Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nightmare 30-ason kezdõdik, majd ha elérted az 50-es szintet és teljesítetted, akkor léphetsz tovább Hell-re. Hell végére fogod elérni a 60-as szintet.

Folyamatosan tartsd nyomva a jobb egérgombot azonosításkor.

Fpocok
4 fokozat van... elvileg a 3.-4.nél leszel csak max szintes. Ezzel nincs gond.
Sárgákat jobb egérgombbal tudod azonosítani. A doksikat meg majd a következõ fokozaton fogod kapni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

srácok

elöször játszok diablo játekkal, normálon viszem épp witch doctorral, act 4-ben járok, ahol diablo-val csatázok épp, gondolom akkor már hamarosan vege is a játeknak, viszont csak 33-as szintig jutottam...ez normális vagy csak én bénáztam el, azt hittem kb level 50-ig eljutok..vagy azt majd csak a következö fokozaton lehet elerni ?...a másik kerdesem: egy halom sárgával jelölt cuccom van már, de nem tudom sem azonositani, sem eladni...a kovácsnál, es az drágakövesnel pedig egy szint után nem tudok traningelni..valami doksikat kellene beszereznem, de ez ugye eleg lineárisan halad,tehát elméletileg nem hagyhattam ki semmit..tehát ezek hogyan fejleszthetnem tovább , ha mindjárt vege a játeknak Ü

köszi, es bocs ha már többször is volt a kerdes , iszonyu sok a komment 😊
Fpocok
Azért néha jó monknak lenni 😄

Elõbb öltük Butchert infernon, hárman... szegény társak elhullottak, én meg egyedül vertem le olyan 30%ról... miközben égett az egész padló 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Különc
Nem érdekel

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
én másfél percig bírtam
többiek?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
súlyos.
😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Carlos
No, Hell-en Azmodan legyakva... Nagy fika boss volt, tartott vagy 30mp-ig, (1x kellett menekülnöm SS-ben a tûzlabdája elõl, ez sújos mp-eket vett el)

Þór vígi þessi rúnar

Akronomus

Kis véleménnyílvánitásom a Dio3-ról, Enjoy 😄

╯°□°)╯︵ ┻━┻

ToCsEk
bla bla, streemje off, fórumon írták 100 helyen (google) kugnen streamjen is írták de ha nem perma akkor is kapta... de ha nem akkor kiugrok az ablakon és az bizony a te hibád lesz 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

yesname
Hülye gyerek. Leesek a székrõl 😄😄😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Klemice
Terry Black-el egyeztess, hátha tud segíteni

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Különc
Téged alaposan felültettek

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ToCsEk
?? nl_kripp (keress rá) streemelte item dupot a noliferja

?

berlinboy6329
Másik:Meddig lesz használható a pénzes AH?V akár a goldos,de inkább a pénzes..Ha mindneki megveszi a legfaszább cuccokat,akkor mi lesz?elején talán még nagy lesz a rush,de aztán lassan elcsitul minden,mert már mindenki überfasza cuccokkban fog rohangálni,v mindneki csak elad majd,de venni nem akar,ilyesmi...Hol van a vége?Vatera,meg tököm jó,mert a válszték hatalmas,nem csak kardok vannak,meg pajzsok,túl szûkös a keret...Esetleg saját maga farmol inferno act 3-ban és talál majd magának.Minek azért venni vmit,hogy aztán õ is eljusson oda,ahol az a cucc esett,amit megvett és onnantól õ is tud majd ilyeneket farmolni.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

ToCsEk
kripp banned, item dupe haha

berlinboy6329
Vki jól járt.Lehet használni nem Eu-beli aukciós házat?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

pupákok skubizzatok!

jaja pay pal-ra kell utalni nem a Blizard store -ba

beszarás ,hogy farmolják a goblinokat....4-en ki-be logolnak ACt2-ben külön -külön majd mikor az egyik talál egy goblint joinol a másik 3 és Dzsihád......majd Profit.....

kemény😄😄

Azt hiszem 200 a limit. De hülyeség is lenne a Balance-ra utalni, mert ha közvetlenül PayPalra utaltatod, akkor azt nem csak a Blizzard Store-ban tudod elkölteni. 😉

passz KUNGEN streamjén beszélgetik.....

berlinboy6329
Nem arról volt szó,h csak 80-at lehet balanceon tárolni?Hogy adta el 250-ért?

Skynet85
Hülyék voltak,vannak.lesznek a kérdés az arány, azért nem hiszem, hogy ez lesz az alap 1-2 hét vagy inkább hónap és kialakulnak, az árak csak úgy mint a goldnál nem adok neki 2-3 hónapot és lesz 2dodo/milla áron

privi ment
skinnyman
Nekem kell! Mennyi? 😊

Regards,

nem megyek dolgozni holnaptól😄😄

'NYÁD!!!

