Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem sárgákról beszélek, az esik mindenbõl. De 3 legendary egy "mûszak" alatt?
bélanéni
Srácok, RMAH használatához kell Authenticator, vagy csak ahhoz hogy a Balance-odat feltöltsd. Tehát sima RMAH tárgyeladáshoz is kell A.?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

0/ alacsony MF-el nekem se szokott tul gyakran sarga esni,viszont cserebe meg azok is szarok 😄😄 nagy MF-nel mar altalaban 2-3 sarga esik champekbol meg Boss/bol is.Es cserebe azok is szarok 😄 elvetve talalok 1-2 hasznalhatot,a kekek is ilyen aranyban vannak...nagyon ritkan talalok olyat amit tudok hasznalni..eleg gaz:S Legendarybol talaltam 3at abbol 2 hasznalhatatlan(3 karim van),haverom asszem most kezdte el a masodikat,az elso karija ugyanott van mint nekeme mert egyutt toltuk,Legendary meg sose esett neki..ez is viccmfoleg ugy hogy alapjaraton a legendaryk hasznalhatatlanok..mig dio2ben azert kb mind1ik uberelte a tobbi itemet(Set itemet csak kepeken lattunk eddig)
j0nNyKa
szo sincs errol

vannak runok, amikor az egyik jatekosnak sok sarga esik, a masiknak semmi
maskor pont forditva
van, amikor egyiknek se esik semmi
van, amikor mindkettonek sok sarga

es mellesleg mind a 4 lehetoseg latszolag teljesen fuggetlen az MF-tol...

ahogy par hozzaszolassal lentebb is irta a kollega, ossze vissza van a drop egy jatekon belul is tobb jatekos kozott, ezt mi is folyamatosan tapasztaljuk

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Valaki felvetette 1-2 napja azt a teóriát, hogy tulképp a drop faktort a karakter készítésekor eldõl. Hiába nagy mf-es cucc, ha pechesnek született az is marad. Nem tudom mi benne az igazság, de talán lehet benne valami.

Tegnap délután esett egy legendary fejes fatörzsbõl. Kora este egy legendary pajzs drop. Késõ este egy legendary bow szintén dropból. MF 26-om van összesen. Erre varrjatok gombot.
Ezt meglepik tolem es a haverjaimtol is nagyon csunya hangvetlu levelet fog kapni a Blizzard ebben egeszen biztos vagyok. Lassan a monkom is lvl 60 es infernon van,a wizard is halad(DH mar inf act2),es erre bukjak el mindent holmi csicska hulye barom miatt?? hat az apjuk faszat...Az is nevetseges ami a tegnap belinkelt farmolos interjuban volt hogy a Blizzard leszarja a tobb szaz/ezer 24 oraban futo accauntot...nevetsesges!!!!!
Inkabb csinalnak meg a szajbabaszott jatekot jol ha mer ennyit elkertek erte meg ennyi ideig csinaltak...a sok mas elbaszott dologrol meg mar ne is beszeljunk a jatekkal kapcsolatban...
Laza
Én nem tudom, de haverral nyomtuk pár napja, neki minden sarkon esett valami sárga (0% mf-el, utána meg csak az aktuális buff értékekkel), Nekem semmi. Majd a bossnál én a vége elõtt átöltöztem mf-es cuccba (kb 250%, cuccok + 5x buff) és csak 1 sárgát dobott, míg neki simán az 5x buffal 3-at.
Konkrétan a végére lett kb 10 sárgája, nekem meg 2. Érdekes volt. Mondjuk legalább az összes szar lett Neki 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

greyfox
Simán filterezhetõ az irreális áron eladott itemtranzakció.
ha eladásiár > átlagos eladásiár*10
akkor a tranzakciót jelölje gyanúsnak 😊

Steam: greyfox

durva

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

A rohadt eletbe:
"Some people here talking without knowing the facts.

Duplication worked for gold and components, too.

They duplicated these and then CRAFTED new gloves, bows, whatever.

These are NEW items with new IDs. Then they can be sold in AH or retained later for RMAH.

