Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!Forza Ferrari!
"eve hülyeségrõl nem tudok"
Áh, szvsz az a valaha megjelent legjobb, legkomplexebb hardcore mmo, ami tényleg rpg (nincs elérendõ cél fõszörny sorolhatnám ... helyette klánok, bandaháborúk, kalózok, kereskedõ klánok vég nélküli harca). Ellenben a világ legunalmasabb játéka, mert lassú 😊 A többi gyerekjátéknak tûnik mellette.
on
Na igen, hc-n egy számít életbe maradj, nem a gyors progress. Erre mi a legalkalmasabb és a leginkább ütésálló kari? Nehéz kitalálni 😊
A 15%-os "tranzakciós adó" valamennyire csökkenti az infláció mértékét, attól függõen, hogy mennyire pörög a kereskedés. De egy elkerülhetetlen goldleértékelõdés van folyamatosan, amit a RMAH még jobban meg fog dobni.
Ez mikor kezdõdik? 😊
Kizárt, ezt a gamet 2-3 évig csinálták. Max elõtte született pár koncepció, lehet azt bele számolják a 10-be.
Vmi nagy überokos azt válaszolja meg, ha a gold szaporodik, az item egyre olcsóbb ráadásul dupeolják a goldot, akkor mi égeti el sc-ben???? Vagy mindenki hypergazdag?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Én azt csináltam, hogy megváltoztattam a jelszóm és felraktam a telómra a battlenetes app-ot(iPhone) és most csak úgy tudok belépni, hogy a telóra kapok egy kódot minden bejelentkezéskor és csak azzal lehet logolni...
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Get a life!
Kezdtem egy varit, és olyan kérdésem lenne, hogy mire gyúrjak? Gondolom Vitality ugyan úgy kell mint a barbárnak... a másik mi lenne? Szóval pl a ruháknál milyen statra menjek?
Valamint egy 20 as build-nek is örülnék!
köszönöm
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Nekem most olyan gondom támadt, hogy indítom a játékot. Ellenõrzi a patchet, nem kell újat leszedni. Indítom, beírom a jelszavam. Aztán meg kiírja, hogy lépjek ki, hagyjam patch-elni és utána játszak. Kilép, de akkor se szed le új patchet. 😞
Valakinek van ötlete???
Elõre is köszi
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Arra akartam célozni, hogy miként tud 0-24ben diablózni, és egyszerre dolgozni? Mondjuk lehet németországban (asszem német a gyerek) kicsit más a munkahelyzet 😄
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Nekem miért van?
Eddig nem volt gond.
http://enGB.patch.battle.net:1119/patch
Mire módosítsam?
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Get a life!
McHaals #43567
Két kis(?) probléma van nálam a Diablo 3-t illetõen:
1., A Prnt Screen megnyomására nem csinál képet. Illetve egész pontosan a c:/<...>/dokumentumok/Diablo III/Screenshot mappába csupa 0 byte-s fájlok vannak.
Ha törlöm a könyvtárat, akkor a Prnt Screen lenyomására legenerálja ugyan a könyvtárat, de a benne fellelhetõ Screenshotxx.jpg ugyanúgy 0 byte-s, holott a könyvtárba szabadon lehet létrehozni fájlt. Mi a megoldás, vagy hogyan lehet megoldani, hogy máshova kreáljon képet?
2., Újabban minden bejelentkezéskor ez fogad:
"Account Security
Our login system has detected a change in your access pattern and your account has been locked. Additional verification is required for you to log in. Please select your verification method:
Unlock from Battle.net Website"
Ez mit is jelent? Vagy ezt intõ jelnek kellene vennem?
Tudna valaki segíteni?
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Úgy hallottam amúgy, hogy aki jobban él mint te, és azzal foglalkozik amivel akar, az apuci pénzén él.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Háát, szerintem nem feltétlenül. Ha a WoW-ra mondod ezt, akkor az 100%-ig igaz, mert ott a jó dropok többsége BoP-os, így máshogyan hozzá sem tudsz jutni. Na de a Diabloban mindig is ment az, hogy egymásnak adogattuk a cuccokat. Ez így ment már az elsõ részben is és a másodikban is ... azzal a különbséggel, hogy nem az AH-ban vetted meg, hanem egymásnak dobáltuk le a földre. Szóval a Diablo érzéshez (nálam) mindig hozzátartozott a cuccok ide-oda adogatása.
Az AH annyiban rondított ebbe bele, hogy míg régen ha valakivel játszottam és volt olyan cuccom ami neki jól jöhetett, simán ledobtam neki. Itt most ez szigorúan csak a barátok között megy, mert egyébként mindenki nyomja be az AH-ba amit csak tud. Még a legelején, lvl 20 - 30 között publicban dobáltam le cuccokat másoknak, ha láttam hogy tudom mivel erõsíteni. lvl 60-on ez már luxus 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**