgatnak, elvégre most hogy vettél már 10 milla goldot, végig is tudtad tolni hell-t, és hát amugy is szakavatott ismerője vagy a diablo 3-nak, elvégre már vagy 3 napja nem irtál arról, hogy hell lehetetlen és nemtudod megcsinálni.
Tudom hogy ki nem állhatsz engem, de jobban jársz ha nem kötsz belém, szerintem normális tanácsot adtam neki, nem kell játszanod az eszedet. -
Sunrider924 #50517 Megkockaztatom hogy nub vagyok, de 600 ora jatekido korul eddig ilyen nem volt meg, aki tudja mi ez elmondhatja nekem is
-
#50516 király. :D
beraktam vmi szart AH-ba, és megvetté 2 juróért. -
#50515 én ue.mondtam, hogy mozogni kell, de sebaj. -
1Darton1 #50514 Én is valami ilyenekre tippeltem, köszi. -
#50513 Ezért jelentelek -
#50512 És megkapod érte az acsit is :) -
#50511 Flamewar, rinya, modtopic spam, haldokló játék, pár info, pár jó ötlet, hogyan lehetne a játékon javítani, pár eztmennyiértrakjamahba, csak a szokásos. -
Psychedelic #50510 Hellre még mindig semmi más nem kell csak hp, belialnal pedig meg kell tudni oldani, hogy ne találjon el a levegöböl potyogó meteor. Nem szabad össze vissza ugrálni, mutatja hova esik, éppen kimész a kör mellé ahova akkor nem dobja, és vársz, ha ott is megjelenik egy kör megint kicsit odébb mész. Több százszor megöltem belialt ugy hogy nem sebzödtem a meteortól, meg lehet csinálni. Állj az erkély szélére és csak üsd, nem is kell rohangálni, végig dobja a health globeokat és gyogyulsz, ha meg jön a meteor szépen lépkedsz ki belöle, de nem eszetlenül rohansz meg ugrálsz, mert rád akarja dobni és ha végigfutod a mapod akkor mindenhova szórni akarja, ha éppen csak kiállsz alóla, akkor böven marad szabad hely mozogni. -
#50509 Látom nagy kedvenc a Nerves of Steel. Én Hell-en váltam meg tőle, mert a meglévő Vitality-m plusszban nem adott annyit az armor mellé, hogy látványos DR csökkenés legyen belőle. Asszem ~3%-ot csökket a Dr, 60% fölött volt jóval, és minden cuccon volt + Vit.
Inkább alacsonyabb szinten éri meg, amikor még kis befektetéssel nagyot nő a DR (kb 50%-nál van ez a határ). -
#50508 "Ezt most az elvándorlási hullám okozta, vagy korábban is ilyen volt?"
Mindig ilyen volt talán az elején nem mikor minden marhaságot megvettek. Illikvid a piac, de nincsenek több száz milliós tételek.
1. Nincs pénzük a HC játékosoknak;
2. Nincs bot, ha van is a termelékenysége nagyon rossz hatásfokú;
3. Jóval kevesebben játsszák, mint a softot;
4. Inferno HC karik hullanak Act2 után, mint a legyek (részben betudható annak, hogy nem tudnak AH-ból venni) :)
-
#50507 Elmentem nyaralni, 5 nap, 600 üzi, történt valami? -
Ry0K3N #50506 jogos, am a legegyszerűbb mód a további bossok ellen hogy veszel olcsón egy reduced lvl req fegyót AH-ban és azzal konkrétan facerollolsz 60 ig
3. kari felhúzásakor már egész kellemessé teszi a dolgodat de elvesz minden kihívást http://noob.hu/2012/07/11/800.JPG -
Savmacska #50505 Én pedig ezzel, 60at ir, az Impunity miatt, de amúgy ezzel mentem végig, és még most infernon is ezt használom. Nincs elit, ami kifogna rajtam. Eltolom a Berserkert, aztán Earthquake, állok és darálok.Nekem a ranged mobok is előbb-utóbb odajönnek melee távolságba -
#50504 eddig CSAK revengeztem :) most belial ellen hasznaltam ezt... lehet azt is visszarakom ^^
az ignore pain szerintem roppant nevetseges... es mindenki "kotelezoen" hasznalja, mint a katonatiszt... az a CD meg avval a runaval is nevetseges a hasznalhato idotartamahoz kepest :) -
Ry0K3N #50503 De miért nem használtál ignore paint és revenget?
Én főként ezzel nyomultam.