Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaszt?
Gear?
Skillz?<#wilting>
Fasza... kungen úgy farmolja act 3at hogy áll a rare elõtt a moltenben és egyéb finomságokban, és a hp-ja meg sem mozdul.....

Get a life!

McHaals
gépelj lassabban, és olvasd át mielõtt elküldöd 😊

MadWolf#11626

Carlos
<#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

nem bántásból, csak a beleborzongtam 😊
igen, auto😉
Carlos
<#fejvakaras>
automatizálok jobb lenne? vagy mi a gond?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Teljesen random AI nincs...és nem is lesz (még egy darabig).

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
és láttál már teljesen random AI-t ? 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Nyugtass meg, hogy azt csak elírtad😊-->"autómatizálok"
Carlos
Munkám során autómatizálok... Igaz nem játékokat...
Köszi a linket, megnézem!

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
jólvan, javaslom googlezz rá a .ahk -ra, mert nagy szuper, amit írsz, csak éppen az autohotkey scripteléshez semmi, de semmi köze nincsen
illetve nyilvánvalóan a warden ennél összetettebb jószág, ha tényleg szakérteni akarod a botok scriptelését, meg a wardent, javaslom ezt a fórumot

Carlos
aki egy minimális szinten tud scriptelni annak ez eszébe se jutott, hogy kétszer ugyanoda kattint... Annyira lámaság lenne.
Amúgy az a farmer is irta, hoyg simán átbaszható a Warden.
Amit õ sem ért (farmer), hogy miért hagyja a diablo, hogy 0-24 lehessen játszani.

Þór vígi þessi rúnar

Aradebil2
látom a gold-dupe hoaxnak sokan felültek itt is. vagy én ültem fel a blizzardnak?😄

jazzy
Én is örültem nagyon amikor kiesett az ik armor, így már érted, semmi értelme, hogy van goldom, mert nem örülök neki. Elköltöttem 6 random propertyt adó craftos kesztyûre és craftolgatok, mert nem akarok semmit venni belõle.. a diablo érzés az, amikor kiesik a saját cuccod. A többivel szeretek kereskedni, ez már a bónusz része, de amit hordok cucc abból 1 darab sem saját magamnak esett.
Devil_Gy
Hasonlót akartam írni. Random szám a koordinátához és máris nincs 2* ugyanoda katt.

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

A tevedesed abban a feltetelezesben van hogy nehezebb fokozat=jobb loot. Ez lenne a linearis gear progres, de a Blizzard ezt nem akarja, neki random dropp kell.
Carlos
Egy értelmes scripter erre figyel.
Ha neked a 2.12345-re kell kattintanod, akkor beállítja, hogy dobjon egy randomot 1 és 99 között majd ezt adja hozzá a számhoz.
Ergó, 1x "kattint a 2.12345-re. A következõben kattint a 2.12345+0.00099-re. Aztán a 2.12345+0.00042-re.
Problem solved.
Ha ennyit csinál a warden, akkor szart sem ér.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
"The difficutly of this game is come from the items. If you have really good items the game is really-really easy!"

Þór vígi þessi rúnar

Kandurex
az nagy baj lenne, ha neferelnék az infernot, mert akkor átesünk a fasz rossz végére, hisz nem lesz miért a jobb cuccokra hajtani, ha így is úgyis áthenteljük magunkat simán rajta...

...szóval csak a drop minõségének a feljavítása jöhet szóba...sõt az se bánnám, ha még jobban durvítanának az infernon, mert akkor még tovább kell a jobb cuccokért hajtani....

,...persze ez nem vonatkozik arra, hogy a prefixet ne csökkentsék, mert az jelen pillanatban lehetetlen dolgokat produkál sérthetetlenség meg reflect és a többi...😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Devil_Gy
Hehehe... Érdemes a vesszõket megnézni 😄 PS pawa

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

j0nNyKa
a botot úgy szúrja ki a warden, hogy elõre megadott minta alapján kattingat / nyomkod gombokat a bot
ha te játszol, akár goblint farmolva, kétszer nem fogsz pont ugyanoda kattintani, ugyanúgy végigmenni

Carlos
Mit gondolsz mit éreztem, amikor kiesett az a legendary nyaklánc ami akkoriban olyan 3-10M volt? (mostanában nemtom mennyi lenne).
Visítottam amikor identifikáltam...
Azóta se esett semmi hasonló.