Now they have gazillions of legitimate-looking gold from crafted items sold in AH.
They just create some new accounts and put low quality daggers in the AH. The cheater character will bid for these for a couple of millions. (and this can be repeated unlimited times, even with lvl60 chars)

Can you now see the problem? It will be nearly impossible to filter out illegitimate incomes as they are looking like exactly the "normal" incomes.

Result: people sitting on billions of gold waiting for RMAH.

Asian region is confirmed affected. We have no clue regarding EU or USA servers.
But the huge price drop in the last week can mean something..."
En csak rohogtem, hogy a fire chain+ molten elitek ledaraltak mindenkit a varosban, engemet is persze.
Úgy néz ki csak buggolt az ah, és tényleg elment 1.5 millióért a ring...

jazzy
Amikor infernon bevittük a városba az elsõ elite packot már akkor fogtam a fejem..
j0nNyKa
ez azert vicces, mert kb 2-3 hete mar topic / post / anyamkinja volt errol, hogy ez bizony kivitelezheto, es ugyis lesz valaki, aki kivitelezi
..blizzardek nem vettek komolyan..

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Különc
Ebben az órában még nem kérdezted meg

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Avenger
Elolvasva a blue postot, csak azt írták, hogy a tárgyak 0,01%-a érintett és azokat törlik, a dupeoltat és az eredetit is, minden karakterrõl.
Szóval lecsupaszodni sem fog senki, nemhogy a karakterek elvesszenek.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Négynégynééééééégy

Kicsit off, de egy wizardot olcsóbb felöltöztetni vagy egy barbárt ?

Get a life!

Carlos
De köcsög...

Þór vígi þessi rúnar

Klemice
Dehát nem szabad publicba menni mer' feltörnek!!!!4444

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Húúúú de ciki <#lama>

Get a life!

jazzy
Hcn valami vicces fiú behúzta fél act1-et a városba és public-ká tette a gamet.

Lvl 60 ofc, lvl 40-esek meg insta haltak.

Különc
Állítsd a gépeden az órát 24 órával elõbbre és meglátod hogy volt-e rollback. Ha unlockolni akarod a PvPt, akkor a kalendáriumot állítsd decemberre legalább.

Egyszerû ez a játék

jazzy
Még mindig olyanok vannak a játékban, hogy a life per killt proccolja ha resummonolod a hydrát, abból pedig könnyedén össze lehet gyûjteni több ezret, a hydra meg 15 ap. Lehetett itemet, crafting materialt dupeolni, az instant inferno act4ek a force armor és a dh nemtudomskill miatt, monk minden critre spiritet adok skillje, etc etc, rakat gold exploit van/volt a játékban.

Nem én töltöttem fel, imgur.
esgerus
Lehet ,hogy nem figyeltem, de ez mikor fog kiderülni ,hogy lesz-e vagy sem?
Amúgy engem sem érdekelne, ha pucéran, csak a karaktereim maradjanak meg, 3 60-ast már megsiratnék szerintem. 😄

greyfox
Ha ezt megteszik, akkor mi a garancia arra, hogy nem teszik meg újra?
Aztán újra és újra, ahogy ismét valamilyen visszaélés lesz.
Nem indulnak el ezen az úton, hiszen magát a problémát nem ez oldja meg.

Különc
A bizalomnak már annyi

jazzy
Nehéz elhinni. Nagyon sok éves bizalom van már bennük ahhoz, hogy 1 rollback miatt örökre duzzogni kezdjek.
greyfox
Nem, feltétlenül erre gondolok.
Hanem mondjuk bukják a vásárlóik felét, és a bizalmat.

Szerintem meg ha akarmilyen bizalmat akarnak az RMAH inditasaval kapcsolatban akkor elobb takaritani fognak. En kiegyezek tok pucer karival 1000g-al csak a karijaimat hagyjak meg.
Aradebil2
inkább vegyél 800dps-est+ 250es offhandet és ugyanott vagy ,több critchanceszel meg inttel

jazzy
Mert miért is? Bepereled õket, hogy fizessenek kártérítést, vegyék vissza a játékot? Milyen következmény?
Aradebil2
greyfox
Mondom, hogy ez képtelenség.
Emberek 100 órányi munkáját nem baszhatják csak úgy kedvükre szét következmények nélkül.

