78986
  • j0nNyKa
    ja, 1 gold = 1 USD, reális az arc :D
    akik ilyen 100 milla goldokkal rohangálnak, igenjól járnának
  • Action
    :D:D:D
  • Noodlee
    Annyiért én is adok neked, amennyim csak van :P
  • greyfox
    Pistikének dob a kecske egy legendary gyűrűt.
    Ezt meghallja Pistike barátja, Barbár Bandika, izomból belekezd a tömeges kecskeírtásba, már 4. napja, öl, és csak öl, a kecskevérben bokáig gázol,és lám, az egyik kecske belei között ott csillog egy legendary. Barbár Bandika nagyon boldog, és lám, igaz a monda a kecskék mesés kincseiről, vérszemet kapva hihetetlen pusztításba kezd.
    Már egy hete írtja a kecskéket, kitartása nem marad jutalom nélkül, az egyik kecske koponyája kettévállik, és egy legendary pottyan ki belőle.

Következtetés: A kecskék mesés tárgyakat tartanak maguknál, mert a nyakukban hordott itemtáblára ezt írták fel krétával.

Wrong.

Fact: Ha k*rva sokat farmolsz, előbb utóbb kiesik egy legendary. Anytime anywhere :)
  • Sunrider924
    Nekem az tetszett amikor act2es mob megjelent act1be, a sever-es rothado hullahalom act1 wheeping holowba.
  • cookac2
    Ahhoz képest, h tegnap egész jól dobott mindenki, úgy tűnik, h ma a fordítottja van. Csináltam 5 runt és összesen 1 ah érett item esett. Vmit tuti birizgáltak, mert x helyen pl olyan monszták vannak amik eddig nem voltak.
  • Sunrider924
    Hm es igazad van. Kozbe megtalaltam a magic findot is na erre lehet akkor varialni:

Magic find affects the quality of items you acquire from killing enemies (but not treasure chests, vases, weapon racks, or other environmental objects). It doesn’t give you a chance to get more items on a given kill – instead, it increases the chance that an item you find will be magical, and more potent than it would be otherwise.

A teljes cikk Items and equipment resz alatt talalhato a Game guide-ban. Ami erdekes szamomra, "when your roll ‘misses’ a higher-level item quality" ott nem igazan magyarazza el hogy a miss mi a fenet is jelent.
  • j0nNyKa
    nem írja, hogy sárga! csak hogy 1 extra drop buffonként - szerintem ezért dobnak olyan sok kéket...
  • Sunrider924
    Valaki, akinek nagyon jo az angolja leforditja ezt nekem?

In addition to bonuses to magic and gold find, an active Nephalem Valor buff grants one extra drop (one additional piece of random loot) from certain bosses for each stack of the buff that you have.

Csak mert ugy tunik hogy ertem es emiatt hulyesegnek tunik. Neha coopba elofordult, de hihetetlenul ritkan, hogy egyikunknek 5 rare esett, nekem szemely szerint soha, volt max 4, az is nagyon ritkan, de ha jol ertem a dolgot akkor bizony ez sem mukodik jol, mert igenis lennie kellene 5 drb sarganak az emlitett bosskilleknel 5os nephalem buffal.
    Az idezet resz az updatelt game guidebol van a diablo3.com-on. Allitolag ott kellene megtalaljam a magic find mukodesenek a mikentjet, egyelore nem talalom, de kozben beleakadtam ebbe.
  • Avenger
    Megint túlterhelt az sms küldő rendszere a blizznek... Pedig jó lenne ha tudnék rmah aukciót indítani.
  • mukika
    már lehet goldot is eladni rmah-ban. 100k/0.25 a min.
  • Carlos
  • Avenger
    No igen, lehet meg kéne venni valakinek a cuccát belőle és drágábban eladni, akkor keresnék is vele. Csak már jojózik a szemem a sok AH böngészéstől. :D
  • pisztácia
    Üdv!

Kb 1 óra és 60-as lesz a varim. Olyan kérdésem lenne, hogy milyen itemeket vegyek majd neki. Gondolom kell all resist, amennyi csak lehet, ezenkívül vitality meg int. na de ezeken kívül mi kellene még a varinak?

Valamint egy build-et is megköszönnék, ami nem tankol.

Köszönöm!
  • Crokin
    Hát, mivel ők nyernek rajta ezért tuti nem bannolnak szvsz
  • Avenger
    rmah-ban magamtól tudok venni cuccot? Kereső megtalálja, és van egy kis pénz a blizz balance-omon, amit átforgatnék paypalra. Természetesen 1 EUR+15%ot veszítenék, de nem bannolnak érte? :)
  • Crokin
    Aha, egy diablo van, és az a diablo 1 PONT
  • sata75
    kis Tristram nosztalgia műértőknek:)
  • FrostBite
    Nekem is előfordult már, hogy kiesett két ugyanolyan tárgy.
    Legutóbb festering woodsba levertem egy elit pakkot, kiesett egy sárga fist weapon, lépek kettőt leverek egy sima csontvázat, és hopp még egy ugyan olyan. Nem kell ezzel olyan nagyon törődni, ez van ezt kell szeretni.
  • cookac2
    Ja, asszem az a neve.
  • skinnyman
    Ez a moon clanos kecske? :)
  • Rehom
    véletlen-generált játékok így működnek
  • Fpocok
    Forrás? Hivatalos infó erről?
  • Rehom
    szegény kecske :D a legtöbb kecske 99% esélyben csak tejet ad
  • cookac2
    Vezér kecske és én nagy barátok vagyunk. Ha arra járok - napjában többször - meg szokott lepni néhány aprósággal. Hol egy amu, hol egy ring, hol egy sapek...