Þór vígi þessi rúnar

Na ez az, errol beszelek.
jazzy
Nem ugyanaz a feeling aht böngészni pénzbõl, mint amikor kiesik a zöld-arany item és elmosolyodsz.. 😞
Hat en ennel sokkal hulyebb voltam, ket 60as karim van 400+ ora jatekidovel. Es tele a tokom, hogy soha egyetlen egy set cuccost nem lattam meg esni magamnak, coopban is csak a csapattagoknak esik. Siman ideadnak de az nekem nem elmeny, legfeljebb bajtarsiassag/osszetartas. Hol van az, hogy vegre en talalok valami odabaszos cuccot? Mondjuk tudom, leave game es AH bongeszes...
Laza
Ja, és csak egy karim van kb 80+ játékidõvel 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Részben osztom, hogy a haladás már tényleg szimplán a cuccaidon múlik, aminek találati esélye nagyon kicsi. Viszont az egy szinten való agyatlan farmolás is hamar unalomba tud fulladni megfelelõ jutalmazás nélkül.

Pl nekem esténként van max 2-3 órám játszani (van amikor max 1-2). Na ennyi idõ kb arra elég, hogy nyomjak 1, max 2 Butcher runt. Van amikor kva sokat kell kóricálni, hogy meglegyen a buff.
Ez az idõ sem pénz, sem item farmolásra nem túl sok ... na meg ha akár egy héten keresztül szimplán a farmolásra helyezem a hangsúlyt, tuti eldobom a játékot 😊

Az egyiken biztosan fognak változtatni ... jelenleg úgy néz ki, hogy a nehézség nerfelés lesz az. Mondjuk nekem nincs gondom a nehézséggel, bár az érdekes, hogy Act1-ben tökéletesen szaladok (barbár), aztán Act2-n már az elején fekszik-kel a karim 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

"és ha tudod a módját sikeres tudsz lenni a piacon, különbözõ foglalkozásokkal egész jól lehet keresni"

Nem errõl beszélek. Az ilyen módszerek (crafotlás, dailyzés, eve-ben missionozás, grindelés, stb) nyilvánvalóak, és a játék támogatja õket.

Konkrétan a kereskedésrõl beszélek. Olcsón venni, drágán eladni, ill. játszani a markettel (pl. felvásárolni az összes "wool cloth"-ot, és visszarakni 5*-ös áron hétvégén. Tudni, hogy mikor mikre lesz kereslet. Ilyesmi.).

Itt egy ilyen leírás, elég régi, de kb. errõl van szó:
http://badanimal3.blogspot.hu/2007/09/fun-and-profit-at-auction-house.html
Ez mind szep es jo, csak azon kivul amit irsz az elso mondatodban rakd hozza a tobbit is, a bugokat, exploitokat amit ezek a pionirok megtalaltak es ki is hasznaltak. Ez a jatek atvaltozott es gear finding helyett exploit finding lett belole. Nyilvan ez is az egyszeri jatekos szemelyes hulyesege, meg veletlenul sem a jatek fejlesztoje a hibas hogy kiadott egy felkesz beta jatekot penzert, csakhogy elobb jojjon ki mint a GW2...
félre ne érts, nem sírok meg okolok senkit, csak meghallgatván kripp új videóját, rájöttem, hogy nem csak én vagyok így, hanem többen is osztják a véleményünket a játék kapcsán.

Különc
Van igen, de ez a kép PS attól függetlenül

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Különc
Az is a játék hibája, ha farmolni nem akartok ellenben kereskedni se tudtok, hogy nincs idõtök a játékra, másiknak meg van ergo több pénze és jobb gearje van jóval hamarabb a tiétekénél és ezt ki is használja

Rengeteg hibával van teli a játék de a saját személyes problémáitokból fakadó ügyekért hülyeség a Blizzardot okolni

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

eve hülyeségrõl nem tudok, de wowot évekig játszottam kompetetiv környezetbe, köztük a legjobb magyar guildben is, LootFTWben a top 20as idõszakaiban, stb. ott a mai nap fel tudsz húzni egy karaktert és ha tudod a módját sikeres tudsz lenni a piacon, különbözõ foglalkozásokkal egész jól lehet keresni. diablo 3ban sajnos ez nem igaz, mert random az egész craft/drop rendszer, tehát az egyetlen tényezõ, ami moneyhoz juttat az a szerencse, vagy ha craftolgatsz emberkéknek x bevételért, amikkel a vevõ vagy kurva jól jár, vagy csóróvá válik, sõt az ilyen 6 tulajdonsággal rendelkezõ itemeket craftolgatós emberkékrõl azt is el tudom képzelni, hogy ha épp nem streameli és vmi brutáljót craftolt, elteszi magának, helyette craftol egy másikat és azt adja majd oda a vevõnek.

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ezzel egyetértek.
Aki eleinte elhúzott és megszedte magát (avagy kínai farmer) azok befolyásolják a marketet.
A normál user sose fog összeszedni 50-80 milliót 1 fegyóra.

