78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Royalkrisz #50663 Tisztelt Diablo 3 kalandorai.Egyik barátom kölcsön adta a D+ accját.De szeretnék venni egy saját acc-ot, D3 goldbol mennyi kell hogy tudjak venni egy accot.Milyen oldalt ajánlatok erre a célra.
Mielőtt jönne lecseszés hogy miért nem eszem meg boltba ennek az az oka h sajna nem tehetem meg.
A választ előre is köszönöm. -
#50662 Bosses with (?) next to them don’t have enrage timers, but not confirmed.Elite champ packs have an 8-minute enrage timer in HELL (I personally tested this) Elite champ packs have a 4-minute enrage timer in INFERNO (I personally tested this) The following suggested DPS is for a Barbarian with with Frenzy (Sidearms), WotB (Insanity), and playing solo. DPS will need to be increased for other classes and will vary due to skill chosen.
ACT I
Skeleton King: None (?)
Queen Araneae: None (?)
The Butcher: After 3 minutes, all the plates on the floor are lit on fire. – 8k DPS
ACT II
Magda: None (?)
Zoltun Kulle: After 3 minutes, he will teleport to you and one-shot you (reported as bug due to different from described in patch notes). – 13k DPS
Belial: 3 minutes into Phase 3, he will cast meteors that will cover the whole floor. – 15k DPS
ACT III
Ghom: After 4 minutes, gas clouds will spawn 2 at a time, last longer, and spawn quicker. – 17k DPS, needs very good gas cloud placements BEWARE
•Watch from barb perspective: http://www.youtube.com/watch?v=8bySHCfTZHo
•Watch from wiz perspective: http://www.youtube.com/watch?v=twGIOCme2Pw
Siegebreaker: After 4 minutes, he puts a DoT on you that increases in damage – 17k DPS
Cydaea: After 4 minutes, spiderlings will spawn MUCH more frequently. – 17k DPS
Azmodan: None (?)
ACT IV
Iskatu: None (?)
Rakanoth: After 3 minutes, he will use his charge attack continuously. – ? DPS
Izual: None (?)
Diablo: None (?) -
#50661 nekem ac1-ben esett 1 db WD zöld, statok nélkül kb, meg vagy 4 legendary, a 60-asok beolvasztva, a többi kuka
bár azt hozzá kell tenni, hogy én messze járok a 200 órához (már amit infernon töltöttem, mert a többi nem számít) -
#50660 Egyébként a legendary cuccok azonosítása a legkiábrándítóbb dolog az egész játékban. Végre esik, az ember megörül, de 99%, hogy amint végigér az azonosítás csík csalódottság váltja fel az örömöt... :D -
megut3 #50659 Meg lett, bár nem ott írta... -
#50658 ok, akkor nem írja -
megut3 #50657 Aham, ezt pont nem értem. Telóra leszedtem az authenticatort de, oda ezt a kódot ne íra csak a 8 jegyűt. -
#50656 az a 14 jegyű serial number. ott találod, ahol kiírja az authenticator (és most figyelj!), hogy "14-Digit Serial Number" -
cookac2 #50655 Nekem act1-en belül is van egy helyem, ahol a 400 óra alatt a legtöbb (majd az összes) jó cumó esett. Legendary v 6-7 és egy set gyűrű, plusz több tényleg jó rare. Mint az alább linkelt képen a gyűrű. -
megut3 #50654 Sziasztok!
Az authenticator beállításánál, mi az a "14-Digit Serial Number: *"? -
#50653 Nekem egy zöld eddig, meg kb 6 legendary. Mindegyik kuka, igaz 2 legendary meg a zöld elment összesen egy millióért. -
#50652 Végig toltam pár óra alatt act2-t, kivéve a csatornát... és mindegyik elite csapatot megöltem :D Nem kellett kihagyni egyet sem :D -
#50651 Nem akarok nagyot mondani, de nekem már legalább több száz zöld esett.
Ja, hogy nem könyv, hanem item? Hát 400 óra alatt 0. Illetve egyszer egy recept, amivel kraftoltam egy lvl42 setet, de ennyi. 0 zöld. -
cateran #50650 Nekem 4 pack volt tegnap towerben, ebbol 3 egymas seggeben, oltari mazlim volt, hogy nem huztam be egyszerre oket (volt 1 kis tavolsag koztuk, de tenyleg minimalis) Az osszes arcane, moltenes volt...Aztan volt 1 menet kozben (asszem Leoric`s mansionnal) ami ige vicces kombo volt...arcane/ frozen/ vortex/ waller (es nekem ugy tunik, hogy sokkal gyorsabban pakoljak az arcane labdacskakat) -
#50649 ss-el igen+archery+tactical -
unusual #50648 Rendben,köszönöm. Akkor Infernó act1 lesz. ;) -
#50647 akkor ugy mondom belialig ugyan olyan act 3 mar mas kerdes :) -
#50646 night póni az kb olyan, mintha night act4-et farmolnál
hell póninak esetleg van értelme, de akkor meg már inkább hell a3, ha meg megy, akkor egyértelműen inferno a1 -
Noodlee #50645 Nekem natalya cloak, és satyi esett, meg egy monk fist.