Fene egye meg, leszarom a geart meg a goldot, de a karijaimat ne basztassak mar...
jazzy
Mert blizzard, de amúgy csinálják meg a wardent és rollbackeljenek a faszba day 1re, rmah gyakorlatilag használhatatlan, ingame ah szinte használhatatlan, 2 nap alatt 400kt érõ itemek 20kt érnek, ilyen progressel és ennyi goldfarmer bottal 2 hónap és 2000%os infláció lesz ebben a szuperül védett évek óta várt játékban.
Allitolag US forumon kint van a forras hogy Asia szerokat mar rollbackeltek, es koreaban is az kovetkezik. Egyelore keresem a forrast, ha megtalalom belinkelem, addig ez csak kosza hir, de marhara nem megnyugtato, azt jelenti hogy a blizzard nem tud kivizsgalni accountokat es inkabb drasztikusan reseteli a jatekot.
Miert is?
greyfox
Kizárt, hogy ezt meglépjék, nyugi.

Varjal, kurva nagy gebasz van, a dupeolos mizeria kovetkezmenyekent peticio indult a rollback-ert. US es EU forumon is kint van a peticio, es azt akarjak hogy rollback to day1. Hat basszak meg ha rollback lesz, en nem dupeoltam se targyat se penzt, AHval se trukkoztem es most eltoroljek 2 karimat is? Bekaphatja blizzard, komolyan.
Különc
Igaz NA és Asian szervereken most dupeoltak több milliárd goldot, szerintem nem érdemes most AH-ni, legalábbis én várnék vele, lehet hogy rollback lesz

Egoraptor
250 runból 169 no goblin az iszonyat szerencsétlen.
Még nerf után is sokszor van az hogy 2-3 sorban
egymás után jön. +Wiz-el gyorsabb átnézni területet
teleport miatt. <#eplus2>

Ez mi bazdmeg.. ahban bennt volt a cuccon 1,5 milliós bid, erre beállt az egész játék, nem kaptam dct, de ah teljesen leállt. Relog után meg 250 ezres biden áll??!!
Kibaszott jó a játék.

Avenger
Akkor már csak pár millió, és veszek egy 1200+ dps-es 1h-t 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Aradebil2
itt már sokszor elmondtam de sztem offhand ver mindent, 2 item > 1 item, közel kétszer annyi affix a karidnak😊

Avenger
Még valami: Wizard-nak az 1h+source vagy a 2h a jobb? jelenleg tele vagyok IAS cuccokkal. 1.4-es wanddal 2.2-t lövök secenként.

Mult heten egy este nem volt kedvem semmihez es 3 orat nyuztam goblint act2 Ancient pathnal. Esett egy 200dmg-es 1h mace 200+ str, socket, weapon dmg, Lvl requirement reduced by 12, azaz mar lvl 48on equipelheto lett. 350k-ert probaltam ra, fel percen(!) belul villant is a sold.
Annyit probalj meg ki hogy az armoros runa helyett backlash runat rakjad, nekem kevesebb dmg-el is olvadtak a mobok, a dodge-bol sebzek iszonyat durva elgondolas egy olyan karinal ami alapbol dodge-ra van kitalalva. Grat a progresshez.<#eljen>
Avenger
Tegnap beraktam poénból egy kesztyût 1,5 millióért, mondjuk annyira nem volt rossz, krit, krit dmg, vit és int. De én nem adtam volna 1 milliónál többet érte. Erre nem megvették? 😊 Szóval van most két millióm, és kéne egy jó magas dps-û 2h vagy 1h, ha van valakinek jóárasított, akkor szóljon. 😊

Wizard amúgy act 2-ben megtud ölni egy melee, waller, jailer, mortar kombót? 😄 Múltkor öltem egy pakkot, mert nem volt valami erõs kombináció, de most átmentem, és egy pakkot sem tudtam igazán még megsebezni sem. 😞
Legjobb a föld alatt közlekedõ gyík... fõleg invulnerable minionnal.

Troyan
ja igen, és már act 2 be farmolunk magdi anyusig

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X