Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
vannak runok, amikor az egyik jatekosnak sok sarga esik, a masiknak semmi
maskor pont forditva
van, amikor egyiknek se esik semmi
van, amikor mindkettonek sok sarga
es mellesleg mind a 4 lehetoseg latszolag teljesen fuggetlen az MF-tol...
ahogy par hozzaszolassal lentebb is irta a kollega, ossze vissza van a drop egy jatekon belul is tobb jatekos kozott, ezt mi is folyamatosan tapasztaljuk
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Tegnap délután esett egy legendary fejes fatörzsbõl. Kora este egy legendary pajzs drop. Késõ este egy legendary bow szintén dropból. MF 26-om van összesen. Erre varrjatok gombot.
Inkabb csinalnak meg a szajbabaszott jatekot jol ha mer ennyit elkertek erte meg ennyi ideig csinaltak...a sok mas elbaszott dologrol meg mar ne is beszeljunk a jatekkal kapcsolatban...
Konkrétan a végére lett kb 10 sárgája, nekem meg 2. Érdekes volt. Mondjuk legalább az összes szar lett Neki 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
ha eladásiár > átlagos eladásiár*10
akkor a tranzakciót jelölje gyanúsnak 😊
Steam: greyfox
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
"Some people here talking without knowing the facts.
Duplication worked for gold and components, too.
They duplicated these and then CRAFTED new gloves, bows, whatever.
These are NEW items with new IDs. Then they can be sold in AH or retained later for RMAH.
Now they have gazillions of legitimate-looking gold from crafted items sold in AH.
They just create some new accounts and put low quality daggers in the AH. The cheater character will bid for these for a couple of millions. (and this can be repeated unlimited times, even with lvl60 chars)
Can you now see the problem? It will be nearly impossible to filter out illegitimate incomes as they are looking like exactly the "normal" incomes.
Result: people sitting on billions of gold waiting for RMAH.
Asian region is confirmed affected. We have no clue regarding EU or USA servers.
But the huge price drop in the last week can mean something..."
..blizzardek nem vettek komolyan..
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Szóval lecsupaszodni sem fog senki, nemhogy a karakterek elvesszenek.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Kicsit off, de egy wizardot olcsóbb felöltöztetni vagy egy barbárt ?
Get a life!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Get a life!
Lvl 60 ofc, lvl 40-esek meg insta haltak.
Egyszerû ez a játék
Nem én töltöttem fel, imgur.
Amúgy engem sem érdekelne, ha pucéran, csak a karaktereim maradjanak meg, 3 60-ast már megsiratnék szerintem. 😄
Aztán újra és újra, ahogy ismét valamilyen visszaélés lesz.
Nem indulnak el ezen az úton, hiszen magát a problémát nem ez oldja meg.
Hanem mondjuk bukják a vásárlóik felét, és a bizalmat.
Emberek 100 órányi munkáját nem baszhatják csak úgy kedvükre szét következmények nélkül.
Még nerf után is sokszor van az hogy 2-3 sorban
egymás után jön. +Wiz-el gyorsabb átnézni területet
teleport miatt. <#eplus2>#eplus2>
Kibaszott jó a játék.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Wizard amúgy act 2-ben megtud ölni egy melee, waller, jailer, mortar kombót? 😄 Múltkor öltem egy pakkot, mert nem volt valami erõs kombináció, de most átmentem, és egy pakkot sem tudtam igazán még megsebezni sem. 😞
Legjobb a föld alatt közlekedõ gyík... fõleg invulnerable minionnal.