Þór vígi þessi rúnar

jazzy
Vígan farmolom act3-at, nem nagyon van értelme upgradelni a cuccaimat, próbálgatok buildeket kb ennyi. Pvp ha lesz, lesz értelme.
Egoraptor
Jobb helyeken ilyen szarvashibákkal meg sem jelenik egy játék,
még bétában kiszedik. Megint csak ahhoz jutunk vissza hogy a játék
nem lett megfelelõlen tesztelve és/vagy korán adták ki.

Ertem. viszont ha patch utan meg kevesebbet fog hpt tolteni a lifesteal akkor a mostani egykezesemmel nem nagyon lesz dpsem. 807-es de kell valami brutal. amugy klasz ez a barbar
Szerintem az item droppot kellene valahogy helyre razni, mert ha esik nekem is egy-ket set cuccos akkor talan megnezem AH-t hogy kiegeszitsem a set-et. Foleg hogy atomdurva setbonus-al jutalmaz (most loszar az is). A gold nekem csak egy eszkoz, amit bevetek egy ilyen esetben hogy meglegyen a hianyzo 4ik vagy 5ik set darab. Igy hogy nincs celom, igy a gold se er semmit, sot szerintem nem vagyok egyedul azzal azegyre novekvo undorral hogy goldot farmoljak hogy aztan Ahbol vasaroljak meg mindent, ami nem gagyi tucatszar loot.
"aki az elsõ két hétben szét glitchelte a játékot és ezzel HATALMAS elõnyhöz jutott, azok irányítják az egész AHt és a gazdaságot a játékban"

Ez minden játékban így van, amit ismertem, hogy van néhány bazi nagy hal. Eve onlineben is, Wow-ban is lehet a markettel úgy játszani, hogy évek alatt olyan vagyont halmozz fel, ami totálisan elképzelhetetlen az átlag játékosnak.

Sõt gyanítom ez a való világban szintén így van, max. lassabb az ütem, és nagyobb a konkurencia.
jazzy
Így meg fõleg, hogy van akinek milliárd goldjai vannak 😊
Ez mind ok csak egy felmondatot nem ertek toled, azt hogy nincs kihivas a jatekban. Miert kell ide kihivas? Ez a jatek hack and slash nem egy kurva mmo, ez a jatek eredetileg a gear utani hajszarol szol, nem arrol hogy elbaszott affix kombokat sakkozol, mert kell a kihivas. Tudod mitol valik unalmassa a jatek? Hogy teljesen mindegy mit akarsz farmolni, a sikerelmenyed kozel nulla, ertsd sikerelmeny alatt a lootot. Szar a craft szar a mobokbol az itemdrop, mi a faszert farmoljak akkor? Goldert? Hat, uncsi.
Csak az a baj ezekkel, hogy ha mondjuk 55ös cuccra keresel, akkor nem fogja kidobni. Csak akkor látod ezeket, ha 60as cuccot keresel -lvl reqel. Még szerencse, hogy mindenre gondoltak. 😄

ú micsoda jó kommentet olvastam kripp új videóján:

But the game is not getting naturally easier, because while the gear is out there from Act 3 and Act 4 Inferno, the prices (in softcore) and so inflated that unless you spent time glitching, cheesing or in any way in the first week or 2 you are so far behind that you wont be able to afford it.
So why again are they doing it? Because people are leaving the game in droves, because what is presented to them is "Grind gold, buy gear, beat Act X" that is not attractive for casual Joe WalMart.

aki az elsõ két hétben szét glitchelte a játékot és ezzel HATALMAS elõnyhöz jutott, azok irányítják az egész AHt és a gazdaságot a játékban. én sem vagyok ebben ártatlan az fix. sajnos újra kiadni a játékot nem tudják blizzék, sem pedig resetelni az egész játékot és mindenkinek 0ról kezdeni.. pedig ez lenne a legjobb megoldás és leghatásosabb.

jön a nerf, a hülye is végig viszi infernot, végez vele, majd rájön, hogy hardcoreon kívül semmi kihívás nincs már a játékban (ugye pvpról még semmi konkrét hír) és otthagyja az egészet, vagy itemet farmol a diablo 3as karrierje végéig. menõ felfogás a blizztõl

jazzy
Közel sem, így is van rajtam jó pár milliónyi gear, egyszerûen kell egy alap, az elsõ 2 napban összeszedtem ahban 7 millát amikor még nem is volt 60asom, azóta azt forgatom és kész. Pont ezért szar, hogy elbasszák az aht és az árakat, mostanában fogalmam sincs mit érdemes venni..
jazzy
Esetleg tudok kereskedni?
Én csak napi 1-2 órát tudok játszani és csak pár napja értem infernora, így is van 2 millám. Nem tûnik lehetetlennek a 24 millió ha valaki már hetek óta farmolja infernot...

jó hát az a pro megoldás 😊