Legendary szerintem 10 darab felett, de egyik sem ütötte meg, még az értékelhető kategóriát sem. -
unusual #50644 Hmmm.....Akkor elég nagy a szórás.....Nightmare secret lvl-t érdemes farmolni,vagy inkább Hell act3,esetleg Inferno act1? -
cateran #50643 2 zold (tal rasha set, ov es chest) meg kb 6-7 legendary, ebbol 3-4 alacsonyszintu. a tobbi lvl 60 koruli. Mind2 zold Northern Highlandsen esett sima feher mobokbol,a legendaryk is altalaban feher mobokbol, asszem 1 volt ami elite packbol esett. Ja es boven 200 ora felett voltam mar..(bar az utobbi idoben "megszaprodott" a legendary drop, ezalatt azt ertem, hogy az utolso 100 ora alatt tobb esett, mint elotte 250 alatt. -
#50642 Addig nekem is megy, az oázis kemény... -
zsotesz #50641 nekem 200+óra után sem zöld sem legendary nem esett -
who am I 7 #50640 nekem 2 zöld..meg kb 6-8 legendary.Nem sokért mentek el sajnos..1-2 kivételével az alja volt a cuccoknak.260-280 óra -
#50639 látni kéne hogy hányszáz órám van, tippre úgy ~250 + ~120, a héten esett az első zöldem
ezen kívül egyetlen legendary-t találtam, a szivárványkardot pónifalván :) -
unusual #50638 Kinek mennyi idő alatt esett zöld cumó,és milyen szinten,hol? :) Nekem még 1 sem esett,és már kb 200óra az össz játékidőm.....Sőőttt még 1 olyan item sem amit 100k gold felett el tudtam volna adni.....Az RMH-ról már nem is beszélek. ;) Eddig 1item ment el 2euró-ért..... -
#50637 Hja, vettem is belőle egy kilenc élű kardot. -
sata75 #50636 de legalább a vendor durván jó árat fizetett érte. -
#50635 Nekem 150 óra után esett ki az első legendary tegnap (egy goblintól) tegnap, de az enyém még sokkal szarabb volt, egy 400 dps-es 2 kezes balta, még csak 60-as se volt, piaci értéke kb 5000 gold :D -
cookac2 #50634 A mai nap győztese :)
-
#50633 A mai nap legerősebb ilvl63-as páncélja verseny győztese: :D
-
#50632 Én tegnap 120 körül adtam el a fiery valamit. -
#50631 Tegnap még 90k körül láttam, de mindegy is, aprópénz ahhoz képest, hogy egy embernek milyen ritkán esik legendary. -
#50630 120000 körül el lehet adni a cuccot, amit disenchant után kap. -
who am I 7 #50629 Jogos, bár a bezárást fölöslegesnek tartom...elég lenne a kellemetlenkedőket némítani. -
#50628 :/
Mikor javítják már ezt? Nevetséges, hogy a legendary-k nagy része egy f*s :( -
#50627 Ismerős az érzés, főleg hogy az alapanyagot amit kinyersz belőle egy jobb kék item áráért tudod eladni. :D -
Savmacska #50626 Nah, 210óra játékidő után ki esett az első legendarym....
-
#50625 Szépen visszaolvastam a legutóbbi esetig, és kiosztottam pár büntipontot a flameelésért. El kellene fogadni, hogy ez egy közösségi fórum. Igen, vannak, akik ezt nehezen fogadják el, ám ilyenkor nem az azonos stílusú reakció a megoldás (ugyanis akkor ugyanazt fogja kapni érte), hanem jelenteni a modi topicban.
AntiHero-nak írtam, hogy vegye ki a hsz eltüntetős scriptet, és a továbbiakban a fórum normális működésének megfelelően jelentse, ha valakivel gond lenne (hsz-t meghagyva).
Ha a társaság nem tud lenyugodni, akkor meg SQJ ajánlása szerint bezárjuk ideiglenesen a topicot. Értelemszerűen a bezárás után valaki új topicot próbál nyitni, egyből kapja a kitiltást.
További kellemes fórumozást!
A moderációval kapcsolatosan a moderátori topicban lehet értekezni, nem itt. -
cookac2 #50624 Tegnap uez a towerban. Csak olyan nagyot ütő baltás champok voltak v 4 pakk. Sárga láda viszont nem volt, 2x is végigmentem...