Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
US RMAH"32% storm shield went for $250. Crappy spear went for $40. People are insane. (Softcore US)"
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Nem védem õket, de az se 100-as aki ezt a marketing szöveget komolyan veszi Diablo 2 óta. Már azzal elkezdõdött a fékezhetetlen a bugok és exploitok nirvanája. 😄
Néha megnézem a cuccait nincs az olyan értékben, amit írsz. (Lehet azóta már elért annyit.) Mindenesetre amikor 40 millája volt, 20-ból 2 haverját felhúzta act2-t farmolni, mert pl. az egyik "dördzs" állandóan meghal bármilyen karival megy. 😄
A kifarmolt itemek száma kisebb valamivel, ami csak az árakat befolyásolja. Vagyis az is az infláció malmára hajtja a vizet.
Meghalnak a karik. Nincs olyan játékos, aki ne halt volna már több millányi cuccal. Kungennek is 2 behalt minimum. HC-ban a használható cucc drága. Nem jellemzõ nagyon az extrém vagy hanyag kari építés, mert azt halállal büntetik. Inkább balanced, ezt tudja jól mindenki és kihasználja mikor árul.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
wake up

szóval mielõtt sztárolnád a Barbárt nézz a dolgok mélyére is!
Azért megkérdezném még is ki az aki azt gondolja hogy ez így rendben és készen van. PVP, RMAH, Balance, Elegendõ tartalom, a híres end game content, exploit/bughegyek, történet?
Én azt érzem hogy 1,5 év alatt összedobtak valamit és nagy ívben hugyoznak az összes Diablo rajongó arcába. Persze a casual játékosokban van a pénz nem éri meg a pár hülye miatt melózni aki szeretne esetleg igényesebben összerakott játékot.
F
!Forza Ferrari!
"eve hülyeségrõl nem tudok"
Áh, szvsz az a valaha megjelent legjobb, legkomplexebb hardcore mmo, ami tényleg rpg (nincs elérendõ cél fõszörny sorolhatnám ... helyette klánok, bandaháborúk, kalózok, kereskedõ klánok vég nélküli harca). Ellenben a világ legunalmasabb játéka, mert lassú 😊 A többi gyerekjátéknak tûnik mellette.
on
Na igen, hc-n egy számít életbe maradj, nem a gyors progress. Erre mi a legalkalmasabb és a leginkább ütésálló kari? Nehéz kitalálni 😊
A 15%-os "tranzakciós adó" valamennyire csökkenti az infláció mértékét, attól függõen, hogy mennyire pörög a kereskedés. De egy elkerülhetetlen goldleértékelõdés van folyamatosan, amit a RMAH még jobban meg fog dobni.
Ez mikor kezdõdik? 😊
Kizárt, ezt a gamet 2-3 évig csinálták. Max elõtte született pár koncepció, lehet azt bele számolják a 10-be.
Vmi nagy überokos azt válaszolja meg, ha a gold szaporodik, az item egyre olcsóbb ráadásul dupeolják a goldot, akkor mi égeti el sc-ben???? Vagy mindenki hypergazdag?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Én azt csináltam, hogy megváltoztattam a jelszóm és felraktam a telómra a battlenetes app-ot(iPhone) és most csak úgy tudok belépni, hogy a telóra kapok egy kódot minden bejelentkezéskor és csak azzal lehet logolni...
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Get a life!
Kezdtem egy varit, és olyan kérdésem lenne, hogy mire gyúrjak? Gondolom Vitality ugyan úgy kell mint a barbárnak... a másik mi lenne? Szóval pl a ruháknál milyen statra menjek?
Valamint egy 20 as build-nek is örülnék!
köszönöm
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu