78986
  • j0nNyKa
    a bal oldalon
  • Royalkrisz
    Na már fél választ kaptam h 1 gold egy USD körül van.Na de ezeket hol válthatom be rá.Melyik oldalon?
  • McHaals
    egyébként én csináltam androidos authenticatorról titanium backuppal biztonsági másolatot, így ha bármi van a telefonommal, akkor egy bármilyen androidos telefonra fel tudom rakni
  • McHaals
    hát az elég cumi... írj blizzardnak, hátha segítenek.
    más authenticatorral nem érsz semmit, mert az installnál generált kódok nem egyeznek a bnet-hez hozzárendelttel
  • Lord Zax
    Üdv. Alig találtam meg a topicot úgy lecsúszott..
    Egy kis gondom lenne. Elromlott a mobilom amin az authenticator volt.. Beadtam szervizbe 2 hét munimum amig csinálnak neki valamit.. magyar szolgáltatás ugyebár... Namost enélkül nem tudok sehogy se belépni a játékba, battle neten, amin ki lehetne kapcsolni pedig már a loginnál kéri a kódot, szóval fail.. A nem mobilosért meg ha jól tudom fizetni kéne, vagy van valamilyen pc-s authenticator ami ingyenes? Vagy hogy lehet leszedni ezt a szart?
  • TVelvet
    Istenem... Komolyan nem tud rendet tenni itt senki? -.-'
  • j0nNyKa
    szerintem nem; aki hc infernot farmol, annak nincs szuksege mas segitsegere
    esetleg azokon tudsz keresni, akik mar infernoig is ahbol akarnak eljutni, bar az olyanok valszeg meghalnak hamar, es tobbszor nem vasarolnak
    ismet csak szerintem, tobb ertelme van scre goldot farmolni, abbol sosem eleg (mint ahogy mondtad is hogy fogy)
  • Skill
    mindig lesznek fiatalok akik még nem hallották .
    ezért lehet ugyan azt a filmet/játékot többször eladni.
  • cookac2
    nekem tetszett :D
  • Különc
    Régi, szakállas
  • Skill
    itt vagyok halkan figyelek. sajnos volt pár nagyobb megrendelés aztán nem sok gold van fölös. ráadásul elkezdtünk usa szerveren is farmolni. hc goldra szerintetek lenne igény magyarok körében?
    eladó diablo 3 gold. részletekért pm. =)
  • j0nNyKa
    dehogy, elköltötte rizsre
    juteszembe a kínai goldfarmerekről:

Kínai étteremben:
    - Az milyen hús?
    - Cike.
    - És az a másik?
    ...- Az maha.
    ...- És amaz?
    - Az kuta.
    - Kutya???! Na de azt nem is lehet..! Kutyát tilos!
    - Akko' cike
  • Különc
    Észre se vettem, gondolom vett boozet a goldból szerzett pénzéből
  • jazzy
    Születésnapja van, boldog születésnapot skill :D
  • 1Darton1
    Ő csak a goldot adja, megvenni már neked kell. Bizniszeld le vele meleg étkezési utalvánnyal.
  • j0nNyKa
    kap 2 tálat, de akkor találnia kell mellé perfekt nati csizmát is
  • Jagi
    2 Dh-m van :)

#50724 Id-t plz :)
  • Különc
    Ma még nem is hirdetett, merre vagy Skill?
  • 1Darton1
    Vagy skill, egy tál rizsért.
  • Különc
    3 óra alatt kifarmolja neked egy kínai
  • j0nNyKa
    1-től, unique-equipped
  • j0nNyKa
    hát nem is találtam az biztos
    700 misi amúgy, aprópénz
  • Jagi
    Köszi, a DH-m magához nyúlna egy ilyentől, vagy kettőtől. :)
  • Különc
    Megálmodtad magadnak?
  • j0nNyKa
    tessék:
  • Jagi
    Linkeljetek még zöldet, LEGALÁBB ÍGY HAD' LÁSSAK! xDD
  • Dr DeViLKiNG
    Goblin farmból tisztán látszik, hogy 150 alatti mf az teljesen felesleges, szinte csak kék esik. Ez felett meg szinte fix a legalább 1 sárga/goblin.
  • 1Darton1
    Én ebbe már bizony már belegondoltam. De az a nagyon kevés mf, amit pár ember hobbiból az állandó gearjén tart, az halottnak a csók kategória.
    Még a 400 mf-et is alig lehet észrevenni. Sokszor van olyan, hogy amíg nincs meg az 5 stack valor, csak kék esik. Meg olyan is, hogy elfelejtek átöltözni és esik 3 sárga. Úgyhogy lassan lecserélem az mf gearem egy vudu babára.
  • cookac2
    Köszi a gratot, de nem az én érdemem. Egyébként ezt már többször hangoztattam itt ezen a fórumon vissza kereshet aki akar -, h véleményem szerint, a kari generáláskor dől el a szerencse.

