Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Folyamatosan tartsd nyomva a jobb egérgombot azonosításkor.
Sárgákat jobb egérgombbal tudod azonosítani. A doksikat meg majd a következõ fokozaton fogod kapni.
Parasite Eve 2, best game EVER!
elöször játszok diablo játekkal, normálon viszem épp witch doctorral, act 4-ben járok, ahol diablo-val csatázok épp, gondolom akkor már hamarosan vege is a játeknak, viszont csak 33-as szintig jutottam...ez normális vagy csak én bénáztam el, azt hittem kb level 50-ig eljutok..vagy azt majd csak a következö fokozaton lehet elerni ?...a másik kerdesem: egy halom sárgával jelölt cuccom van már, de nem tudom sem azonositani, sem eladni...a kovácsnál, es az drágakövesnel pedig egy szint után nem tudok traningelni..valami doksikat kellene beszereznem, de ez ugye eleg lineárisan halad,tehát elméletileg nem hagyhattam ki semmit..tehát ezek hogyan fejleszthetnem tovább , ha mindjárt vege a játeknak Ü
köszi, es bocs ha már többször is volt a kerdes , iszonyu sok a komment 😊
Elõbb öltük Butchert infernon, hárman... szegény társak elhullottak, én meg egyedül vertem le olyan 30%ról... miközben égett az egész padló 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!
többiek?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Þór vígi þessi rúnar
Kis véleménnyílvánitásom a Dio3-ról, Enjoy 😄
╯°□°)╯︵ ┻━┻
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

kemény😄😄
US RMAH"32% storm shield went for $250. Crappy spear went for $40. People are insane. (Softcore US)"
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Nem védem õket, de az se 100-as aki ezt a marketing szöveget komolyan veszi Diablo 2 óta. Már azzal elkezdõdött a fékezhetetlen a bugok és exploitok nirvanája. 😄
Néha megnézem a cuccait nincs az olyan értékben, amit írsz. (Lehet azóta már elért annyit.) Mindenesetre amikor 40 millája volt, 20-ból 2 haverját felhúzta act2-t farmolni, mert pl. az egyik "dördzs" állandóan meghal bármilyen karival megy. 😄
A kifarmolt itemek száma kisebb valamivel, ami csak az árakat befolyásolja. Vagyis az is az infláció malmára hajtja a vizet.
Meghalnak a karik. Nincs olyan játékos, aki ne halt volna már több millányi cuccal. Kungennek is 2 behalt minimum. HC-ban a használható cucc drága. Nem jellemzõ nagyon az extrém vagy hanyag kari építés, mert azt halállal büntetik. Inkább balanced, ezt tudja jól mindenki és kihasználja mikor árul.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
wake up

szóval mielõtt sztárolnád a Barbárt nézz a dolgok mélyére is!
Azért megkérdezném még is ki az aki azt gondolja hogy ez így rendben és készen van. PVP, RMAH, Balance, Elegendõ tartalom, a híres end game content, exploit/bughegyek, történet?
Én azt érzem hogy 1,5 év alatt összedobtak valamit és nagy ívben hugyoznak az összes Diablo rajongó arcába. Persze a casual játékosokban van a pénz nem éri meg a pár hülye miatt melózni aki szeretne esetleg igényesebben összerakott játékot.
F