• Rehom
    nem mondta senki, hogy ez nem így van
    azt mondtam, hogy minden mobnak megvan a maga loot táblája amiből eldől, hogy mi eshet
    ez minden egyes mobnál más és más természetesen
    NEM egy tábla van az egész játékban
    hanem minden mobnak megvan a maga táblája
    és a kecske pl. több eséllyel dobhat gyűrűt míg egy cultist több eséllyel dobhat botot
    vagy akármi
    ez így van
    ez az alapja minden farmolásnak minden játékban az, hogy a játékosok kiismerik a mobokat és tudják kb. hol és mi dobja azt amit ők akarnak
    és azt a mobot ölik meg ezerszer, nem szaladgálnak és ölnek ezer random mobot
  • Fpocok
    Nagy dolog. Bankomban van 353535 socketes ring, amin csak egy socket van :DDD
  • Frank99
    na majd megnézem a kecskét holnap, úgyis akkor érek oda. a mocskos 2szarvút.
  • cookac2
    Aszongyahogy.... Esik egy item. Lehet rajta x stat, ezek lehetnek x értékek. Tiszta sor, amolyan tól-ig. De az, h 1 perc alatt uolyan tökre egyforma statok legyenek? Szted ennek mennyi a valószínűsége?

Nincs ezzel bajom, eshetett volna 255 dex és 255 vittel is, nem gond. mert velem esett meg nem mással. Mint ahogy az is, h 2 egymást követő napon 2 egyforma legendary kardot dobott, 1forma statokkal.

Csak akkor ne mond, h random meg véletlen. Runes of Magic, nem tom ismered e, játszottad e. Ott lehet tudni, x mob miket dobhat, neten meg lehet nézni. Azt lehet menni farmolni és imádkozni, h jó statok legyenek rajta. De lehet tudni mire számíthat az ember.

Itt viszont aszongyák, h a legkisebb mob is dobhat überszuper tárgyat. Vagy egy hordó, v mittomén. Ez viszont nem igaz. Megmondom miért. Mert tudom, h 10ből 5ször gyűrűt dob x kecske és x cultist. Más is dobhat, de ritkán. Ezek viszont fossák, de csak azok. Szal ez nekem nem random. Nincs bajom vele még1x, csak nem random.

És nem fogja véletlenszerűen kidobni a mob a szuper fejest v fegyvert ha nem "illetékes". Én ebben hiszek....
  • Rehom
    amúgy azt, hogy két ugyanolyan tárgy esik, azt nem találom nagyon furának. ismerek olyat, aki négy évig minden karácsonykor 15 napig farmolt egy tárgyat és nem lett meg neki, egy másik ember EGYETLEN EGYSZER bement és az esett
    szóval... minden ilyen játék a szerencsén múlik
  • Rehom
    és akkor mi van?:)
    miért ne lehetne két vagy akár több ugyanolyan?
    minden olyan játék amiben tárgyak véletlenszerűen esnek, így működik
    még azok is ahol a tárgyak statjai előre fixáltak, azok is ilyen loot táblát használnak, hogy eldöntsék mi is esik
  • Különc
    Már megint te
  • Frank99
    igen, amúgy nem véletlenül van néhányunknak sárga jel a neve mögött....
  • Zsooo
    thx! mintha korábban is írt volna valaki hasonlót, lehet pont te voltál. akkor inkább nem erőltetem a frissítést még
  • cateran
    Termeszetesen authenticator nelkul is lehet bnet accountot eloerni, legalabbis annyira, hogy levalaszd rola....(tudom, mert csinaltam mar, factory resetet csinaltam a mpbilomon es ujra hozza kelett rendelni 1 uj authenticatort az accountomhoz, de persze nagy ravaszul nem szedtem le az accountrol meg elotte)
  • Különc
    Nekem konkrétan a legújabb drivertől szétakadt a game és játszhatatlan volt, azt használom amit leírtál
  • cookac2
    okés, let it be. De erre mit mond az excel tábla?

• Zsooo
    nvidiás emberektől kérdeném, milyen driver-t ajánlotok? mai indításkor feldobta a játék, hogy elavult a 296.10-es, és frissítsek
  • Rehom
    Semmi köze a karakter generálásnak....

ez olyan, mint egy excel tábla
    vannak ugye íjak, kardok, botok, stb...
    azokon vannak mod lehetőségek
    és mindent véletlenszerűen generál
    tehát van valamennyi % esélye, hogy bot, íj, kard, fejsze, stb. lesz
    ha már pl. bot lett, akkor van % esélye hogy milyen minőségű, legendás vagy nyomi
    ha már megvan, hogy milyen akkor ugyanúgy % esély arra, hogy minden egyes mod mit tudhat...
    a magic find az egyértelműen azzal a magic find %-kal javítja az esélyedet, hogy jobb tárgy essen illetve, hogy a tárgy modjai jobbak legyenek
  • Különc