US RMAH"32% storm shield went for $250. Crappy spear went for $40. People are insane. (Softcore US)"

És mi okozná a deflációt, ha folyamatosan nyomják a pénzt és a termékek köre kvázi stagnál?

unknown nick
Kiírtam magam mára, bye all 😊

unknown nick
Nem, egyikben deflációnak másikban inflációnak kellene lenni.

Laza
Ne feledjük, ezt is csak emberek csinálták.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

unknown nick
"Az a probléma hogy büszkén nyilatkozták hogy õk soha nem adnak ki semmit mielõtt tényleg készen van. "

Nem védem õket, de az se 100-as aki ezt a marketing szöveget komolyan veszi Diablo 2 óta. Már azzal elkezdõdött a fékezhetetlen a bugok és exploitok nirvanája. 😄

unknown nick
"és az a class valyon mennyibe kerül? 100-150 millió gold? TE vagy én vagy a sok százezer másik menyi idõ alatt szed össze annyi lóvét,hogy álhasson az AOE-ban? 2-3 hónap?"

Néha megnézem a cuccait nincs az olyan értékben, amit írsz. (Lehet azóta már elért annyit.) Mindenesetre amikor 40 millája volt, 20-ból 2 haverját felhúzta act2-t farmolni, mert pl. az egyik "dördzs" állandóan meghal bármilyen karival megy. 😄

A haláltól a gold sehova nem tûnik, csak a felszerelés. Ergo ott is folyamatosan növekszik a játékban lévõ gold mennyisége.
A kifarmolt itemek száma kisebb valamivel, ami csak az árakat befolyásolja. Vagyis az is az infláció malmára hajtja a vizet.

unknown nick
"HC-ban mi égeti el?"

Meghalnak a karik. Nincs olyan játékos, aki ne halt volna már több millányi cuccal. Kungennek is 2 behalt minimum. HC-ban a használható cucc drága. Nem jellemzõ nagyon az extrém vagy hanyag kari építés, mert azt halállal büntetik. Inkább balanced, ezt tudja jól mindenki és kihasználja mikor árul.

Tinman
Csak be kéne azonosítani :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Munkanélküli, eltartott kocka 😄

20k ? 😄

Ha meg aktualis a dolog, olvad el a linkben levo utasitas 2ik felet is amiben leirja hogy hozod szinkronba a patchet a klienseddel. Ne csak az elso felet csinald meg(patch url atiras es agent mappa torles) hanem a masodik reszt is(torold update mappat, szedd ki a diablo3.exet a konyvtarbol, torold ki azokat az mpq fileokat amiket felsorol stb. Ott van szepen lepesrol lepesre hogy mit kell csinalni.
jazzy
Na ezmiez

xcsak a pajzs amit használ 3x annyiba került amit én a májusi kezdés óta összeszedtem összesen!

wake up

szerintetek mennyit kérjek ezért a csodáért?

és az a class valyon mennyibe kerül? 100-150 millió gold? TE vagy én vagy a sok százezer másik menyi idõ alatt szed össze annyi lóvét,hogy álhasson az AOE-ban? 2-3 hónap?

szóval mielõtt sztárolnád a Barbárt nézz a dolgok mélyére is!

Én azt a tényt bírom, hogy a diablo3.hu fórumába elég annyit írnod: összecsapott és béna a játék - és már bannolnak is az adminok.. Õk is szánalmasak mint a blizzard. :/
Én is így érzem 😄 Kihasználták a diablo nevet, hogy kaszáljanak ennyi kb a történet 😄

MEdievil
Az a probléma hogy büszkén nyilatkozták hogy õk soha nem adnak ki semmit mielõtt tényleg készen van.
Azért megkérdezném még is ki az aki azt gondolja hogy ez így rendben és készen van. PVP, RMAH, Balance, Elegendõ tartalom, a híres end game content, exploit/bughegyek, történet?
Én azt érzem hogy 1,5 év alatt összedobtak valamit és nagy ívben hugyoznak az összes Diablo rajongó arcába. Persze a casual játékosokban van a pénz nem éri meg a pár hülye miatt melózni aki szeretne esetleg igényesebben összerakott játékot.

F

Hát ha lehetne vissza is kérném a pénzem 😄 Qrva nagy csalódás a game, én hülye itt aggódtam, hogy már elsõ nap legyen példányom 😄😄 Én is bánom, hogy megvettem. Mondom ezt szintén úgy, hogy a diablo 2 mai napig fenn van és elég gyakran tolom....