3 60-as karim van, a wd és a wizard is elég sikeres lett.
  • SLICK
    igen tudom, hogy az MF nem hat a jobb cuccok esésére :)
    Egyébként érdekességként: szerintem Act 2-ben jobb cuccok esnek. Azért kezdtem el ott farmolni, sokkal több jó itemet találtam ott mint Act 1-en.
    Act 3-ra most próbálom összekaparászni azokat a cuccokat Ah-ban amik kellenek a Barbáromra. Még 1-2 item és tesztelek, aztán kiderül hogy sikerült-e a tervem, hogy egy egyedi 2 hand-es fegyverrel rendelkező és ahhoz igazított skillekkel tápolt Barbárt sikerült-e megalkotnom :)
    Nem nagy eresztés, de ha a teszt jól sikerül, akkor elmondhatom, hogy túlzott nehézségek nélkül viszonylag könnyedén lehet majd haladni Act 3-on és 4-en, lehetőleg kevés halállal.
    Holnap ha hazamentem, majd felvázolom nagyjából ezt a Barbár buildet és a jelenlegi cuccokat amikkel rendelkezem, hátha valaki lát benne fantáziát. Jelzem, nem olyan sok pénzbe került a felszerelés.

Jut eszembe, Kandurex, Hegi és ProGabe. Ha jól emlékszem veletek toltam hétvégén mikor Act 2-n esett egy egy kezes ilvl 63-as balta 91%-os Crit Hit Dmg-el és Str + Vita kombóval. 10 misiért nem de 6-ért úgy elvitték mint a mézes bödönt :)
    Gondoltam visszajelzek erről :D
  • Sunrider924
    Grat a karidhoz, volt szerencsem egyutt jatszani egy haverommal, aki azota sajna abbahagyta, de amig jatszott a legendary neki is olyan surun potyogott solo vagy coop, buff vagy anelkul, hogy a vegen mar azzal szivattuk hogy napi 1-4 legendary rendel. Azota "hiszek" abban hogy a kari generalasnal dol el az egesz, nem az nv vagy az mf szamit. Megerositeni nem tudom, de a 3 drb meglevo 60as karimbol van nekem is egy aminek valahogy 3x tobb mazlija van mint a masik kettonek egyutt.
  • greyfox
    Én sem vagyok MF hívő, de ha végiggondolod a több sárga item között nagyobb eséllyel van jó minőségű.
  • 1Darton1
    Az mf csak a sárgák esésének esélyét növeli, és azt is csak nagyon kis mértékben.
    Hogy a minőséget mennyire nem befolyásolja, nagyon jól mutatja, hogy már több mint 150 órát farmoltam act3-at minden elitre és bossra átöltözve nagyjából 400 mf-re, és még egy olyan durva itemet sem láttam esni, amiket ide linkelgetnek nap mint nap act1-ből.
  • SLICK
    tegnap én is lecseréltem az egyetlen gyűrűmet ami adott MF-et. Így 0-án állok én is... Kiváncsi leszek, hogy mennyire leszek mákos, mert ez már tényleg csak mákfaktor. Kiszámíthatatlan a játék :)
  • Dr DeViLKiNG
    jó "guide"
    Igazából csak a lényeg, hogy hol mit öl maradt ki belőle. :D
  • who am I 7
    vagy int helyett vit :D
  • who am I 7
    ah, nem nagyon fogynak a tome-ok meg alapanyagok rmah-ba :( :D:D:D:D:D:D
  • cookac2
    Ennyi és nem több :D

• Tatyla
    nem tudom hogy csináljátok de gratulálok majdnem 300 órám van a játékban zöld még nem esett legendaryból meg 3 féle fos...
  • SLICK
    mennyi az MF-ed?